Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(aistukke @ 2009 01 27, 16:19)
irmulia,kad jau nebera ka fotkinti lotuliukas.gif
pazadu kita karta,kai darysiu imesiu foto 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksim mirksiukas.gif

QUOTE(rootha @ 2009 01 27, 17:21)
o man nesigavo  verysad.gif  mikrobangeje iskilo per kokius 5cm, o kai jau isimt reikejo jis man visas subliusko ir gavosi guminis  verysad.gif  ka netaip padariau???? g.gif

g.gif na kai mes kepėme, tai masė padidejo dvigupai ir kaip matosi iš foto net lipo per viršų, ištraukus iš mikrobangų krosnelės - truputį sumažėjo- bet gavosi purus (nevisiškai guminis ) O kaip darei? viską pagal aprašymą? ar pvz. truputį perilgai kepei? nes užtenka pastatyti pvz. 5 minutėms, ir pyragaitis bus kietokas ,tas pats atsitinka kai dedama miltų daugaiu nei reikia.

Tiesa, visų birių produktų dėkite lygiai nubrauktą valgomą šaukštą ir ne daugiau t.y. kaip nurodyta, tik be jokių "su kaupu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 sausio 2009 - 17:37
Sudomino receptas smile.gif
Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2009 01 27, 17:51)
Sudomino receptas smile.gif
Bandžiaus verstis su žalia arbata bet nesupratau paskutinio punkto: 1 colher de café de fermento. Žodynas išverčia: kava su mielėmis... Kas per biesas?

1 colher de café de fermento tai yra vienas arbatinis (arba kavos) šaukštelis kepimo miltelių mirksiukas.gif

jei per http://translate.google.com/ - tai ten tikrai pievas verčia, bet pagrindą galima suprasti ir iš bendro recepto konteksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos...

Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu.
Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2009 01 28, 09:19)
Ačiū, irmulia. Verčiau tikrai su google, nes mano anglų kalbos žinios prastos...

Pabandžiau pyragaitį, tai nesigavo... Stebėjau pro mikrobangės stiklą, atrodė viskas gerai, iškilo. Bet laikui baigiantis subliūško ir susitraukė. kaip kažkas minėjo, kempinė... net nesivalgė. Bet vilties neprarandu, šiandien vakare vėl bandysiu.
Tik pasitikslinti norėjau, tešla man gavosi tokia skystoka. Norėjau miltų įdėti daugiau, bet susilaikiau. Gal dėl to?

Hmm, kodėl nesigauna tai įdomu g.gif Na jis turi turėti kažkiek "gumiškumo" bet ne tiek, kad neįkandamas biggrin.gif

Taip, mirksiukas.gif masė turi būti tokia skysta. Jei dėsi daugiau miltų, tai pyragaitis bus kiestesnis mirksiukas.gif ypač jo apatinė dalis mirksiukas.gif Bet irgi turi savo žavesnio tas sausukas (gaunsi toks traškantis, nors sunkokai pjaustomas biggrin.gif )

Mes, kepdamos antrajį, (tas kurs su ledais) dėjom 1 šaukštu mažiau miltų ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti
O man pyragaitis pavyko clap.gif prie kavutės nusprendžiau padaryti ir nustebinti SB biggrin.gif , tai jis tikrai buvo nustebęs, kad per 3 min. iškepė pyragaitis bigsmile.gif viskas pavyko kuo puikiausiai, skonis puikus thumbup.gif neturėjau nei ledų, nei kokio užpilo, tai patiekiau su slyvų uogiene su saulėgrąžom, buvo labai skanu prie kavutės tongue.gif
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint smile.gif
Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška lotuliukas.gif
Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š.
Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas schmoll.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
vakar išbandžiau šį receptą thumbup.gif pavyko puikiai drinks_cheers.gif vyras išgyrė ax.gif taigi pusę pagyrų siunčiu autorei thumbup.gif superinis desertas prie kavutės netikėtam svečiui pavaišinti 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot g.gif ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui .
Atsakyti
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas blush2.gif aciu
Atsakyti
Ką tik išbandžiau šį receptuką thumbup.gif Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio pusės per akis bigsmile.gif
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartuii tai manau atleistina irnesakyk.gif
Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį ax.gif
Atsakyti
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25)
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia? smile.gif

tikrai ne schmoll.gif viskas labai puikiai pakyla ir be ju thumbup.gif
Atsakyti