QUOTE(daivaP @ 2009 01 28, 15:25)
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką
Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint
Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška
Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š.
Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas
Šaunios foto

gerai atrodo

tai tikrai išeitis svečiams , kai po ranka nėra net mažiausio sausainuko
QUOTE(Jollyy @ 2009 01 28, 15:59)
vakar išbandžiau šį receptą

pavyko puikiai vyras išgyrė taigi pusę pagyrų siunčiu autorei superinis desertas prie kavutės netikėtam svečiui pavaišinti
Smagu girdėti, kad viskas gavosi
QUOTE(Neryte @ 2009 01 28, 17:45)
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui .
taip, praėjus 3 min iš karto traukiam lauk pyragaitį (pirmą kartą mes jį ilgiau pakepėme + 2 min, tai gavosi kietokas )
QUOTE(Linsta @ 2009 01 28, 18:16)
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas aciu
Būtinai bus ir apelsininio aprašymas su foto

šiaip receptas praktiškai toks pats tik nereikia dėti saldžios kakavos ir vietoje pieno pilti apelsinų sultis
QUOTE(lili78 @ 2009 01 28, 19:25)
Ką tik išbandžiau šį receptuką Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio pusės per akis
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartui tai manau atleistina
Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį
Kad sotus tai faktas

jis gali vos vos susmegti, bet ne perdaugiausiai
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25)
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia?
Šiame receptuke kepimo miltelių nereikia

kituose yra minimi kepimo milteliai
Čia gali būti išeitis, kam nesigavo pyragaitis ( gal dėl permažo mikrobangių galingumo - nes reikia statyti ant pačio max'imumo ) tad iš ties statykite vos ilgesniam laikui ~ + 2min (tikimybė, kad gali pyragaitis sukietėti yra ) pabandykite dėti kepimo miltelius juos sumaišant su miltais ir suberiant pačioje pabaigoje
Dėl šio pyragaičio
Bolo de caneca kepimo orkaitėje- viskas labai puiku ir gaunasi, plačiau aprašysiu kiek vėliau ( reikia prie foto sukelti)