Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragaitis per ... 3 minutes (Bolo de caneca)

QUOTE(aistukke @ 2009 01 28, 21:26)
tikrai ne schmoll.gif  viskas labai puikiai pakyla ir be ju thumbup.gif

klausiu nes originaliam recepte yra pamineti kepmo milteliai mirksiukas.gif
Atsakyti
o man neisejo verysad.gif kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 22:34)
o man neisejo verysad.gif  kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif  verysad.gif  biggrin.gif

Manau reikejo ilgiau pakepti, o kokio galingumo pas tave mikrobangu krosnele? rolleyes.gif
Atsakyti
700W 4u.gif katik bandziau dar karta kepti, kepiau 4.5 min bet vel per trumpai buvo biggrin.gif vidui jau buvo pradeja darytis kazkas panasaus kai prapjoviau, matesi "sausos" vietos, reiskia turbut dar ilgiau reikia kepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 21:34)
o man neisejo verysad.gif  kol kepe iskilo beveik trigubai, lipo per krastus o kai atidariau mikrobange viskas supliusko ir liko tresdalis, ir tai guma gryna doh.gif  verysad.gif  biggrin.gif

pirma karta man irgi taip pat lygiai buvo, antra karta dariau ir idejau 4saukstus nubrauktus miltu, jau atrodo idealiai mase padariau, uzstaciau kepti 3min, pagalvojau, kad gal jau sena mano mikrobange ir ne tokia galinga tai pailginau dar puse minutes, bet isemus man jis vistiek subliusko, nors antaji karta valgomas buvo, ne taip kaip pirmaji guminis.... blush2.gif rytoj turbut bandysiu ant 4min uzstatyt.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 28, 15:25)
Irmulia, didžiausias AČIŪ už receptuką
Dabar tik lauksiu netikėtų svečių, kad galėčiau nustebint 
Padariau kelias foto, kad man tikrai pavyko, tik mikrobangėje nefotkinau, nes jau ji tokia sena ir nefotogeniška
Miltų dėjau 4 v. š. o cukraus tik 3 v.š.
Jis tikrai nesigavo guminis, nei kietas 

Šaunios foto thumbup.gif thumbup.gif gerai atrodo thumbup.gif tai tikrai išeitis svečiams , kai po ranka nėra net mažiausio sausainuko mirksiukas.gif

QUOTE(Jollyy @ 2009 01 28, 15:59)
vakar išbandžiau šį receptą  thumbup.gif  pavyko puikiai  vyras išgyrė taigi pusę pagyrų siunčiu autorei superinis desertas  prie kavutės  netikėtam svečiui pavaišinti

Smagu girdėti, kad viskas gavosi thumbup.gif

QUOTE(Neryte @ 2009 01 28, 17:45)
Sakykit,o kai praeina tos 3 min. ar is karto traukiat is mikrobanges,ar dar ten kazkiek palaikot ,nes kai gamini maista mikrobangeje,is dar turi pastoveti pasibaigus laikui .

taip, praėjus 3 min iš karto traukiam lauk pyragaitį (pirmą kartą mes jį ilgiau pakepėme + 2 min, tai gavosi kietokas ) mirksiukas.gif

QUOTE(Linsta @ 2009 01 28, 18:16)
labai fainas receptukas tik gal galite isversti kaip ten apelsininis darosi nes man su anglu kalba labai ne kas aciu

Būtinai bus ir apelsininio aprašymas su foto mirksiukas.gif šiaip receptas praktiškai toks pats tik nereikia dėti saldžios kakavos ir vietoje pieno pilti apelsinų sultis mirksiukas.gif

QUOTE(lili78 @ 2009 01 28, 19:25)
Ką tik išbandžiau šį receptuką  Skonis man patiko, o sotumas, esu didelė smaližė, bet šio pyragėlio  pusės per akis 
Na tik ji sman irgi susmego šiek tiek, ne toks purus, bet kaip pirmam kartui tai manau atleistina
Dabar netikėtam svečiui , kai namie nieko nebus prie kavos , gaminsiu šį pyragėlį

Kad sotus tai faktas drinks_cheers.gif jis gali vos vos susmegti, bet ne perdaugiausiai mirksiukas.gif

QUOTE(juodukeee @ 2009 01 28, 20:25)
o ar kepimo milteliu cia deti nereikia?

Šiame receptuke kepimo miltelių nereikia mirksiukas.gif kituose yra minimi kepimo milteliai mirksiukas.gif

Čia gali būti išeitis, kam nesigavo pyragaitis ( gal dėl permažo mikrobangių galingumo - nes reikia statyti ant pačio max'imumo ) tad iš ties statykite vos ilgesniam laikui ~ + 2min (tikimybė, kad gali pyragaitis sukietėti yra ) pabandykite dėti kepimo miltelius juos sumaišant su miltais ir suberiant pačioje pabaigoje mirksiukas.gif

Dėl šio pyragaičio Bolo de caneca kepimo orkaitėje- viskas labai puiku ir gaunasi, plačiau aprašysiu kiek vėliau ( reikia prie foto sukelti) biggrin.gif
Atsakyti
Bolo de caneca - pyragaičio kepimas orkaitėje

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 sausio 2009 - 02:28
Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi g.gif Man visas subliusko, nors skonis ir nieko, bet sveciu negaleciau pavaisinti nes labai jau neisvaizdus isejo doh.gif
Atsakyti
Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti....
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 29, 13:34)
Nesuprantu kaip jum tokie grazus gaunasi g.gif Man visas subliusko, nors skonis ir nieko, bet sveciu negaleciau pavaisinti nes labai jau neisvaizdus isejo doh.gif

QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 13:39)
Jo išvaizda tai ne kas, skonis man daugiau priminė kiaušiniene, nes labai jaučiasi kiaušinis, kai pabliuško atrodė kaip guminis, nors valgant to nesijautė, tiesiog įdomi idėja... ir soti....

Dėl išvaizdos nesiginčiju drinks_cheers.gif Svarbu kaip patieksi, su kuo patieksi ir pan.

Jei valgyti vieną be nieko, tai skonis primena duoną - jis pakankamai sausas. Tad jį galima ir paprastai pvz. su sviestu ar uogiene, pagaliau su rududu ar Nutella valgyti mirksiukas.gif

Merginos, jūs daugiau papasakokite kaip ką darėte - gal tada bus aiškiau, kodėl jis sublūkšta ar virsta kiaušinienės skonį mirksiukas.gif

P.s. kas dėl sublūškimo tai pabandykite įberti kepimo miltelių (1 arb. šaukštelį sumaišyti su miltais) mirksiukas.gif

Dėl kiaušinienės skonio - tai g.gif įdomiai (kiek kepiau kiaušinio kaip tik nesijautė, o kvepėjo šokoladu ) gal čia dėl pačio dedamo kiaušinio?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 sausio 2009 - 13:49
del subliuskimo as galvoju, kad per mazai laiko jam iskilti ir istovet, nes kaip tik gauna jis oro iskart subliuksta... blush2.gif man mikrobangej jis padidejo beveik dvigubai, o tik atidarius susitrauke iki puses puodelio... blush2.gif
as labai noreciau ta apelsinini varianta isgirsti...
Atsakyti
Aš valgiau su jogurtu šį pyragaitį thumbup.gif
Ir pasikartosiu , nors ir subliuško, šiandien bandysiu minute ilgėliau pakepti, bet skonis buvo geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 29 sausio 2009 - 13:55