Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ikimokyklinukų užsiėmimai Kaune
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Vaivilute
kazkaip be Suzzuki mokykleles ir Astos muzikos pamokeliu Kaune nieko daugiau ir nezinom ...
Ka lanko jusu vaikiukai ? kas patinka ?

Vaivilute
is 0 atsakymu supratau, kad Kaune ner kur idomiai ir naudingai praleisti laika
su vaikais sad.gif
bet negi tai tiesa ??!! pasigirkit

pavydziu vilnietems, kurios pvz lanko kazkoki sporto kluba, kur
mergytes pastrakalioja ir mamytes gali kaulus pamankstint (na, arba
kavos isgert)
Kaune, kiek domejausi, sport klubuose tik kambariai vaikams su aukle,
bet juk su aukle ir namie pabut gali ...

O kur sokiu bureliai ?
Guste
Na, siaip ir Kaune yra sporto klubu, kur gali ir vaikuciai pasportuoti. As einu i sporto kluba, kur yra skirtas kampelis ir vaikuciams. Ten maciau yra deze su zaisliukais, piestukais, yra keleta vaikisku treniruokliu, kopeteles. Maciau, kad kai kurios mamytes atsiveda vaikucius, tai jie ten zaidzia, bet dazniausia vyresni vaiksto kartu su mamytemis ir bando sportuoti kartu su suaugusiais. Tik man tai atrodo nesaugu. Na, as savojo dvimetinuko ten nesivedu, nes jis tikrai ten nesedetu ir su zaisliukais nezaistu. Bet truputi ramesniems vaikuciams tai ten smagu.
Vaivilute
kad yra Kaune sporto klubu su kambariais vaikams, tai as irgi zinau,

bet va vilnietes gyresi, kad yra aerobika ar kazkokios mankstos vaikams specialiai
(mano dukra 4,5 m)

zodziu, musu darzelyje nera jokios sportines veiklos, tai ieskau, kur mergina
galetu pajudeti (pasportuoti ar pasokti)
pusk
Esu Kauno vaiku pop choro "LASELIUKAI" choreografe...mano mama yra dainavimo vadove blush-anim-cl.gif (pasigyriau)...tai va, dirbam su vaikais nuo 3 metuku- norinciais dainuoti ir sokti... Kitais metais organizuosim vaikuciu su negalia grupe...tai jei ka domins sie uzsiemimai dainavos rajone- prasom kreiptis wink.gif
iga
QUOTE (pusk @ 2004 03 22, 11:11)
Esu Kauno vaiku pop choro "LASELIUKAI" choreografe...mano mama yra dainavimo vadove blush-anim-cl.gif (pasigyriau)...tai va, dirbam su vaikais nuo 3 metuku- norinciais dainuoti ir sokti... Kitais metais organizuosim vaikuciu su negalia grupe...tai jei ka domins sie uzsiemimai dainavos rajone- prasom kreiptis wink.gif

Aisku domina. thumbup.gif Parasyk placiau kada vyksta uzsiemimai, ar berniukus priimat, kokios kainos ir t.t. Ar kituose rajonuose, pvz. Šilainiuose nera? Maniskis sokti nelabai nori, darzelyje buvom uzrase i sokius, bet nepatiko jam. O dainuoti lygtai nori, turi klausa. Buvo atranka i Varpeli (berniuku choras + fortepijonas), ji isrinko, bet man ju laikas nepatinka, nes darbo metu.
Prasau parasyk placiau. biggrin.gif
Ingute
QUOTE (pusk @ 2004 03 22, 11:11)

O kaip idomu Pusk wink.gif Na, kai mes busim 3 metu gal reikes ir susidomet smile.gif
pusk
rolleyes.gif uzsiemimai vyksta 2 kart/sav- nuo 15 arba 16 val. priimami visi norintys- nes tokio amziaus vaikus reikia atrasti- visi juk dainuoja, jei nedainuoja tai repuoja (deklamuoja pagal muzika wink.gif )...Kaune yra daug tokio pobudzio studiju, tik nezinau nuo keliu metuku ten priimami vaikuciai...siaip pas mus aiskios amziaus ribos nera- kartais 2 metu vaikas ohoho kaip pasirodo...kaina atrodo 50Lt/men- bet sito tiksliai negaliu pasakyti- i finansus nesikisu, laikui begant reikia primoketi uz koncertinius rubus...dabar atrodo grupe nusistovejusi- vaiksto ir koncertuoja 10 vaikuciu, priemimai vyksta rugpjucio/rugsejo menesiais.., bet sakau apibrezimu nera- jei labai vaikas ir teveliai nori su vadove sutarti del lankymo tikriausiai galima bet kada...
Papildyta @ [mergetime]1079956769[/mergetime]
jei norit duokit emailus- atsiusiu dainele kokia maziausiuju paklausyt wink.gif ( siandien as tokia gera- tik siulau,siulau laugh.gif )
Vaivilute
QUOTE (pusk @ 2004 03 22, 13:58)
Kaune yra daug tokio pobudzio studiju

aciu, Pusk, kad nepatingejai parasyt.
Ar as cia nieko nepastebiu, ar nezinau, kur ziuret, bet niekur nematau tu studiju
(ar kitokiu uzsiemimu vaikams) reklamu sad.gif

siaip as matau, kad mano mergyte (4,5 m) ritma jaucia gerai, bet va klausa
nelabai pasigirt galim ...
o tuose Laseliukuose yra sokiu ir dainu grupe bendrai, ar atskirai ?

Papildyta @ [mergetime]1080028956[/mergetime]
o kas zinote koki tautiniu sokiu bureli ?

ar aerobika ? manksteles ?
pusk
Vaivilute Paskelbta Šiandien 7:57 am
  QUOTE (pusk @ 2004 03 22, 13:58)
Kaune yra daug tokio pobudzio studiju 

aciu, Pusk, kad nepatingejai parasyt.
Ar as cia nieko nepastebiu, ar nezinau, kur ziuret, bet niekur nematau tu studiju
(ar kitokiu uzsiemimu vaikams) reklamu

siaip as matau, kad mano mergyte (4,5 m) ritma jaucia gerai, bet va klausa
nelabai pasigirt galim ...
o tuose Laseliukuose yra sokiu ir dainu grupe bendrai, ar atskirai ?

na cia reiskia kai vaika atvedi- tai pirma vaikiukas eina i sokio pamoka (45 min), paskui su juo dirba vokalo vadove nzn kiek laiko...kartais viskas vyksta kartu - bet cia taip buna pries koncertus...
kad daug tokio pobudzio studiju tai as turiu galvoje- "Saules vaikai", "DND", "Linksmoji sypsena", "TUTA" ir t.t. bet kokios amziaus gryupes ten nezinau wink.gif
ligitukeB
Kazkur skaiciau,kad yra mokyklele maziausiems(tik nezinau kokiam mieste).Ten susirenka vaikuciai su mamytem ir smagiai leidzia laika(dainuoja,soka,klausosi muzikos,zaidzia,mokosi bendrauti).Zinau,kad ten lankosi net ir kudikeliai.
Labai noreciau,kad ir mano dukryte lankytu kokia panasaus tipo mokyklele.Mums dabar 1,5 m.,o su kitais vaikuciais nebendraujam.Noras yra begalinis.Gal zinot ar Kaune yra tokia mokykla?
pusk
ligitukeB Paskelbta Šiandien 12:12 pm
  Kazkur skaiciau,kad yra mokyklele maziausiems(tik nezinau kokiam mieste).Ten susirenka vaikuciai su mamytem ir smagiai leidzia laika(dainuoja,soka,klausosi muzikos,zaidzia,mokosi bendrauti).Zinau,kad ten lankosi net ir kudikeliai.
Labai noreciau,kad ir mano dukryte lankytu kokia panasaus tipo mokyklele.Mums dabar 1,5 m.,o su kitais vaikuciais nebendraujam.Noras yra begalinis.Gal zinot ar Kaune yra tokia mokykla? 

Maciau per TV apie tokia m-kla Vilniuje...Kokiam rajone gyvenat? gal su kuria nors mamyte susitiktumet- pabendrautu leliai wink.gif
Augė
Mamytes nepatingekit ir parasykit ka lanko Kaune jusu 4-meciai.
O gerai butu ir ka 14 -metes panele nieko neprisitaiko sau sad.gif
Iva
apie sportus kaune parasiau cia:

http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...20&#entry188339

o 14mete pana gali laisvai sportuoti kokiam nors aerobikos klube wink.gif
Martyna
QUOTE (ligitukeB @ 2004 03 24, 14:12)
Gal zinot ar Kaune yra tokia mokykla?

Kaune Sarkuvos g. "Ryto" pradinej mokykloj buna tokios pamokeles smile.gif
alma
QUOTE (ligitukeB @ 2004 03 24, 14:12)

Pas mus skelbiasi,kad moko vaikus muzikos nuo kažkelinto gyvenimo mėnesio(tiongiu eit į laiptinę paskaityt).Aš visiškai nesuprantu,ko galima mokyt kelių mėn.vaiką? dry.gif
#Mia#
Mano vyresnioji lanke Tututi prie Muzikos muziejaus, man tai labai patiko, bet buvo pries pora metu, o dabar maziuke eina i Suzuki uzsiemimus (vyresnioji lanko ta mokykla).
Saulytele
As irgi savo maze vedzioju i Suzuki mokyklele

Mingaude, gal tu zinai, kokie ten dar be muzikos uzsiemimai vaikams, gal tavoji jau lanko? Girdejau, nuo 4 metu dar siulo daile, raidziu pazinima ir skaiciavimo pagrindus, anglu kalba, dar kazka. Kadangi mes su dukra atvaziuojam is toliau, noretume nuo kitu metu suderinti - lankyti "dviguba pamokele" - muzika ir dar kazka. Gal kartais zinai (ar kurios kitos zinote) ka nors apie tuos uzsiemimus, kas labiau apsimoka? Ypac duomina tas raidziu pazinimas - kazin, ar duoda naudos? g.gif
Dusyte
Sveikos mamos, clap.gif
gal kas zinot kur rasti "Saules vaikus". Kada ir kur vyksta uzsiemimai (zinau, kad Kaune)? Nuo keliu metu priima vaikus? g.gif
pusk
QUOTE (Dusyte @ 2004 10 05, 10:25)
Sveikos mamos, clap.gif
gal kas zinot kur rasti "Saules vaikus". Kada ir kur vyksta uzsiemimai (zinau, kad Kaune)? Nuo keliu metu priima vaikus? g.gif

Pabandyk nulekti i Kacianausko muzikos m-kla , ten dirba J.Miliauskaite, tai ji ir suteiks informacija....
smilga saule
QUOTE (pusk @ 2004 03 24, 14:41)

Maciau per TV apie tokia m-kla Vilniuje...Kokiam rajone gyvenat? gal su kuria nors mamyte susitiktumet- pabendrautu leliai wink.gif

SVEIKI TOKIA MOKYKLELE KAUNE TAI SUZUKI MES LANKEM JA IKI METUKU,IR DABAR ZADAM EITI NUO KITO MENESIO.
pusk
QUOTE (smilga saule @ 2004 10 06, 23:50)
QUOTE (pusk @ 2004 03 24, 14:41)

SVEIKI TOKIA MOKYKLELE KAUNE TAI SUZUKI MES LANKEM JA IKI METUKU,IR DABAR ZADAM EITI NUO KITO MENESIO.

clap_1.gif
mijuta
Sveikos mamytes.Nieko nezinau apie suzuki mokyklele blink.gif , net nezinau kur ji yra g.gif .gal galit padeti? smile.gif
meya
Ju pulapis internete
Suzuki
smile.gif
Jau-Mamyte
QUOTE (Auge X @ 2004 04 15, 13:40)
O gerai butu ir ka 14 -metes panele nieko neprisitaiko sau sad.gif

Rekomenduoju apsilankyti cia veiklos ras ir mazi vaikuciai ir paaugliai wink.gif (tiek mergaites, tiek berniukai) thumbup.gif :

http://www.deimante.lt/
linissima
Zinau,kad kaune yra Yamaha muzikos mokykla. Ten kviecia vaikucius nuo 4men. Turi ivairias programas skirtingo amziaus vaikams. Zinau, kad pirma pamoka nemokamai,tai galit nueiti ir pacios pamatysit. Mes lankom Vilniuje, mums patinka. Kaune mokykla yra profsajungu rumuose. Sekmes!
čikaga
Mano dukra nuo 5 metų lanko dailujį čiuožimą, jei ką domina galėsiu parašyti koordinates
Andromeda
clap.gif Čikaga, įmesk prašau koordinates į privatą, mano be 4mėn. penkiametė kliedi dailiuoju čiuožimu, o aš nežinau kas moko...labai labai laukiame thumbup.gif
Fen-berry
Kur Kaune moko šokti baletą? Mano mažė tiesiog svaigsta, kiekvieną dieną pati bando šokti tongue.gif .
katarina
Mano mergina irgi lanko dailūji čiuožima Kaune, nuo 3,5 metų,ir jai labai patinka
Bishojo
Ikimokiklinukams mokyklėlės nuo 2 metų: Vijolina

Būreliai vaikams su tautine pakraipa : Tautinės kultūros centras

Muzikos studijos, be jau minėtų Kauo dienoj kasdien eina skelbimas apie priėmimą į muzikos studiją Mažylis, nuo 3 metų. Telefono nežinau. sad.gif

Tik gaila, kad turbūt visi šie būreliai vyksta darbo metu ir aš negaliu savo mergičkos ten nuvesti cry.gif
Andromeda
QUOTE(katarina @ 2005 08 16, 22:17)
Mano mergina irgi lanko dailūji čiuožima Kaune, nuo 3,5 metų,ir jai labai patinka
*

Katarina, o jūs savarankiškai mokotės? Manau, kad yra trenerė kažkokia, ar ne? Gal galėtum kiek plačiau papasakoti apie tą mokinimą, kur ,kada, už kiek... ? tongue.gif
Reik manyti, kad Ledo Arenoje vyksta užsiėmimai?
katarina
QUOTE(Andromeda @ 2005 08 17, 11:31)
Katarina, o jūs savarankiškai mokotės? Manau, kad yra trenerė kažkokia, ar ne? Gal galėtum kiek plačiau papasakoti apie tą mokinimą, kur ,kada, už kiek... ?  tongue.gif
Reik manyti, kad Ledo Arenoje vyksta užsiėmimai?
*

Tai va yra ten trenerės, pradžioje kol išmokstama geriau čiuožt tai treniruotės vyksta 3 kartus savaitėje, čia taip buvo pernai , idomu kaip šiemet su čiuožykla susitars?. Dar viena karta per savaite vyksta treniruotės ant žemės, jie ten kojas kilnoja, šokinėja. Tai visa tai kainuoja į mėnesį 80 lt.Jei leidi du vaikus tai pigiau.Mum tai jau dabar vyksta treniruotės, net mes jau ne pirmi metai, bet mes vistiek tą pati mokame. Pradžioje tinka ir pigios pačiūžos , ir suknytes mes patys pasisiuvame. Dabar jau brangių reikia pačiūžu, bet galima gaut devėtas smile.gif
Galiu pasakyti tiek . kad mano mergina kai pradėjo lankyti tai ligos išsilakstė visos pas ja amžina angina būdavo, nežinau gal sutapimas?Ir dar čia vistiktai tėveliams labiausiai reik pasiaukoti, net treniruotės vyksta ir savaitgaliais ir gan anksti, o kaip žiema nesinori keltis.Bet dabar man čia jau gyvenimo būdas čiuožykla mano antras darbas biggrin.gif Ir rezultatai nelabai jau greit šitoje sporto šakoje pasimato, nes ant ledo tikrai labai jau sunku išstovėti, apie kokia jau kregždute gali būt kalba, bet viskas po truputi, ir į prieki, svarbu noras didelis.
Tai va jei sudominau tai galiu parašyti, kada priiminės naujus narius ( manau nuo rugsėjo pradžios) ir trenerės numeriuka duosiu mirksiukas.gif Va aš savo mažaja irgi leisiu nes ji labai jau nori.
Bishojo
Katarina, o tu savo mažąją leisi nuo šių metų? blink.gif
katarina
QUOTE(katuka @ 2005 08 17, 18:06)
Katarina, o tu savo mažąją leisi nuo šių metų?  blink.gif
*

Tikrai taip kiek žinau mažiausia pradėjusi čiuožti buvo vos 1,5 metu, dabar ji su mano vyresne mergaite vienmetės o čiuožia ojoj kaip. Didesnėm reiktų iš jos pasimokinti. O man vežiojimas tai tas pats, tik kad mano mažutė bijau kad treniruotės valandos tai tikrai neatlaikys, bet nors po 20 minučių ir tai neblogai. O dar leidžiant į treniruotes reik nusiteikti, kad bent pora (geriausiu atveju ) treniruočių reiks patiem po leda su vaikučiu vaikščioti, kol jie patys stovėti išmoksta doh.gif
Bishojo
Katarina, susidomėjau ir aš... O šiaip šis sportas saugus? unsure.gif Suprantu, kad sportas lieka sportu, pati buvau rimta sportininkė, bet... Ar tokiems mažiams neatsitinka kokių nelaimių, traumų didelių, įsipjovimų nuo pačiūžų? g.gif
Ir ką daryt JEI AŠ PATI ČIUOŽTI NEMOKU??? biggrin.gif
Parašyk plačiau, kokiu paros laiku vyksta treniruotės, ar yra kokie stojamieji ir pan.
katarina
QUOTE(katuka @ 2005 08 17, 19:47)
Katarina, susidomėjau ir aš... O šiaip šis sportas saugus?  unsure.gif Suprantu, kad sportas lieka sportu, pati buvau rimta sportininkė, bet... Ar tokiems mažiams neatsitinka kokių nelaimių, traumų didelių, įsipjovimų nuo pačiūžų?  g.gif
Ir ką daryt JEI AŠ PATI ČIUOŽTI NEMOKU???  biggrin.gif
Parašyk plačiau, kokiu paros laiku vyksta treniruotės, ar yra kokie stojamieji ir pan.
*

Nu kaip ir saugu bet va pavasari mergičkai koja lūžo susitrenkė su kita ir nepatogiai nukrito, ir dar seniau pasakojo, kad trenerei ir koja lūžusi buvo irgi negerai nukrito. Žinai pas tuos pramokusius greitis labai jau didelis, o dar kai pačiūžas pakilnoji tai jų svoris didelis nekas būtų iš jos gauti. Tai va todėl ir yra skirstomos grupės į pradedančius ir mokančius čiuožti. Manoji pradėjo čiuožti kai jai buvo 3,5 metų tai aš ją ojojoi kaip aprengdavau ir dar kepure su didžiuliu bumbulu uždėdavau, šiaip trenerės labai jau prižiūri tuos vaikus.O pati tai vedžioti lipsi su batais ant ledo o prie bortelio nėra labai jau ten slidu, nu aš tai nenukritau.Treniruotės pernai buvo šeštadienį, sekmadienį rytais apie 11 o pirmadienį 6 vakaro ir dar sporto sale vakare lygtais trečiadieniais. Dėl šių metu grafiko dar neaišku.Matau , kad tavo mergytė dar maža tai ir ašarom reiktu ir derybom nusiteikti, ir būdavo taip kad nuveži o atsisako čiuožti tada tenka visko prižadėti ir kažkaip tartis mirksiukas.gif
Bishojo
Katarina, tai, kai žinosi konkrečiau apie naujų narių priėmimą, parašyk čia 4u.gif
grožis
Mano mažiukas lankė Zuikių mokyklėlę-švelnios ir atidžios mokytojos auklėtojos,
labai patiko vaikučių rengiamos proginės programėlės- lavina mažylio dėmesį, drausmę , kūrybiškumą.daugko išmoko.tapo drąsesnis.Mokyklėlė randasi Senąjame treste kur kino teatras.Pirmoje klasėje sekėsi l.gerai. rolleyes.gif
Ingute
O tokiems mažiukams ir pačiūžos būna? g.gif Kiek tai kainuoja?
Šiaip labai įdomu pasidarė ir man rolleyes.gif Katarina, gal galima tada trenerės tel. į asmeninę? mirksiukas.gif
Bishojo
tada ir man į asmeninę,katarina, bet geriau būtų čia visą info 4u.gif
katarina
Sveikos 4u.gif , tai va jau nuo šeštadienio prasideda treniruotės, bus 10.45 dar reiktu patikrinti, o dėl pačiūžu tai aš savo mažiukei dėsiu 29 išmiera( nors nešioja ji 23 ) jos aišku labai jau didelės bet turiu labai storas ir geras kojines, tai gal kaip nors, o taip tai reikia čiuožykloje domėtis kiek žinau tai dar viena 29 dydžio yra pora, bet jei vaikas čiuož tai geriausiai savo nusipirkti, dabar nežinau ar yra senukuose pačiūžu ne seconas juk, o firminėse tai labai brangios pradžiai tikrai tokių nereikia. Kiek žinau tai yra dar mažesnių pačiūžų . Klausiau vienos mamos kur ji savo mergaitės padėjo tai ji sakė , kad net iš Vilniaus atvažiavo pasiimti. Šiemet trenerė minėjo kad bus du kartus ant ledo ir du kartus sporto salėje treniruotės.Beje jei praleidi treniruote, pvz vaikas serga tai atskaičiuoja už ją mokėti nereikia
Arbatėlė
dekui uz informacija. pasimatysime sestadieni.
Ingute
Katarina, tai žodžiu reik ateiti šeštadienį į tą treniruotę ir trenerė viską detaliau išaiškins kaip kas ir kada, ar ne mirksiukas.gif
Maniškė nešioja 24 išmierą, tai irgi teks dėti didesnes g.gif Tai ten vietoj galima išsinuomoti taip? Nes dabar pirkti tai dar nerizikuočiau g.gif O ką neštis persirengt? Ar labai šiltai reikia aprengt? Ta prasme reikia kokias pirštines turbūt pasiimt ir kepurę storą? g.gif
meskute
O gal žinote Kaune nuo 3m. berniukus priima į krepšinio ar futbolo treniruotes, labai jau nori kamuolį spardyti, būsiu be galo dėkinga, jei kas nors parašys smile.gif
Bishojo
4u.gif Katarina,o jau šiam šeštadieniui su pačiūžom reik ateit? g.gif Ačiū už info
katarina
Sveikos , taip jau šiam šeštadieniui 10.45, o pačiūžu kažin ar tokių nuomoti bus , gal trenerė ką nors ras. O aprengti geriausia kombiniezona stora, storas vilnones kojines ir kepure storesne, ir nepamirškit pačios apsirengti, ir batus patogesnius užsidėti. O šiap tai ateisit apsižiūrėsit, viska pačios pamatysit, ir treneriu ten daug galimo kokia mieliau širdies pasirinkti. Iš tikro tai mažiem vaikam labai sunku bus bet aš pasiryžusi kankintis su savo mažiuke smile.gif
Ai ir dar šiaip tai vaikus priima nuo 4 metų skelbime taip parašyta, bet aš savo leidau nuo 3,5 o dabar antra nuo 2,5 leisiu, bet trenerė sakė kad labai sunku bus šiaip aš ir pati suprantu, nes būdavo atveži o ji nečiuožia cry.gif , taip kad prieš vedant gerai pagalvokite ar jūsų vaikas tikrai klausys, juk jis vienas be tevelių o su trenere tik turės būti ant ledo ir daryti , kiekviena kartą tuos pačius pratimus,ir kritinės jie ,nes pernai buvo atvesti maži vaikai tai tik kelis kartus atėjo ir viskas tuom pasibaigė, ir taip kiekvienais metais būna, rugsėji ateina daug , o išlieka vos pora. Bet galų gale galit tik ateit apsižiūrėt ir su trnere pasišnekėti, o ten jau matysit mirksiukas.gif Va ir dar būtinai pirštines, nes rankos labiausiai šala. Tai tiek iki šeštadienio
kristulke
O mes pernai lankėm teatro mokyklėlę dramos teatre.Vaikas ir dabar labai norėtų, tik nežinau ar išeis nes turim dar vieną mažiuką, nebus kam vežioti.Užsiėmimus vedė aktorė Inesa, kur vesdavo laidą per TV"Ryto tralialia".Užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę, vakarais, priima vaikus kažkur nuo 2-3 metų.Vaikai vaidina, šoka.Gal kas buvot spetaklyje"Kas liepynėj išsipynė", ten būtent vaidina tie patys vaikai iš būrelio.Užsėmimai vyksta 2 kartus savaitėje.Mokestis 40lt/mėn.
jurajura
gal butu galima gauti koki kontaktini telefona ar adresiuka teatro mokykleles?
grožis
QUOTE(Augė @ 2004 04 15, 13:39)
O gerai butu ir ka 14 -metes panele nieko neprisitaiko sau  sad.gif
*

smile.gif Mačiau turite simpatišką mergaitę ir ir norėtumėte kažką jai pasiūlyti.Ar nesudomintu grožio pamokos mergaitėms ?Tai 4mėnesių programa norinčioms tobulėti ,geriau pažinti save ir žinoma , tapti dailesnėms .Tris kart į savaitę mergaitės renkasi į pokalbius,praktinius užsiėmimus su specialistais , kurie išmokins dailiai pasidažyti, prižiūrėti veidą, susišukuoti, apsirengti ,prisiderinti spalvas ,rūbus, gražiai ir gracingai vaikščioti, šokti,pokalbiai su psichologu padės išspręsti kai kurias vidines brendimo metu iškilusias problemas.Mokysimės dengti stalą, supakuoti dovanėles, etiketo ir kt.Registracija nuo 13val. A.Mickevičiaus 8A.IIa. ten kur ir Zuikio Puikio mokyklėlė.Atveskite savo dukrytę,ji ne tik taps dailesnė,bet įgys pasitikėjimo,drąsos.Iki malonaus ! Informacija 8 674 03337. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.