kazkaip be Suzzuki mokykleles ir Astos muzikos pamokeliu Kaune nieko daugiau ir nezinom ...
Ka lanko jusu vaikiukai ? kas patinka ?
kazkaip be Suzzuki mokykleles ir Astos muzikos pamokeliu Kaune nieko daugiau ir nezinom ...
Ka lanko jusu vaikiukai ? kas patinka ?
is 0 atsakymu supratau, kad Kaune ner kur idomiai ir naudingai praleisti laika
su vaikais bet negi tai tiesa ??!! pasigirkit pavydziu vilnietems, kurios pvz lanko kazkoki sporto kluba, kur mergytes pastrakalioja ir mamytes gali kaulus pamankstint (na, arba kavos isgert) Kaune, kiek domejausi, sport klubuose tik kambariai vaikams su aukle, bet juk su aukle ir namie pabut gali ... O kur sokiu bureliai ?
Na, siaip ir Kaune yra sporto klubu, kur gali ir vaikuciai pasportuoti. As einu i sporto kluba, kur yra skirtas kampelis ir vaikuciams. Ten maciau yra deze su zaisliukais, piestukais, yra keleta vaikisku treniruokliu, kopeteles. Maciau, kad kai kurios mamytes atsiveda vaikucius, tai jie ten zaidzia, bet dazniausia vyresni vaiksto kartu su mamytemis ir bando sportuoti kartu su suaugusiais. Tik man tai atrodo nesaugu. Na, as savojo dvimetinuko ten nesivedu, nes jis tikrai ten nesedetu ir su zaisliukais nezaistu. Bet truputi ramesniems vaikuciams tai ten smagu.
kad yra Kaune sporto klubu su kambariais vaikams, tai as irgi zinau,
bet va vilnietes gyresi, kad yra aerobika ar kazkokios mankstos vaikams specialiai (mano dukra 4,5 m) zodziu, musu darzelyje nera jokios sportines veiklos, tai ieskau, kur mergina galetu pajudeti (pasportuoti ar pasokti)
Esu Kauno vaiku pop choro "LASELIUKAI" choreografe...mano mama yra dainavimo vadove
Aisku domina. Prasau parasyk placiau.
O kaip idomu Pusk Papildyta @ [mergetime]1079956769[/mergetime] jei norit duokit emailus- atsiusiu dainele kokia maziausiuju paklausyt
aciu, Pusk, kad nepatingejai parasyt. Ar as cia nieko nepastebiu, ar nezinau, kur ziuret, bet niekur nematau tu studiju (ar kitokiu uzsiemimu vaikams) reklamu siaip as matau, kad mano mergyte (4,5 m) ritma jaucia gerai, bet va klausa nelabai pasigirt galim ... o tuose Laseliukuose yra sokiu ir dainu grupe bendrai, ar atskirai ? Papildyta @ [mergetime]1080028956[/mergetime] o kas zinote koki tautiniu sokiu bureli ? ar aerobika ? manksteles ?
na cia reiskia kai vaika atvedi- tai pirma vaikiukas eina i sokio pamoka (45 min), paskui su juo dirba vokalo vadove nzn kiek laiko...kartais viskas vyksta kartu - bet cia taip buna pries koncertus... kad daug tokio pobudzio studiju tai as turiu galvoje- "Saules vaikai", "DND", "Linksmoji sypsena", "TUTA" ir t.t. bet kokios amziaus gryupes ten nezinau
Kazkur skaiciau,kad yra mokyklele maziausiems(tik nezinau kokiam mieste).Ten susirenka vaikuciai su mamytem ir smagiai leidzia laika(dainuoja,soka,klausosi muzikos,zaidzia,mokosi bendrauti).Zinau,kad ten lankosi net ir kudikeliai.
Labai noreciau,kad ir mano dukryte lankytu kokia panasaus tipo mokyklele.Mums dabar 1,5 m.,o su kitais vaikuciais nebendraujam.Noras yra begalinis.Gal zinot ar Kaune yra tokia mokykla?
Maciau per TV apie tokia m-kla Vilniuje...Kokiam rajone gyvenat? gal su kuria nors mamyte susitiktumet- pabendrautu leliai
Mamytes nepatingekit ir parasykit ka lanko Kaune jusu 4-meciai.
O gerai butu ir ka 14 -metes panele nieko neprisitaiko sau
apie sportus kaune parasiau cia:
http://supermama.com/InvisionBoard/index.p...20entry188339 o 14mete pana gali laisvai sportuoti kokiam nors aerobikos klube
Kaune Sarkuvos g. "Ryto" pradinej mokykloj buna tokios pamokeles
Pas mus skelbiasi,kad moko vaikus muzikos nuo kažkelinto gyvenimo mėnesio(tiongiu eit į laiptinę paskaityt).Aš visiškai nesuprantu,ko galima mokyt kelių mėn.vaiką?
Mano vyresnioji lanke Tututi prie Muzikos muziejaus, man tai labai patiko, bet buvo pries pora metu, o dabar maziuke eina i Suzuki uzsiemimus (vyresnioji lanko ta mokykla).
As irgi savo maze vedzioju i Suzuki mokyklele
Mingaude, gal tu zinai, kokie ten dar be muzikos uzsiemimai vaikams, gal tavoji jau lanko? Girdejau, nuo 4 metu dar siulo daile, raidziu pazinima ir skaiciavimo pagrindus, anglu kalba, dar kazka. Kadangi mes su dukra atvaziuojam is toliau, noretume nuo kitu metu suderinti - lankyti "dviguba pamokele" - muzika ir dar kazka. Gal kartais zinai (ar kurios kitos zinote) ka nors apie tuos uzsiemimus, kas labiau apsimoka? Ypac duomina tas raidziu pazinimas - kazin, ar duoda naudos?
Sveikos mamos,
gal kas zinot kur rasti "Saules vaikus". Kada ir kur vyksta uzsiemimai (zinau, kad Kaune)? Nuo keliu metu priima vaikus?
Pabandyk nulekti i Kacianausko muzikos m-kla , ten dirba J.Miliauskaite, tai ji ir suteiks informacija....
SVEIKI TOKIA MOKYKLELE KAUNE TAI SUZUKI MES LANKEM JA IKI METUKU,IR DABAR ZADAM EITI NUO KITO MENESIO.
Sveikos mamytes.Nieko nezinau apie suzuki mokyklele
Rekomenduoju apsilankyti cia veiklos ras ir mazi vaikuciai ir paaugliai http://www.deimante.lt/
Zinau,kad kaune yra Yamaha muzikos mokykla. Ten kviecia vaikucius nuo 4men. Turi ivairias programas skirtingo amziaus vaikams. Zinau, kad pirma pamoka nemokamai,tai galit nueiti ir pacios pamatysit. Mes lankom Vilniuje, mums patinka. Kaune mokykla yra profsajungu rumuose. Sekmes!
Mano dukra nuo 5 metų lanko dailujį čiuožimą, jei ką domina galėsiu parašyti koordinates
Kur Kaune moko šokti baletą? Mano mažė tiesiog svaigsta, kiekvieną dieną pati bando šokti
Mano mergina irgi lanko dailūji čiuožima Kaune, nuo 3,5 metų,ir jai labai patinka
Ikimokiklinukams mokyklėlės nuo 2 metų: Vijolina
Būreliai vaikams su tautine pakraipa : Tautinės kultūros centras Muzikos studijos, be jau minėtų Kauo dienoj kasdien eina skelbimas apie priėmimą į muzikos studiją Mažylis, nuo 3 metų. Telefono nežinau. Tik gaila, kad turbūt visi šie būreliai vyksta darbo metu ir aš negaliu savo mergičkos ten nuvesti QUOTE(katarina @ 2005 08 16, 22:17) Katarina, o jūs savarankiškai mokotės? Manau, kad yra trenerė kažkokia, ar ne? Gal galėtum kiek plačiau papasakoti apie tą mokinimą, kur ,kada, už kiek... ? Reik manyti, kad Ledo Arenoje vyksta užsiėmimai? QUOTE(Andromeda @ 2005 08 17, 11:31) Katarina, o jūs savarankiškai mokotės? Manau, kad yra trenerė kažkokia, ar ne? Gal galėtum kiek plačiau papasakoti apie tą mokinimą, kur ,kada, už kiek... ? Reik manyti, kad Ledo Arenoje vyksta užsiėmimai? Tai va yra ten trenerės, pradžioje kol išmokstama geriau čiuožt tai treniruotės vyksta 3 kartus savaitėje, čia taip buvo pernai , idomu kaip šiemet su čiuožykla susitars?. Dar viena karta per savaite vyksta treniruotės ant žemės, jie ten kojas kilnoja, šokinėja. Tai visa tai kainuoja į mėnesį 80 lt.Jei leidi du vaikus tai pigiau.Mum tai jau dabar vyksta treniruotės, net mes jau ne pirmi metai, bet mes vistiek tą pati mokame. Pradžioje tinka ir pigios pačiūžos , ir suknytes mes patys pasisiuvame. Dabar jau brangių reikia pačiūžu, bet galima gaut devėtas Galiu pasakyti tiek . kad mano mergina kai pradėjo lankyti tai ligos išsilakstė visos pas ja amžina angina būdavo, nežinau gal sutapimas?Ir dar čia vistiktai tėveliams labiausiai reik pasiaukoti, net treniruotės vyksta ir savaitgaliais ir gan anksti, o kaip žiema nesinori keltis.Bet dabar man čia jau gyvenimo būdas čiuožykla mano antras darbas Tai va jei sudominau tai galiu parašyti, kada priiminės naujus narius ( manau nuo rugsėjo pradžios) ir trenerės numeriuka duosiu
Katarina, o tu savo mažąją leisi nuo šių metų?
QUOTE(katuka @ 2005 08 17, 18:06) Tikrai taip kiek žinau mažiausia pradėjusi čiuožti buvo vos 1,5 metu, dabar ji su mano vyresne mergaite vienmetės o čiuožia ojoj kaip. Didesnėm reiktų iš jos pasimokinti. O man vežiojimas tai tas pats, tik kad mano mažutė bijau kad treniruotės valandos tai tikrai neatlaikys, bet nors po 20 minučių ir tai neblogai. O dar leidžiant į treniruotes reik nusiteikti, kad bent pora (geriausiu atveju ) treniruočių reiks patiem po leda su vaikučiu vaikščioti, kol jie patys stovėti išmoksta
Katarina, susidomėjau ir aš... O šiaip šis sportas saugus?
Ir ką daryt JEI AŠ PATI ČIUOŽTI NEMOKU??? Parašyk plačiau, kokiu paros laiku vyksta treniruotės, ar yra kokie stojamieji ir pan. QUOTE(katuka @ 2005 08 17, 19:47) Katarina, susidomėjau ir aš... O šiaip šis sportas saugus? Ir ką daryt JEI AŠ PATI ČIUOŽTI NEMOKU??? Parašyk plačiau, kokiu paros laiku vyksta treniruotės, ar yra kokie stojamieji ir pan. Nu kaip ir saugu bet va pavasari mergičkai koja lūžo susitrenkė su kita ir nepatogiai nukrito, ir dar seniau pasakojo, kad trenerei ir koja lūžusi buvo irgi negerai nukrito. Žinai pas tuos pramokusius greitis labai jau didelis, o dar kai pačiūžas pakilnoji tai jų svoris didelis nekas būtų iš jos gauti. Tai va todėl ir yra skirstomos grupės į pradedančius ir mokančius čiuožti. Manoji pradėjo čiuožti kai jai buvo 3,5 metų tai aš ją ojojoi kaip aprengdavau ir dar kepure su didžiuliu bumbulu uždėdavau, šiaip trenerės labai jau prižiūri tuos vaikus.O pati tai vedžioti lipsi su batais ant ledo o prie bortelio nėra labai jau ten slidu, nu aš tai nenukritau.Treniruotės pernai buvo šeštadienį, sekmadienį rytais apie 11 o pirmadienį 6 vakaro ir dar sporto sale vakare lygtais trečiadieniais. Dėl šių metu grafiko dar neaišku.Matau , kad tavo mergytė dar maža tai ir ašarom reiktu ir derybom nusiteikti, ir būdavo taip kad nuveži o atsisako čiuožti tada tenka visko prižadėti ir kažkaip tartis
Katarina, tai, kai žinosi konkrečiau apie naujų narių priėmimą, parašyk čia
Mano mažiukas lankė Zuikių mokyklėlę-švelnios ir atidžios mokytojos auklėtojos,
labai patiko vaikučių rengiamos proginės programėlės- lavina mažylio dėmesį, drausmę , kūrybiškumą.daugko išmoko.tapo drąsesnis.Mokyklėlė randasi Senąjame treste kur kino teatras.Pirmoje klasėje sekėsi l.gerai.
O tokiems mažiukams ir pačiūžos būna?
Šiaip labai įdomu pasidarė ir man
tada ir man į asmeninę,katarina, bet geriau būtų čia visą info
Sveikos
dekui uz informacija. pasimatysime sestadieni.
Katarina, tai žodžiu reik ateiti šeštadienį į tą treniruotę ir trenerė viską detaliau išaiškins kaip kas ir kada, ar ne
Maniškė nešioja 24 išmierą, tai irgi teks dėti didesnes
O gal žinote Kaune nuo 3m. berniukus priima į krepšinio ar futbolo treniruotes, labai jau nori kamuolį spardyti, būsiu be galo dėkinga, jei kas nors parašys
Sveikos , taip jau šiam šeštadieniui 10.45, o pačiūžu kažin ar tokių nuomoti bus , gal trenerė ką nors ras. O aprengti geriausia kombiniezona stora, storas vilnones kojines ir kepure storesne, ir nepamirškit pačios apsirengti, ir batus patogesnius užsidėti. O šiap tai ateisit apsižiūrėsit, viska pačios pamatysit, ir treneriu ten daug galimo kokia mieliau širdies pasirinkti. Iš tikro tai mažiem vaikam labai sunku bus bet aš pasiryžusi kankintis su savo mažiuke
Ai ir dar šiaip tai vaikus priima nuo 4 metų skelbime taip parašyta, bet aš savo leidau nuo 3,5 o dabar antra nuo 2,5 leisiu, bet trenerė sakė kad labai sunku bus šiaip aš ir pati suprantu, nes būdavo atveži o ji nečiuožia
O mes pernai lankėm teatro mokyklėlę dramos teatre.Vaikas ir dabar labai norėtų, tik nežinau ar išeis nes turim dar vieną mažiuką, nebus kam vežioti.Užsiėmimus vedė aktorė Inesa, kur vesdavo laidą per TV"Ryto tralialia".Užsiėmimai vyksta 2 kartus per savaitę, vakarais, priima vaikus kažkur nuo 2-3 metų.Vaikai vaidina, šoka.Gal kas buvot spetaklyje"Kas liepynėj išsipynė", ten būtent vaidina tie patys vaikai iš būrelio.Užsėmimai vyksta 2 kartus savaitėje.Mokestis 40lt/mėn.
gal butu galima gauti koki kontaktini telefona ar adresiuka teatro mokykleles?
QUOTE(Augė @ 2004 04 15, 13:39) Mamytes nepatingekit ir parasykit ka lanko Kaune jusu 4-meciai. O gerai butu ir ka 14 -metes panele nieko neprisitaiko sau |