Pas musiski pastovi ir vienoda sukuosena. Nes plaukai veslus, banguoti. Tai tik i du men. vedam pas ta pacia kirpeja, kuri pakaerpa galiukus ir pamodeliuoja sukuosena. visada plaukuciai krenta ant peciu. Daug kas galvodavo , kad mergyte, del tokiu plaukuciu, bet jei grazus plaukai, kodel gi ne
Sveikutės, savo žirnį dabar kerpu pati
Savo suneli vedame i kirpykla ir kerpa ji labai trumpai.
as savo angeliuka vedu i kirpykla kerpam trumpai o sonus kartais paskutinejam juostelem
mes ir nuo metu pusantru pradejom kirptis- vyriskai. trumpai.. dabar irgi - nors plauka ibanguojas ir isties labai veshlus- bet ziema ilgesni- vasara trumpesni (karsta ir taip) ..
mano nuomone berniukai turi but berniukais
Na mes irgi trumpai nes plauku kupeta ziema kai nuiimi kepure tai kaip maumiukas buna jai tik ilgesni,ir tokie nepaklusnus kas kur.Tai mums geriausiai trumpi kerpam su zirklemis ne su masinele.Man grazu.
Mes taip pat gale turime neilga uodegyte, man labai grazu.
Mano bernužėlio ševeliūra nesikeičia nuo to laiko ,kai tik pardėjom kirptis kirpykloj...nes pats kitos nenori,tad "bliūdelis"
mano vyriukas kerpasi namie su masinele, ir tai sunkiai galu gale pabaigiu dailinti
kirposi sunus tai namuose tai kirpykloje vasara kas 2 men, ziema vos ne kas 4 men. -Pries naujuosius metus nusprendem auginti plaukus, nes norejo issiskirti is minios. #Taciau atsilus orams jis daug lakste kieme daznai galva jam sukaisdavo nuo dideles plauku kupetos
Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom
O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę
man graziausia kai berniukai trumpais plaukuciais. vyras pats kas menesi nukerpa su masinele abu per 5 min.
QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 16:23) Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę skamba labai įdomiai
Mano zuikis gime jau su kasom ir niekas tom kasom nepasidare. Tik augo ir stiprejo, tik spalva pasikeite is juodo tapo blondinu
Sunui visada kerpu pati.Nors galvodavau ir noredavau berniukui truputi ilgesnius plaukus laikyt bet jam negrazu.Tai kerpu vadinamuoju bliuduku-virsuj ilgesni o pakausi trumpai.Beje manau graziausiai vaikai atrodo taip kaip jiems labiausiai tinka
ir mes kerpames trumpai
maniski tetis pakirpo trumpai jau antra karta
savo mulatukui kita savajte darysim tokia sukuosena kazkas panasaus :
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 21:35) tevu uzgaida,o nepagalvoja apie mazaji.. kankyne miegoti,buvau paaugle,tai mados reikalas buvo Papildyta: QUOTE(sviesulys @ 2009 06 13, 06:50) dredu nereikia mamulka QUOTE(Gadiga @ 2009 06 10, 17:23) Panašiai iki metų kirpom tik grifkutę. Po to jau ir šoniukus pradėjau trumpint, tik gale neliečiau, nes vaikis gimė su plaukais, tai auginom O šiai dienai šoniukus kepam trumpai ( bet ne gruzai), viršuje ilgesni (Kad galėčiau su žele sutept), na o gale ir liko tokie ilgi ( dabar jau beveik iki juosmens) per viduriuką ir pinam kasytę O turetu super atrodyti tirai butu idomu pamatyti kaip atrodo
Nenoriu izeisti mamyciu, kerpanciu vaikucius trumpai, ypac masinele, bet man graziausi vaikai truputi paaugintais plaukais. Tokie vaikai atrodo daug stilingesni. Per tam tikras sventes ju plaukucius galima sutepti zele. Tuomet atrodo super. Vaikai juk musu atvaizdai. Reikia rupintis ne tik savo isvaizda, bet ir vaiku. O vaikai su ilgesniais plaukais nuo mazens pripranta prisiziureti.
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 24, 19:35) ne tikrai nieko jie nemaiso, jau buvo isbande anais metais turim daug draugu afrikieciu is Lietuvos, ju vaikuciai taip pat su tokiaom sukuosenom, kuo jie geri kad vaiko galva kvepuoja ta prasme kad man vaikas prakajtuoja ir jam zymiai greciau galva sukaista kai saule yra, as jau nesneku apie kepures, nuo kurios isvys galva slapia, jo plakai 100 kart standesni uz mano nors jam tik 3 metai pats geriausias budas jam tik tokia sukuosena, mnau kitu viku mamaytesauginantis mulatukus man pritars, nors ir is cia- SM yra kaikurios mamytes su mulatukais su kuriom bendraujam
mums tai su plauku kirpimu sunkiai sekesi , tik po ilgu ikalbinejimu ir prasymu leisdavo truputi pakirpti , bet pati tai nekirpeja ir tikrai nemoku o norisi kad vaiko galvyte butu tvarkinga, tai bandziau su broliu vesti galvoju pamatys kad ten nieko baisaus bet ne net ieiti nenorejo . poto sove mintis nuvesti i vaiku kirpikla , o visa aplinka tai
Savo trimetį sūnų kerpu pati, nes į kirpyklą tikrai neis
(esu ne kirpėja, bet man patinka kirpti
vyresnius berniukus galima pagrazinti rasciukais...nors ir maziems tinka,tik aisku paprastesni ir neissaukiantys...
Man labai gražu įvairūs išskusti raštai. Kirpėja kartais mano dičkį taip papuošia. Tik gaila, kad tie raštai išlieka labai trumpai. Porą savaičių ir jų beveik nebesimato.
O man visokie raštai ne prie širdies. maniškis nešioja poilgius plaukus. Man labai kražu kai jie plaikstosi vėjyje.
manajam plaukus kerpam trumpai, nes jis pas mus stambokas ir labai prakaituoja tai ilgesni plaukai mums nelabai gerai, jei pasiduoda, palksto ar panasiai tai visi sonao zliaugia jei plaukai ilgesni ir perpucia iskarto vejas ir atsiranda sloga ar kosulys tai visada kerpame trumpai. viena karta tevelis namuose su masinele ar kita karta kirpykloje. kaip buvo mazas tai balai bijojo masineles ir kirkeju
Mes nuo metukų einam į kirpyklą
Gal kas žino kur galima pamatyt dailių berniukų kirpimo foto?
Visad kerpam trumpai, tik gale paliekam siek tiek ilgesnius plaukucius ..
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 07, 14:44) Gal kas žino kur galima pamatyt dailių berniukų kirpimo foto? Suradau toki rusiska saita kur berniuku foto, nes mano mazius vis nori madingos sukuosenos tai ir as ieskojau kaip cia dailiau nukirpus http://virtualmakeover.ru/component/option...egory/catid,10/ QUOTE(Elvyrcik @ 2009 08 11, 09:00) Suradau toki rusiska saita kur berniuku foto, nes mano mazius vis nori madingos sukuosenos tai ir as ieskojau kaip cia dailiau nukirpus http://virtualmakeover.ru/component/option...egory/catid,10/ aciukas uz si saita
Manieji tai su ilgesniais plaukais vaikšto.Nori būti panašūs į tėtį.Trys pasišiaušeliai
Aš savo vaikutį vedu į vaikų kirpyklą
![]() ![]() Na va cia gal kas matysis.... Nors paprastas labai tas musu kirpimas
Mūsiskio sukuosena kaip Hitlerio
Sunelis labai noriai eina i kirpykla.visad prieki zirklem patrumpina,gala masinele.zodziu vyriskai
Mes irgi trumpai kerpam, nes plaukų daug ir kai dūksta tai net šlapi plaukai būna
mes tai irgi kerpamės pas kirpėja
Kerpam trumpai, nes kolkas jis nepasako kaip jam patinak. Tik paziuri, kad tetis trumpai, tai ir jam grazu
kerpames trumpai,vyriskai
Mes kerpames vaiku kirpykloj trumpai ir visada skutinejam apacia, vis nauju navarotu pripiesia mum
Na mes kerpamės "bliūdeliu",bet kadangi vaikiuko plaukai stori ir jų be galo daug,tai greitai atauga,o ir nelabai noriai sėdi ,tai pradėsim kirpti trumpai-vyriškai.
Musu berniuka nukerpa tevelis masinele. I kirpykla neinam, nes neissedetu, o ir trumpai daug geriau, ne taip suslampa plaukai, kai susyla
Dabar auginam i ilgi, tik soniukus apkerpam
Kerpam namie kol kas. Kadangi plaukučiai garbanojasi, tai tik patrumpinam, ir tiek...
mes kerpam plaukucius trumpai,kaip cia viena mama rase,sonai,galas su masinka,o virsugalvis su zirklem
kol kas dziaugiuosi galedama paprastai nukirpti, t.y. virsui ilgesni siek tiek, o apacia "po pirmu"
|