Labai norėčiau įsigyti žingsniuoklį (steperį).
Ar verta? Namuose vietos labai mažai, reikia galų gale svorį susireguliuoti
Žodžiu, pasiūla nemaža, gal patartumėt iš praktinės pusės?
Labas, merginos
Labai norėčiau įsigyti žingsniuoklį (steperį). Ar verta? Namuose vietos labai mažai, reikia galų gale svorį susireguliuoti Žodžiu, pasiūla nemaža, gal patartumėt iš praktinės pusės? QUOTE(Spurga577 @ 2009 03 23, 15:56) Labas, merginos Labai norėčiau įsigyti žingsniuoklį (steperį). Ar verta? Namuose vietos labai mažai, reikia galų gale svorį susireguliuoti Žodžiu, pasiūla nemaža, gal patartumėt iš praktinės pusės? Ar tikrai niekas nesinaudojate? Labai laukčiau patarimų...
Labas
As turiu steperi namie. Toki maziuka, be pribambasu ( buna tokiu kur galima ir rankas mankstint zingsniuojant). Geras daiktas tai tikrai. Vienintele beda kad tiesiog sunku prisiverst man buna ant jo uzsiropst. Pragulejo puse metu nepaliestas, nes po 5 min buvo nuobodu. galiausiai atradau kaip mankstintis. Isijungiu idomu filma ir varau be sustojimu. Tai ir laikas lekia, ir pati sau bunu pasakius, kol nesibaigs - tol nenulipu. Taip ir 2h "pravaikstau". Saunu, kad pakisu po kede ir viskas. Vietos tikrai mini uzima. Tad jei nusiteikus sportuot - pirmyn
Kiek žinau yra TWIST steperis. Jis biškiuka įstrižai žingsniuoja, tai labiau dirba šoniniai raumenys ir presui kliūna dar šiek tiek.
[img] http://www.asontv.com/fitness/images/1347t...epperactive.jpg [img] QUOTE(Kimberley @ 2009 03 25, 15:59) Labas As turiu steperi namie. Toki maziuka, be pribambasu ( buna tokiu kur galima ir rankas mankstint zingsniuojant). Geras daiktas tai tikrai. Vienintele beda kad tiesiog sunku prisiverst man buna ant jo uzsiropst. Pragulejo puse metu nepaliestas, nes po 5 min buvo nuobodu. galiausiai atradau kaip mankstintis. Isijungiu idomu filma ir varau be sustojimu. Tai ir laikas lekia, ir pati sau bunu pasakius, kol nesibaigs - tol nenulipu. Taip ir 2h "pravaikstau". Saunu, kad pakisu po kede ir viskas. Vietos tikrai mini uzima. Tad jei nusiteikus sportuot - pirmyn O gal galima būtų pamatyt kaip jisd atrodo ir kiek kainuoja,nu sakykim,kad ir toks kaip tavo?
Tai ką, nei viena nežingsniuoja?
QUOTE(braskel @ 2009 05 10, 18:57) Nusipirkau Aleksoto sendaikčių turgui steperį tik už 40 litukų ,toks paprastas,bet man užtenka,vietos mažai užima
Sveikos
turiu ir aš steperį Ketler firmos - paprastas, bet tvirtas. Ilgą laiką gulėjo po lovą nejudinamas, neseniai vėl išsitraukiau, išsinešiau į balkoną ir kvėpuodama gaivesniu oru žingsniuoju. Neseniai sužinojau, kad norint numesti svorio, per dieną rekomenduojame nueiti 15 tūkst. žingsnių, kad palaikyti gerą fizinę formą užtenka 10 tūkst. QUOTE(renoska @ 2009 05 21, 10:01) Neseniai sužinojau, kad norint numesti svorio, per dieną rekomenduojame nueiti 15 tūkst. žingsnių, kad palaikyti gerą fizinę formą užtenka 10 tūkst. mano žingsniuoklis girgždėti pradėjo, tai kaip nervina
Kardio treniruotes tikrai ne zingsniais reikia skaiciuoti
QUOTE(tanneraz @ 2009 05 21, 12:48) Kardio treniruotes tikrai ne zingsniais reikia skaiciuoti
As zingsniuoju jau apie menesi. Zingsniuoju 5 x savaiteje po valanda. Sustangrejo slaunys ir uzpakaliukas. Net MB tai pastebejo
Beje, mano stepper'is yra paprastas, nedidelis. Laikau ji po lova. QUOTE(jadzka @ 2009 04 06, 14:24) Kiek žinau yra TWIST steperis. Jis biškiuka įstrižai žingsniuoja, tai labiau dirba šoniniai raumenys ir presui kliūna dar šiek tiek. [img] http://www.asontv.com/fitness/images/1347t...epperactive.jpg [img] Labai tokio noreciau, tik nerandu niekur pirkti. Gal kas zinot, kur rasti? Galetu buti ir internetine parduotuve.. ![]() siandien isigyjau zingsniuokli panasu i si - t.y. zingsniuojasi istrizai, yra papildomos gumos rankoms tempti, tik nera jokiu lygiu kur nustatyti sunkuma, bet manau bus ir taip gerai, nes ne taip jau ir lengvai minasi is pradziu QUOTE(inetule22 @ 2009 09 05, 16:27) ![]() siandien isigyjau zingsniuokli panasu i si - t.y. zingsniuojasi istrizai, yra papildomos gumos rankoms tempti, tik nera jokiu lygiu kur nustatyti sunkuma, bet manau bus ir taip gerai, nes ne taip jau ir lengvai minasi is pradziu Parašykit kaip seksis su juo sportuoti, nes pati planuoju tokį pirkti. Nes noriu kad mankštintūsi netik kojos su užpakaliuku, bet ir liemuo su rankomis. Beje jei nepaslaptis kur pirkote ir kiek kainavo. Nes aš galvoju iš tarpininkių užsisakyti
Kuo toliau tuo geriau man sekasi su juo zingsniuoti, tikrai nenusibodo - sportuoju kiekviena diena. is pradziu miniau kokias 5 min, bet dabar jau "numinu" visas 15 min
Nors neseniai tik pradejau sportuoti, bet jau siek tiek jauciasi sutvirtojusios slaunys, dailiau atrodo ir manau tai geras budas sumazinti celiulita.. o gumos rankoms tempti labai efektingos, nes tada dirba visas kunas Pasiseke nugriebti masinu turguje, nors ir radau prie sendaikciu, bet jis kaip naujas, bukle puiki, nes rode, kad numinta tik 200 zingsneliu.. o ir kaina juokinga 53 lt QUOTE(inetule22 @ 2009 09 10, 12:11) Kuo toliau tuo geriau man sekasi su juo zingsniuoti, tikrai nenusibodo - sportuoju kiekviena diena. is pradziu miniau kokias 5 min, bet dabar jau "numinu" visas 15 min Nors neseniai tik pradejau sportuoti, bet jau siek tiek jauciasi sutvirtojusios slaunys, dailiau atrodo ir manau tai geras budas sumazinti celiulita.. o gumos rankoms tempti labai efektingos, nes tada dirba visas kunas Pasiseke nugriebti masinu turguje, nors ir radau prie sendaikciu, bet jis kaip naujas, bukle puiki, nes rode, kad numinta tik 200 zingsneliu.. o ir kaina juokinga 53 lt Nu tai faina tada. Aš tai žiūrinėju per tarpininkes tai iš anglijos parsiūsti kainuoja kažkur 200lt. O gal yra parašyta kokios tavo firmos žingsniuoklis? Gal kas daugiau turi atsiliepimų apie šį žingsniuoklį
ne deja neparasyta firma, tik modelio nr.
Sveikos mergiotes, ir as noriu prie jusu prisijungti, taip pat nesenai nusipirkau steperi, minu jau kokia savaitele, man jis labai padeda mesti svori, per ta savaite kiek myniau tai numeciau 2 kg. o kai matai rezultatus, tik duoda dar didesne paskata sportuoti, be to labai pagereja nuotaika ir atsiranda energijos. Labai dziaugiuosi, kad ji nusipirkau, tik nezinau kiek jis man atlaikys
QUOTE(mazuliukas @ 2009 09 16, 08:46) Sveikos mergiotes, ir as noriu prie jusu prisijungti, taip pat nesenai nusipirkau steperi, minu jau kokia savaitele, man jis labai padeda mesti svori, per ta savaite kiek myniau tai numeciau 2 kg. o kai matai rezultatus, tik duoda dar didesne paskata sportuoti, be to labai pagereja nuotaika ir atsiranda energijos. Labai dziaugiuosi, kad ji nusipirkau, tik nezinau kiek jis man atlaikys Labukas, tai pasakok kas per steperis, kur pirkai, po kiek laiko sportuoji per dieną? QUOTE(hifi @ 2009 09 20, 00:44) Steperis panasus i ta kur cia mergiote ikele nuotrauka, minamas istrizai. Pirkau ji is skelbiu uz 140 lt, dabar maciau, kad parduoda uz 125 lt. Tas zmogus is vokietijos veza, jei ir neatlaikys visu metu, nors negaila bus lb. O sportuoju po 20-25 min per diena, zinoma porcijas sumazinau per pus, bet valgau viska ka noriu, kartais jei neturiu ka veikti ir vakarais dar paminu. Labai dziaugiuosi,kad sita daikta isigijau, nes iseit i lauka pabegioti ar i sporto kluba nera galimybes, nes neturiu kam vaiko palikti. Na vienu zodziu daug matau tame pliusu. Be to jei dar lanka pasukciau nors po 10 min i diena is vis butu gerai, bet po mynimo bega prakaitas upeliu ir jau nelabai norisi ta lanka sukti. QUOTE(mazuliukas @ 2009 09 20, 09:47) Steperis panasus i ta kur cia mergiote ikele nuotrauka, minamas istrizai. Pirkau ji is skelbiu uz 140 lt, dabar maciau, kad parduoda uz 125 lt. Tas zmogus is vokietijos veza, jei ir neatlaikys visu metu, nors negaila bus lb. O sportuoju po 20-25 min per diena, zinoma porcijas sumazinau per pus, bet valgau viska ka noriu, kartais jei neturiu ka veikti ir vakarais dar paminu. Labai dziaugiuosi,kad sita daikta isigijau, nes iseit i lauka pabegioti ar i sporto kluba nera galimybes, nes neturiu kam vaiko palikti. Na vienu zodziu daug matau tame pliusu. Be to jei dar lanka pasukciau nors po 10 min i diena is vis butu gerai, bet po mynimo bega prakaitas upeliu ir jau nelabai norisi ta lanka sukti. Jungiuosi i zingniuojanciu gretas Manau, butent ta as ir nusipirkau pagal skelbima Kol kas tik savaite zingsniuoju, is pradziu 5-10min, dabar jau apie 20min per diena. Dar i takta kilograminius hanteliukus pakilnoju Kol kas patenkinta, po uzsiemimo prakaitas upeliais bega ir jauciuosi tokia tvirtesne, lieknesne Idealiausia zingsniuoti ziurint koki filma ar laida per TV, laikas greit praeina. QUOTE(Relaks @ 2009 09 30, 11:06) Jungiuosi i zingniuojanciu gretas Manau, butent ta as ir nusipirkau pagal skelbima Kol kas tik savaite zingsniuoju, is pradziu 5-10min, dabar jau apie 20min per diena. Dar i takta kilograminius hanteliukus pakilnoju Kol kas patenkinta, po uzsiemimo prakaitas upeliais bega ir jauciuosi tokia tvirtesne, lieknesne Idealiausia zingsniuoti ziurint koki filma ar laida per TV, laikas greit praeina. Del to su tavimi sutinku
O aš buvau apleidus savo žingsniuoklį,nes visą vasarą nuo ryto iki vakaro paskui sūnelį po lauką laksčiau,dar mūsų miegamasis antram aukšte tai tiek prisižingsniuodavau,kad kojas vos pavilkdavau,bet va savo mažajį į darželį išvedžiau ir kolkas namie sėdžiu,tai vėl trūksta fizinio aktyvumo.Nusivaliau dulkes nuo savo treniruoklio,sutepiau tepalu,pradėjau žingsniuot ir va tau,gripą pasigavau tai vėl negaliu sportuot.
as taip pat apleidusi ji buvau 1.5 savaites, nes tai sloga, tai temperatura...persalimas vienu zodziu, tik vakar jau pavyko ant jo uzlipti
Tylu
As dar neapleidau savojo, pats ikarstis, nes tik beveik menuo kai ji turiu Kas del rezultatu, tai jauciasi jau akivaizdziai - slaunys, klubai, visas liemuo daug tvirtesni, stangresni ir manau jau vizualiai kazkiek lieknesni O kaip kitoms sekasi?
Aš tai kolkas tik dulkes valau
va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi
Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05) va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos Na ner teisybes gyvenime Matai, raumenys yra sunkesni uz lasinukus. Tai jei mes pvz sportuojam, musu lasinukai pamazu virsta i raumenukus, nes viskas tvirteja. Apimtys nors ir mazeja, bet raumenukai priduoda svorio. Taip kad svarbiausia vaizdas, o ne svarstykles O del kg metimo, tai man irgi jis krenta nuo mazo ir nekaloringo valgymo. Bet as esu mesede Be to tai tikrai sveikesnis budas padailinti savo figura O po kiek laiko mini? QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05) va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos Jai nori,kad kristų svoris turi skaičiuot kalorijas,nesvarbu ką valgai,svarbu kiek kalorijų ir anglevandenių iš maisto gauni,reik derint produktus,kad sumakaluotas maistas nepūtų skrandyje.Turi iš maisto energijos gaut mažiau nei jos sudegini per diena,tada organizmas ima naudot energija iš ant šonų esančių riebalų.Jai normaliai valgysi ir sportuosi tai tik palaikysi esamą svorį ir stangrinsi kūną.Sportuojant reik žiūrėt į veidrodį o ne į svarstykles.
Pasiskaičiau kaip žingsniuotojos gerai jaučiasi, trauksiu savo žingsniuoklį ir aš, užteks jam kamputyje tyliai merdėti, o mano riebalams bujoti...
Sėkmės kitoms žingsniuotojoms
Turiu ir aš žingsniuoklį
QUOTE(Čikinkira @ 2009 10 31, 22:58) Turiu ir aš žingsniuoklį Va va, tas ir yra sunkiausia...
Sveikutės, žingsniuotojos
Kaip sekasi sportuoti? Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai
Sveikos
Planuoju ir aš pirkti žingsniuoklį. Turiu klausimą, o jis blauzdų nestorina? QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47) Na manau ziurint, kaip sportuosi, jei sportuosi taip, kad raumenis augintum tai zinoma, kad stambes, bet tai bus raumenys o ne lasinukai QUOTE(mazuliukas @ 2009 11 06, 09:53) Na manau ziurint, kaip sportuosi, jei sportuosi taip, kad raumenis augintum tai zinoma, kad stambes, bet tai bus raumenys o ne lasinukai O maždaug po kiek laiko rezultatus pastebėjot? QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47) Jaigu nenaudosi steroidų ar kokių kitų preparatų kuriuos vartoja kultūristai,tai tikrai neimanoma,nes vyrai sportuodami ir nenaudodami jokių preparatų labai sunkiai siekia apimčių padidėjimo ir prakaituoja ne po vieną valandą,dar reikia nepamiršti fakto,kad moteris niekada ne[pasieks tokių rezultatų kaip vyras net jai tiek pat valandų sportuos ir tokius pat pratimus darys nieko nevartodama,todėl,kad šiek tiek skiriasi mūsų organizmai,raumenynas ir hormonai.Tad būkit ramios,galit sportuot ir nesibaimint,šlaunys nuo to tikrai nesustorės,tik raumenukai gali išsiryškint labai daug sportuojant. QUOTE(astor @ 2009 11 07, 00:56) Jaigu nenaudosi steroidų ar kokių kitų preparatų kuriuos vartoja kultūristai,tai tikrai neimanoma,nes vyrai sportuodami ir nenaudodami jokių preparatų labai sunkiai siekia apimčių padidėjimo ir prakaituoja ne po vieną valandą,dar reikia nepamiršti fakto,kad moteris niekada ne[pasieks tokių rezultatų kaip vyras net jai tiek pat valandų sportuos ir tokius pat pratimus darys nieko nevartodama,todėl,kad šiek tiek skiriasi mūsų organizmai,raumenynas ir hormonai.Tad būkit ramios,galit sportuot ir nesibaimint,šlaunys nuo to tikrai nesustorės,tik raumenukai gali išsiryškint labai daug sportuojant. Sita posta galim deti visom matomoj vietoj,nes matau daznai cia sportuojancios pergyvena,kad tik raumenu neprisiaugint QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 20:37) Sveikutės, žingsniuotojos Kaip sekasi sportuoti? Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai gal pries lipant ant zingsniuoklio reiktu daugiau apsilti, pratimuku kojom padaryti QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 21:37) Sveikutės, žingsniuotojos Kaip sekasi sportuoti? Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai Gali būt,kad stuburo slankstelis koks pakrypes ir sportuojant gaunas apkrova ir spaudžia nervą,dėl kojų ar rankų nutirpimo reiktų kreiptis pas gyditoją,kad pasiūstų pas neurologą.Gali būt sakykim viena koja neženkiliai,bet keliais milimetrais trumpesnė,(žmogaus kūno dalys yra nevienodos) ir todėl pasvyra stuburas į vieną pusę taip užspausdamas nervą.Bandykit labai tiesiai laikyti nugarą.Man tai pėdos užtirpdavo,bet paskui išsiaiškinau,kad dėl avalynės,tai darau basa ir labai išsitiesus.
jeckau kleckau, ir aš noriu
|