va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi
Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos
QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05)
va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi
Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos
Na ner teisybes gyvenime

Matai, raumenys yra sunkesni uz lasinukus. Tai jei mes pvz sportuojam, musu lasinukai pamazu virsta i raumenukus, nes viskas tvirteja. Apimtys nors ir mazeja, bet raumenukai priduoda svorio. Taip kad svarbiausia vaizdas, o ne svarstykles

O del kg metimo, tai man irgi jis krenta nuo mazo ir nekaloringo valgymo. Bet as esu mesede

Be to tai tikrai sveikesnis budas padailinti savo figura

O po kiek laiko mini?
QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05)
Jai nori,kad kristų svoris turi skaičiuot kalorijas,nesvarbu ką valgai,svarbu kiek kalorijų ir anglevandenių iš maisto gauni,reik derint produktus,kad sumakaluotas maistas nepūtų skrandyje.Turi iš maisto energijos gaut mažiau nei jos sudegini per diena,tada organizmas ima naudot energija iš ant šonų esančių riebalų.Jai normaliai valgysi ir sportuosi tai tik palaikysi esamą svorį ir stangrinsi kūną.Sportuojant reik žiūrėt į veidrodį o ne į svarstykles.

Turiu ir aš žingsniuoklį
pirkau jį papigiai,vos už 40lt.tikrai labai neblogas treniruoklis,ypač sportinimuisi žiūrint tv,ar šnekučiuojantis su kuo nors.Žingsniuoti lengva, prakaitas žliaugia upeliais:super Ko daugiau ir norėt,tik svarbiausia reikia prisiverst sportuot.

Sveikutės, žingsniuotojos
Kaip sekasi sportuoti?
Bežingsniuodama pastebėjau vieną dalyką
Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai
Maniau, gal batukai nepatogūs, tačiau pakeičiau porą kartų, bandžiau netgi žingsniuoti basomis, tačiau vis tas pats...
Niekada neturėjau jokių problemų dėl kojų
Taigi klausimuks: ar įmanoma kažkaip neteisingai žingsniuoti?

Kaip sekasi sportuoti?

Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai

Sveikos
Planuoju ir aš pirkti žingsniuoklį. Turiu klausimą, o jis blauzdų nestorina?

QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47)
Sveikos

Na manau ziurint, kaip sportuosi, jei sportuosi taip, kad raumenis augintum tai zinoma, kad stambes, bet tai bus raumenys o ne lasinukai

QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47)
Sveikos

Jaigu nenaudosi steroidų ar kokių kitų preparatų kuriuos vartoja kultūristai,tai tikrai neimanoma,nes vyrai sportuodami ir nenaudodami jokių preparatų labai sunkiai siekia apimčių padidėjimo ir prakaituoja ne po vieną valandą,dar reikia nepamiršti fakto,kad moteris niekada ne[pasieks tokių rezultatų kaip vyras net jai tiek pat valandų sportuos ir tokius pat pratimus darys nieko nevartodama,todėl,kad šiek tiek skiriasi mūsų organizmai,raumenynas ir hormonai.Tad būkit ramios,galit sportuot ir nesibaimint,šlaunys nuo to tikrai nesustorės,tik raumenukai gali išsiryškint labai daug sportuojant.
QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 20:37)
Kaip sekasi sportuoti?
Maniau, gal batukai nepatogūs, tačiau pakeičiau porą kartų, bandžiau netgi žingsniuoti basomis, tačiau vis tas pats...

Kaip sekasi sportuoti?

gal pries lipant ant zingsniuoklio reiktu daugiau apsilti, pratimuku kojom padaryti

QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 21:37)
Kaip sekasi sportuoti?

Kaip sekasi sportuoti?

Gali būt,kad stuburo slankstelis koks pakrypes ir sportuojant gaunas apkrova ir spaudžia nervą,dėl kojų ar rankų nutirpimo reiktų kreiptis pas gyditoją,kad pasiūstų pas neurologą.Gali būt sakykim viena koja neženkiliai,bet keliais milimetrais trumpesnė,(žmogaus kūno dalys yra nevienodos) ir todėl pasvyra stuburas į vieną pusę taip užspausdamas nervą.Bandykit labai tiesiai laikyti nugarą.Man tai pėdos užtirpdavo,bet paskui išsiaiškinau,kad dėl avalynės,tai darau basa ir labai išsitiesus.
QUOTE(Relaks @ 2009 11 12, 11:25)

Ir man aptirpsta pedos zingsniuojant, bet panasiai po kokio pusvalandzio pradedu tai jausti. As zingsniuoju basa, t.y. su kojinem. Kai aptirpsta, tada trumpam nulipu, pamankstinu, palankstau ****** ir praeina. Taip kokius kelis kartus tenka nulipti.
O su stubu tai turiu problemele, bet nepagalvojau, kad tai nuo to gali buti

O cia jau taip labai blogai? Kazin, ar galima ir toliau sportuoti su zingsniuokliu?
Ar blogai ar ne pati juk jauti.Gerai būtų su kokiu specelistu pasitart.Tačiau jai nugaros jums neskauda po treniruotės,tai gal tos pėdos nutirpsta,nes raumenukai pavargsta ir nuo judėjimo vienu kampu,tas pats kas gulėt ar dar kažką daryt ilgą laiką vienoj padėty.Dėl savo sveikatos,turint problemų su stuburu galima kokį įtvarą,gorsetą naudot.Aš tai po gimdymo ortopediniam pirkau tokį gorsetą nugarai suveržt,nes dubens kaulai buvo "išėja iš vietos" vaikščio buvo sunku,bet ir šeip turiu problemų su nugara,tai kai turiu kokį didesnį fizinį krūvį ar skaudėt nugarą pradeda tai panešioju.Galima ieškot ir vaistinėj,bet geriau ortopediniam,ten ir patars geriau.
QUOTE(astor @ 2009 11 12, 15:54)
Ar blogai ar ne pati juk jauti.Gerai būtų su kokiu specelistu pasitart.Tačiau jai nugaros jums neskauda po treniruotės,tai gal tos pėdos nutirpsta,nes raumenukai pavargsta ir nuo judėjimo vienu kampu,tas pats kas gulėt ar dar kažką daryt ilgą laiką vienoj padėty.Dėl savo sveikatos,turint problemų su stuburu galima kokį įtvarą,gorsetą naudot.Aš tai po gimdymo ortopediniam pirkau tokį gorsetą nugarai suveržt,nes dubens kaulai buvo "išėja iš vietos" vaikščio buvo sunku,bet ir šeip turiu problemų su nugara,tai kai turiu kokį didesnį fizinį krūvį ar skaudėt nugarą pradeda tai panešioju.Galima ieškot ir vaistinėj,bet geriau ortopediniam,ten ir patars geriau.
Kad zingsniavimas kazkokia zala man nugarai darytu, tai nepastebejau, kaip tik priesingai. Kai pradejau minti, tai praktiskai nebeuzeina nugaros skausmu, o budavo taip, kad nepatogiai keliantis net surakina skausmas kuriam tai laikui

Kazkada bandziau joga lankyti, ir kaip tik nuo tada paastrejo ta problema. Stengdavausi saziningai viska daryti, tai jei susisukdavo per daug, tai surakindavo skausmas, kad nuo zemes pasikelti negaledavau

O dabar kaip tik priesingai

As galvoju, kad gal pedos tirpsta del to, kad zingsniuojant didziaja laiko dali peda buna uzlenkta i virsu, gal maziau apsirupina krauju galunes ir patirpsta