Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsniuoklis

o per kiek laiko jau pastebejote kazkoki rezultata su juo sportuodamos? g.gif ir po kiek laiko sportuojat? nes man kadngi siandien dar tik pirma diena tai pradziai daeiau 7min, o per jas 300stepu padariau, ir sakiau vis kas diena didinsiu laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 17, 15:46)
o per kiek laiko jau pastebejote kazkoki rezultata su juo sportuodamos? g.gif ir po kiek laiko sportuojat? nes man kadngi siandien dar tik pirma diena tai pradziai daeiau 7min, o per jas 300stepu padariau, ir sakiau vis kas diena didinsiu laika ax.gif

man asmeniskai per menesi tikrai matesi sustangrejusios kojos, dailiau atrode. aisku ne vien nuo sporto: dar + suderinta mityba thumbup.gif beje minu beveik kasdien po 25 min
fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 18 lapkričio 2009 - 14:32
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 18, 15:25)
na as dar po tiek neplesiu iskart, po biskuti didinu laika, nes dar tik antra diena sportuoju, o kad ir tos 10min man dar irgi gana sunku padaryti, tik is pradziu atrode lengva, bet kojos oj kaip iskausta, raumeneliai jauciasi kai pasportuoji thumbup.gif  na as dar ir atsilenkimus darau, ir mityba bandau derinti, bet tie saldumynai man vis pakisa koja biggrin.gif

as pradzioje mindavau po 5 min, paskui vis po truputi didindavau. stai dabar 25 min, o dar po kurio laiko zadu ir 30 pasiekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 19 lapkričio 2009 - 10:56
QUOTE(inetule22 @ 2009 11 19, 10:53)
as pradzioje mindavau po 5 min, paskui vis po truputi didindavau. dar po kurio laiko zadu didinti iki 30 mirksiukas.gif

na as pirma diena 7min, vakar 10, o siandien 12, ryt jau iki 15, ir taip kas diena vis didyn ir didyn smile.gif
na tikiuosi sulauksiu po keliu menesiu rezultatu
Atsakyti
na pas mane tai su rankenom, bet buna pasileidziu ir darau be rankenu, irgi visai geras jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

ilgai svarsčiau ir nusprendžiau įsigyti treniruoklį. Perskaičiau daugelį nuomonių, išbandžiau viską sporto salėj ir nusprendžiau, kad tinkamiausias man būtų būtent šis - steperis ax.gif

Tik norėjau jūsų paklausti, ar yra didelis skirtumas tarp tiesiai ir įstrižai žingsniuojančio steperio ? Ir ar naudingas yra gumos? Gal vietoj jų naudojant svarmenėlius gautųsi tas pats rezultatas, kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglėsmiglė: 06 vasario 2010 - 00:22
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 02 06, 17:22)
Negi nieks neturi steperiu??? Man irgi idomu, kuris geriau ar tiesiai zingsniuojami pedalai ar truputi i sonus?

turim turim tongue.gif bet juk turi pati isbandyti abu ir tada nuspresi, kuris geresnis mirksiukas.gif man asmeniskai geriau istrizas, ir smagiau zingsniuot, ir manau kazkiek efektyvesnis uz tiesiai zingsniuojanti steperi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 07 vasario 2010 - 10:35
Nu vienas minusas kad nesireguliuoja sunkumas, bet rodo nueitus žingsnius, kcal, laiką ir dar kažkokį velnią. Buvo dar pitkt paprastas žingsniuotis tai tenai reguliavosi stiprumas. Bet manau pradžiai tiks ir toks, o beje ir gumos tikrai sunkios tai bus ir rankom gera mankštelė.
Nu šiandien pabandysiu užlipti pasportuoti, tai paskui parašysiu kaip sekėsi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 balandžio 2012 - 22:24
Nu a užlipau šiandien ant savo steperio padariau 300 žingsnių kažkur apie 10min. , tai kaklas jau buvi sušilęs. ir dar dešim pratimų rankoms su gumom, ale gumos tai labai jau stiprios pasirodė. Tik vat man viens klausimas iškilo rodo ekranėlį cal t,y kalorijas kcal? Nes po 300 žingsnkų rodė kad sudeginta 42 cal. Nes nesuprantu ar čia tos mūsiškės lietuviškos kcal ar užsienietiškos?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, nu va sportuoju jau antra diena, vakar praleidau diena, o šiandien jau atidirbau. Padariau 1001 žingsnį per 19,22 min ir sudeginau 140cal. Dar plius skirtingus tris pratimus po 20 kartų rankom. Nu ir ką galiu pasakyti, šlapia kaip reikiant, kojos dreba. Žiūrėsiu kaip seksis kitom dienomis.
Pasidalinkit ir Jūs, kaip sekasi žingsniuoti smile.gif
Atsakyti
sveikos, na, pasidalinsiu ir aš savo patirtimis 4u.gif
ilgai galvojau, ar pirkti treniruoklį (nes iš esmės nemėgstu sporto klubų bei neturiu jokio noro juose lankytis; nemėgstu ir bėgiojimo, kurį riboja ir mūsų oro sąlygos...) bei kokį jį pirkti... kol galutinį sprendimą priėmiau perskaičiusi šią temą ax.gif

Pirkau iš pigu.lt (čia jau ne itin smagi istorijos pusė) už 145lt, žingsniuojantį tiesiai ir be gumų. Norėjau irgi žingsniuojančio į šonus ir su gumom, bet pirmiausiai niekur tokio neradau, antra, su gumom žingsniuokliai žymiai brangesni, jei perki naują... tad pagalvojau, kad pasitreniravus su paprastu bet kada galėsiu nusipirkti aerobikos svarmenėlius, paimti juos į rankas ir kartu pradėti mankštinti rankas mirksiukas.gif Tikiuos, jo pagalba patobulinti problemiškiausią savo kūno dalį - kojas... unsure.gif nesitikiu, tapti liekna kaip nendrė, to ir nenoriu, bet labai norisi tvirto ir stangraus kūno.

O pirmoji treniruotė buvo ketvirtadienį - 20min. smile.gif penktadienį irgi. Vakar treniravausi 40 min. nužingsniavau virš 2000 žingsniukų... Dabar po truputį ketinu ilgintį teniruotės laiką iki 1 val. Žinote, man jis labai patinka wub.gif užsidėjau smagios, užvedančios muzikos, pasistačiau prieš langą ir taip smagu buvo treniruotis - žiūri, kas vyksta lauke, klausais muzikos. Nulipau nuo jo visa šlapia, bet labai patenkinta blush2.gif šiandien jaučiu visus užpakaliuko raumenis doh.gif bet jausmas malonus. Visiškia nesigailiu nei savo sprendimu, nei savo pirkiniu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglėsmiglė: 28 vasario 2010 - 11:55
Nu o pas mane treniruoklį tai nėra reguliatoriaus, bet minami žingsniai tai įstrižai. Ir aš kai minu tai stengiuosi kuo daugiau tą dupcių pasukinėt. Kai pirkau saviškį tau užkliuvo kad nesireguliuoja stiprumas, bet labai norėjau įstrižo. Nes buvo paprastas steperis, bet ten jau reguliavosi stiprumas.
O gal žinot kai ant ekrano užrašyta cal, tai skaitosi kaip mūsų kcal.? ax.gif
Atsakyti