Įkraunama...
Įkraunama...

„Savannah“ (Savana katė)

Labai idomu butu suzinot gal kas turit tokia katyte o gal zinot kas augina???
Atsakyti
Sveiki!
Ne neauginu ir negirdejau kad lietuvoj kas augintu! Cia kalba eina kiek suprantu apie kates ir servalo isvestines kates? Amerikoj kiek zinau auginamos. Ir kainele turi nemaza kuo daugiau procentu servalo tuo brangesne!Jei vaziuosiu i Amerika butinai auginsiu thumbup.gif Kaip nors gal sukrapstysiu tuos 22 000$ uz gera egzemplioriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau kaip Amerikoje, bet pas mus skelbiu.lt kainos daug mazesnes - 500-1200 Eur biggrin.gif http://www.skelbiu.l...os-5982688.html
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2009 03 26, 10:27)
Nezinau kaip Amerikoje, bet pas mus skelbiu.lt kainos daug mazesnes -  500-1200 Eur biggrin.gif http://www.skelbiu.l...os-5982688.html

Ka tik norejau ideti nuoroda,bet aplenkei smile.gif
Atsakyti
man jos thumbup.gif: aciu uz nuoroda notworthy.gif
Atsakyti
man jos thumbup.gif: aciu uz nuoroda notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 03 26, 10:30)
Ka tik norejau ideti nuoroda,bet aplenkei  smile.gif

O kaip paskui krauja gerinsit juk per kelias kartas servalo pozymiai isnyks ir isF1 turesit F5 kur net amerikoj tekainuoja 400$-200$! Ka ten apie eurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 03 26, 10:46)
man jos thumbup.gif: aciu uz nuoroda  notworthy.gif

Man jos irgi super! O skelbime kalba eina apie F6 otai reiskia kad servalo maziau negu 16% kas butu F3. Tai jau beveik paprasta kate be budingu Savanos katems pozymiu o kadangi kraujo pagerint nebus galimybiu tai uz ka tokia kaina? Vien uz egzotika? O tuoj ir kailio demytes ims nykti... Sau gal ir galima leisti toki grozi ir egzotika bet perspektyvoj?
Atsakyti
Vsio doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif noriu buti tiesiog4 doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
paskaiciau skelbima ir gaila kad ten F6 sad.gif uzklausima dawiau UK idomu kokia ten situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 26, 11:16)
Vsio  doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif noriu buti tiesiog4 doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidameskyte @ 2009 03 26, 11:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesijuok doh.gif lotuliukas.gif as kaip tik neseniai kazkur uzmaciau nuotrauka su sia kate ... ir nusvaigau is karto doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif tik neturejau zalio supratimo kas ten per veisle ... bigsmile.gif
Atsakyti