Įkraunama...
Įkraunama...

„Savannah“ (Savana katė)

Saunu ,kad dalinates patirtimi ir ispudziais ....
Atsakyti
Mano pažystami turi šią katę, tai džiaugsmo tik tiek ir tėra, kad va kažkas kitokio, ne eilinio charakterio katė, o šiaip tai tas gyvūniukas gyvena sau smile.gif Kiek kartų buvau pas juos tai ji tik iš aukštai pažiūri, praslenka kur kampais, o jau kad paglostyt, pakalbint, tai net kalbos nėra smile.gif
Atsakyti
Labai domejausi siomis katemis. Labai ekskliuzyvines, buvome net nuvyke i Kauna i ju veislyna (Lietuvoje jis vienintelis) pasiziureti. Grazios kates. Taciau man asmeniskai veisejai nepaliko ispudzio, kadangi matau kaip leidzia suaugusioms katems draskyti savo baldus, tai reiskia, kad ir mazuosius to moko mamos kates. Kailiukas kaciu siu siurkstokas:) o ir kaina jeigu F4 tai ~ 7.000 Lt o F6 ~2.00 lt kainuoja. O ir kaciukai berniukai iki 4 kartos yra nevaisingi. Perkant kate uz tokia kaina, bent jau veisti butu gerai, o cia net veisti negali jeigu berniukas smile.gif
Bet siaip grazios kate snieko nesakau. Taciau pamasteme su vyru nusprendeme ateityje tureti bengaliuka smile.gif Charakteriai kiek skaiciau labai panasus, o kailiukas svelnis, ir Lietuvoje veislynu daugiau, tai tikrai issirinksi teisinga smile.gif

Bet cia mano nuomone tik kiek susiduriau. Taciau sakau labai grazios kates. Tureciau tiek pinigeliu laikyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fatimoosia @ 2013 07 12, 21:18)
Kailiukas kaciu siu siurkstokas:) o ir kaina jeigu F4 tai ~ 7.000 Lt o F6 ~2.00 lt kainuoja. O ir kaciukai berniukai iki 4 kartos yra nevaisingi. Perkant kate uz tokia kaina, bent jau veisti butu gerai, o cia net veisti negali jeigu berniukas smile.gif

Matot, perkant veisimui, reikia būti veisėju, turėti registruotą veislyną ir dar daug dalykų, kad būtų kačiukas parduodamas veisimui. Ne visi vadoje gimę kačiukai gali būti veisiami, geriausius veisėjai pasilieka sau, o kitus parduoda kaip namų draugus, arba jei parduoda veisimui, tai ne bet kuriam panorėjusiam ir tai, mano akimis, visiškai normalu, nes daugintojų dabar pilnos pakampės, o niekas nenori, kad būtų išdarkoma dar viena ir labai reta kačių veislė, kaip, kad jau kokie persiukai, egzotukai ar britukai išdarkyti su standartu... Kailiukas šiurkštokas sakot, o nepagalvojote, kad būtent standartas to ir reikalauja, šiurkštaus kailio, o ne švelnaus... smile.gif Jeigu jums reikia mielo murkliaus, kurį galėsite glostyti, tampyti ir kitaip niurkyti, tai rinkitės katę ne tik pagal išvaizdą, bet ir pagal charakterį. Kiekviena veislė turi savitą charakterį ir patikėkit manim, bengalai, o tuo labiau savanos katės tikrai nėra tos katės, kurios ištisai bus prilipusios prie jūsų ir bus niurkalai, tai vis dar gana laukinio būdo katės, kurios iki galo dar ne itin žmogaus prisijaukintos. Sakau tą iš to, kiek patirtis leido susidurti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toumei: 12 liepos 2013 - 21:32
QUOTE(Toumei @ 2013 07 12, 22:27)
Matot, perkant veisimui, reikia būti veisėju, turėti registruotą veislyną ir dar daug dalykų, kad būtų kačiukas parduodamas veisimui. Ne visi vadoje gimę kačiukai gali būti veisiami, geriausius veisėjai pasilieka sau, o kitus parduoda kaip namų draugus, arba jei parduoda veisimui, tai ne bet kuriam panorėjusiam ir tai, mano akimis, visiškai normalu, nes daugintojų dabar pilnos pakampės, o niekas nenori, kad būtų išdarkoma dar viena ir labai reta kačių veislė, kaip, kad jau kokie persiukai, egzotukai ar britukai išdarkyti su standartu... Kailiukas šiurkštokas sakot, o nepagalvojote, kad būtent standartas to ir reikalauja, šiurkštaus kailio, o ne švelnaus...  smile.gif Jeigu jums reikia mielo murkliaus, kurį galėsite glostyti, tampyti ir kitaip niurkyti, tai rinkitės katę ne tik pagal išvaizdą, bet ir pagal charakterį. Kiekviena veislė turi savitą charakterį ir patikėkit manim, bengalai tikrai nėra tos katės, kurios ištisai bus prilipusios prie jūsų ir bus niurkalai, tai vis dar gana laukinio būdo katės, kurios iki galo dar ne itin žmogaus prisijaukintos. Sakau tą iš to, kiek patirtis leido susidurti. 4u.gif

Visiskai Jums pritariu del bengalu ir didziule klaida padarys tie zmones , kurie juos nori isigyti tik del egzotisko kailio. O cia siaip ne i tema, nuomone, jei jau yra galimybe auginti laukine kate, tai as rinkciaus azijos leopardine kate, laukine, gal kada issipildysiu svajone 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, tikrai puikiai suprantu kas siurkstesnis kailis tai yra siu kaciu norma ir pozymis. Tikrai nieko pries sia veisle neturiu man ji patinka, tik pasidalinau savo ispudziais, kad veislynas man asmeniskai paliko nekoki ispudi wink.gif nes tikrai rimtai rimtai svarsteme apie savana wink.gif ir tikrai suprantu kad veisimui katytes visada yra daug brangesnes wink.gif siaip sakau labai isskirtines kates ir tikrai esu uz jas wink.gif
Atsakyti
Šių kačių kaina labai didelė dėl daugelio priežasčių. Jos retos, jas sunku išvesti. Kainos siekia nuo 500 EU iki 15 000 ir daugiau. Tai tikrai ne kiekvieno kišenei. Kad ir kaip norėčiau tokios katės, negalėčiau jos įsigyti.. verysad.gif
Atsakyti