Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akmens masės kriauklė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamukas
Akmens mases kriaukles skiriasi nuo geros kokybes FRANKE (si firma pateisina savo varda) 2/3 kartu! O valymas skiriasi tiek, kad nesimato vandens laseliu nudziuvusiu wink.gif Aisku, kas sau gali leist uz mazyte kriauklyte moket virs 600 lt.. hm.. smile.gif
raige
Ar patenkinti tie, kas turit akmens mases kriaukles? Kiek mazhdaug jos kainuoja?
Žmona
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:20)
Ar patenkinti tie, kas turit akmens mases kriaukles? Kiek mazhdaug jos kainuoja?

Na as tai labai patenkinta na jos aisku kainuoja nuo 699 lt., bet pasiteisina, mano drauge valo valo ta savo metaline, o ji vistiek atrodo nesvari (visai nenoriu girtis), opas mane akmenine as jos galiu visa savaite super nesveisti ir kad ji nesvari zinosiu tik as, net vyras nesusigaudo, sakau isplauk kriaukle, jis sako tai kad svari, nors vyrams viskas svaru.
mamukas
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 12:27)
Na as tai labai patenkinta na jos aisku kainuoja nuo 699 lt., bet pasiteisina, mano drauge valo valo ta savo metaline, o ji vistiek atrodo nesvari (visai nenoriu girtis), opas mane akmenine as jos galiu visa savaite super nesveisti ir kad ji nesvari zinosiu tik as, net vyras nesusigaudo, sakau isplauk kriaukle, jis sako tai kad svari, nors vyrams viskas svaru.

Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo wink.gif
mamukas
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:32)
Brangios, bjaurybes smile.gif smile.gif smile.gif

raige, ziurek FRANKE firmos kriaukles.. jos taip pat ne pigios, taciau patvarios visais atzvilgiais.. Ir jos tokios keistai matines, su tokiu rastu lyg.. nelabai matosi isdziuves vanduo, nesiraizo.. na, jos ne is tu SENUKU pigesniu.. smile.gif bet tikrai neblogos..
Ir nepirkit pigiu kranu Seniuose, investuokit i juos - nes iskrenta sieteliai, pareina ir kitos ju dalys........ wink.gif
Žmona
QUOTE (mamukas @ 2004 03 05, 12:31)
Nesamone!!! mes daugeliui klientu dedam franke kriaukles - nieko jos nepurvinos.. puikiai nusivalo... Neapsigaukit, mamos.. Kurios galit sau leist metyt pinigelius ten bei sen - aiksu, nesisud... ir pirkit akmens mases.. Taciau, tikrai niekuo prasciau ir paprastos metalines. Akmens mases - prestiziskai atrodo. Aisku, zymiai lengviau eksploatuot jas.. Daznai plaut nereikia del to, jog jos margos ir paprasciausiai nesimato to purvo wink.gif Bet viduje tai zinai, kad jos purvinos.. as neiskenciu ir vis tiek isplaunu kas kart ..

Na gal nereikia taip... bandyti zmones iteigti kad metalines yra labai geros, akmenines vistiek yra geresnes, juk del to ir kainuoja brangiau.
O kaip pagalvoji, kad virtuve naudosiu bemaz 10 metu, tai ta suma uz kraiukle ne tokia ir didele atrodo nereikia pulti ir viska is karto susipirkti, geriau leciau bet geresnius daiktus, ypac tuos kurie nevienadieniai.
Ar nesutinkate???????????
asfaltuota
O aš visai patenkinta vokiška "Teka" firmos kriaukle, nesibraižo ir nesitepa.Ir kainavo proto ribose-kažkur iki dviejų šimtų...
raige
O tos akmens mases kriaukles negali suskilti koki daikta sunkesni ishmetus ar pan.? Na, gal nusishneku, bet paaishkinkit man, tundrai smile.gif
Žmona
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 12:59)
O tos akmens mases kriaukles negali suskilti koki daikta sunkesni ishmetus ar pan.? Na, gal nusishneku, bet paaishkinkit man, tundrai smile.gif

Ne jos labai atsparios, viena karta, net labai karsta inda su aliejumi padejau, kepaiu kuldunus, issigandau galvoju dabar tai tikrai prisidirbau, bet nieko, nes nuo puodo dugno liko kazkas geltono. Issivale ir viskas normaliai, vel kaip nauja. Svarbaiusia kad ji ilgai islieka nauja
kauke2
QUOTE (Dorata @ 2004 03 05, 13:30)
Na ten uz Vokes, kur yra tex color pastatas, Ukmerges g. 281.
Yra iskaba "Vokiski virtuves baldai"

aciu - dabar jau supratau!!!!

O kas del kriaukliu..... - tai mano nuomone visada bus nuomoniu issikirimas vien del to, kad stipriai skiriasi akmens mases ir plieniniu kriaukliu kaina.... Juk paprastai mes, moterytes, taip ir mastom, kad, jei neisgalim nupirkti akmens mases kriaukes - tai jos yra blogos ir tikrai nevertos tu pinigeliu...... O bent jau mano supratimu viskas priklauso nuo kisesnes storio - 100 proc esu isitikinusi, kad jei kisene leistu, ne nemastydamos pirktume akmens mases kriaukles... ir nebesakytumeme, kad metalines kriaukles yra geresnes, ju beveik nereikia valyti ir t.t.........
raige
O tu akmeniniu kriaukliu visokiu formu buna. Esu machius tik apvalias.
kauke2
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 13:41)
O tu akmeniniu kriaukliu visokiu formu buna. Esu machius tik apvalias.

akmens mases kriaukliu buna tokiu paciu formu, kaip ir plieniniu - ir apvaliu ir kvadratiniu, ir dvigubu ir viengubu ir t.t. - tik fantazijos reikia tureti.....
mamukas
QUOTE (*Džela* @ 2004 03 05, 14:25)
FRANKE kriaukles-metalines, jei teisingai supratau?

taip. smile.gif Bet tikrai labai geros kokybes.
Rucelie
nu LABAI noriu akmens masės kriauklės į virtuvę blush2.gif kas turit, atsiliepkit, ar tokia kaina atitinka kokybę? kaip su priežiūra - parduotuvėje konsultantas "paguodė", kad ši kriauklė reikalaus nemažai dėmesio g.gif nenoriu į namus žaisliuko, kurį reiks kuopt vos dulkei nukritus blush2.gif
na žodžiu, kas tokią turit, konsultuokit biggrin.gif kol aš nenusipirkau biggrin.gif
cameja
ne i ka neiskeisciau akmens mases kriaukles!tai thumbup.gif daiktas.jokios prieziuros nereikia,isvalau karta savaiteje ir gana.,jau 5 metus tarnauja ir atrodo kaip nauja.pas mane vokieciu g-bos,tamsios spalvos,vos ne juodos,tai jokiu problemu schmoll.gif.labai daug draugu yra isigije sia kriaukle,tai ziauriai patenkinti! ne negalvok,tik pirk!!! mirksiukas.gif
Utiuitiutė
Apie akmens masės kriauklea yra šitoje temoje
Pukė
pasakysiu trumpai - verta smile.gif tik nepirk šviesiausios, nes gan tepli ji ax.gif turim jau du metai, atrodo, kaip nauja smile.gif kreminę su tokiais smulkiais tamsiais taškiukais turim, nesiskundžiam rolleyes.gif dar ir maišytuvui nepagailėkit, tokį patį paimkit 4u.gif
bitemajagsm
Esu tik už šią kriauklę ir tokią tikrai pirksiu, kai ateis eilė keisti virtuvės baldus. O dėl priežiūros - tikrai nemanau, kad ji reikalautų daugiau priežiūros, nei metalinės kriauklės.
Rucelie
thumbup.gif dėkui už patarimą thumbup.gif
kaguelo
O kokios kainos šių kriauklių? Kuom jos geresnės už metalines?
cameja
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 16:13)
*

MES PIRKOM KAZKUR PRIES 5 METUS,TAI JOS TADA BUVO TIK ATSIRADUSIOS IR KAINOS BUVO NE MAZOS APIE 1500LT MOKEJOM,BET PAS MANE DIDELE ,DVIGUBINE IR MAISYTUVAS TOKS PATS.JOS GERAI IR ILGAI TARNAUJA,LABAI PRAKTISKOS,ISVALAI KARTA SAVAITEJE IR GANA.JOS PAGAMINTOS IS AKMENS MASES,TODEL TOKIOS TVIRTOS,ATSPARIOS KARSCIAMS,DUZIAMS IR T.T thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Acacia
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 17:13)
*

Dėl gerumo, tai jau daug prarašyta privalumų, o kainos (domėjausi prieš porą savaičių, nes galvojau pirkti sau) - pigiausia vienos dalies kriauklė su padėklu - apie 800-900 litų, už 700 galima rasti be padėklo, tiesiog tokią apvalią dėžę smile.gif Čia parašiau, ką pigiausio man pavyko rasti - brangiau, ne abejo, pilna ax.gif
Rucelie
yra pigiau - Senukuose pailga kriauklė su padėklu, mėlynos spalvos, kažkas apie 670 atrodo biggrin.gif va apie ją mes ir svaigstam, tik aišku akcija pasibaigs kol apsispręsim doh.gif
Daimen
Mes irgi prieš pora mėnesių isigijom akmens masės kriauklę. Aš ja labai patenkinta. Pas mus ji smėlio spalvos, netepli. Tikrai priežiūros mažiau nei metalinėms. Jokių kalkių nuosėdų nesimato, nereik pastoviai blizgint su šluoste.
ultraviolet
ermitaže už 350lt galima rast mirksiukas.gif
Raganiūkštė
Mes pirkom Franke akmens masės kriauklę (apvalų bliūdą su platesniu krašteliu maišytuvui) pas oficialius jų atstovus - Scandihouse, Smolensko g. 10.Kainavo lygiai 400 Lt mirksiukas.gif (Senukuose norėjo 495, o Skrajoj - 520 mirksiukas.gif ).Vai va, vilniečiai: kam tinka Franke - važiuokit ten mirksiukas.gif O jei kam būtinai Shock - tai nežinau, kas atstovai g.gif Nes Dalios balduose tai brangu viskas g.gif
Rucelie
MES JAU NUSIPIRKOM thumbup.gif senukuose, mėlyną, su padėklu, Franke firmos. kainavo 639lt, čia tipo akcija buvo biggrin.gif
džiaugsmelis
mes irgi turim akmens mases. pirmiausia virtuvej graziau atrodo nei bet kuri kita metaline butu. prieziuros daug nereikia, bet truputeli atsiranda tokiu patamsejimu, nes ji smelio spalvos. gerai kad pirkom su skyle maisytuvui, nes konsultantas sake, paskui daug problemu jas igrezti. ir maisytuva toki pati turim.
Kitokia.
o kiek kainuoja maisytuvas? Kokios firmos ir ar patikimas?Gal jo kaina panasiai kaip kriaukles ax.gif
Alaja
Patinka man ta kriaukle ir dar sveisti jos nereikia thumbup.gif
Simuko
mes turim shock - ir kriaukle, apvali dar su papildoma maza kriauklyte vaisaiams, darzovems, siaip smulkesnies daiktams ir maisytuvas, su istraukiama slanga 2,5 m (ot patogus dalykas, jei kokia puoda ar siaip didesniu gabaritu daikta reik praust).pirkom Dalios balduose, ir kadangi labai ieskojau pigesniu variantu, turiu pasakyt, kad tuo metu ten buvo pigiausia, o importuotojai neprekiavo.
jokiu papildomu prieziuros dalyku nepastebejau, anaiptol, musiske juoda, tai thumbup.gif: nieko nesimato
Simuko
tiesa, atsakant i klausima, kiek kainuoja maisytuvas, tai tikra tiesa - kaina jo kaip kriaukles, bet ir daiktas geras.
pijuska
QUOTE(Simuko @ 2006 01 19, 15:29)
tiesa, atsakant i klausima, kiek kainuoja maisytuvas, tai tikra tiesa - kaina jo kaip kriaukles, bet ir daiktas geras.
*

Yra ir pigesniu maisytuvu. Kiek prisimenu pigiausias Franke maisytuvas kainuoja apie 250Lt . O kas del spalvos, tai nesiulau pirkti tamsiu spalvu. Ant ju labiau matosi kalkiu nuosedos.
Raganiūkštė
Mums maišytuvas FRANKE kainavo tikrai ne tiek, kiek kriauklė - tik 200 Lt (pas atstovus), (Seniuose buvo analogiškas gal 240 Lt g.gif Na mūsų toks, kaip čia pasakius - ne toks, kur labai trumpas, toks truputį aukštesnis ir ilgesnis, bet ne pats ilgiausias...
Dėl kalkių nuosėdų tai nematau bėdos, nors mūsiškė kriauklė ir maišytuvas - tamsiai rudi. Pašluostai su drėgnu skuduriuku ir nėr ten jokių nuosėdų.Na, gal nevalius porą mėn. ir užaugtų kas nors...
mamose
QUOTE(Pukė @ 2005 09 11, 09:22)
pasakysiu trumpai - verta  smile.gif  tik nepirk šviesiausios, nes gan tepli ji  ax.gif  turim jau du metai, atrodo, kaip nauja  smile.gif  kreminę su tokiais smulkiais tamsiais taškiukais turim, nesiskundžiam  rolleyes.gif dar ir maišytuvui nepagailėkit, tokį patį paimkit  4u.gif
*

Mūsų tokios pat spalvosir kriauklė, ir maišytuvas thumbup.gif Džiaugiuosi, neatsidžiaugiu, ypač kai prisimenu, kiek reikalauja priežiūros metalinė...
Simuko
QUOTE(pijuska @ 2006 01 21, 21:59)
Yra ir pigesniu maisytuvu. Kiek prisimenu pigiausias Franke maisytuvas kainuoja apie 250Lt . O kas del spalvos, tai nesiulau pirkti tamsiu spalvu. Ant ju labiau matosi kalkiu nuosedos.
*

kaip rasiau pas mus juoda su baltais itin smulkiais taskuciais, bet jokiu kalkiu nuosedu nepastebejau, naudojam metus g.gif

siaip kriaukle plaunu tongue.gif kai indus plaunu ax.gif
pijuska
Jeigu domina Franke plautuves, uzmeskite aki i WWW.tavydas.lt
R_T
Nu pasimečiau visai. blink.gif Ryt būtinai reikia nupirkt kriauklę! Žadejau pirkt metalinę, bet vakar pamačiau akmens masės juodą (idealiai prie mano virtuvės) ir... g.gif Kas dėl pinigų - apie 300 Lt skirtumas. Vienos rašot, kad tamsi blogai, kitoms - gerai. O kaip iš tiesų? Patarkit - kokią pasirinkt!
Kitokia.
QUOTE(R_T @ 2006 02 01, 15:47)
Nu pasimečiau visai.  blink.gif Ryt būtinai reikia nupirkt kriauklę! Žadejau pirkt metalinę, bet vakar pamačiau akmens masės juodą (idealiai prie mano virtuvės) ir...  g.gif Kas dėl pinigų - apie 300 Lt skirtumas. Vienos rašot, kad tamsi blogai, kitoms - gerai. O kaip iš tiesų? Patarkit - kokią pasirinkt!
*

as pirksiu tamsia 4u.gif Nezinau ar labai jau nepraktiska, bet daug graziau uz sviesia.Tuo labiau kad musu stalvirsis bus tamsus.
Kitokia.
O idomu ar sitom kriauklem reikia kazkokiu spec. valikliu ar tinka iprasti pvz.cif
Simuko
Na merginos jau rasiau, turiu juoda akmens mases plautuve, ir tikrai neturiu nei noro, nei laiko kazkokia spec prieziura uzsiiminet, nes jos nereikia. nu nereikia, ir taskas. valymas labai paprastas, kaip ir bet kurios kitos plautuves, siaip as su fairy praplaunu, kai indus plaunu, dar ajax kartais, bet nedaznai
bemse
as taip pat turiu sviese,bet kartais reikia ja pasveisti.noriu mamai itaisyti tik gal tamsi geriau? pasimeciau visai! g.gif
vaival
Aš taip pat turiu šviesią akmens masės kriauklę ir ja esu labai patenkinta. Jokios spec. priežiūros. tongue.gif

Visada tvrkinga, gražiai atrodo ir jaukiau. smile.gif
Lalantukass
Ir mano FRANKE smelio spalvos.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nieko ypatingo tikrai nereikalauja,o dar ir stalvirsis toks pats,tai atrodo,kad isvien viskas islieta.Ta kriaukle l. dera.... biggrin.gif
VeroniQ
Ermitaze yra Teka akmens mases, pigesnes uz franke. Vienzo tikrai geriau nei ta skardine. Nesimato taip apnasu smile.gif
Aronija
Labukas, ir as turiu akmens mases plautive virtuveje thumbup.gif Jinai visai nereikalauja kazkokiu spec. prieziuros priemoniu! Ciaupas irgi akmens mases, zodziu esu labai patenkinta smile.gif
Silwer
Gal zinot ,kur pigiausia galima butu isigyti Terra firmos akmens mases kriaukle ir ,kur didziausias pasirinkimas? Aciu!
kropka
QUOTE(kropka @ 2006 01 23, 05:23)
Akmens mases kriaukles. "Pastaruoju metu sios kriaukles tampa vis labiau populiaresnes. Pvz.: jos yra kur kas paprastesnes prieziura nei koleges- metalines.
user posted image user posted image
Tokios kriaukles yra atsparios sutrenkimams, subraizymams bei karsciui. Spalvos ir po ilgalaikio naudojima nepraranda sodrumo, deka atsparumui UV spinduliams. Norint, kad kriaukle kokybiskai tarnautu reiketu reguliariai nusluostyti ja su dregna pasluoste arba kempinia suvilgyta indu ploviklio ar kitu plaunamuoju preparatu skyscio ar pienelio konsistencijos. Sudetingesnius plemus galima pasalinti paliekant ant nesvarios vietos keliom valandom praskiesta balikli ar skalbimo miltelius. Nederetu naudoti stipriu valomuju priemoniu, braizanciu pastu, metaliniu kempineliu, tai gali pazeisti kriaukles pavirsiu ir tokiu budu itakoti demiu atsiradima. Reiketu vengti salycio su karstais indais virsijanciais leistina temperatura. Esant Avrelle ir Asterite medziagai- 200 laipsn.C, Rok'o atveju- 280 laipsn.C. Laikantis naudojimo/prieziuros taisykliu tokios kriaukles yra ilgaamzes bei puikiai islaiko savo estetine isvaizda.
*

Vestina
QUOTE(Silwer @ 2006 02 25, 20:35)
Gal zinot ,kur pigiausia galima butu isigyti Terra firmos akmens mases kriaukle ir ,kur didziausias pasirinkimas? Aciu!
*

Terra negirdėta firma , gal kartais Teka vadinas?
Šiandien kaip tik ieškojom akmens masės kriauklės, tai vienoj parduotuvėj pasiūlė nuvažiuot į Santeka, Vileišio 18, jie Tekos atstovai, tai sakė ten didžiausias Tekos kriauklių pasirinkimas, o kadangi jie šiandien nedirbo, tai išsirinkom Shock kriauklę. Na dar iki pirmadienio turim laiko pagalvot ax.gif , kaip prireikė kriauklės, tai pasirodo ne toks jau ir didelis pasirinkimas (na nebent užsisakant iš katalogų, bet nebeturim laiko laukt ax.gif )
Silwer
QUOTE(Vestina @ 2006 02 26, 00:03)
Terra negirdėta firma , gal kartais Teka vadinas?
Šiandien kaip tik ieškojom akmens masės kriauklės, tai vienoj parduotuvėj pasiūlė nuvažiuot į Santeka, Vileišio 18, jie Tekos atstovai, tai sakė ten didžiausias Tekos kriauklių pasirinkimas, o kadangi jie šiandien nedirbo, tai išsirinkom Shock kriauklę. Na dar iki pirmadienio turim laiko pagalvot ax.gif , kaip prireikė kriauklės, tai pasirodo ne toks jau ir didelis pasirinkimas (na nebent užsisakant iš katalogų, bet nebeturim laiko laukt ax.gif )
*

Tikriausia sumaisiau pavadinima,gal Teka firmos g.gif jos pigesnes negu Franke,idomu ar skiriasi kuo? As maciau Dalios balduose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.