Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(Tinka @ 2010 10 18, 08:42)
mes turejom. jokiu problemu. nei maziausio skundp per 7 m.

o kur pirkot? Aš tik Isto radau pirkt doh.gif . Gal dar kur yra g.gif
Atsakyti
po ilgų dvejonių ir ieškojimų, šiandien išsirinkom Plados plautuvę su mažu padėklu biggrin.gif
Atsakyti
o gal esate susidure su tokiomis kriauklemis? http://www.viskasvon...niagara_30_-_91
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 15, 15:11)
Gal kas turit Blanco plautuvę? Kaip jos g.gif  blush2.gif

Aš turiu Blanco, smėlio spalvos, tai su valymu turiu bėdų...Jei užtikšta kokia pigmentą turintis produktas(kava, vynas) ir iškart nenuvalai, tai amen. Lieka žymės, rūdys ir gi matosi, nors valau su firminiu Blanco valikliu.Daugiau nepirkčiau tokios spalvos , po 2 metų naudojimo ji kažkokia ,,raina'' liko.Vyras sako, kad nubrūžinau apsauginį sluoksnį bevalydama.Bet manau , gal kokia brokuota pakliuvo.. verysad.gif
Atsakyti
Man meistrai pasakė, kad granitinių plautuvių kokybė panaši, na aš per daug nesidomėdama ir pasitikėdama protingais žinovais nusipirkau Granmaster firmos smėlio spalvos. Maža to, kad pasitaikė brokuota, nes joje lieka vandens, visiškai sausa ji nebūna, tai dar pastoviai reikia šveist, nesi vyras žolelių arbatą iš termoso išpila ryte skubėdamas ir nenuvalo, tai aš pati iš karto nenuvalau, o vien vandeniu praplaut neužtenka, reikia pastoviai su Cilit Bang arba ACE valyt.
Tai dabar mastau, ar čia firma kalta, ar spalva ar kame vinis g.gif

Dėl broko vyksta derybos, bet jie vis tempia gumą, nors parašė, kad gamintojas pripažino kaltę.

Susimastau dabar ar tikrai jos tokios geros, nes su plienine tikrai nebuvo jokių problemų, nebent vandens lašai erzindavo, bet nereikėjo tiek jai skirt dėmesio, kiek šitai doh.gif Tiesa ...ir nuo čiaupo jau matosi, kad nusitrina dažai. Dabar tikrai rinkčiausi atidžiau blush2.gif
Atsakyti
Pas mus Franke Sacharos spalvos,esu labai patenkinta,nieko ant jos nesimato,kol sviestuvo virs stalvirsio nebuvo,tai as tu nesvarumu net iziuret negalejau,dabar su sviestuvu galima iziuret,bet tirai akiu nebado ir normaliai nusivalo.
Atsakyti
Kreipiuosi i visas butent FRANKE kriaukliu turetojas! smile.gif
Taip supratau, kad juodos spalvos rinktis neverta del kalkiu apnasu.
Ka dar galite pasakyti gero/blogo apie sios firmos kriaukles. Nes kaip ir apsistojau ties jomis. Bet gasdina kai kuriu mamyciu patirtis sveiciant nesvarumus. Tikrai nenoriu tarnauti daiktui schmoll.gif
O gal kas turit HAVANA spalvos plautuve? Kokie atsiliepimai: "kimba" apnasos kalkiu, kavos, arbatos, vyno....
Labai laukiu Jusu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
Akmens mases kraukle yra ir pas mane, as naudoju neodisher sol, jis man tinka ir mano akrilinei vonei. Neraizo visiskai pavirsiaus ir labai gerai blizga kaip isvalai. plius valant nesmirda;)
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2010 10 28, 09:12)
Kreipiuosi i visas butent FRANKE kriaukliu turetojas!  smile.gif
Taip supratau, kad juodos spalvos rinktis neverta del kalkiu apnasu.
Ka dar galite pasakyti gero/blogo apie sios firmos kriaukles. Nes kaip ir apsistojau ties jomis. Bet gasdina kai kuriu mamyciu patirtis sveiciant nesvarumus. Tikrai nenoriu tarnauti daiktui  schmoll.gif
O gal kas turit HAVANA spalvos plautuve? Kokie atsiliepimai: "kimba" apnasos kalkiu, kavos, arbatos, vyno....
Labai laukiu Jusu atsiliepimo  4u.gif

smile.gif Franke ir Blanco panasios kokybes plautuves, kiek man aiskino baldu dizaineris. Riketu rinktis tokia spalva kuri tiktu prie jusu interjero. Havana siaip gera spalva, Juoda taip pat, Kalkes maziausiai matysis ant baltos. Bet siaip jau kalkes reikia nuvalyti laikas nuo laiko ir nekils problemu. Turiu juoda ir del kalkiu nekyla jokiu probtemu. http://www.alkena.lt...;category_id=45
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti