QUOTE (*Džela* @ 2004 03 05, 14:25) |
FRANKE kriaukles-metalines, jei teisingai supratau? |
taip.

nu LABAI noriu akmens masės kriauklės į virtuvę
kas turit, atsiliepkit, ar tokia kaina atitinka kokybę? kaip su priežiūra - parduotuvėje konsultantas "paguodė", kad ši kriauklė reikalaus nemažai dėmesio
nenoriu į namus žaisliuko, kurį reiks kuopt vos dulkei nukritus
na žodžiu, kas tokią turit, konsultuokit
kol aš nenusipirkau

na žodžiu, kas tokią turit, konsultuokit

ne i ka neiskeisciau akmens mases kriaukles!tai
daiktas.jokios prieziuros nereikia,isvalau karta savaiteje ir gana.,jau 5 metus tarnauja ir atrodo kaip nauja.pas mane vokieciu g-bos,tamsios spalvos,vos ne juodos,tai jokiu problemu
.labai daug draugu yra isigije sia kriaukle,tai ziauriai patenkinti! ne negalvok,tik pirk!!!

Apie akmens masės kriauklea yra šitoje temoje
pasakysiu trumpai - verta
tik nepirk šviesiausios, nes gan tepli ji
turim jau du metai, atrodo, kaip nauja
kreminę su tokiais smulkiais tamsiais taškiukais turim, nesiskundžiam
dar ir maišytuvui nepagailėkit, tokį patį paimkit

O kokios kainos šių kriauklių? Kuom jos geresnės už metalines?
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 16:13)
MES PIRKOM KAZKUR PRIES 5 METUS,TAI JOS TADA BUVO TIK ATSIRADUSIOS IR KAINOS BUVO NE MAZOS APIE 1500LT MOKEJOM,BET PAS MANE DIDELE ,DVIGUBINE IR MAISYTUVAS TOKS PATS.JOS GERAI IR ILGAI TARNAUJA,LABAI PRAKTISKOS,ISVALAI KARTA SAVAITEJE IR GANA.JOS PAGAMINTOS IS AKMENS MASES,TODEL TOKIOS TVIRTOS,ATSPARIOS KARSCIAMS,DUZIAMS IR T.T

QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 17:13)
Dėl gerumo, tai jau daug prarašyta privalumų, o kainos (domėjausi prieš porą savaičių, nes galvojau pirkti sau) - pigiausia vienos dalies kriauklė su padėklu - apie 800-900 litų, už 700 galima rasti be padėklo, tiesiog tokią apvalią dėžę

Mes irgi prieš pora mėnesių isigijom akmens masės kriauklę. Aš ja labai patenkinta. Pas mus ji smėlio spalvos, netepli. Tikrai priežiūros mažiau nei metalinėms. Jokių kalkių nuosėdų nesimato, nereik pastoviai blizgint su šluoste.