Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE (*Džela* @ 2004 03 05, 14:25)
FRANKE kriaukles-metalines, jei teisingai supratau?

taip. smile.gif Bet tikrai labai geros kokybes.
Atsakyti
nu LABAI noriu akmens masės kriauklės į virtuvę blush2.gif kas turit, atsiliepkit, ar tokia kaina atitinka kokybę? kaip su priežiūra - parduotuvėje konsultantas "paguodė", kad ši kriauklė reikalaus nemažai dėmesio g.gif nenoriu į namus žaisliuko, kurį reiks kuopt vos dulkei nukritus blush2.gif
na žodžiu, kas tokią turit, konsultuokit biggrin.gif kol aš nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
ne i ka neiskeisciau akmens mases kriaukles!tai thumbup.gif daiktas.jokios prieziuros nereikia,isvalau karta savaiteje ir gana.,jau 5 metus tarnauja ir atrodo kaip nauja.pas mane vokieciu g-bos,tamsios spalvos,vos ne juodos,tai jokiu problemu schmoll.gif.labai daug draugu yra isigije sia kriaukle,tai ziauriai patenkinti! ne negalvok,tik pirk!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 10 rugsėjo 2005 - 23:32
Apie akmens masės kriauklea yra šitoje temoje
Atsakyti
pasakysiu trumpai - verta smile.gif tik nepirk šviesiausios, nes gan tepli ji ax.gif turim jau du metai, atrodo, kaip nauja smile.gif kreminę su tokiais smulkiais tamsiais taškiukais turim, nesiskundžiam rolleyes.gif dar ir maišytuvui nepagailėkit, tokį patį paimkit 4u.gif
Atsakyti
Esu tik už šią kriauklę ir tokią tikrai pirksiu, kai ateis eilė keisti virtuvės baldus. O dėl priežiūros - tikrai nemanau, kad ji reikalautų daugiau priežiūros, nei metalinės kriauklės.
Atsakyti
thumbup.gif dėkui už patarimą thumbup.gif
Atsakyti
O kokios kainos šių kriauklių? Kuom jos geresnės už metalines?
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 16:13)

MES PIRKOM KAZKUR PRIES 5 METUS,TAI JOS TADA BUVO TIK ATSIRADUSIOS IR KAINOS BUVO NE MAZOS APIE 1500LT MOKEJOM,BET PAS MANE DIDELE ,DVIGUBINE IR MAISYTUVAS TOKS PATS.JOS GERAI IR ILGAI TARNAUJA,LABAI PRAKTISKOS,ISVALAI KARTA SAVAITEJE IR GANA.JOS PAGAMINTOS IS AKMENS MASES,TODEL TOKIOS TVIRTOS,ATSPARIOS KARSCIAMS,DUZIAMS IR T.T thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 09 12, 17:13)

Dėl gerumo, tai jau daug prarašyta privalumų, o kainos (domėjausi prieš porą savaičių, nes galvojau pirkti sau) - pigiausia vienos dalies kriauklė su padėklu - apie 800-900 litų, už 700 galima rasti be padėklo, tiesiog tokią apvalią dėžę smile.gif Čia parašiau, ką pigiausio man pavyko rasti - brangiau, ne abejo, pilna ax.gif
Atsakyti
yra pigiau - Senukuose pailga kriauklė su padėklu, mėlynos spalvos, kažkas apie 670 atrodo biggrin.gif va apie ją mes ir svaigstam, tik aišku akcija pasibaigs kol apsispręsim doh.gif
Atsakyti
Mes irgi prieš pora mėnesių isigijom akmens masės kriauklę. Aš ja labai patenkinta. Pas mus ji smėlio spalvos, netepli. Tikrai priežiūros mažiau nei metalinėms. Jokių kalkių nuosėdų nesimato, nereik pastoviai blizgint su šluoste.
Atsakyti