QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:11) na tokia ir kritika be jokiu argumentu  ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk i svecius nekviesiu  ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name  tai va būtent, kritika be argumentų ir be jokios prasmės, tik nuotaiką galinti sugadinti Man tai labai gražus tavo namukas Medūza  Ir nors man pvz labiau patinka "kaimiško" tipo, mediniai ar pan., bet ir į tokius pažiūrėti labai gražu Kiek ten kvadratų gaunasi naudingo ploto?
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 16:11) as ir rodos neseniai ziurejau i plyna lauka,alia greit bega laikas aciu na tokia ir kritika be jokiu argumentu  ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk i svecius nekviesiu  ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name  meduzka, mane kviesk , aš tave irgi kviesiu
QUOTE(westa @ 2005 11 28, 16:22) meduzka, mane kviesk , aš tave irgi kviesiu  tajp ir sutariam gyvenamas plotas 205kw.,su garazu malkine 245 plotas didziulis,o kambariu nedaug,niegamas musu 38kw  ,svetaine su virtuve kartu 72  ,plyteles plius beveik baltos,kazin kas jas sveis nezinot
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:28) svetaine su virtuve kartu 72  ,plyteles plius beveik baltos,kazin kas jas sveis nezinot  Oho, tai čia jau visa banketinė salė Pas jus vien svetainė su virtuve - 72 kw, pas mus viso namuko plotas 78 kw Va tokie ir privalumai didelių erdvių - gražu, daug vietos fantazijai ir t.t., bet kai reikia viską patvarkyti ...
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 16:35) va va, pas mus dar 25 a žemės, tai pažiūrėsiu kas žolė pjaus  . O pas Medūza tai ten iš viso visa fazenda
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 15:08) man atrodo, tavo namuka maciau naturoj  , da graziau atrodo nei nuotraukoj (jei apie ta pati kalbu, bent jau labai panasus) vaziavau i kazlus per pazerus
o musu nameliukas taip ir stovi nedazytas  , kol kas dar baltas, bet reiktu nudazyti, tik labai sunku spalva issirinkti, bet kadangi plytos tasytos, tai kol kas ir baltas pastoves, tik kazi kai apdulkes tai gal dazai nebelips
medūza, va dar klausimas pasistojo - pas atev viduj kokia langų rėmų spalva  . Bo pas mane tokie kaip pas tave išorėj ale ir viduj tokie
QUOTE(rds @ 2005 11 28, 17:41) vaziavau i kazlus per pazerus  reiskia ir matei QUOTE(westa @ 2005 11 28, 17:44) medūza, va dar klausimas pasistojo - pas atev viduj kokia langų rėmų spalva  . Bo pas mane tokie kaip pas tave išorėj ale ir viduj tokie  viduj balta
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:49) reiskia ir matei tai arba as gera atminti turiu arba namukas isskitinis, isimenantis  paziurejau nuotraukoj ir kazkur maciau
Perliukas
2005 11 28, 21:28
QUOTE(westa @ 2005 11 27, 22:47) protingas žmogus mokosi iš svetimų klaidų  . Nors, jei patinka, niekas neatkalbės  Aš stengiusi pasimokyt , bet vistiek tas 'patinka' veda iš kelio  Gerai , kad mūsų architektas tmpia gumą , gal nepridarysim skubotų sprendimų QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 16:28) tajp ir sutariam gyvenamas plotas 205kw.,su garazu malkine 245 plotas didziulis,o kambariu nedaug,niegamas musu 38kw  ,svetaine su virtuve kartu 72 O koks bendras pirmo aukšto plotas QUOTE(westa @ 2005 11 28, 16:40) O pas Medūza tai ten iš viso visa fazenda  Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime  , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 21:28) Aš stengiusi pasimokyt , bet vistiek tas 'patinka' veda iš kelio  Gerai , kad mūsų architektas tmpia gumą , gal nepridarysim skubotų sprendimų O koks bendras pirmo aukšto plotas Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime  , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos  jo jo mūsų architektas irgi tempė. taip iš vieno aukšto 120kv namo patapo va tokis 300 kv
Perliukas
2005 11 28, 22:45
QUOTE(westa @ 2005 11 28, 22:11) jo jo mūsų architektas irgi tempė. taip iš vieno aukšto 120kv namo patapo va tokis 300 kv  Negasdink  , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo  , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 22:45) Negasdink  , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo  , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis 
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 21:28) O koks bendras pirmo aukšto plotas Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime  , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos  apie 100kw.tiksliai reiktu vyro klaust o zole pjaunam ne mes,pas mus gyvena fazendos ukvedys,kuris nudirba tuos visus darbus va tik as kvanka kaj sejo zolyte uzsisakiau kad paliktu man zemes lopineli gelem,vyras beprote vadino,as nesupratau kodel,dabar ajsku,tas zemes lopinelis gelynelis liko 6 aru  ,reiks symet prasyt,kad prisodintu dar zoles,neaprebsiu as savo fazendos QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 22:45) Negasdink  , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo  , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis  apetitas kyla bevalgant  ,pas mus tokia analogiska situacija ir to rodos dar truksta ir to,pasistatem issididinom,alia dar biski truksta
QUOTE(meduza @ 2005 11 29, 09:28) apetitas kyla bevalgant  ,pas mus tokia analogiska situacija ir to rodos dar truksta ir to,pasistatem issididinom,alia dar biski truksta  na kur jau jums čia skųstis su tokiais apartamentais Pas mus visas namas, kaip minėjau, 78 kw - ir visai pakanka, trūksta tik vieno vienintelio- kokių 5-6 kw drabužinei, taip kaip filmuose rodo - kaip atskiras kambariukas su durimis  O šiaip tos vietos kaip ir pakanka... Nežinau ką veikčiau tokiam dideliam name  Matyt čia įpratimo reikalas - su tėvais 6-iese gyvenom 3-jų kambarių bute, tai dabar dviese visame namelyje...
QUOTE(Acacia @ 2005 11 29, 08:53) na kur jau jums čia skųstis su tokiais apartamentais Pas mus visas namas, kaip minėjau, 78 kw - ir visai pakanka, Matyt čia įpratimo reikalas - su tėvais 6-iese gyvenom 3-jų kambarių bute, tai dabar dviese visame namelyje...  as nesiskundziu mes va gyvenam 60kw. bute ir vietos per akis  ,tik jau jei leidzia galimybes daraisi sau ,taj kazkajp atrodo reikes ir drabuzines ,vaikam po kambari,miegamo,darbo kambario ,ir svetaines su virtuve,vonios ,nieko nereikalingo ania  ir taj mums netilpo antram aukste vonia
Smaližė
2005 11 29, 10:02
Medūzos tikrai labai skanus namelis..  Na namelis biskį per daug sumažintai skamba  Sveikinu, Mesūza su pilveliu  Kiek pasikeitimų laukia - naujas namelis ir naujas vaikelis QUOTE(rds @ 2005 11 28, 17:44) o musu nameliukas taip ir stovi nedazytas  , kol kas dar baltas, bet reiktu nudazyti, tik labai sunku spalva issirinkti, bet kadangi plytos tasytos, tai kol kas ir baltas pastoves, tik kazi kai apdulkes tai gal dazai nebelips  pas mus irgi nedažyta  vis vėliau, palauks.. taip jau ir stovi antri metai..  O sakai kad gali dažai nelipt? bet vis tiek reikia jas ten lyg kažkaip paruošt - nušveist ir gruntuot.. Jau taip atitolau nuo statybų, kad pamiršau visus fyntus Pas mus namukas irgi iš išorės atrodo tooks mažytis.. Bet kai statmės buvo ta namų mažinimo era..  O dabar biskutį gailiuosi.. galėjom nors +40 kw prasiplėsti... Bet jaučiu gerai sakot, kad apetitas kyla bevalgant..
smaliže nebut smaliže,net namukas skanus  ,aciu uz tiek daug
mamagitana
2005 11 29, 14:03
meduza, sveikinu nusidažius  Džiaugiuos ( nors gali drąsiai sakyt " O koks jos reikalas") , kad neprispalvinot, pasirinkot vieną toną. Man gražu. Ar esate kokius aplinkos spalvinius sprendimus apmąstę ? Tvoros, vartai, suoliukai, pavėsinės, augalai , takeliai? Retas atvejas, kai kritikai nepritariu. Pasiaiškinsiu, kodėl: ne aš pirma sugalvojau, kad namas gali būt laikomas kūno tęsiniu-kaip ir rūbai...Todėl kritika priimama labai asmeniškai. Juk retas rėžtų į akis "teisybę", pamatęs žmogų ar jo nuotrauką...Nepuolam aiškint, kad tas negražus, anas bjaurus, o trečioji kliša ir stora/plona...PAnašiai ir su namu/butu/sijonu... Tik artimiems draugams deleguojam teisę išsakyt kritiką tais klausimais, ir tai pageidaujam, kad ji būtų pagrįsta. O "man nepatinka", yra, be abejo, nuomonė. Tik ar jos kas klausė?
mamagitana
2005 11 29, 14:09
Avita, dėl tų siaurų langų virtuvėj ką nusprendei ? Mačiau kažkur tokius , virš spintelių yra dar gabaliukas sienos iki palangės- gal dvidešimt-dvidešimt penki cm. Su tinkama danga išsprendžiama valymo problema- virtuvė bet kuriuo atveju lieka padidintos purvo rizikos zona  ) . Antra vertus, jei spintelių paviršių sujungt su palange ( joje reiktų, žinoma, daryt plyšius radiatoriaus orui, jei toks po langu numatytas), galima gaut labai "švarų", vientisą paviršių, gražų estetiškai ir praktiškai patogų.
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 29, 14:03) meduza, sveikinu nusidažius  Džiaugiuos ( nors gali drąsiai sakyt " O koks jos reikalas") , kad neprispalvinot, pasirinkot vieną toną. Man gražu. Ar esate kokius aplinkos spalvinius sprendimus apmąstę ? Tvoros, vartai, suoliukai, pavėsinės, augalai , takeliai? Tik ar jos kas klausė? pirmiausia atsakysiu i antra dali foto idejau ne tam ,kad sulaukiau tik  ,smagu butu isgirst ir kritikos,tik ne tokios beviltiskos  ,pvz.patiktu jei kas pasakytu,va tas ir tas nepraktiska,netaisiklingas stogas,,kreivai nutinkuotas ir t.t... su tuo dazymu taj sudetingiau nei maniau  ,issirinkom rudzio spalva,gerai,kad pasiemem pradzioj litra  ,kaj nudazem,apelsinas  ,po to ziurejom balintos kavos,irgi tokia vėmalyne  ,zodziu 4 spalvas bandem,apsistojom ties sita,nusprendem daugiau negrybaut ir neeksperimentuot tvora,terasa,malkine is vienodu lentu ir vienodu piniteksu nutepta bus,va kajp malkine  belieka fantazuoti tik del augalu
medūza, nuka greit už fotiko ir namo kiemo pusę krupnym planom pafotkink - labai įdomu pasidarė
QUOTE(westa @ 2005 11 29, 15:45) medūza, nuka greit už fotiko ir namo kiemo pusę krupnym planom pafotkink - labai įdomu pasidarė  nu gi pasakojau,kad paradine viena siena liko nenudazyta  ,atsalo oras ir vsio baiges darbas,strukturinio tinko prie ( -) temperaturos negali det  ,taj jauciu ta puse liks pavasariui o kas tau tajp indomu
Sveikos gyvos, Meduza, namo forma - paanaši į mūsų  Liuks namuxas  Ir spalvytė -  Labai malkinė patiko - gera spalva, medis, žo - liuks Sveika, mamagitana, idomu nepriklausomų ekspertų nuomonę išgirsti  Senokai čia besilankei...
QUOTE(westa @ 2005 11 29, 15:45) medūza, nuka greit už fotiko ir namo kiemo pusę krupnym planom pafotkink - labai įdomu pasidarė  trinkeles matei
QUOTE(Vilyte @ 2005 11 29, 15:53) Meduza, namo forma - paanaši į mūsų  Liuks namuxas  Ir spalvytė -  Labai malkinė patiko - gera spalva, medis, žo - liuks aga ,as jusu namuka issisaugojus saugau,toks jis man artimas jau jei tiek prisigyriau,taj daugiau nebus  jei pasakysiu,kad vyras malkine pats dare  ,ir laiptus jau baigia pagamint
QUOTE(meduza @ 2005 11 29, 15:53) trinkeles matei  noriu pamatyt namą iš kiemo pusės  , kur pvz terasa jei tokia bus .  ir trinkeles noriu
lauksim tadu pavasario  . Labai fain, kai jau tiek daug nuveikta p.c sumuštiniai tavo galerijoj super atrodo  Einu ką pasidaryt, o tai apetitas sukilo
QUOTE(westa @ 2005 11 29, 16:11) p.c sumuštiniai tavo galerijoj super atrodo  Einu ką pasidaryt, o tai apetitas sukilo  pas mane sian mytas,taj as jas tik tajp prisivilioju,nufotkinus ka turiu
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 29, 14:09) Avita, dėl tų siaurų langų virtuvėj ką nusprendei ? Mačiau kažkur tokius , virš spintelių yra dar gabaliukas sienos iki palangės- gal dvidešimt-dvidešimt penki cm. Su tinkama danga išsprendžiama valymo problema- virtuvė bet kuriuo atveju lieka padidintos purvo rizikos zona  ) . Antra vertus, jei spintelių paviršių sujungt su palange ( joje reiktų, žinoma, daryt plyšius radiatoriaus orui, jei toks po langu numatytas), galima gaut labai "švarų", vientisą paviršių, gražų estetiškai ir praktiškai patogų. Jau nuspresta ir padaryta  Palikome langa 60 cm plocio. Stalvirsis ir bus palange. Radiatoriams plysiu nereikes, nes bus grindys sildomos. Tikiuosi,kad nepasigailesiu tokio sprendimo. O antrame aukste sugalvojome padaryti langa per 2 kambarius ir vonia  tai kazi kaip atrodys
organzza
2005 11 30, 10:33
[quote=meduza,2005 11 29, 16:05] darbai su mediena prasides pavasari,tvora ,pirtis,terasa,ji bus per visa namo siena kur vitrina  ,pries pruda trinkeles cia Meduza,labai graziai tvarkotes  . Gal galetum isduot kas dejo trinkeles? Kiek mokejoj uz kv.(uz darba)? Labai aciu
[quote=laura333,2005 11 30, 10:33] [quote=meduza,2005 11 29, 16:05] Meduza,labai graziai tvarkotes  . Gal galetum isduot kas dejo trinkeles? Kiek mokejoj uz kv.(uz darba)? Labai aciu [/quote] aciu uz darba 35lt,bet mums sudejo ir lyg pabrangino po to iki 40lt darbininkai is Kauno,ir viena forumiete rekomendavo
Smaližė
2005 11 30, 11:16
Pirmiausiai noriu pagirt tavo vyrą - nu laaabai gražiai padaryta malkinė QUOTE(meduza @ 2005 11 30, 10:56) aciu uz darba 35lt,bet mums sudejo ir lyg pabrangino po to iki 40lt darbininkai is Kauno,ir viena forumiete rekomendavo   tokios kainos dabar? jaatus mums pavasrį dėjo po 16 Lt.. na tiesa, sakė, kad tai senos kainos.. kaip pažįstamiems.. sakė iš kitų po 20 Lt ima.. Dirbo Kėdainiškiai...
Meduza, labai grazi medienos spalva bus pas jus Gal zinai kokio plocio pas jus vitrininis langas? Ir langas virs vitrinos kokio aukscio?
mamagitana
2005 11 30, 11:25
Avita, langas antram aukšte bus juostinis , kaip supratau? Na, sienos į jį remsis vidinės? Manau, turėtų atrodyt gražiai iš lauko. Iš vidaus- nežinau, papasakok, kaip tą "mazgą" išspręst žadate ties sienos ir lango sankirta?
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 30, 11:25) Avita, langas antram aukšte bus juostinis , kaip supratau? Na, sienos į jį remsis vidinės? Manau, turėtų atrodyt gražiai iš lauko. Iš vidaus- nežinau, papasakok, kaip tą "mazgą" išspręst žadate ties sienos ir lango sankirta? Taip, juostinis. Kaip ispresime,dar nezinau. Reiketu nuvaziuoti i kokia langu firma,issiaiskinti ar neprisidarysime problemu (ypac finansiniu) su tokiais "sprendimais". Tik sia savaite baisiai laiko neturime
QUOTE(Avita @ 2005 11 30, 11:19) Meduza, labai grazi medienos spalva bus pas jus Gal zinai kokio plocio pas jus vitrininis langas? Ir langas virs vitrinos kokio aukscio? nezinau,jei labai reik ajciau i langu sutarti paziuret a
QUOTE(meduza @ 2005 11 30, 10:56) aciu uz darba 35lt,bet mums sudejo ir lyg pabrangino po to iki 40lt darbininkai is Kauno,ir viena forumiete rekomendavo  Meduza, gal gali trinkelininkų koordinates į AŽ Ar jie tik kloja trinkeles ar dar gali ir visomis medžiagomis aprūpinti?
mamagitana
2005 11 30, 12:20
Avita, nemanau, kad langistai ką konkretaus dėl to pasakys. Jaučiu, teks pačiai nuspręst, jei architektas ar konstruktorius nepadeda  Mačiau 'gyvų" sprendimų , kai atitvara yra atitraukta nuo lango, bet gyvenamoms patalpoms, ypač tualetams ir miegamiesiems  visai netinka, manau...Jei siena liesis su langu, tai logiška manyt, kad sąlyčio vietoje įmanomas kondensato kaupimasis- dėl skirtingų paviršiaus temperatūrų...Ar tas visas ilgas langas bus nedarinėjamas, neskaidytas gabalais?
QUOTE(rds @ 2005 11 30, 12:10) Meduza, gal gali trinkelininkų koordinates į AŽ Ar jie tik kloja trinkeles ar dar gali ir visomis medžiagomis aprūpinti? gali ir su savo trinkelem  ,telefona imesiu vakare kajp vyras grys
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 30, 12:20) Avita, nemanau, kad langistai ką konkretaus dėl to pasakys. Jaučiu, teks pačiai nuspręst, jei architektas ar konstruktorius nepadeda  Mačiau 'gyvų" sprendimų , kai atitvara yra atitraukta nuo lango, bet gyvenamoms patalpoms, ypač tualetams ir miegamiesiems  visai netinka, manau...Jei siena liesis su langu, tai logiška manyt, kad sąlyčio vietoje įmanomas kondensato kaupimasis- dėl skirtingų paviršiaus temperatūrų...Ar tas visas ilgas langas bus nedarinėjamas, neskaidytas gabalais? Oi galvojame galvojame ka dabar daryti  Siena liesis su langu,nes reikia atskirti 2 kambarius (miegamuosius) ir vonia. Langai kiekvienoje patalpoje bus atidarinejami (po viena dali). Reikia tikrai pasidometi,ar nesikaups tas kondensatas...
QUOTE(westa @ 2005 11 29, 15:57) noriu pamatyt namą iš kiemo pusės  , sian dazo kiemo puse,ir bus baigta valio  ,butinai parodysiu
QUOTE(meduza @ 2005 12 01, 12:51) sian dazo kiemo puse,ir bus baigta valio  ,butinai parodysiu  Na ar jau nudaze?
evansmum
2005 12 02, 09:05
Kaip Avitai knieti suzinoti! Meduza, nekankink zmogaus, atsakyk!
QUOTE(evansmum @ 2005 12 02, 09:05) Kaip Avitai knieti suzinoti! Meduza, nekankink zmogaus, atsakyk!   ,nudaze avita, nudaze  ,tik dar po plevele jis džiusta. ryt ten vaziuosiu taj nufotkinsiu
Oi atsiprasau... Pas mane SM strekuoja, tai tik dabar pamaciau kiek prirasiau,nors rode,kad neissisiunte mano klausimas...
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 20:54) kiek zmoniu tiek nuomoniu  ,mes ir norejom paprastos dezutes su vienšlaiciu stogu man jis pats paciausias  kadangi mano vyras yra minimalistas,jam svarbiausia buvo namo funkcionalumas westa aciu   man namai patinka beveik visokie, nes namas - jau pats savaime grazus kaip statinys  o "paprasta dezute " man labiausiai patinka, mes ir patys toki pasistatem. Va, siaip buvau jau idejusi nuotrauka, bet gi dar pasimaivysiu  dabar sparciai vyksta vidaus darbai, trinkeliu klojimas ir tvoros tverimas  galetume keltis Kaledoms jau i nama, ale gi nespes laiptu i antra auksta pagaminti
QUOTE(Nomika @ 2005 12 02, 12:23) Va, siaip buvau jau idejusi nuotrauka, bet gi dar pasimaivysiu Tikrai yra ko maivytis, namukas saunus, panasus i Meduzos- jaukios formos. Jusu namuku spalvos labai  , jaukumas/skanumas/sviesa- zodziu 3 in 1. Geranoriskai pavydziu  .
|
|