Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 10:39)
Nesuprantu tokių komentarų  doh.gif
Suprasčiau, jei žmonės rodytų tik projektą ir klaustų, ką manote, tada kritikuoti sveika - bet kai viskas jau pastatyta, kam čia reikia nuotaiką žmonėms gadint?  doh.gif

Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti .Ar cia tik liaupsem skirtas forumas.Kiekvieno skonis skirtingas,as ir parasiau kas butent MAN patinka ir kas ne .....nebukim tokios saldzios mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 11 28, 15:21)
Medūza, labai fainas namukas ir spalva  thumbup.gif Ech, laukiu nesulaukiu kada ir pas mumi jau bus pastatytas, nes dabar dar tik pamatai tūno  rolleyes.gif

Beje, sveikinu labai su nestuke.gif  thumbup.gif

as ir rodos neseniai ziurejau i plyna lauka,alia greit bega laikas ax.gif
aciu nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Solle @ 2005 11 28, 15:27)
Sorry ,jei jau dedate nuotraukas i ineta, tai mokekite ir kritika priimti .

na tokia ir kritika be jokiu argumentu ax.gif ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk i svecius nekviesiu biggrin.gif ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:11)
na tokia ir kritika be jokiu argumentu ax.gif ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent  man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk  i svecius nekviesiu biggrin.gif ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name drinks_cheers.gif

tai va būtent, kritika be argumentų ir be jokios prasmės, tik nuotaiką galinti sugadinti tongue.gif
Man tai labai gražus tavo namukas Medūza thumbup.gif Ir nors man pvz labiau patinka "kaimiško" tipo, mediniai ar pan., bet ir į tokius pažiūrėti labai gražu 4u.gif

Kiek ten kvadratų gaunasi naudingo ploto?
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 16:11)
as ir rodos neseniai ziurejau i plyna lauka,alia greit bega laikas ax.gif
aciu nestuke.gif  4u.gif
na tokia ir kritika be jokiu argumentu ax.gif ,tiesiog parasyt,kad man jame butu nejauku gyvent  man taj tusti zodziai,visai neisizeidziau,nes man ten gyvent bus nuostabu,o taves taj juk  i svecius nekviesiu biggrin.gif ,taj jokio skirtumo man ,kajp tu jaustumeisi mano name drinks_cheers.gif

meduzka, mane kviesk , aš tave irgi kviesiu drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 11 28, 16:22)
meduzka, mane kviesk , aš tave irgi kviesiu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

tajp ir sutariam drinks_cheers.gif biggrin.gif
gyvenamas plotas 205kw.,su garazu malkine 245 4u.gif
plotas didziulis,o kambariu nedaug,niegamas musu 38kw rolleyes.gif ,svetaine su virtuve kartu 72 doh.gif ,plyteles plius beveik baltos,kazin kas jas sveis nezinot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:28)
svetaine su virtuve kartu 72 doh.gif ,plyteles plius beveik baltos,kazin kas jas sveis nezinot doh.gif  lotuliukas.gif

Oho, tai čia jau visa banketinė salė blink.gif biggrin.gif
Pas jus vien svetainė su virtuve - 72 kw, pas mus viso namuko plotas 78 kw lotuliukas.gif
Va tokie ir privalumai didelių erdvių - gražu, daug vietos fantazijai ir t.t., bet kai reikia viską patvarkyti ... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 11 28, 16:35)
Oho, tai čia jau visa banketinė salė  blink.gif  biggrin.gif
Pas jus vien svetainė su virtuve - 72 kw, pas mus viso namuko plotas 78 kw  lotuliukas.gif
Va tokie ir privalumai didelių erdvių - gražu, daug vietos fantazijai ir t.t., bet kai reikia viską patvarkyti ...  g.gif  biggrin.gif

va va, pas mus dar 25 a žemės, tai pažiūrėsiu kas žolė pjaus doh.gif . O pas Medūza tai ten iš viso visa fazenda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 27, 15:08)
va tajp atrodo musu namuks daba 4u.gif

user posted image

user posted image

man atrodo, tavo namuka maciau naturoj g.gif , da graziau atrodo nei nuotraukoj (jei apie ta pati kalbu, bent jau labai panasus) vaziavau i kazlus per pazerus biggrin.gif
Atsakyti
o musu nameliukas taip ir stovi nedazytas verysad.gif , kol kas dar baltas, bet reiktu nudazyti, tik labai sunku spalva issirinkti, bet kadangi plytos tasytos, tai kol kas ir baltas pastoves, tik kazi kai apdulkes tai gal dazai nebelips g.gif
Atsakyti
medūza, va dar klausimas pasistojo - pas atev viduj kokia langų rėmų spalva g.gif . Bo pas mane tokie kaip pas tave išorėj ale ir viduj tokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2005 11 28, 17:41)
vaziavau i kazlus per pazerus  biggrin.gif

reiskia ir matei mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2005 11 28, 17:44)
medūza, va dar klausimas pasistojo - pas atev viduj kokia langų  rėmų spalva  g.gif . Bo pas mane tokie kaip pas tave išorėj ale ir viduj tokie  rolleyes.gif

viduj balta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 17:49)
reiskia ir matei mirksiukas.gif  biggrin.gif

tai arba as gera atminti turiu arba namukas isskitinis, isimenantis biggrin.gif paziurejau nuotraukoj ir kazkur maciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 28 lapkričio 2005 - 18:21