Įkraunama...
Įkraunama...

Namo apdaila

QUOTE(westa @ 2005 11 27, 22:47)
protingas žmogus mokosi iš svetimų klaidų  umn.gif  tongue.gif . Nors, jei patinka, niekas neatkalbės  tongue.gif

Aš stengiusi pasimokyt , bet vistiek tas 'patinka' veda iš kelio biggrin.gif Gerai , kad mūsų architektas tmpia gumą , gal nepridarysim skubotų sprendimų smile.gif

QUOTE(meduza @ 2005 11 28, 16:28)
tajp ir sutariam drinks_cheers.gif  biggrin.gif
gyvenamas plotas 205kw.,su garazu malkine 245 4u.gif
plotas didziulis,o kambariu nedaug,niegamas musu 38kw rolleyes.gif ,svetaine su virtuve kartu 72 doh.gif

O koks bendras pirmo aukšto plotas g.gif

QUOTE(westa @ 2005 11 28, 16:40)
O pas Medūza tai ten iš viso visa fazenda  tongue.gif

Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime ax.gif , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 21:28)
Aš stengiusi pasimokyt , bet vistiek tas 'patinka' veda iš kelio  biggrin.gif Gerai , kad mūsų architektas tmpia gumą , gal nepridarysim skubotų sprendimų  smile.gif
O koks bendras pirmo aukšto plotas  g.gif
Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime  ax.gif , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos  thumbup.gif

jo jo mūsų architektas irgi tempė. taip iš vieno aukšto 120kv namo patapo va tokis 300 kv doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 11 28, 22:11)
jo jo mūsų architektas irgi tempė. taip iš vieno aukšto 120kv namo patapo va tokis 300 kv  doh.gif  bigsmile.gif

Negasdink blink.gif smile.gif , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo doh.gif , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 22:45)
Negasdink  blink.gif  smile.gif , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo  doh.gif , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis  biggrin.gif

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 21:28)
O koks bendras pirmo aukšto plotas  g.gif
Aš tokioj fazendoj visai žolės nepjaučiau arba tik porą kart per vasarą kaip kaime  ax.gif , man patinka tokios apžėlusios žydinčios pievos  thumbup.gif

apie 100kw.tiksliai reiktu vyro klaust blush2.gif

o zole pjaunam ne mes,pas mus gyvena fazendos ukvedys,kuris nudirba tuos visus darbus thumbup.gif
va tik as kvanka kaj sejo zolyte uzsisakiau kad paliktu man zemes lopineli gelem,vyras beprote vadino,as nesupratau kodel,dabar ajsku,tas zemes lopinelis gelynelis liko 6 aru doh.gif ,reiks symet prasyt,kad prisodintu dar zoles,neaprebsiu as savo fazendos doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Perliukas @ 2005 11 28, 22:45)
Negasdink  blink.gif  smile.gif , mes irgi pradėjom galvot apie 120m2 , o dabar norai iki 200m2 išaugo  doh.gif , tai žiūrėsim kuom viskas baigsis  biggrin.gif

apetitas kyla bevalgant lotuliukas.gif ,pas mus tokia analogiska situacija ir to rodos dar truksta ir to,pasistatem issididinom,alia dar biski truksta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza @ 2005 11 29, 09:28)
apetitas kyla bevalgant lotuliukas.gif ,pas mus tokia analogiska situacija ir to rodos dar truksta ir to,pasistatem issididinom,alia dar biski truksta doh.gif  lotuliukas.gif

na kur jau jums čia skųstis su tokiais apartamentais tongue.gif
Pas mus visas namas, kaip minėjau, 78 kw - ir visai pakanka, trūksta tik vieno vienintelio- kokių 5-6 kw drabužinei, taip kaip filmuose rodo - kaip atskiras kambariukas su durimis bigsmile.gif O šiaip tos vietos kaip ir pakanka... Nežinau ką veikčiau tokiam dideliam name ax.gif Matyt čia įpratimo reikalas - su tėvais 6-iese gyvenom 3-jų kambarių bute, tai dabar dviese visame namelyje... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 11 29, 08:53)
na kur jau jums čia skųstis su tokiais apartamentais  tongue.gif
Pas mus visas namas, kaip minėjau, 78 kw - ir visai pakanka, Matyt čia įpratimo reikalas - su tėvais 6-iese gyvenom 3-jų kambarių bute, tai dabar dviese visame namelyje...  biggrin.gif

as nesiskundziu biggrin.gif
mes va gyvenam 60kw. bute ir vietos per akis thumbup.gif ,tik jau jei leidzia galimybes daraisi sau ,taj kazkajp atrodo reikes ir drabuzines ,vaikam po kambari,miegamo,darbo kambario ,ir svetaines su virtuve,vonios ,nieko nereikalingo ania mirksiukas.gif ir taj mums netilpo antram aukste vonia blink.gif
Atsakyti
Medūzos tikrai labai skanus namelis.. wub.gif Na namelis biskį per daug sumažintai skamba biggrin.gif Sveikinu, Mesūza su pilveliu wub.gif Kiek pasikeitimų laukia - naujas namelis ir naujas vaikelis wub.gif

QUOTE(rds @ 2005 11 28, 17:44)
o musu nameliukas taip ir stovi nedazytas  verysad.gif , kol kas dar baltas, bet reiktu nudazyti, tik labai sunku spalva issirinkti, bet kadangi plytos tasytos, tai kol kas ir baltas pastoves, tik kazi kai apdulkes tai gal dazai nebelips  g.gif

pas mus irgi nedažyta doh.gif vis vėliau, palauks.. taip jau ir stovi antri metai.. blush2.gif O sakai kad gali dažai nelipt? bet vis tiek reikia jas ten lyg kažkaip paruošt - nušveist ir gruntuot.. Jau taip atitolau nuo statybų, kad pamiršau visus fyntus doh.gif

Pas mus namukas irgi iš išorės atrodo tooks mažytis.. Bet kai statmės buvo ta namų mažinimo era.. doh.gif O dabar biskutį gailiuosi.. galėjom nors +40 kw prasiplėsti... Bet jaučiu gerai sakot, kad apetitas kyla bevalgant.. biggrin.gif
Atsakyti
smaliže nebut smaliže,net namukas skanus lotuliukas.gif thumbup.gif ,aciu uz tiek daug wub.gif
Atsakyti
meduza, sveikinu nusidažius wink.gif Džiaugiuos ( nors gali drąsiai sakyt " O koks jos reikalas") , kad neprispalvinot, pasirinkot vieną toną. Man gražu. Ar esate kokius aplinkos spalvinius sprendimus apmąstę ? Tvoros, vartai, suoliukai, pavėsinės, augalai , takeliai?

Retas atvejas, kai kritikai nepritariu. Pasiaiškinsiu, kodėl: ne aš pirma sugalvojau, kad namas gali būt laikomas kūno tęsiniu-kaip ir rūbai...Todėl kritika priimama labai asmeniškai. Juk retas rėžtų į akis "teisybę", pamatęs žmogų ar jo nuotrauką...Nepuolam aiškint, kad tas negražus, anas bjaurus, o trečioji kliša ir stora/plona...PAnašiai ir su namu/butu/sijonu... Tik artimiems draugams deleguojam teisę išsakyt kritiką tais klausimais, ir tai pageidaujam, kad ji būtų pagrįsta. O "man nepatinka", yra, be abejo, nuomonė. Tik ar jos kas klausė?
Atsakyti
Avita, dėl tų siaurų langų virtuvėj ką nusprendei ? Mačiau kažkur tokius , virš spintelių yra dar gabaliukas sienos iki palangės- gal dvidešimt-dvidešimt penki cm. Su tinkama danga išsprendžiama valymo problema- virtuvė bet kuriuo atveju lieka padidintos purvo rizikos zona smile.gif) . Antra vertus, jei spintelių paviršių sujungt su palange ( joje reiktų, žinoma, daryt plyšius radiatoriaus orui, jei toks po langu numatytas), galima gaut labai "švarų", vientisą paviršių, gražų estetiškai ir praktiškai patogų.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 29, 14:03)
meduza, sveikinu nusidažius wink.gif Džiaugiuos ( nors gali drąsiai sakyt " O koks jos reikalas") , kad neprispalvinot, pasirinkot vieną toną. Man gražu. Ar esate kokius aplinkos spalvinius sprendimus apmąstę ? Tvoros, vartai, suoliukai, pavėsinės, augalai , takeliai?

Tik ar jos kas klausė?

pirmiausia atsakysiu i antra dali smile.gif
foto idejau ne tam ,kad sulaukiau tik wub.gif ,smagu butu isgirst ir kritikos,tik ne tokios beviltiskos smile.gif ,pvz.patiktu jei kas pasakytu,va tas ir tas nepraktiska,netaisiklingas stogas,,kreivai nutinkuotas ir t.t...

su tuo dazymu taj sudetingiau nei maniau doh.gif ,issirinkom rudzio spalva,gerai,kad pasiemem pradzioj litra thumbup.gif ,kaj nudazem,apelsinas blink.gif ,po to ziurejom balintos kavos,irgi tokia vėmalyne blush2.gif ,zodziu 4 spalvas bandem,apsistojom ties sita,nusprendem daugiau negrybaut ir neeksperimentuot smile.gif
tvora,terasa,malkine is vienodu lentu ir vienodu piniteksu nutepta bus,va kajp malkine smile.gif

user posted image

belieka fantazuoti tik del augalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza: 29 lapkričio 2005 - 15:41