QUOTE(flooding @ 2010 02 06, 12:17)
saunu
Nu va, įkeliu savo "vargšiukus"
Ar kartais nebuvo jie kameroj
Net galiu pasakyti kuris
I kamera galima deti tik labai trumpai, o geriau visai nedeti, nes vaizdui stipriai kenkia, vanduo susala
Jooo, abu jie su vaizdu pykstasi
Gal jau zele pradejusi stingti buvo, todel prilipo prie krastu. Formos bangeles labai smailios, todel negalejai islyginti
Niu va, aš ir atsiduodu Jūsų teismui, tai pirmas mano darbelis
linalin, labai gražus tortukas.
O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele.
linanil, labai gražiai ir skaniai atrodo
Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles Sveikos, pagaliau pavyko idet tas nuotraukas kaip ir zadejau , aciu daividijai uz nuoroda ![]()
jola1, niu ir pasistengusi Tu čia
nu jau
Labai skanios nuotraukos
jola1 nu pasakiski zeliukai
nesikuklinu cia gi jusu merginos pamokos
Papildyta: QUOTE(*dew* @ 2010 02 07, 22:04) *dev* norejau taves paklaust trecioj temoj tu darei ledu torta man nesigavo.Atrodo ir ledai kambario tem. buvo bet vistiek sutrauke zelatina i siulus tada nevisa foroma buvau perskaciusi ,todel nezinojau kiek tikslai deti zelatino ,kai nesustingo ir teko ismest atsisedau ir peskaiciau nuo pirmo iki paskutinio ir rezultatus matet. QUOTE(jola1 @ 2010 02 08, 10:13) tada nevisa foroma buvau perskaciusi ,todel nezinojau kiek tikslai deti zelatino ,kai nesustingo ir teko ismest atsisedau ir peskaiciau nuo pirmo iki paskutinio ir rezultatus matet. Aiškutis Aš labai noriu su sūreliais daryti, reiks ir pasiskaityti dar karta QUOTE(jola1 @ 2010 02 07, 23:37) *dev* norejau taves paklaust trecioj temoj tu darei ledu torta man nesigavo.Atrodo ir ledai kambario tem. buvo bet vistiek sutrauke zelatina i siulus va parekomenduoti galiu skanu varskes deserta su zelatina. tik foto neturiu: reikes : 500 gr varskes sureliu(na as naudojau paprasta varske pertrinta su blenderiu), cukraus pagal skoni, vanilinio cukraus, tarkuoto sokolado, ir serbentu sulciu(ar kitu raudonu sulciu) ir 30 gr zelatinos. gaminimas: zelatina isbrinkinti vandenyje ir istirpinti, palaikyti kol atves iki kambario temperaturos, varske su cukrumi sutrinti blenderiu, padalinti i 3 vienodas dalis.i pirma deti vanilinio cukraus ir vel pertrinti blenderiu.deti i desertine taures taures ir palikti saldytuve keletui minuciu kol ruosite kita sluoksni, taigi i antra sluosni dedame tarkuota sokolada ir gerai ismaisyti, deti ant pirmo sluoksnio ir vel palikti saldytuve keletui min, tada imti paskutine dali varskes ir ipilti, ar ilasinti raudonu sulciu, kad suteiktu spalva ir skoni, sudeti i desertines taures ir palikti 4 valandoms sustingti.puosti galima sokoladu, cinamono lazdelemis ir vysniomis. kas megsta varske, labai skanu, o ir vaizdas super
Sveikos mergaitės
Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti
aisku, aciu *dew*, o as ja iskart visa supyliau.Ir dar turiu tau klausimeli
ir aciu uz receptuka taviskai visi geri QUOTE(Jaskolka @ 2010 02 08, 13:45) Sveikos mergaitės Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti Sitas daiktas nelabai zele
aš norėjau, kad būtų taip kaip pas Sonatiną
, bet išsigandau ir užpyliau kivi žele vietoj to
Pas Sonatina skaidri zele ir yra
QUOTE(Jaskolka @ 2010 02 08, 13:45) Sveikos mergaitės Turiu klausimą, ar kuri esat bandžiusi tą skaidrią tortenguss želė? Aš vakar bandžiau bandyti Su ja ir man išsyk nepavyko QUOTE(jola1 @ 2010 02 08, 13:47) aisku, aciu *dew*, o as ja iskart visa supyliau.Ir dar turiu tau klausimeli ir aciu uz receptuka taviskai visi geri taip ten viskas angliskai rasoma
man kuriozai su tuo tortu
Mergaites,o i kokias formas stingdot zele tortus?Jei i paprasta torto forma,tai gal kuo tepat krastus,kad graziai issiimtu?
Gal ir kvaili klausimai,bet as dar tik pradedu savo tortu darymo era QUOTE(slaugute99 @ 2010 02 09, 09:08) Mergaites,o i kokias formas stingdot zele tortus?Jei i paprasta torto forma,tai gal kuo tepat krastus,kad graziai issiimtu? Gal ir kvaili klausimai,bet as dar tik pradedu savo tortu darymo era bet kokioje formoje, kokia tik jums sirdziai miela, patepam aliejum plonai, arba pries isimant ikisam forma i karsta vandeni porai sekundziu nu ir dar karta aciu *dew*
nu ka zeliuku myletojos
Mano sunus nemegsta imantriu. Dabar tik paprastus splvotus i ivairias formeles pilu. Baltu visai nevalgo (alergiskas pienui). Tai nieko ypatingo ir neturiu parodyti
QUOTE(laurindre @ 2010 02 09, 18:35) Mano sunus nemegsta imantriu. Dabar tik paprastus splvotus i ivairias formeles pilu. Baltu visai nevalgo (alergiskas pienui). Tai nieko ypatingo ir neturiu parodyti o mano vyras nelabai megsta ymantrius
Ir pas mane tokiu poreikis
nu va kaip tik sventes tai ir prasideda vyras imantriu nemegsta, vaikas pienui elergiskas ....
prasom nesiteisint [attachmentid=192931]
grazu niam niam
QUOTE(laurindre @ 2010 02 09, 21:55) [attachmentid=192931] koks nuostabus valentiniskas torciukas
Kazkada gavau dovanu Tupperware silikonine
QUOTE(astisius @ 2010 02 07, 20:57) linalin, labai gražus tortukas. O aš dariau su jogurtu. Jogurtas Jo ir trys pakiukai Otker persikų želės+ trijų spalvų želė, pjaustyta kūbeliais. Foto nėra, bet man tas jogurtas nelabai skanu, keistas skonis sumaišius su žele, gal reiktų grynos želatinos be skonio? kitą kartą darysiu su grietinėle ir sluoksniuosiu su spalvota žele. QUOTE(laurindre @ 2010 02 07, 21:04) linanil, labai gražiai ir skaniai atrodo Man tie jogurtai su skoniais visai nepatinka Geriau jau imti natūralų jogurtą, jeigu norisi su jogurtu daryti ir uogų kokių įdėti O šiaip vistik skaniau, kai dedama kažkokia dalis grietineles noriu pritarti,kad jogurtas su vaisine želė maišytas man irgi neskanu labai.Dariau kažkada QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 02 09, 22:44) noriu pritarti,kad jogurtas su vaisine želė maišytas man irgi neskanu labai.Dariau kažkada
Jei braskiu desi bus gerai, jei ne i grietinele dek truputi rugsteles, ir dar gerai grietine tinka. Tik rugstele ir grietine dek i pravesusia grietinele antraip sutrauks i varske
QUOTE(*dew* @ 2010 02 09, 22:58) o su kokia varškyte ir kaip darai?
Geriau kai varske smulki, pertrinta. Labai tinka Musu svelnioji varske, sureliai, desertines varskes. As labai myliu Zemaitijos pieno separuota varske, parduodama tik zemaitijos pieno kioskeliuose ar skyriuose. Bet ji tokia grietines konsistencijos, as ja naudoju visiems idarams, pertepimams, varskes - surio pyragams. Net ir tiramisu su ja darau. Jos riebumas tik 9 %.
|