Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai nutrupeje, sausi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Padrushka @ 2006 02 19, 21:04)
Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai  nutrupeje, sausi ir t.t.


as naudojau kauke, aliejuka ir purskikli apsauganti nuo zalingu poveikiu mirksiukas.gif viskaas tiko ir patiko. tiesa aliejukas greit baigiasi, tad naudoju kerestase, nes pigiau iseina.
siaip jei galai labai sausi ir nutrupeje, geriau juos pakirpt ir tepti aliejuku. o jei patys palukai nualinti ir tikrai sausi, tai kauke uzsitempk ant dregnu plauku ir palaikyk 2h arba net visa nakti, dar gerai pirty su ja pasedeti.
Atsakyti
QUOTE(lya @ 2006 02 20, 14:33)
as naudojau kauke, aliejuka ir purskikli apsauganti nuo zalingu poveikiu mirksiukas.gif  viskaas tiko ir patiko. tiesa aliejukas greit baigiasi, tad naudoju  kerestase, nes pigiau iseina. 
siaip jei galai labai sausi ir nutrupeje, geriau juos pakirpt  ir tepti aliejuku. o jei patys palukai nualinti ir tikrai sausi, tai kauke uzsitempk ant dregnu plauku ir palaikyk 2h arba net visa nakti, dar gerai pirty su ja pasedeti.

as naudoju viska is alfa parf. mano plaukai sviesiai dazyti, tai naudoju ne midollo bet kitos linijos (oranziniuose buteliukuose priemones). man sios priemones labai parinka, tikrai atgaivina plaukus, jie pasidaro minksti, zvilgantys.bet kauke reikia tikrai laikyti ilgai. as laikau apie pora valandu,palaikius 5 min kaip ten raso, jokio efekto nera.
Atsakyti
Naudoju aliejuka Alfaparf. Tepu ne tik galiukus, bet per visa plauku ilgi. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
O kokios kainos pvz. sampunu, kaukes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 26, 12:55)
O kokios kainos pvz. sampunu, kaukes? g.gif

sampunai apie 25, kaukes 48, aliejukas 58, plauku vaskas 38, blizgiklis 49, ampules 5.90 viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 26, 18:15)
sampunai apie 25, kaukes 48, aliejukas 58, plauku vaskas 38, blizgiklis 49, ampules 5.90 viena 4u.gif
O kur ju galima rasti?O sampunas ar vertas demesio? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 26, 18:58)
O kur ju galima rasti?O sampunas ar vertas demesio?  ax.gif  bigsmile.gif

ju yra sarmoje pirkti bei euro vaistinese, sampunai ir kitos priemones tikrai geros
Atsakyti
Aš turėjau kaukę, bet ypatingo poveikio nepastebėjau. O pasirodo, ją reikėjo ne 15 min, kaip parašyta laikyti, bet kelias valandas doh.gif Nežinau, aš visada galvą plaunu rytaisprieš darbą, ir net savaitgalį kažin ar išlaikyčiau tiek schmoll.gif
Atsakyti
Alfaparf lino semenu losjonas ampulese thumbup.gif
Atsakyti
turejau aliejuka, bet nepatiko, kadangi jokio pagerejimo nebuvo, gal todel, kad naudojau ji ant sausu, o ne ant ka tik isplautu plauku:unsure: beje, mano plaukai sausi ir pazeisti, nes sviesinau, bet antrakart jo tikraj nepirkciau, bet tom kapsulytem visdelto gundausi kazkajp blush2.gif
Atsakyti
Aš naudoju salone pirktą ALFAPARF kaukę. Labai gera, nei eurovaistinej nei sarmoj tokios nemačiau - REAL CREAM pH4 (Kolageninė kaukė pažeistiems plaukams). Laikyti reikia 10 min., bet aš jei turiu laiko palaikau ilgiau, o po to nuskalavus dar aliejuku patepu. Nu žinokit man tai fantastika - plaukai minkšti ir švelnūs. Ir kaina normali - 23 lt.
Atsakyti