Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo.... Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 08 22, 20:33)
aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo....  Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas  ax.gif

ir man kai bandziau visai nieko gero tie sampunai... schmoll.gif
Atsakyti
as naudoju alfa parf priemones. is pradziu turejau midolo sampuna ir kauke, tai sitie daikciukai tiko ir patiko, bet po kurio laiko poveikis jau nebe toks geras pasidare... schmoll.gif matyt plaukuciai priprato. tada nusipirkau semi di lino priemones, tai jomis esu LABAI PATENKINTA thumbup.gif dar galiu pagirti anti - age balzama ir visu rusiu ampulytes (gal tik nuo slinkimo nelabai patiko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2006 08 22, 22:19)
ir man kai bandziau visai nieko gero tie sampunai...  schmoll.gif
man taip pat nieko gero,jokio poveikio tik plaukai kaip siaudai pasidarydavo schmoll.gif
Atsakyti
Aš turiu Alfaparf sėmenų aliejuką, kurį visos labai gyrė, bet man jis schmoll.gif
Atsakyti
as taipat turiu ta alejuka su semenim ax.gif jau baigiu sunaudoti, neko ypatinga unsure.gif turbut daugiau nepirksiu. gal tik kvapas visai neko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 08 22, 19:54)
jeigu netiks tai man perparduok bigsmile.gif (nes noriu kazka is sios produkcijos pabandyti) o jeigu tiks tai aprasyk ispudzius

Šiandien bandžiau ax.gif Labai man jis patiko. Plaukai normaliai stovi ir išsišukuoja gerai (kaip ir rašė ant bonkutės tongue.gif ) Žodžiu įtiko man biggrin.gif

QUOTE(Baltija @ 2006 08 22, 20:33)
aš turiu šampnūną su sėmenim, tai jis man nieko ypatingo....  Nesuprantu, kodėl jis toks išgirtas  ax.gif

Tai negali visom vienas šampūnas tikt. Juk kiekvieno plaukai skirtingi. Išgirtas matyt daugumai jis patiko. Reikia susirast kas tavo plaukam tiktų ir tiek 4u.gif
Atsakyti
O jus bandet dazyt plaukucius sios firmos dazais? Ir kaip jie jums? Man tai labai patiko... Plaukus maziau zeidzia ir jie tokie minkstuciai,bei bligus:) Ir spalvos grazios
Atsakyti
as dazau su alfa parf dazais. man labai patinka wub.gif grazi spalva gaunasi ir plauku bukle pagerejo, kai pradejau jais dazyti thumbup.gif be to dazai nera brangus
Atsakyti
QUOTE(invazi @ 2006 08 25, 10:33)
O jus bandet dazyt plaukucius sios firmos dazais? Ir kaip jie jums? Man tai labai patiko... Plaukus maziau zeidzia ir jie tokie minkstuciai,bei bligus:) Ir spalvos grazios

Man taip pat pagerejo plauku bukle:) Tapo svelnesni... Na man dar, kai dazo plaukus ir kapsolyte ideda, kad blizgetu daugiau plaukas ir ne taip ji zeistu ax.gif Ir su siais dazais spalva taip naturaliai graziai atrodo wub.gif Na siaip sakoma, kad italu produkcija geriausia mirksiukas.gif O dabar pasirode nauja linija speceliai garbanotiems plaukams... Meginot?
Atsakyti
QUOTE(Padrushka @ 2006 02 19, 21:04)
Nusipirkau Alfaparf Midollo linijos sampuna ir kauke. Kol kas dar tik 1 k. naudoju. gal kam teko naudoti sios linijos priemones plauku atgaivinimui? ar pasiekete koki rezultata?nes mano plaukai  nutrupeje, sausi ir t.t.

Turėjau ir aš Midollo kaukę plaukams. Pradėjus naudoti labai patiko, palaikydavau tikrai ilgai, bet kažkokio efekto nesulaukiau. Plaukų būklė nepasitaisė, turbūt plaukai greit priprato prie kaukės. Daugiau jos nebepirkau.
Atsakyti
Aš ir dažaus su šiais dažais ir esu labai patenkinta. Taip pat noriu pagirt anti-age balzama thumbup.gif
Atsakyti