šneider
2011 06 20, 22:09
Vitaminų ir baltymų dietos pagrindiniai principai: *Valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų; *Atsisakyti riebalų ir angliavandenių; *Maisto negalima gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine); *Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo; *Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai. Dienos meniu: 8.00 du virti kiaušiniai (baltymai); 10.30 vienas greipfrutas (vitaminai); 13.00 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai); 15.30 du obuoliai (vitaminai); 18.00 200 gr. virtos žuvies (baltymai); 20.30 vienas didelis apelsinas (vitaminai). Kiaušinius, mėsą arba žuvį galima pakeisti į kitus baltyminius produktus neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoje vaisių daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Nevalgyti saldžių vaisų (vynuogės, bananai, abrikosai). Taip pat ir bulvių.  P.s Dietos rekomenduojama laikytis 10 dienų ir ne dažniau nei kartą į metus. SĖKMĖS visoms besilaikančioms
mmergyte
2011 06 21, 15:42
QUOTE(miss_ @ 2011 06 21, 16:14) sutinku, taciau pabandyti galima:) o Jus laiketes jau sios dietos?galbut galite pasidalinti rezultatais?  laikiausi ir laikausi po keletą dienų dažnokai,nes tiesiog jaučiuosi gerai po jos..kaip sakant kaip pravalius organizmą.. o dėl rankų bandyčiau nebent sportuoti turbūt,ar bodyflex'u užsiimti,svarbu kad į raumenukus nenueitų.. ši dieta man padeda su svoriu,bet ne su apimtimis,neskaitant pilvo
spyglee
2011 06 21, 21:52
Sveikutes! Kaip faina - nauji namuciai. As per pietus irgi buvau prisedus, tema sukuriau, net nepaziurejau, kad nauja yra (geda)... Bandysiu laikytis 10 dienu, bet tas ilgasis savaitgalis oi kaip ne i tema... Siandien pirmoji dienele kaip laikiausi. Vienu metu sunkiai jau buvo - kazkaip ipratau kasdien saldumynu ir negaliu - popiet pacios rankos tiesesi. Bet siaip ne taip pasidariau kavos maziuka puoduka su pienu ir nuraminau save... Kad taip ir toliau issilaikyt kazkaip nuo tu visu sokoladu ir saldainiu... Palinkekit stiprybes
spyglee
2011 06 22, 22:52
Sako, chromas padeda poreiki sokoladui numalsint. kazkada pirkau, bet taip ir nesugeriau pakuotes. paskui cia visai atsitiktinai del kitu priezasciu viena gydytoja parekomendavo magni, cinka ir kalci. pirkau is gamtos namu - akcija kaip tik buvo. pageriau siek tiek, tai lygtai biski geriau, jau nebebudavo tokiu "mirstu kaip noriu kazko saldaus" (nors gal cia is tikro ir nesusije dalykai...)... dabar vel nebegeriu tu papildu saziningai, tai ir vel vadeles atleistos.. nezinau, ar cia jau is iprocio ar kaip.. Bet uztat siandien irgi atsilaikiau. Valiooo  Tik is "vitaminu" serijos sau leidziu braskes - kai dabar ju metas, sunku pasakyti joms "ne"..
Daiva R.
2011 07 01, 09:26
QUOTE(Namu darkytoja @ 2011 07 01, 11:20) super, sveikinu... tai dabar darysi pertraukele??? Aciu Toliau dietinsiuos  sian vaisius valgysiu, po to nezinau... Keisiu mityba, nevalgysiu nieko riebaus, kepto ir saldaus. Nenoreciau,kad kg griztu
Kaip tik laikiausi šios dietos. Šiandien paskutinė diena  Iki šiol numečiau 2,5kg. Manyčiau mažokai, bet galbūt todėl, kad daug ką dietoje keičiau. Kadangi nesikeliu vasarą taip anksti, valgyti pradėdavau nuo 10h ir kas dvi val., kad paskutinė porcija nesigautų per vėlai. Nevalgiau žuvies, vištieną porą kartų kepiau (neviriau) orkaitėje ant trupučio vandens. Kiaušinius valgydavau be trynių, nes bijau cholesterolio. Vietoj baltymų dažniausiai valgiau grūdėtą varškę be jokių priedų. Vaisius irgi vis mainiau - dažniausiai greipfrutai ir apelsinai. Obuolių visai nevalgiau, nes baisu dėl galybės chemijos. Tikrai nebuvo sunku, nes skanu. Nors buvo, jog nusižengiau ir išgėriau apelsinų sulčių stiklinę ir kelis kartus po šaukštelį medaus pakabinau, nes baisiai saldumo norėjosi.
tugaudzius
2011 07 22, 21:54
Sveikutes, norejau truputi informacijos. Kaip si dieta veikia? Jus jos laikotes 7-10 dienu, tada pertrauka (savaite? dvi?) ir tada vel 7-10 dienu?
pukiukas
2011 08 02, 17:16
Sveikutės  Laikiausi šitos dietos. Labai lengva ir efektyvi. Labai tinka sportuojant. Po šios dietos išvykau ilgam į Italiją, tai valgydavau naktim daug ir ne tik  Ir priaugau tik vieną kg  taigi apie šią dietą atsiliepiu tik geriausiais žodžiais, nes čia net negalima dieta vadinti, čia daugiau sveikas mityba
jurgitulisb
2011 08 08, 11:14
Sakykit,o viduriai neuzkieteja nuo tokios dietos?
Daiva R.
2011 08 08, 16:25
QUOTE(jurgitulisb @ 2011 08 08, 13:14) Sakykit,o viduriai neuzkieteja nuo tokios dietos?  Nei kiek  Kodel turetu?
šneider
2011 08 22, 09:27
Pusrytukai sukirsti. Seniai bevalgiau virtus kiaušinius, tai visai nieko, bet turbūt kokią ketvistą dieną jie jau nebebus tokie skanūs
KLEVELIS
2011 08 25, 22:03
Aš planuoju panašiai valgyti, nes noriu svorį pajundinti, o kiek čia gaunasi kcal dietos laikantis per dieną?
šneider
2011 11 17, 10:44
10 tai tikrai laikysiuosi, tai čia būtu iki trečiadienio. Jei pavyks gal dar pora dienų pasilaikysiu, iki 5-dienio. O jau šeštadienį į vakarėlį lėksiu. Dievinu kai po dietos prieina merginos ir klausia: jetau kaip išgražėjai, kaip tau pavyko pamesti tiek svorio  Bet įdomiai, kai užsiminu kad dietos laikiausi, jos iš kart: aj, ne man. Juokas ima iš tokių, kurios nori sukūsti nieko nekeisdamos gyvenime.
geruteee88
2011 11 17, 15:03
na panelės aš nesisveriu , sveriu apie 55 kg, ūgis 172, svertis bijau, tad sprendžiu pagal save veidrodyje. Atrodo, lyg būčiau palieknėjusi,gražiau raumenukai ryškėja, nes sportuoju fitnees:) o kaip Jum sekas nedėti druskos? Bėje, ar alkohlio neikiek nevartojate laikydamosis?
šneider
2011 11 17, 16:02
QUOTE(geruteee88 @ 2011 11 17, 16:03) na panelės aš nesisveriu , sveriu apie 55 kg, ūgis 172,  nesuprantu kam tu dietos laikaisi? Tavo KMI 18,6, normalus svoris, 18,5 jau per mažas. Na bet kiekvienam savaip atrodo. Alkoholio jokio nevartoju besilaikydama dietos, žinau kad dietinantis galima vakare vietoj vakarienės taurę raudono sauso vyno. Druskos ir taip mažai vartoju, tai dedu jos į maistą kaip visą laiką.
Sveikos Na, jau savaitgalis kaip ir praejo, tai ar daug nuodemiu padarete Man visai sauniais sekasi, nuklydimu kaip ir nebuvo, tik mazosios kosiu paragavimai, bet va sestadieni prasidejo "mano dienos", tai taip susinervinau  Pilvas ispustas, svoris nekrenta, nors po triju dienu buvo -2kg, tai dabar ir nesisversiu... O ar jus visada pagal laika valgote? Ka darote, jei tarkim, praleidote viena valgyma? Suvalgote veliau, ar visai nevalgote?
geruteee88
2011 11 21, 12:49
QUOTE(point @ 2011 11 21, 00:19) Sveikos Na, jau savaitgalis kaip ir praejo, tai ar daug nuodemiu padarete Man visai sauniais sekasi, nuklydimu kaip ir nebuvo, tik mazosios kosiu paragavimai, bet va sestadieni prasidejo "mano dienos", tai taip susinervinau  Pilvas ispustas, svoris nekrenta, nors po triju dienu buvo -2kg, tai dabar ir nesisversiu... O ar jus visada pagal laika valgote? Ka darote, jei tarkim, praleidote viena valgyma? Suvalgote veliau, ar visai nevalgote? Nesiparinkit, savaitgalis yr svaitgalis, aš pati vyno ir alaus ir duoniuku tiek privartojau...tai šiandien vėl laikausi iš naujo  laikomės drauge toliau! o jei praleidžiu valgymą, tiesiog valgau sekantį arba jį pavalgau vėliau, nebūtina griežtų valandų laikytis.  ( tai va, o aš tai nežinau, atrodo nekrenta net laikantis griežtai svoris, stovi vietoje..na nesisveriu bet taip atrodo pagal vaizdą veidrodfyje, reikai palikymo, labai!:(
šneider
2011 11 21, 13:12
Aš jei praleidžiu valgymo laiką, tai jei nenoriu valgyt, tai ir nebevalgau, o jei noriu, tai pavėlinu ir sekantį valgymą. Dėl svorio kritimo, tai esu girdėjus, kuo arčiau idealaus svorio, tuo sunkiau jis krenta  Nors man iki idealaus svorio dar laaabai toli, bet sunkiai krenta ir man jis
šneider
2011 11 23, 23:14
Tai jau tikrai, faina kai kiti pastebi kad sukūdai O aš deja mečiau šią dietą, labai pradėjo kepenis skaudėti, net pasėdėti ramiai neina. Matyt ne veltui prie šios dietos visur perspėjimas yra, kad jos galima laikytis tik 10 d. ir tik kartą metuose, nes labai kepenis apkrauna didelis baltimų kiekis. Tai va, nebežinau kaip šia su tom dietom bus
geruteee88
2011 11 24, 14:14
o as laikausi trecia svaite ir nikeur nedingau ir visad tikrinu sita foruma:))) sveikinu, trys kilai yra tikrai daug  as tai sia svaite sia dieta pakeiciau kad valgau vien varske morkas, pasukas ir vaisius, zodziu kitu baltimyniu kaip mesa suris zuvis neee...nezinau ar liekneju, bet viliuosi kad bent kazkiek taip ir viena diena atsistoju pries veidrodi ir pamatysiu kad sukudau:) savaitgali gal sekmadieni kokiu duoniuku ar ryziu ar kazko pli sminus sveiko bet angliavanedenisko sau leisu, bei vyno:) o jus kaip savitgalias laikotes? beje gal galim apamatyti kur jusu foto rezultatu pries ir po ir aplamai idomu su kuom cia susirasinejame nuolat:) Papildyta:QUOTE(šneider @ 2011 11 24, 00:14) Tai jau tikrai, faina kai kiti pastebi kad sukūdai O aš deja mečiau šią dietą, labai pradėjo kepenis skaudėti, net pasėdėti ramiai neina. Matyt ne veltui prie šios dietos visur perspėjimas yra, kad jos galima laikytis tik 10 d. ir tik kartą metuose, nes labai kepenis apkrauna didelis baltimų kiekis. Tai va, nebežinau kaip šia su tom dietom bus  O kodėl tiesiog nevalgyt pietum mesa su darzovem, ryte kose su pasukom, o vakare varskes bananu pasuku ir naturalaus jogurto kokteiliu neisgert? arba ant duoniuko varske su pomidoru ir cesnakiuku nesusimaisyt>? tikria neskaudes kepenu tada, o ir medziagu ivariu gausite
šneider
2011 11 24, 14:41
Tai va, kvaiša, nepagalvojau anglevandenių į maisto racioną įsivesti, grynai vien baltiminį maistą valgiau  Na žiūrėsiu ką čia sumąsčius Žinokit jau seniai norėjau siūlyti foto dėti, kaip prieš ir kaip po atrodo. Reiks paieškoti nuotraukų, kad matytusi skirtumas
geruteee88
2011 11 24, 14:56
QUOTE(šneider @ 2011 11 24, 15:41) Tai va, kvaiša, nepagalvojau anglevandenių į maisto racioną įsivesti, grynai vien baltiminį maistą valgiau  Na žiūrėsiu ką čia sumąsčius Žinokit jau seniai norėjau siūlyti foto dėti, kaip prieš ir kaip po atrodo. Reiks paieškoti nuotraukų, kad matytusi skirtumas  Tai aišku, kai per daug baltymų, eina labai didelė apkrova ir sąnariam ir organizmui, o košė tai visiem žinoma kad superinis dalykas žarnynui, vidoki duoniukai su savais užtepais taip pat labai skanu, o ir virt abulvė tik be mėsos ar sviesto yra labai sveika ir nekaloringa, plius gerina širdies veiklą  tad būtų smagu jei susidėtume fotkes, labiau motyvuotų, tik kad aš nelabai žinau kaip šitam saite taas fotkes sukelt
geruteee88
2011 11 24, 15:44
tai būtų smagu, jei visos susikeltume, bet mes man regis tikr trys šioje temoje, o Jūs jau nebesilaikysite šitos dietos.. Beje kaip manot, o jei valgyt vien baltymus, jokių vaisių tai gal efektyviau būtų?
geruteee88
2011 11 28, 16:59
saunu, as i rtoliau ketvirta sav panasiai valgau kaip sioje dietoje, tik kad kaip manot vietoj kiausu ryte pasukas geriu, plius savaitgaliais nesilaikau:)o jsu kaip zadat laikytis grieztai pagal sita dieta?
Labas As jau antra diena kaip laikausi sios dietos.Pakolkas be nukrypimu,zadu visas 10 dienu taip atsilaikyti.I diena pametu po 100g.  Cia turbut del to,kad katik baigiau mono dieta.Kas labiausiai sioje dietoje patinka,kad visiskai nera kada alkanaut,tik spek pavalgyt  Sekmes besilaikanciom
geruteee88
2011 11 29, 10:15
na jus saunuoles kad laikote sbe nukrypimu, man siek tiek per daug to maisto tai as apsiimu isvi svien varske valgyt ir skanu ir sotu, fal ir efektas butu? man svoris nebekrenta, kiti sako kad ner ka mest, bet juk visad ayra ka mesti.. beto jus nebandete japoniskos dietos?ji pansi, tik kad prie baltyminio maisto visur darzoves eina, o cia ne..
QUOTE(geruteee88 @ 2011 11 29, 12:15) na jus saunuoles kad laikote sbe nukrypimu, man siek tiek per daug to maisto tai as apsiimu isvi svien varske valgyt ir skanu ir sotu, fal ir efektas butu? man svoris nebekrenta, kiti sako kad ner ka mest, bet juk visad ayra ka mesti.. beto jus nebandete japoniskos dietos?ji pansi, tik kad prie baltyminio maisto visur darzoves eina, o cia ne.. Man irgi svoris nebekrenta,bet gal cia laikinai  As valgau nepamazindama,bijau suletinti medziagu apykaita.Kas del japoniskos dietos ,tai su ja buvau inkstus supykdzius,daugiau nebesizaisiu  aisku efektas buvo,bet tuos kelis kilogramus galima pamest nepakenkiant sveikatai. Varske kazkaip ir man labiau patinka uz mesa,as namine is saldaus pieno valgau.Gal ji riebesne,bet ir riebaliuku kazkiek organizmui reikia  Gundaus baltymu svori 150g.pamazint,bent jau mesiskuju.Jei rytojus bus be jokio minuso tai taip ir padarysiu.
geruteee88
2011 11 29, 12:46
QUOTE(Mutė @ 2011 11 29, 12:31) Man irgi svoris nebekrenta,bet gal cia laikinai  As valgau nepamazindama,bijau suletinti medziagu apykaita.Kas del japoniskos dietos ,tai su ja buvau inkstus supykdzius,daugiau nebesizaisiu  aisku efektas buvo,bet tuos kelis kilogramus galima pamest nepakenkiant sveikatai. Varske kazkaip ir man labiau patinka uz mesa,as namine is saldaus pieno valgau.Gal ji riebesne,bet ir riebaliuku kazkiek organizmui reikia  Gundaus baltymu svori 150g.pamazint,bent jau mesiskuju.Jei rytojus bus be jokio minuso tai taip ir padarysiu. Bet man atrodo kad japoniška sotesnė, bijau ją [radėt nes atrodo, kad priaugsiu, nes šitoje baltymų ir vitaminų dietoj, atrodo, griežčiau viskas nea?  sakot saldų pieną? o aš tai saldiklius, aišku nesveika, bet be kalorijų, ir saldumo poreikį pilnai nuima, saldumynų išvis porą mėnesių nevalgau niekad, dėl tų saldiklių  o mėsa man kažkaip atrodo vistiek sunkus maistas ar ne? tai jei sumažinsit iki 150 manau tikrai nebus blogiau:) mano šiandienos meniu 1200 g varškės liesos, viso 800 kcal:)
QUOTE(geruteee88 @ 2011 11 29, 14:46) Bet man atrodo kad japoniška sotesnė, bijau ją [radėt nes atrodo, kad priaugsiu, nes šitoje baltymų ir vitaminų dietoj, atrodo, griežčiau viskas nea?  sakot saldų pieną? o aš tai saldiklius, aišku nesveika, bet be kalorijų, ir saldumo poreikį pilnai nuima, saldumynų išvis porą mėnesių nevalgau niekad, dėl tų saldiklių  o mėsa man kažkaip atrodo vistiek sunkus maistas ar ne? tai jei sumažinsit iki 150 manau tikrai nebus blogiau:) mano šiandienos meniu 1200 g varškės liesos, viso 800 kcal:) Saldumynu jokiu nevartoju,tik varske mano namu gamybos is naturalaus nerauginto pieno,is cia visas saldumas  Saldikliai yra blogis,jie skirti tiems kas netoleruoja cukraus,tad nereikia kepenu prievartaut  Mano griekelis balinta kava ir arbata.Saldumynus atstoja kepti obuoliai su apelsinais ir greipfrutais,morkos.Veliau zadu ziedini kopusta itraukt.Mesyte naudoju paukstienos,ji lengvesne,kad skaniau butu verdu ja su daug visokiausiu prieskoniu.Svarbiausia vandens nesumazint,nes tada svoris mazes skysciu saskaita. O tai Tu visiskai jokiu vaisiu ar darzoviu nevartoji
QUOTE(geruteee88 @ 2011 11 29, 19:54) na nuo šiandien nevartosiu, nes nuo jų pilvas kaip balionas, tas pilvo pūtima žudo, plius ir taip po 5 dienas į wc neinu, tai šakės jei dar daržovių suvalgau..  nebežinau jau ko ir griebti satrodo išbandžiau jau viską, svoris atrodo niekad nenukris  . Manau,kad apykaita suletinai,mazokai valgei  Bandyk Chazano pasilaikyt,si dieta tikrai veiksminga,maistas ivairus.Man ji patiko,tik sumasciau pamegint kitu dietu  Su sita kazko nekrenta,bet vistik atsilaikysiu visas desimt dienu,nors neauga svoris  ,o ir soti jauciuos.Su wc pas mane viskas tvarkoj,mat as vandens nemazai isgeriu,vaisius valgau.Jokio pilvo putimo irgi nera  Kai vaisiu su baltymais nemaisau jokios dujos nesikaupia
QUOTE(geruteee88 @ 2011 12 05, 13:25) O tai jei nepaslaptis kiek sveriat ir numest kiek norit? na aš metu ne lašinius, o noriu kad labiau kaulai išryškėtų ir raumenukai labiau matytus. o šiaip tai va vėl nuo šiandien vien varškę ir greifrutus reik pavalgyt kokias 10 dienų, nes juk tuoj švebtės  65,4kg dabartinis svoris,iki vasareles noriu 58kg turet. Manau,kad tamstelei reiktu apsilankyti kokiame sporto klube,ten treneris sudarytu meniu ir pratimuku programele -tiksla pasiektum ir sveikatai nepakenktum.Nes dabar pas Tave skurdokas meniu,truksta angliavandeniu ,geruju riebalu-visa tai gali labai rimtai pakenkti groziui,o svarbiausia sveikatai.Tad siulyciau apie tai pamastyti As beje irgi apie sporta pagalvoju Siandien paskutine diena sioje dietoje
geruteee88
2011 12 05, 13:36
QUOTE(Mutė @ 2011 12 05, 14:09) 65,4kg dabartinis svoris,iki vasareles noriu 58kg turet. Manau,kad tamstelei reiktu apsilankyti kokiame sporto klube,ten treneris sudarytu meniu ir pratimuku programele -tiksla pasiektum ir sveikatai nepakenktum.Nes dabar pas Tave skurdokas meniu,truksta angliavandeniu ,geruju riebalu-visa tai gali labai rimtai pakenkti groziui,o svarbiausia sveikatai.Tad siulyciau apie tai pamastyti As beje irgi apie sporta pagalvoju Siandien paskutine diena sioje dietoje  Ne nen sportuoju jau desimt metu, pastaruosius ketrusi fitnessu tris kartu si savaite ir plius baseinas, viskas vietoje, bet noresi padziuti, del to ir riboju taip viska kad suoer kudai butu, tad atam netinkak "Siaip" sveikos mitybos planas.  o del sporto tai kiekvienas zmogus turi ta daryti visa gyvenima, tad patariu kuo greiciau pradeti sportuoti, jei to nedarote
|
|