Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika?
[B][SIZE=7][COLOR=blue]
Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika?
na zinau tik tiek kad reiskia maza smelio kruopele
Na man kažkaip atrodo, kad labiausiai toks vardas tiktų mergaitėm iš pajūrio
Vardas skamba graziai, bet man irgi su smiltpele asocijuojasi.
O man nei su niekuo neasocijuojasi. Labai gražus vardas (man apskritai patinka trumpi, aiškūs vardai- Gustė, Justė ir pan.), tokį tikrai duočiau savo mergytei
Pažįstu Smiltes kelias- vienai 20 metų, kitai tik 2
ir su jokia smiltpele neasocijuojasi...nesąmonės kažkokios
labai mielas vardelis. smelis, jura, saule - toks vaizdas iskyla pries akis
labai grazus vardas.
Zinau viena panele tokiu vardu, kuri turi ilgus geltonus plaukus, todel man vardas asocijuojasi su liekna, ilgaplauke, geltonkase lietuvaite
žinau ir aš vieną mergaitę, vardu smiltė, tai ji iš pajūrio, ir tokia miniatiūrinė, jai labai tinka šis vardas.
nepykit, man tai vardas smilte nei sis nei tas...
Nepykstam...
O aš pažįstu mergaitę tokiu vardu- apvalute dideliais žandais
Man šis vardas patinka, tik norisi, kad mergaitė būtų šviesiaplaukė. Pažįstu vieną mergytę, vardu Smiltelė - ji gimė 7 mėnesių, bet dabar viskas OK, net per aukšta pagal savo vardą
Gražus vardas
man irgi gražus
Man šis vardas labai labai gražus
labai labai šiltas ir mielas vardas
LABAI GRAZUS VARDAS.MANO PUSESERES MERGAITES VARDAS SMILTE,AS GALVOJAU KAD JI TOKY SUGALVOJO.
Mergaitei- labai grazus vardas, bet suaugusios moters tokiu vardu neisivaizduoju, gal todel, kad nepazistu. O jei Smilte uzauga iki 100 kg, tai kazkaip juokinga
labai grazus vardas,labai... bet ir man atrodo jis duoda isipareigojimu - but sviesiaplauke,ilgais plaukais,lieknute,romantiska butybe
vardas labai gražus, tik, kaip aš vadinu, rizikingas :)na jei Smiltė užaugus bus įspūdingų formų moteris?čia kaip ir vardas Ąžuolas berniukui..vardas gražus, bet jei tas Ąžuolas bus koks kūdėšius?
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 11, 06:43) labai grazus vardas,labai... bet ir man atrodo jis duoda isipareigojimu - but sviesiaplauke,ilgais plaukais,lieknute,romantiska butybe man irgi taip atrodo, butent tokiu vardu as isivaizduoju tik sviesiaplauke, ir romantiska asmenybe QUOTE(Marile @ 2006 04 09, 17:10) Zinau viena panele tokiu vardu, kuri turi ilgus geltonus plaukus, todel man vardas asocijuojasi su liekna, ilgaplauke, geltonkase lietuvaite Man irgi vardas asocijuosi su liekna, tiesia, kaip smilga mergina, ilgais Šviesiais plaukais QUOTE(JAZZ @ 2006 04 09, 20:38) O aš pažįstu mergaitę tokiu vardu- apvalute dideliais žandais mano klasiokė savo dukrą pavadino Smilte. Ji tokia putlutė, apvalutė. gal mes tą pačią Smiltę pažystam
Na, pačios jūs smiltpelės
Labai grazus ir lietuviskas
man šis vardas asocijuojasi su smiltpele
Labai gražus vardas
mes galvojam mergaite pavadinti tokiu vardu,tik man l.baisu,kad jis gan populiarus šiuo metu,tai paskui bus klasėj 3 Smiltės,kaip mano laikais Lauros,Ingos..
QUOTE mes galvojam mergaite pavadinti tokiu vardu,tik man l.baisu,kad jis gan populiarus šiuo metu,tai paskui bus klasėj 3 Smiltės,kaip mano laikais Lauros,Ingos.. man regis tikrai vadinkit,jei jums tas vardelis grazus.nuo besikartojanciu vardu nera apsaugotas niekas,ka padarysi,kad grazus vardas yra vienu metu grazus daug kam ir taip teveliai vaikucius tais vardais pavadina QUOTE(meistromargarita @ 2006 04 24, 18:23) mes galvojam mergaite pavadinti tokiu vardu,tik man l.baisu,kad jis gan populiarus šiuo metu,tai paskui bus klasėj 3 Smiltės,kaip mano laikais Lauros,Ingos..
Del populiarumo
o su Smiltpele tai gerai cia sugalvojot
labai gražus vardas
QUOTE(rasara @ 2006 04 09, 11:10) Gal žinote apie varda Smiltė, ar pažystate tokiu vardu mergaite, nes sakoma,kad vardas daug ka pasako apie vaika? Man labai grazus sis vardas
PUIKUS VARDAS
ištikrūjų labai g
QUOTE(Meida @ 2006 04 30, 08:52) Man labai grazus sis vardas na,tai tikiuosi,kad ne Vilniuj gyvena ir neis į vieną klasę su mūsų Smilte
Labai grazus ir toks lietuviskas vardas Smilte
Smilte -
Man labai grazus
liabai liabai gražuds vardas
ir man nelabai sis vardukas sorriukas
Labai gražus vardas, pažįstu mergytę tokiu vardu
Labai grazus vardelis
Smiltė Mažūnienė buvo pirmoji Smiltė kurią pažinau. Su ja dirbo mano sesuo. Kai pirmą kart išgirdau šį vardą - nebepaleidau. O pačios S. Mažūnienės kaip žmogaus nepžįstu, taigi jos asmenybė šiam vardui įtakos nepadarė. Bet vis tik vardas, galima sakyti, nuo jos. Papildyta: QUOTE(Paranormali @ 2006 04 27, 21:40) man Smila irgi |