Įkraunama...
Įkraunama...

Smiltė

Nepykstam... smile.gif Man gražus vardelis, pusbrolio mergytė Smiltė. thumbup.gif
Atsakyti
O aš pažįstu mergaitę tokiu vardu- apvalute dideliais žandais smile.gif . Man šis vardas asocijuojasi su miniatiūriškumu. O jei Smiltė užaugusi bus stambi moteriškė, tai tada jai labiau tiktų vardas Kopa. Atsiprašau už juodą jumorą. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man šis vardas patinka, tik norisi, kad mergaitė būtų šviesiaplaukė. Pažįstu vieną mergytę, vardu Smiltelė - ji gimė 7 mėnesių, bet dabar viskas OK, net per aukšta pagal savo vardą smile.gif Bet vardas Smiltė man su miniatiūriškumu nesisieja, tik su šviesiais plaukais.
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man irgi gražus thumbup.gif
Atsakyti
Man šis vardas labai labai gražus smile.gif
Atsakyti
labai labai šiltas ir mielas vardas wub.gif
Atsakyti
LABAI GRAZUS VARDAS.MANO PUSESERES MERGAITES VARDAS SMILTE,AS GALVOJAU KAD JI TOKY SUGALVOJO.
Atsakyti
Mergaitei- labai grazus vardas, bet suaugusios moters tokiu vardu neisivaizduoju, gal todel, kad nepazistu. O jei Smilte uzauga iki 100 kg, tai kazkaip juokinga smile.gif, bet gal vardas ipareigos ir bus grazi ir liekna smile.gif
Atsakyti
labai grazus vardas,labai... bet ir man atrodo jis duoda isipareigojimu - but sviesiaplauke,ilgais plaukais,lieknute,romantiska butybe biggrin.gif na,man sis vardas labai romantiskas ir jokiu blogu ar juokingu aosciaciju nesukelia bigsmile.gif grazus...
Atsakyti
vardas labai gražus, tik, kaip aš vadinu, rizikingas :)na jei Smiltė užaugus bus įspūdingų formų moteris?čia kaip ir vardas Ąžuolas berniukui..vardas gražus, bet jei tas Ąžuolas bus koks kūdėšius?
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 11, 06:43)
labai grazus vardas,labai... bet ir man atrodo jis duoda isipareigojimu - but sviesiaplauke,ilgais plaukais,lieknute,romantiska butybe  biggrin.gif  na,man sis vardas labai romantiskas ir jokiu blogu ar juokingu aosciaciju nesukelia  bigsmile.gif grazus...

man irgi taip atrodo, butent tokiu vardu as isivaizduoju tik sviesiaplauke, ir romantiska asmenybe wub.gif 4u.gif
Atsakyti