Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 26, 18:20)
aš ebay dažnokai perku, tad jei kas- metamės, padalinsiu paskui kur kam kas.
ale mergai, pas kažkurią mano violetinukai- gražiai raudoni paprasti  verysad.gif jau kaip nesmagu, kiniečia daltonikai, aiškiai  verysad.gif manasis nuo maro nugaišo, tai negaliu nieko palygint. Gerai kad smalsumas spalvoms kaip ir patenkintas, kitais metais dominuos raudoni normalūs

Mh, pasirodau ir čia
user posted image
Nėra visiškai raudonas natūraliai, toks murzius. Pas dar vieną moterytę auga tas pats kinietis, gal pas ją pavioletinuos, prašiau nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 26 liepos 2013 - 22:17
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 26, 22:03)
Na viriau šiandien to pomidorų džemo. Ieškojau dar tų vanilės ankščių, kaina tai jų pagernta...... tai iš to 1kg man gavos kažkur 0,75 l. gėrio tik  doh.gif  Tik pilsčiau į mažiukus indelius. Tai bus paskanavimui...... kaina jo gaunasi labai nemaža..... darcitrina..... cukrus....... bet ko nepadarysi iš to smalsumo  biggrin.gif

tai dar daug gavosi biggrin.gif Aš viriau iš 2 kg, ir man panašiai tiek gavosi biggrin.gif Nes patinka man toks tirštas džemas, ilgokai verdu ax.gif O vanilės ankščių aš nedėjau, gaila biggrin.gif tiesiog įbėriau vanilinio cukraus, ir nuo savęs apelsinų eterinio aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 07 26, 22:14)
g.gif tai normaliai gavosi , 0,75 litro,...o ar labai skanu  ax.gif man dar to eilė neatėjo...šparagines šiandien doroju visą vakarą doh.gif

galėjau šiek tiek ilgiau pavirti....... norėtūsi tokio tvirtesnio. Na bet pabandysiu dar kartą. Na reikia duonos dar ir sūrio, šiaip tai man saldokas velnias biggrin.gif dar vieną vanilės lazdelę turiu, tai bandysiu..... nors vakar viriau..... jau pokšėt pradėjo nuo tirštumo. Ale visvien........ reikėjo dar pavirt doh.gif čia vadinasi vakarinis darbas - kai po darbo, vienu metu vonioj vaiką prižiūri, ruoši pomidorus į džiovyklę ir verdi džemą....... tai ir gaunasi nekoks rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
Paragavau siandien pirma Citrina pomidora. Kaip,kad saket,kad nieko gero. tai man visai nieko. I salotas sueis gerai. Truksta gal rugsteles, nes toks gana monotoniskas saldokas skonis. Bet siaip normalus pomidoras. O ir derejimas jo atperka rugsteles trukuma.
Atsakyti
Šaunuolės jūs, kad verdat visokius gėrius iš pomidorų thumbup.gif Mes realiai tik valgom ir dalinam biggrin.gif Niekas pas mane žiemą nevalgo pomidorų, kad ir kokiam pavidale jie užvakuoti būtų doh.gif Dar vienintelį ką išsiverdu, tai tą marmaliuzę elementarią, kad į padažus tiktų ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 07 27, 10:07)
Šaunuolės jūs, kad verdat visokius gėrius iš pomidorų thumbup.gif Mes realiai tik valgom ir dalinam biggrin.gif Niekas pas mane žiemą nevalgo pomidorų, kad ir kokiam pavidale jie užvakuoti būtų doh.gif Dar vienintelį ką išsiverdu, tai tą marmaliuzę elementarią, kad į padažus tiktų ir viskas blush2.gif

Pabandyk Uncle Bens issivirti. Labai geras marmalas. Ryt jau ir as ji virsiu. reikia tik apelsinu nusipirkti.
Atsakyti
SOS! labai prasau pagalbos, cia liga ar trukumas kazko? unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 27, 10:08)
Pabandyk Uncle Bens issivirti. Labai geras marmalas. Ryt jau ir as ji virsiu. reikia tik apelsinu nusipirkti.

O kaip verdat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 27, 12:18)
O kaip verdat?  mirksiukas.gif

Issisaugojau pas save toki recepta, pernai labai pasiteisino:
"Uncle Ben's lietuviškas variantas
1 didelę cukiniją nulupam, išimam sėklas, pjaunam pusiau. Vieną dalį sutarkuojam, kitą pjaustom kubeliais, dedam į didelį puodą, užpilam 0,5L. vandens, įberiam 2stiklines cukraus ir 1 arbat. šaukštelį citrinų rūgšties. Troškinam cukiniją, kol ji taps skaidri (20-30min). Kol troškinasi, pasiruošiam daržoves. Į troškintuvą dedam:
0,5kg morkų (pjaustytų arba tarkuotų stambiai)
0,5kg svogūno (pjaustyto kubeliais)
0,5kg paprikos (aš pjaustau juostelėm ar stambiais kubeliais). Viską patroškinam apie 15min., supilam į ištroškintą cukiniją. Dar pridedam 0,5kg stambiai pjaustytų pomidorų ir 3 kubeliais supjaustytus apelsinus. Įdedam 1 šaukštą druskos, 1 česnako supjaustytas skilteles, 0,5l stiklainį tomato ir stiklinę aliejaus. Viską patroškinam maišydami, kad neprisviltų apie pusvalandį, išpilstom į stiklainius, užsukam ir apverstus paliekam ataušti, tada į rūsy ir laukiam žiemos. Nors mes jau pradedam valgyt iš karto, perdaug skanu, kad būtų ilgai.
"
Atsakyti
Varysiu į sodą pas savo vaikus į šiltnamį, paskui pabandysiu wub.gif Kažin ar apsimoka dar kalio magnezija pamaitinti?
Tikrai labai skani ta pica iš rusiško saito. Tik įtarkavau dar bulvės ir dėjau skilandinės dešros plonų gabalėlių. Bet superinė. wub.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 27, 12:42)
Issisaugojau pas save toki recepta, pernai labai pasiteisino:
"Uncle Ben's lietuviškas variantas
1 didelę cukiniją nulupam, išimam sėklas, pjaunam pusiau. Vieną dalį sutarkuojam, kitą pjaustom kubeliais, dedam į didelį puodą, užpilam 0,5L. vandens, įberiam 2stiklines cukraus ir 1 arbat. šaukštelį citrinų rūgšties. Troškinam cukiniją, kol ji taps skaidri (20-30min). Kol troškinasi, pasiruošiam daržoves. Į troškintuvą dedam:
0,5kg morkų (pjaustytų arba tarkuotų stambiai)
0,5kg svogūno (pjaustyto kubeliais)
0,5kg paprikos (aš pjaustau juostelėm ar stambiais kubeliais). Viską patroškinam apie 15min., supilam į ištroškintą cukiniją. Dar pridedam 0,5kg stambiai pjaustytų pomidorų ir 3 kubeliais supjaustytus apelsinus. Įdedam 1 šaukštą druskos, 1 česnako supjaustytas skilteles, 0,5l stiklainį tomato ir stiklinę aliejaus. Viską patroškinam maišydami, kad neprisviltų apie pusvalandį, išpilstom į stiklainius, užsukam ir apverstus paliekam ataušti, tada į rūsy ir laukiam žiemos. Nors mes jau pradedam valgyt iš karto, perdaug skanu, kad būtų ilgai.
"

Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 26, 18:20)
aš ebay dažnokai perku, tad jei kas- metamės, padalinsiu paskui kur kam kas.
ale mergai, pas kažkurią mano violetinukai- gražiai raudoni paprasti  verysad.gif jau kaip nesmagu, kiniečia daltonikai, aiškiai  verysad.gif manasis nuo maro nugaišo, tai negaliu nieko palygint. Gerai kad smalsumas spalvoms kaip ir patenkintas, kitais metais dominuos raudoni normalūs

nezinau gal is jusu ,o gal ir ne pirkau po 5 seklas juodu ir violetiniu. tai vieni irgi rausta ,o kiti dar zali tai nezinau kokios spalvos bus g.gif gal taip pat raudoni. is tikro visai nesvarbu spalva,bet norejosi kazko kitokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 27, 13:01)
Varysiu į sodą pas savo vaikus į šiltnamį, paskui pabandysiu  wub.gif  Kažin ar apsimoka dar kalio magnezija pamaitinti?
Tikrai labai skani ta pica iš rusiško saito. Tik įtarkavau dar bulvės ir dėjau skilandinės dešros plonų gabalėlių. Bet superinė.  wub.gif

Sakykit cukinija tai picai reikia tarkuoti per smulkia tarka ar per burokine? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti