Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 27, 10:02)
Paragavau siandien pirma Citrina pomidora. Kaip,kad saket,kad nieko gero. tai man visai nieko. I salotas sueis gerai. Truksta gal rugsteles, nes toks gana monotoniskas saldokas skonis. Bet siaip normalus pomidoras. O ir derejimas jo atperka rugsteles trukuma.

tai man reiks tokį kitamet auginti-mėgstu ne rūgščius..

Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 07 27, 10:07)
Šaunuolės jūs, kad verdat visokius gėrius iš pomidorų thumbup.gif Mes realiai tik valgom ir dalinam biggrin.gif Niekas pas mane žiemą nevalgo pomidorų, kad ir kokiam pavidale jie užvakuoti būtų doh.gif Dar vienintelį ką išsiverdu, tai tą marmaliuzę elementarią, kad į padažus tiktų ir viskas blush2.gif

Mano šeimyna irgi nea.... schmoll.gif .Nusprendžiau nieko daugiau negaminti -tik pabandyti džiovinti,jei bus iš ko,ir sumalti pomikai su daug česnakų...dar,dar...
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 07 27, 16:55)
tai man reiks tokį kitamet auginti-mėgstu ne rūgščius..

Papildyta:

Mano šeimyna irgi nea.... schmoll.gif .Nusprendžiau nieko daugiau negaminti -tik pabandyti džiovinti,jei bus iš ko,ir sumalti pomikai su daug česnakų...dar,dar...

Kai siltnamyje pa smane yra visokiu spalvu ir skoniu, tai Citrina tikrai ten nieko negadina savo buvimu. Derlinga labai, grazus pomidorai ir skonis visai geras.

Kadangi uzsidegiau siandien galimti Uncle bensa ta, tai apsejau be apelsinu, o dejau abrikosu. Ir visai tiko rolleyes.gif Ir pinigines tustinti nereikejo, nes abrikosai savi.
Atsakyti
Oi ne, Uncle Bens aš net pati nevalgyčiau blush2.gif biggrin.gif Man visi tokie dalykai tik troškiniams reikalingi, nes kaip garnyras pas mus neina ax.gif

Dar neblogas reikalas buvo pomidorai, morkos ir česnakai (pagal Ūlę "Oranžinis stebuklas"). Tai šitas marmaliukas labai patiko į plovą, balandėlius ar ant silkės biggrin.gif Ir pliusas tas, kad nemažai pomidorų susinaudoja.
Atsakyti
Ex, nufotografavau Uriburi smile.gif Kadangi pamirsau fotoaparata, tai su mobiliu-neideali foto..

user posted image

Siandien padariau zaliu pomidoru misraines bigsmile.gif Nors kazka ziema turesiu....
Uncle Bens'as man labai labai patinka... tikiuosi nors kelis stiklainiukus padarysiu... Aukse, kaip faina savi abrikosai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 liepos 2013 - 18:24
QUOTE(svieske @ 2013 07 27, 16:06)
Sakykit cukinija tai picai reikia tarkuoti per smulkia tarka ar per burokine? Is anksto aciu 4u.gif

ax.gif per burokinę
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 27, 19:18)
Ex, nufotografavau Uriburi smile.gif   Kadangi pamirsau fotoaparata, tai su mobiliu-neideali foto..

Siandien padariau zaliu pomidoru misraines bigsmile.gif Nors kazka ziema turesiu....
Uncle Bens'as man labai labai patinka... tikiuosi nors kelis stiklainiukus padarysiu...  Aukse, kaip faina savi abrikosai wub.gif

Man tokie marinavimui Toliman super atrodo. nedideli, daug ju. Aisku dar zali jie, nes lauke auga. Bet derlingumas superinis.

Aha, labai dziaugiuosi,kad to gerio siemet kaip niekad daug. Jau du kibirus po 20 litru priskyniau ir dar panasiai tiek ant medzio liko. Reiks ropstis kuria diena vel i medi...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 26, 18:20)
aš ebay dažnokai perku, tad jei kas- metamės, padalinsiu paskui kur kam kas.
ale mergai, pas kažkurią mano violetinukai- gražiai raudoni paprasti  verysad.gif jau kaip nesmagu, kiniečia daltonikai, aiškiai  verysad.gif manasis nuo maro nugaišo, tai negaliu nieko palygint. Gerai kad smalsumas spalvoms kaip ir patenkintas, kitais metais dominuos raudoni normalūs

Mano pirkti is Regilos ,,Sinij“ tai violetiniai, kol nesunoke, bandyk is jos siustis, graziai siltnamyje atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 26, 21:11)

Kad aš nezinau... Saintina reikia klausti, ji augino
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 27, 20:34)
Man tokie marinavimui Toliman super atrodo. nedideli, daug ju. Aisku dar zali jie, nes lauke auga. Bet derlingumas superinis.

Aha, labai dziaugiuosi,kad to gerio siemet kaip niekad daug. Jau du kibirus po 20 litru priskyniau ir dar panasiai tiek ant medzio liko. Reiks ropstis kuria diena vel i medi...

BS seklos?

blink.gif blink.gif bigsmile.gif kaip smagu...
Atsakyti
Beje, negaliu nepamineti pomidoru Самоцвет изумрудный F1. Skonis lyg valgyciau zalias vynuoges be kauliuku. Gana saldu. Butinai kitamet auginsiu ir jau ne viena daiga. Zinoma, pas mane tokiu kekiu nera blush2.gif Ir patys pomidorai nera tokie dideli kaip foto.. Tokie mazi slyvukai. wub.gif

user posted image

Va radau foto pas rusaites kaip realiai jie atrodo:
http://savepic.su/2455185.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 liepos 2013 - 22:59
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 27, 23:57)
Beje, negaliu nepamineti pomidoru Самоцвет изумрудный F1. Skonis lyg valgyciau zalias vynuoges be kauliuku. Gana saldu. Butinai kitamet auginsiu ir jau ne viena daiga. Zinoma, pas mane tokiu kekiu nera blush2.gif Ir patys pomidorai nera tokie dideli kaip foto.. Tokie mazi slyvukai. wub.gif

nuortauka nereali.. thumbup.gif Ech, kad tai būtų tikrovė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 27, 22:57)

Mano šeimynos jie yra mylimiausi 4u.gif
Atsakyti