Sveikutes gal galit pasakyt kokiu produktu reikia paprastiem saltibarsciam ( baltiem).Nes kiek kartu bandziau daryt gavosi nekas o taip norisi ju
As į saltibarscius būtinai dedu marinuotus burokėlius, ir su visu tuo marinatu supilu, mums labiau patinka nei su paprastai isvirtais burokais
Na mums su vyru kefyras nepatinka- tai mes vietoj jo dedam grietine skiesta virintu vandenuku
Bet proporciju tiksliai nepasakysiu- pilu is akies
Bet proporciju tiksliai nepasakysiu- pilu is akies
Aš šaltibarščiams irgi naudoju tik marinuotus burokėlius ir šaltibarščių kefyrą - būtinai. Net seilės ištįso, kaip noriu
OI...PRISISKAIČIAU ČIA ĮVAIRIAUSIŲ RECEPTUKŲ,IR MAN ,KAIP NIKLIDE,SEILĖS PRADĖJO TYSTI.VAKARIENEI ...JAU AIŠKU KAS BUS....
QUOTE(molli @ 2005 04 18, 12:27)
O kiap su česnaku Ar skanu Šiaip česnaką labai mėgstu, bet šaltibarščiuose .......niekad neragavau
Aš kaip tik - česnaką nelabai mėgstu, bet šaltibarščiuose man labai tinka jis. Na tik dedu jo nelabai daug. O tu, molli, kada pabandyk. Va gali nedėti jo į visus - a "v drug" nepatiks, tai va, kad manęs ir savęs nekeiktum visą puodą sugadinus šaltibarščių, tai į mažą dubenelį darydama normalius įsipylk ir šiek tiek įdėk česnako
QUOTE(molli @ 2005 04 18, 12:28)
Ko gero nesirįžčiau paragauti
O skabaputros nesi ragavusi? Aš irgi purčiausi, o kai paragavau - visai skanu.
O man tas šaltibarščių kefyras pasirodė šiaip sau...
Dedu paprastą kefyra, prieš tai gerai suplaku, ir grietinės pokelį. Burokai marinuoti irgi skaniau jei virti. O visa kita - kaip ir dauguma: agurkai, svogūnų laiškai, krapai. Ir bliūdas virtų bulvių priedo
Nu psio, savaitgalį gaminsiu šaltibarščius
Dedu paprastą kefyra, prieš tai gerai suplaku, ir grietinės pokelį. Burokai marinuoti irgi skaniau jei virti. O visa kita - kaip ir dauguma: agurkai, svogūnų laiškai, krapai. Ir bliūdas virtų bulvių priedo
Nu psio, savaitgalį gaminsiu šaltibarščius
QUOTE(Miaška @ 2005 04 18, 19:36)
O man tas šaltibarščių kefyras pasirodė šiaip sau...
Šiaip tai ir šaltibarščių kefyras yra kelių rūšių, vienas skystesnis, kitas ne toks skystas - kartais skonio ir sėkmės reikalas nusipirkti būtent tokį kokio norisi
QUOTE(Asta @ 2005 04 18, 20:40)
Šiaip tai ir šaltibarščių kefyras yra kelių rūšių, vienas skystesnis, kitas ne toks skystas - kartais skonio ir sėkmės reikalas nusipirkti būtent tokį kokio norisi
O aš maniau, kad jis yra tik vieno gamintojo - porą kartų nusipirkau ir nepatiko, daugiau net nežiūrėjau.
O koks yra tas skystesnis, gal žinai, kurios pieninės? Nusipirkčiau pamėgint.
QUOTE(Amalia @ 2005 04 18, 18:49)
O skabaputros nesi ragavusi? Aš irgi purčiausi, o kai paragavau - visai skanu.
Aš pirmą kart tokį pavadinimą girdžiu KAs čia per sriuba
O su marinuotais burokėliais ir man skaniau šaltibarščiai
Kitą kart bandysiu dalį šaltibarščių padaryt su česnaku