Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

QUOTE(SiLvEr007 @ 2009 05 02, 22:27)
Na aš tikrai neisiu.. Nelabai laikas tinka.. O šeip buk drąsi.. Ten ateina labai daug merginų, tad tikrai nesijausi kaip balta varna. Viskas šaunu! Daryk taip, kaip moki. Svarbiausia jaustis gerai, o tada ir pasaulis aplinkui nušvys  rolleyes.gif

Ačiū SiLvEr007 už palaikymą 4u.gif drinks_cheers.gif ir patarimus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip prajo treniruotė? biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas lanko jogą? Ar patinka? g.gif
Atsakyti
O gal kas vis dėl to pasidalins įspudžiais? ax.gif
Turiu DVD jogos, pabandžiau namie, manau, vis dėl to reikia sportuoti kur kitur. smile.gif
Atsakyti
Mergaičiukai , parsisiunčiau maikytę Adidas , nu ir ne tą dydį atsiuntė doh.gif
Gal kam reikia ? rolleyes.gif
36 dydis, kaina 50 lt. 4u.gif
user posted image

Rašyti į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 28 gegužės 2009 - 17:57
Na matau klube sportuojanciu daugiau, nei cia rasanciu biggrin.gif labai teisingas poziuris, nera ko prie kompu sedet, net jei krusa uz lango biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 10, 01:51)
Ar kas lanko jogą? Ar patinka?  g.gif

Nelankau, bet uzsidegiau pabandyti biggrin.gif
Gal ismoksiu buti ramesne tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiLvEr007 @ 2009 06 05, 12:00)
Nelankau, bet uzsidegiau pabandyti  biggrin.gif
Gal ismoksiu buti ramesne  tongue.gif  biggrin.gif

o man kaip tik geras pastrakaliojimas ramybes suteikia, nuotaika visai kita thumbup.gif
Atsakyti
Pradėjau lankyti sporto klubą, tik ne jogą, o treniruoklių salę.
Patiko man. Anksčiau lankiau Karoliniškių impulsą, bet ten ir salė mažesnė ir treniruoklių ne tiek daug.
Vnž patenkinta thumbup.gif
Tik sunkoka ryte keltis, nes lankau prieš darbą doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif norėjau pasiteirauti, gal žinote, ar apie 16val. daug žmonių būna klube? jau eilės prie treniruoklių? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

Gal kam reikia metinio (13 mėnesių) abonemento pigiau ax.gif
Rašykit AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu 1 abonimenta, gal yra norinciu ji paimti? butu Vilniuje Savanoriu pr. Impulse, menesiui 162 lt, 12 kartu, abonimentas jau veikia, tiesiog viena mergina uzsisake, ir neatejo ir nesumokejo, o pinigai jau sumoketi... laukiu i AŽ arba +37068430196 veikia nuo 5 d, tai menuo pilnas dar liko, nes buvo 5 savaitem
Atsakyti