Įkraunama...
Įkraunama...

Impuls

Na nzn dar nesusiduriau su blogu aptarnavimu Savanoriu Impulse. Kolkas viskas tikrai ok:) Sportavau praeitas metais, kazkaip uzleidau, o va nuo siandien vel pradejau, nusipirkau abonenta, taigi dabar rodysiuos ten kiekviena diena. As galiu ir sportuoti ir iki vakaro, tai zmoniu labai normaliai, eiliu nera, vakare zinoma daugiau, ypac aerobikoje, bet tilpti galima atejus anksciau 15min ax.gif

Trenere Zaneta thumbup.gif Piuikios nuotaikos, trenoruote paliko dideli susizavejima, tikiuos taip ir toliau ax.gif
Taigi nuotaikos geros kaip ir turi buti po gero sporto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidharta @ 2009 02 03, 21:16)
Sakot aptarnavimas silpnoji vieta. Nežinot visos virtuvės ir kiek tos vargšės mergaitės turi apribojimų. Tokioje vietoje neištvertumėt nė minutės. Impuls vadovybė vakare sugalvojo, o kitą dieną turi vykdyti. Ir Jūs išrėkiat toms konsultantėms, kurios niekuo dėtos. Niekas Jūsų neaprėkė, net balso pakelti negali. Soliariumą visada išvalo ir nieko prašyti nereikia.

As sutinku, kad toms mergaitems ten greiciausiai sunku ir mazai moka. Taciau as neprivalau to zinoti: administratores yra klubo veidas ir jos reprezentuoja visa imone. Jei yra kazkokiu vidiniu problemu tarp vadovu ir kitu dirbanciuju, kurias pajaucia klientai, galiausiai nukentes pats klubas, nes klientai prades ieskoti kur geriau.

Del soliariumo, deja, teko pora kart eiti, kai jis tikrai nebuvo isvalytas. Ir as puikiai suprantu, kad daug zmoniu eilese laukia ir kad daznai jos nespeja ir nera asmeniskai kaltos del to. Taciau fakto tas nekeicia.

Abonenta mes perkam nuolat ir juo naudojomes taip kaip buvo parasyta internetiniam puslapyje: 3 val. bendras laikas per diena ir t.t. Taciau, sutikite, kad paketus taisykles butu normalu apie tai informuoti savo klientus, ar ne?

Del pasiulymu ir skundu - viskas ok, yra budai ir formos kaip ta padaryti be kazkokiu bereikalingu emociju. Aciu uz atsiradusia skundu knyga!

Sakydama, kad aptarnavimas klubo silpnoji vieta as neturejau konkreciu zmoniu omenyje. Tikiu, kad zmones is prigimties linke buti malonus vieni kitiems. Tiesiog yra visas kompleksas preizasciu, kodel taip gaunasi: mazai darbuotoju, didelis darbo kruvis, netinkamai organizuotas darbo procesas, nepasitikejimas savo darbuotojais, nedidele patritis ir visa kita. Zmogiskieji istekliai toks pat svarbus sporto klubo resursas kaip ir svarus baseinas ar geri treniruokliai. Deja, musu ''verslininkai'' labai daznai ta pamirsta ir yra labai nelinke investuoti i zmones..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ketinu pradet lankt Impulsa tik pakolkas neapsisprendziu kuri Savanoriu ar Asanaviciutes g.gif gal esat kuri lankiusios ir ta ir ta? kokie atsiliepimai? smile.gif
beje, ar einant i aerobika pirma karta pazymeta dviem sirdelem imanoma susigaudyt ka daryt? biggrin.gif bijau, jog ateisiu o visos prades vos ne gulbiu ezera sokt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 03 10, 22:08)
Sveikos  4u.gif  ketinu pradet lankt Impulsa tik pakolkas neapsisprendziu kuri Savanoriu ar Asanaviciutes  g.gif gal esat kuri lankiusios ir ta ir ta? kokie atsiliepimai?  smile.gif
beje, ar einant i aerobika pirma karta pazymeta dviem sirdelem imanoma susigaudyt ka daryt?  biggrin.gif bijau, jog ateisiu o visos prades vos ne gulbiu ezera sokt  lotuliukas.gif

Gulbiu ezerus soka tik Kareiviu impulse thumbup.gif Pradziai gali lankyti Savanoriu impulsa, ten ismoksi pagrindinius aerobikos zingsnelius. Pakankamai geros treneres pradedantiesiems Zaneta , Jurate ir Joana biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas nors lankote treniruokliu sale ir zinote, kuris treneris normaliausias? As ten sportuoju keleta menesiu, bet taip ir nei su vienu is ju nebendravau smile.gif Atsinesiau programa is kito trenerio ir tiek, o dabar jau reiketu pakeisti programele ir nezinau i kuri kreiptis ax.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, as viena tik su sportu kankinuosi blink.gif Kitos jau atostogauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, dar aš !!! smile.gif
Na, mano manymu, geriausias iš trenerių - Sergejus.. Toks tamsiais plaukiais.. (Mhm, nors jie visi ten tamsūs lotuliukas.gif ) Jis labai stengiasi. Dar nė karto nemačiau jo nieko neveikiančio. Nuolat laksto po salę, duoda patarimus. Ko tikrai negalėčiau pasakyti apie kitus. Matau juos tik sėdinčius prie pc. Atseit dirba.
Tai vat. Sergejaus sudarytos programos - nuostabios!!! Aš labai patenkinta.. Jau nuo pat pradžių jaučiu rezultatą. Visom keturiom už jį lotuliukas.gif
P.S. Jeigu domina, kiek žinau rytoj jis dirba antroj dienos pusej. mirksiukas.gif
Sekmės!!!
Atsakyti
QUOTE(SiLvEr007 @ 2009 04 29, 21:25)
Ne, dar aš !!!  smile.gif
Na, mano manymu, geriausias iš trenerių - Sergejus.. Toks tamsiais plaukiais.. (Mhm, nors jie visi ten tamsūs  lotuliukas.gif ) Jis labai stengiasi. Dar nė karto nemačiau jo nieko neveikiančio. Nuolat laksto po salę, duoda patarimus. Ko tikrai negalėčiau pasakyti apie kitus. Matau juos tik sėdinčius prie pc. Atseit dirba.
Tai vat. Sergejaus sudarytos programos - nuostabios!!! Aš labai patenkinta.. Jau nuo pat pradžių jaučiu rezultatą. Visom keturiom už jį  lotuliukas.gif
P.S. Jeigu domina, kiek žinau rytoj jis dirba antroj dienos pusej.  mirksiukas.gif
Sekmės!!!

as irgi uz Sergeju smile.gif labai paslaugus ir malonus ir nemaciau jo ziurincio filmu per PC thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš šį klubą pradėsiu lankyt nuo pirmadienio biggrin.gif drinks_cheers.gif , pasiskaitinejus šią tėmelę nesupratau tik vieno, kaip suprast kad persirengimo kambariai ir dušai bendri??? g.gif blink.gif juk visur būna moterų ir vyrų atskirai blush2.gif
Atsakyti
Ne, vyrų ir moterų atskirai lotuliukas.gif Tiesiog persirengimo kambarys ir dušai kaip ir vienoj patalpoj rolleyes.gif Bet viskas labai padoriai padaryta, man visiskai nekliūdo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiLvEr007 @ 2009 05 01, 21:01)
Ne, vyrų ir moterų atskirai  lotuliukas.gif  Tiesiog persirengimo kambarys ir dušai kaip ir vienoj patalpoj  rolleyes.gif Bet viskas labai padoriai padaryta, man visiskai nekliūdo  g.gif  smile.gif

Ašiu SiLvEr007 už atsakymą, na matyt ne taip "suvirškinau" info lotuliukas.gif , o gal kas eisite 10 val ar 14 val pirmadienį į Žanetos aerobikos užsiėmimus? wub.gif man kaip naujokei nedrąsu, sakau gal kas į kompaniją mm? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Na aš tikrai neisiu.. Nelabai laikas tinka.. O šeip buk drąsi.. Ten ateina labai daug merginų, tad tikrai nesijausi kaip balta varna. Viskas šaunu! Daryk taip, kaip moki. Svarbiausia jaustis gerai, o tada ir pasaulis aplinkui nušvys rolleyes.gif
Atsakyti