Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

QUOTE(westa @ 2005 06 01, 14:25)
Man tas pats  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu ir man taip pat
cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
nu jau chatas koks gražus..... clap_1.gif friends.gif na tikrai....tokia spalva man labai patinka...nuostabu.tik kur jūs?mielosios forumietės?taip norėčiau su senai matyta ir girdėta forumiete paplepėt...
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 06 01, 19:53)
nu jau chatas koks gražus..... clap_1.gif  friends.gif na tikrai....tokia spalva man labai patinka...nuostabu.tik kur jūs?mielosios forumietės?taip norėčiau su senai matyta ir girdėta forumiete paplepėt...

daurynka, paskaityk ankstesnius puslapius ir suprasi kur visos mielosios forumietės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 01, 19:59)
daurynka, paskaityk ankstesnius puslapius ir suprasi kur visos mielosios forumietės laugh.gif

na,aš įtariu,kad jos IRC kanale..........bet man ten nėra kaip prieiti.gal ir yra,tik tingiu ieškotis. ax.gif ai...gal dar tavo vaiko chate,ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 01 birželio 2005 - 23:24
QUOTE(daurynka @ 2005 06 02, 00:16)
na,aš įtariu,kad jos IRC kanale..........bet man ten nėra kaip prieiti.gal ir yra,tik tingiu ieškotis. ax.gif ai...gal dar tavo vaiko chate,ania?

Ir taip ir ne..vieną kitą ir ten sutikti galima, bet dauguma tiesiog negali įeitį į chatą kai jame bent trys nariai tupi (nors aš kartą buvau kai buvo 4 cool.gif )...nejungia čia ir tiek ... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 birželio 2005 - 23:57
valio as chiate, ir ten mes 4
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
jau 5 gathering.gif
Atsakyti
Kaip man patinka,kai rašo,kad aš jau chate.. mad.gif mad.gif
Atsakyti
cry.gif anksčiau i chata įeidavai be jokių slaptažodzių, tai kodėl šiandien paprašė cry.gif nepisimenu aš jo 4u.gif
o jūsų ir prašo slaptažodžio??? g.gif
Atsakyti
man irgi taip budavo, bet kazkaip jungiaus ir prisijungiau, nu savoiskas chiatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2005 06 02, 11:16)
cry.gif  anksčiau i chata įeidavai be jokių slaptažodzių, tai kodėl šiandien paprašė  cry.gif  nepisimenu aš jo  4u.gif
o jūsų ir prašo slaptažodžio???  g.gif

jo prase viena karta, bet kai suvedziau, tada parase kad as jau chiate, zodziu nesamone, bandyk ir bandyk dar...

linkiu greit prisijungti... rolleyes.gif
Atsakyti
vienu žodžiu - kada norėsi, ne visada papulsi ax.gif
Atsakyti