Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas chatas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kokia aš nepasotinama , turiu ir vis dar reikia.Ten užsiregistravau , jei gali duok savo kordinates.
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 06 02, 18:41)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kokia aš nepasotinama , turiu ir vis dar reikia.Ten užsiregistravau , jei gali duok savo kordinates.

parasiau tau i AZ
Atsakyti
man atrodo, kad dab tik (jau) po penkis ileidzia tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif Aš iš kart papuoliau.tik nežinau kas ten ir kaip nes inetą turim tik menesį.stengiuosi tobulintis cool.gif
Atsakyti
MANO NIKA RODO VA TAIP []ONA, O NORIU BŪTI ŽMONA kaip pakeisti???????????
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 06 03, 18:26)
MANO NIKA RODO VA TAIP  []ONA, O NORIU BŪTI ŽMONA kaip pakeisti???????????

clap.gif g.gif clap.gif
sustras tavo nikas, kam ji keist!
Atsakyti
sveikutes,
kodel as negaliu ieiti i chata? man paraso ,,The page cannot be found" cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2005 06 03, 19:47)
sveikutes,
kodel as negaliu ieiti i chata? man paraso ,,The page cannot be found" cry.gif  cry.gif  cry.gif

blink.gif kazkas naujo g.gif , siaip rasydavo kad jau ten esu, del to neieidavau as schmoll.gif
thumbup.gif
Atsakyti

Labas rytelis, Vivaflame, mirksiukas.gif

aktivus žmogeliukas esi, visur suspėji , visiems padedi , šaunuolė. thumbup.gif
Atsakyti
labas labas
dekui dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 06 03, 19:26)
MANO NIKA RODO VA TAIP  []ONA, O NORIU BŪTI ŽMONA kaip pakeisti???????????

Geriausiu atveju būsi Mona, bo Ž raidės, nei jokių kitokių spec. lietuviškų raidžių chatas neatpažįsta....buvo labai įdomu, kai į chata užsuko Mamūškė.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man irgi rašo Karbyn ir krūvą hieroglifų iš paskos...čia vietoj ė vadinas....bet man tas netrukdo , bile įleidžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna @ 2005 06 03, 20:47)
sveikutes,
kodel as negaliu ieiti i chata? man paraso ,,The page cannot be found" cry.gif  cry.gif  cry.gif

Todėl kad eini senojo chato (kurio jau nebėra) adresu...naujasis pokalbių kambarys čia
Tiesa į jį pakliūti kartais irgi reikia kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 birželio 2005 - 09:59