QUOTE(jurgav.. @ 2008 07 03, 09:06)
Labas rytas
papasakokit, kur naudojat Vorčesterio padažą.. Nusipirkau ir jis nalabai kur naudojamas, nieko gero nesumąstau..

papasakokit, kur naudojat Vorčesterio padažą.. Nusipirkau ir jis nalabai kur naudojamas, nieko gero nesumąstau..

man jis visur tinka


Papildyta:
Alyvuogiu padazas
stikline zaliuju alyvuogiu be kauliuku
4-5 baziliku lapeliai
saukstas citrinu sulciu
saukstas apelsinu sulciu
ziupsnelis druskos
alyvuoges ir baziliku lapelius trintuvu sutrinti iki tyres.
Ipilti citrinu ir apelsinu sulciu, iberti druskos ir ismaisyti.
Papildyta:
Medaus padazas
5saukstai alyvuogiu aliejaus,3saukstai vandens,puse stiklines skysto medaus,saukstas citrinos sulciu,cesnako pagal skoni,druskos(galima berti cesnakines druskos) pipiru.
Alieju su vandeniu, medumi ir citrinu sultimis ismaisyti iki vientisos mases.iberti csnakines druskos,pipiru ir dar karta ismaisyti. ( gaminant is cesnaku juos gerai susmulkinti arba yra toks prietaisas cesnakams trinti.)