Sveikos kulinares,
manau prasminga padiskutuoti apie padazus
Juk dauguma stengiames maitintis sveikai ir valgyti ivairius zalumymus, darzoves ir pn. kas be jokio padazo nera labai skanu, todel susigundome daznai suvalgyti ka nors nesveiko, bet skanaus.
Taigi, pasidalinkime švairiais padaziaukais, kuriu pagalba galime paivairinti net neskanu, pabodusi maista, kuris ju paglba igauna nauju skoniu
Aisku padazas-majonezas plius ketciupas sioje temoje ne pats geriausias pasiulymas, kadangi noriu orientuoti jus i neriebius ir skanius padazus, tinkancius prie sveiko maisto.
Pasidalinkime patirtimi
norejau paklausti gal kas zino kaip daryti ta padaziuka kur mokykloj daro prie kepsnio, jis toks baltas ir lb skanus manau tikrai kaikas turetu zinoti
QUOTE(*bena* @ 2006 09 08, 17:02)
norejau paklausti gal kas zino kaip daryti ta padaziuka kur mokykloj daro prie kepsnio, jis toks baltas ir lb skanus manau tikrai kaikas turetu zinoti
jei is senu laiku tai gal ten buvo paprasciausais grietininis padazas, arba 50proc. grietines, 50 proc. majonezo
dekui Neryte tikriausiai tas reiks bandyt
QUOTE(*bena* @ 2006 09 09, 19:23)
dekui Neryte tikriausiai tas reiks bandyt
na, ir kaip padažiukas?
QUOTE(Isila @ 2006 10 12, 13:03)
na, ir kaip padažiukas?
na geda bet prisipazinsiu, dar neteko isbandyt, vis nieko nedarau kam reiketu padazo
QUOTE(Nerytė @ 2006 09 09, 10:01)
jei is senu laiku tai gal ten buvo paprasciausais grietininis padazas, arba 50proc. grietines, 50 proc. majonezo
Manau, kad apie bešamelio padažą eina kalba
Pakepinis šaukštą miltų ant sviesto ir įpili pieno, gerai maišai ir kaitini kol sutirštės, prieskoniai pagal skonį - druska, pipirai, muskatas....
Vietoj pieno galima ir grietinėlę.
Mokykloje tikriausiai pienas skiestas vandeniu naudojamas, bent jau mano laikais tokie padažai ten būdavo
Žinau labai skanu kebabu padažiuką ,aš tai ta padažą varau ant visko mano vyras jau pykti pradėjo ,o man taip skanu
tai va reikia pieno ,majonozo {vilniaus geriausias} grietines 30% riebumo,dar reikia tokio padažo HAINS vokiškas toksai česnakinis.Grietinėlės RAMA neriebios 12% riebumo česnakinės druskos SANTA MARIA.Vigoros .visko dedam tiek kiek norim ,kad to padažo gautusi,bet turi gautis tirštai.Visus šiuos produktus sumaišome i puodą {nedidelį} pakaitiname bet ne užviriname ir padažiukas liuks tinka visur o kebabai tai kaip iš kiosko
tai va reikia pieno ,majonozo {vilniaus geriausias} grietines 30% riebumo,dar reikia tokio padažo HAINS vokiškas toksai česnakinis.Grietinėlės RAMA neriebios 12% riebumo česnakinės druskos SANTA MARIA.Vigoros .visko dedam tiek kiek norim ,kad to padažo gautusi,bet turi gautis tirštai.Visus šiuos produktus sumaišome i puodą {nedidelį} pakaitiname bet ne užviriname ir padažiukas liuks tinka visur o kebabai tai kaip iš kiosko
QUOTE(Rimulinka @ 2006 11 25, 19:49)
Žinau labai skanu kebabu padažiuką ,aš tai ta padažą varau ant visko mano vyras jau pykti pradėjo ,o man taip skanu
tai va reikia pieno ,majonozo {vilniaus geriausias} grietines 30% riebumo,dar reikia tokio padažo HAINS vokiškas toksai česnakinis.Grietinėlės RAMA neriebios 12% riebumo česnakinės druskos SANTA MARIA.Vigoros .visko dedam tiek kiek norim ,kad to padažo gautusi,bet turi gautis tirštai.Visus šiuos produktus sumaišome i puodą {nedidelį} pakaitiname bet ne užviriname ir padažiukas liuks tinka visur o kebabai tai kaip iš kiosko
tai va reikia pieno ,majonozo {vilniaus geriausias} grietines 30% riebumo,dar reikia tokio padažo HAINS vokiškas toksai česnakinis.Grietinėlės RAMA neriebios 12% riebumo česnakinės druskos SANTA MARIA.Vigoros .visko dedam tiek kiek norim ,kad to padažo gautusi,bet turi gautis tirštai.Visus šiuos produktus sumaišome i puodą {nedidelį} pakaitiname bet ne užviriname ir padažiukas liuks tinka visur o kebabai tai kaip iš kiosko
HEINZ
Pasiūlykit, kas nors skanų padažą kotletams?
QUOTE(Limcamca @ 2006 11 29, 15:54)
HEINS
O kotletukams tai va koki esu sugalvojusi ir labai skanus
reikia grietinės, majonezo ,šampinjonų virtų,č.druskos ,vigoros, svogūnų pakepintu.dar truputi pieno dedu, dėl skistumo. viską į puodą ,grybus supjaustyti virtus ,irgi dėti į puodą , ir svogūnus ten pat . pakaitinti . Ir viskas man tas padažiukas liuks
Mielosios darbštuolės,
Gerokai panaršiusi neradau temos, skirtos padažams. O juk nuo jų oi kiek patiekalo skonis priklauso...
Pasidalinkite idėjomis ir patirtimi.
Gerokai panaršiusi neradau temos, skirtos padažams. O juk nuo jų oi kiek patiekalo skonis priklauso...
Pasidalinkite idėjomis ir patirtimi.