QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 12, 08:53)
Arista bet juk uzauginot folius reikiamo dydzio kiek ispunktave buvo?aa neznau man nieko nesake apie gleivines stori ir kiek foliu mato,padidino doze is 150,i viena diena 225 kita diena150 ir vel 225,ryt ryte vaz vel skanui:)tikuos bus paauge:)
nu taip, užaugino, tai praktiškai visom užaugina, dėl to ir eina į matavimus. jei ne iki pirmadienio tai iki trečiadienio užaugs taigi nesakė, kad pirmadienį jau leisies pregnylį jei foliai nebus tinkamo dydžio.
keista, kad nesakė kiekfolių iš vis ir koks gleivinės storis, na nebent seselė kaip mano viena buvo pirmu kartu kur viską turėjau pati išklaust kiek yra, kokio dydžio, kokia gleivinė, ji tik pasakė kad viskas gerai, man to nepakako..na bet aš mėgstu išsiklausinėt. aš ėjau šeštadienį ir sekmadienį iš eilės, nes dar trūko kelių mm iki tinkamo dydžio.kaip jau sakiau man išėmė 5 (nors matė apie 10 bet kiti pasirodo buvo nedaaugę ar peraugę), tinkami apsivaisint buvo 4, iš jų du apsivaisino ir išgyveno, ir įsodino. su gonaliu folių užaugina daugiau, bet kiaušialąstės būna prastesnės kokybės, bent jau taip sako, su menopuru dažniausiai mažiau būna, bet kokybiškesni. kaip ten iš ties, nežinau gal ir tas padėjo+aš dar vartojau ovoboost.
pirmadienį kai eisi pasiklausk (na jei pačiai įdomu) kiek folių mato ir kokia gleivinė, nes gleivinės storis ir svarbus, jei neklustu, per paskutinę echo man sakė prieš susileidžiant pregnylį, jie nori kad gleivinė būtų min. 8 mm. ar bent jau 10, tai dar per kelais d. paauga. jei plonesnė, nieko gali nebūt. (man per paskutinį echo buvo 15 mm).