Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 12, 07:53)
Arista bet juk uzauginot folius reikiamo dydzio kiek ispunktave buvo?aa neznau man nieko nesake apie gleivines stori ir kiek foliu mato,padidino doze is 150,i viena diena 225 kita diena150 ir vel 225,ryt ryte vaz vel skanui:)tikuos bus paauge:)

Oho didelem dozem jus cia.. Bral kazi man mazom auga ks ar ne biggrin.gif na antradieni suzinosiu smile.gif

Laukiam naujienu is jusu pirmadieni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 12, 08:53)
Arista bet juk uzauginot folius reikiamo dydzio kiek ispunktave buvo?aa neznau man nieko nesake apie gleivines stori ir kiek foliu mato,padidino doze is 150,i viena diena 225 kita diena150 ir vel 225,ryt ryte vaz vel skanui:)tikuos bus paauge:)

nu taip, užaugino, tai praktiškai visom užaugina, dėl to ir eina į matavimus. jei ne iki pirmadienio tai iki trečiadienio užaugs taigi nesakė, kad pirmadienį jau leisies pregnylį jei foliai nebus tinkamo dydžio.
keista, kad nesakė kiekfolių iš vis ir koks gleivinės storis, na nebent seselė kaip mano viena buvo pirmu kartu kur viską turėjau pati išklaust kiek yra, kokio dydžio, kokia gleivinė, ji tik pasakė kad viskas gerai, man to nepakako..na bet aš mėgstu išsiklausinėt. aš ėjau šeštadienį ir sekmadienį iš eilės, nes dar trūko kelių mm iki tinkamo dydžio.kaip jau sakiau man išėmė 5 (nors matė apie 10 bet kiti pasirodo buvo nedaaugę ar peraugę), tinkami apsivaisint buvo 4, iš jų du apsivaisino ir išgyveno, ir įsodino. su gonaliu folių užaugina daugiau, bet kiaušialąstės būna prastesnės kokybės, bent jau taip sako, su menopuru dažniausiai mažiau būna, bet kokybiškesni. kaip ten iš ties, nežinau gal ir tas padėjo+aš dar vartojau ovoboost.
pirmadienį kai eisi pasiklausk (na jei pačiai įdomu) kiek folių mato ir kokia gleivinė, nes gleivinės storis ir svarbus, jei neklustu, per paskutinę echo man sakė prieš susileidžiant pregnylį, jie nori kad gleivinė būtų min. 8 mm. ar bent jau 10, tai dar per kelais d. paauga. jei plonesnė, nieko gali nebūt. (man per paskutinį echo buvo 15 mm).
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 12, 07:53)

Jei gerai pamenu, tu turi policistines kiausides, todel gydytojai labai atsargiai renka stimuliacijos kiekius. Tau del to ir Menopur'o neskyre, nes pas pacia ir taip aukstas LH. Apskritai tai nereikia lyginti doziu ir gydymo su kitomis mergaitemis, nes yra daug faktoriu, kurie skiriasi ir gydymas turi buti skiriamas individualiai. Gerk daug vandens (2 litrus), skaiciuok baltymus ir lauk sekanciu gydytoju nurodymu. Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 12, 13:36)
Jei gerai pamenu, tu turi policistines kiausides, todel gydytojai labai atsargiai renka stimuliacijos kiekius. Tau del to ir Menopur'o neskyre, nes pas pacia ir taip aukstas LH.

tai kad ji lygtais menopurą leidžias, ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(arista @ 2015 04 12, 13:08)
tai kad ji lygtais menopurą leidžias, ne  g.gif

Galbut sumaisiau su kita mergaite, sorius tuomet blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vis neprisiruošdavau pas Jus. Iki šiandien. Mano žirniukus įsodinl LV 04.01 "melagiukus", iš pradžių jaučiau visus simptomus, bet per velykas pradejau nebejausti. Penktadieni pasidariau hcg 8.1 labai mazas , nt nematomas, o vakar pradejo kristi rudas progesteronas, mausti pilva kaip pries mmm... pasidariau šiandiena nt, jis vos ryškesnis. Bet mmm... taip pat "ryskesnės". Ant nt uzrasyta kad rekcija į hcg 20. Manau, kad man vėl nepavyko.
Atsakyti
[quote=renatuska23,2015 04 10, 11:37]
Sveikos kiek laiko daretes injekcijas kol uzaugo folikulai iki reikiamo dydzio?
[/quote

Sveika,
Man abu kartus sudare protokola, viena kartą reikėjo gonalio 10 kita karta 9
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 04 09, 10:03)
Labas rytas 4u.gif

Siandien vakare lekiu apziurai ir start! Vakar zejau kaip gonali leistis.. Brrr reiks mamos prasyt ar ko nes pati nesugebesiu unsure.gif

Sugebesi, kai nustatyta valanda nieko nebus reikes paciai. Beja, baisiau buvo pirma karta. Šita darba visada prašydavau padaryti vyro, kad jis jaustūsi viso to dalim. Tai dar labiau suartina. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tazye @ 2015 04 12, 14:53)
Sveikos merginos, vis neprisiruošdavau pas Jus. Iki šiandien. Mano žirniukus įsodinl LV 04.01 "melagiukus", iš pradžių jaučiau visus simptomus, bet per velykas pradejau nebejausti. Penktadieni pasidariau hcg 8.1 labai mazas , nt nematomas, o vakar pradejo kristi rudas progesteronas, mausti pilva kaip pries mmm... pasidariau šiandiena nt, jis vos ryškesnis. Bet mmm... taip pat "ryskesnės". Ant nt uzrasyta kad rekcija į hcg 20. Manau, kad man vėl nepavyko.

O koks progesterono lygis? Pakankamas? Kaip suprantu tavo HCG per pora dienu padvigubejo, gal dar yra vilties
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 12, 16:28)
O koks progesterono lygis? Pakankamas? Kaip suprantu tavo HCG per pora dienu padvigubejo, gal dar yra vilties

tai kad supratau iš jos žinutės, kad nt užrašyta reakcija į 20 HCG, t.y. nėštumo testas rodo kai HCG yra 20 ir daugiau. na jautrus.

tazye, antro hcg nedarysi? nes kol nepramušo raudonai ir stipriai, tai vis šansų yra..
Atsakyti

Maniau, kad tu siandien pasidarei kita HCG ir jau rode 20. Nenoretum del ramybes ryt dar HCG pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 12, 17:33)
Maniau, kad tu siandien pasidarei kita HCG ir jau rode 20. Nenoretum del ramybes ryt dar HCG pasidaryt?

Pasidarysiu ryt, bet jau raudonuoja ir skauda, ne tik pilva..... visada guliu, nes jauciu jei atsistociau.... isgeriau 4 vitamino C, Crinono per para susidejau 3. Bet.... turbut laukia kaukimo dienos...
Papildyta:
QUOTE(arista @ 2015 04 12, 17:32)
tai kad supratau iš jos žinutės, kad nt užrašyta reakcija į 20 HCG, t.y. nėštumo testas rodo kai HCG yra 20 ir daugiau. na jautrus.

tazye, antro hcg nedarysi? nes kol nepramušo raudonai ir stipriai, tai vis šansų yra..

Dariusiu, šiandien dar stengiuos laikytis ir nepratrukti. Ryt 20h. Suzinosiu.
Atsakyti