Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

renatuska23 nebijok jei yra kam augti uzaugs.. thumbup.gif
Man irgi si karta ;abai letai augo, nes 7 dienu menopur reikejo dideliu doziu man rods, tai va...

Man siandien atostogos, tai viena namie su suneliu, o jauciuosi nekaip. :abai jau pilvo apacia tempia. bet as labai stengiuosi galvoti pozytiviai ir kalbeti su maziuku(ais). Na tikiuosi. man tik penktadieni vel kraujo rpiduoti, tai tikiuosi, akd viskas gerai bus.

Steka kad net nezinociau ko klausit jei skambinciau. juk pilva tempia ir tiek. jie sako kam lemta isgyvens kam ne tai ne. Aisku dziaugiasi, kad as laukiuosi, bet kartais galvoju, kad nelabai ten jiems viskas rupi blush2.gif
Papildyta:
Tuos yahoo answer reiks ismeginti:)
Atsakyti
Aksioma o kokias dozes menopur tu leidais?ir isvis kiek dienu jie gali augint kol isauga?
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 04 13, 07:59)
Todel pasitikek gydytojais ir pranesk, kokie bus sios dienos pasiekimai.

drinks_cheers.gif
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 13, 09:53)
Sveikos katik po skano nieko gero dydziausias 11mm kiti maziukai kaip sake sesele su pks kartais buna kad letai auga,paeme vel krauja,ejo sesele su daktaru konsultuotis tai siandien ir ryt vel menopura po225 leistis nori paskaitint maziukus greiciau paaugt,ir treciad vel skanas.

Tai del to dozes ir dideles, kad greiciausiai folikulu daug, tik jie kol kas nera tinkamo dydzio. Man panasiai buvo su IVF'u. Visuomet, kai stimuliuodavo, labai gerai augdavo (pas mane ne policistines, bet su polinkiu), o kai nuo IUI perejom prie IVF'o, paskyre kur kas didesnes dozes nei IUI. Irgi buvo kiekio kaitaliojimu. Bet tai tikrai nera blogai, pamatysi, viskas tik i gera 4u.gif
Del to, kad kazko nepasako echo metu - irgi kriminalo neiziureciau. Gal taip nori apsaugoti nuo papildomo streso. Nes juk pasakytu, kad gleivine 5mm, taigi pultum internete normu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi po skano. Atsimenu kaip atrodė pirmadienį ir kaip atrodo šiandien, tai net aš suprantu, kad tikrai užaugo. thumbup.gif

Trečiadienį ims mano "derlių".

Visos stimuliacijos metu nieko nejaučiau, net susileidus vaistus nieko nebūdavo. Kad bent paraudimas ar ką. Net ėmiau galvoti, gal kokios brokuotos partijos vaistus gavau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QuantManiac: 13 balandžio 2015 - 11:31
Renatele as truputeli praleidau, bet gal tau ilgali protokola daro. Del doziu ir augimo tu tikrai nesinervuok, juk tie kurie geri juos sustabdys kad daugiau neaugtų, o kitus daaugins. Juk nera skirtumo ar per 9 dienas suaugins ar per 29 d. Svarbiausia kada daktaras priims sprendima juos išimti. Aukščiau nosytę. 4u.gif
Papildyta:
Del saves nieko nesuprantu prasidejo, pradėjo šeštadieni rudas crinonas kristi, hcg 8,1. Šeštadieni pasidariau nt, rodė neryškų teigiama, ant testo parašyta, kad reguoja į 20. Tada susirgau, šiandien pasidariau kita nt, kuris reaguoja į 25, irgi vos teigiamas. Daktaras nekele ragelio. Ryt vaziuosiu hcg pasidaryti. Šiandien krutinė pradėjo vėl tinti. Tai tokia nei paleista nei pagauta. Tikraja ta žodžio prasme BVEIK NĖŠČIA. Nesuprantu, gal tik viena pamečiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 13, 09:53)
Sveikos katik po skano nieko gero dydziausias 11mm kiti maziukai kaip sake sesele su pks kartais buna kad letai auga,paeme vel krauja,ejo sesele su daktaru konsultuotis tai siandien ir ryt vel menopura po225 leistis nori paskaitint maziukus greiciau paaugt,ir treciad vel skanas.
tai kad nenusimink nera taip blogai, tiesiog ilgiau stimuliuotis reiks. uzaugt turetu jie dar.

QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 13, 11:28)
Aš šiandien irgi po skano. Atsimenu kaip atrodė pirmadienį ir kaip atrodo šiandien, tai net aš suprantu, kad tikrai užaugo.  thumbup.gif

thumbup.gif liuks

as siandien skambinaus i klinika, vakar vakare taip nemaloniai skaudejo, jau tikrai nemazai sakyciau, ne diegliai bet visa apacia pilvo, ir prakaitas saltas pyle, bet taip kokias 3-4 min ir praejo, siand ryte gusis toks ir lygtais buvo, vel prakaitas, bet trumpiau, praejo, dabar nieko. kazkaip buvo neramu. nors kraujo ne lasiuko nebuvo niekada nei spalvotu isskyru..
labai maloni pasitaike moteris, tai sako kol neduria stipriai kad kentet nebegali ir svarbiausia, nera kraujo, nepergyvenk, sako per daug interneta skaitai matyt biggrin.gif sako mes gaunam skambuciu daug, ypac pirmakartes, bet paziurejo dar kart kraujo rezultatus,sako geri pirmu kartu, nieko negaliu itart, tai belieka laukt, sako echo ir neapziuresiu nes dar per anskti. suprantu gi ta.. sako jei jau labai bus blogai ryt skambint vel darys krauja anksciau, bet jei ne, nurimt ir laukt. ai dar sakau man mm budavo labai skaudzios, tai sako gal dar ir del to skausmai didesni dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arista: 13 balandžio 2015 - 12:04
QUOTE(Ausma26 @ 2015 04 13, 09:20)
drinks_cheers.gif

Tai del to dozes ir dideles, kad greiciausiai folikulu daug, tik jie kol kas nera tinkamo dydzio. Man panasiai buvo su IVF'u. Visuomet, kai stimuliuodavo, labai gerai augdavo (pas mane ne policistines, bet su polinkiu), o kai nuo IUI perejom prie IVF'o, paskyre kur kas didesnes dozes nei IUI. Irgi buvo kiekio kaitaliojimu. Bet tai tikrai nera blogai, pamatysi, viskas tik i gera    4u.gif
Del to, kad kazko nepasako echo metu - irgi kriminalo neiziureciau. Gal taip nori apsaugoti nuo papildomo streso. Nes juk pasakytu, kad gleivine 5mm, taigi pultum internete normu ieskoti  biggrin.gif

O kokiais vaistais tau stimuliavo ausma 26?
Atsakyti
Aš kartais merginos pamastau, kad nuo vaistų kiekio mes naktį šviest turėtumėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 13, 10:10)
O kokiais vaistais tau stimuliavo ausma 26?

O kazi kiek cia dienu taip galima stimuliuotis?as snd 7diena
Atsakyti
Nu reikia tikėti, kad viskas visoms bus gerai.
Pridaviau kraują.. seselė ranką su adatą apdraskė, nu bet pagyriau jos manikiūrą, tai tikiuosi, kad tyrimai bus neblogi biggrin.gif.
Ai žodžiu, ruošiausi važiuoti į gėlių gatvę, bet ten kaip supratau AMH tyrimo nedaro, nes telefonu sakė, kad apie tokį negirdėjo.. tai VK nuskausmino taip įspūdingai sakyčiau g.gif .. žodžiu kiek įmanoma tyrimus reikia darytis kitur .. nu bet pirmas kartas.
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 13, 11:28)
Aš šiandien irgi po skano. Atsimenu kaip atrodė pirmadienį ir kaip atrodo šiandien, tai net aš suprantu, kad tikrai užaugo.  thumbup.gif

Visos stimuliacijos metu nieko nejaučiau, net susileidus vaistus nieko nebūdavo. Kad bent paraudimas ar ką. Net ėmiau galvoti, gal kokios brokuotos partijos vaistus gavau  schmoll.gif

Ooo jau treciadieni ims? Super super smile.gif kaip greit viskas
Atsakyti
sveikos mergaites, noreciau prisijungti prie jusu temutes, laukiu 21cd ir pradedam savo kelia i IVF, tikiuosi priimsite ir pagelbesite su begale busimu klausimu 4u.gif ax.gif
Atsakyti