QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 13, 09:53)
Sveikos katik po skano nieko gero dydziausias 11mm kiti maziukai kaip sake sesele su pks kartais buna kad letai auga,paeme vel krauja,ejo sesele su daktaru konsultuotis tai siandien ir ryt vel menopura po225 leistis nori paskaitint maziukus greiciau paaugt,ir treciad vel skanas.
tai kad nenusimink nera taip blogai, tiesiog ilgiau stimuliuotis reiks. uzaugt turetu jie dar.
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 13, 11:28)
Aš šiandien irgi po skano. Atsimenu kaip atrodė pirmadienį ir kaip atrodo šiandien, tai net aš suprantu, kad tikrai užaugo.
Trečiadienį ims mano "derlių".

liuks
as siandien skambinaus i klinika, vakar vakare taip nemaloniai skaudejo, jau tikrai nemazai sakyciau, ne diegliai bet visa apacia pilvo, ir prakaitas saltas pyle, bet taip kokias 3-4 min ir praejo, siand ryte gusis toks ir lygtais buvo, vel prakaitas, bet trumpiau, praejo, dabar nieko. kazkaip buvo neramu. nors kraujo ne lasiuko nebuvo niekada nei spalvotu isskyru..
labai maloni pasitaike moteris, tai sako kol neduria stipriai kad kentet nebegali ir svarbiausia, nera kraujo, nepergyvenk, sako per daug interneta skaitai matyt

sako mes gaunam skambuciu daug, ypac pirmakartes, bet paziurejo dar kart kraujo rezultatus,sako geri pirmu kartu, nieko negaliu itart, tai belieka laukt, sako echo ir neapziuresiu nes dar per anskti. suprantu gi ta.. sako jei jau labai bus blogai ryt skambint vel darys krauja anksciau, bet jei ne, nurimt ir laukt. ai dar sakau man mm budavo labai skaudzios, tai sako gal dar ir del to skausmai didesni dabar