Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Mercuria @ 2015 04 07, 11:20)
user posted image

Nu tikiuos rodys smile.gif

Cia siandienos rytinis.. 10DPI.

Ir koks ružavas smile.gif, as kokius 20 testu dariau, samoningai ružavus smile.gif - laukiu mergaites smile.gif
Atsakyti
Pas mus naujienos tokios:

Iš 6 folių, 4 apsivaisino smile.gif
Ryt tapsiu PUPO smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 04 07, 10:53)
Nuosirdziai patariu visom, nesitikrinti anksciau laiko  schmoll.gif  As net hcg dariau jau 8-9 diena, ir buvo skaiciukai apie 25...o pasirodo neissivaiksciojes ovitrelis  verysad.gif  dziaugsmo aisku buvo,vilciu..o kai gauni visiska nuli sutarta diena, pasaulis suduzta, nes jau vos vos ir pradejome tiketi kad pavyko  verysad.gif Per sias 5 dienas ivariau turbut zilu plauku anksciau laiko, tiek nervu buvo  doh.gif

Visoms  4u.gif Pavasaris puikus sioje temuteje  4u.gif

Foksiuke,

Kiek teko domėtis, ovitrelio ir nėštumo metu gaminamas hcg tikrai skiriasi. Laboratorijoje tikrina būtent antrąjį. Neišsivaikščiojęs ovitrelis gali turėti įtakos TIK testukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Ovitrelis paprastai per 10 dienų išsivaikšto
Atsakyti
na buvau siryt klinikoj vaziuosiu penktad ryte pirmam skanui ziures kaip auga:)tikiuos bus kas nors uzauges:)sorry uz durna klausima kaip jus darot ta hsg?klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 07, 12:05)
Pas mus naujienos tokios:

Iš 6 folių, 4 apsivaisino  smile.gif
Ryt tapsiu PUPO  smile.gif

geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ohoho, kiek padavė pavasarinių velykinių viščiukų! Sveikinimai visoms, linkiu gražaus skaičiukų augimo ir testukų ryškėjimo thumbup.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2015 04 06, 19:57)
Aš po 8 metų lankymosi VK pabėgau pas OK, ir man paskyrė LP. (...)
Ačiū už komplimentą.... labai norėčiau turėti mažesnį stažą ir mažiau žinoti  rolleyes.gif

Nu jo, toks stažas jau rimta... Pilnai tikiu, kad norėtųsi gal ir mažiau žinoti.... doh.gif Šaunuoliai, kad nepasiduodat 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite7 @ 2015 04 01, 18:25)
As teiravausi savo mieste medicina practika siu tyrimu tai sake kad yra trys imuninio nevaisingumo tyrimai, tai  antikuniu pries spermatazoidus, pries palcenta ir dar kazkoks, sake visus tyrimus siuncia i vokietija ir vieno kaina 20 euru. O Tau gal histeroskopija privalomai liepe padaryti pries Ivf, ar itaria ka nors? unsure.gif

Dar yra kariotipo tyrimas, tai jis daromas abiems, jo ir kaina apie 400 Lt vienam. Tai vis mastau daryt jį ar ne, nors gydytoja neskyrė. Kai dariausi praeitą savaitę reikalingus hormonų tyrimus, tai AMH sakė siunčia į Vokietiją ir reiks laukt 3 savaites, velnias dabar jau nebesu įsitikinus, kad sekantį ciklą spėsim pradėt IVF, nes dar nebus visų tyrimų atsakymų verysad.gif . Siunčia hysteroskopijai, kadangi pasiryžau IVF ir sakė lyg polipą mato, jau turėjau HS kovo mėn darytis, tačiau brudas pūslelinė ant lūpos pakišo koją, išsiuntė namo. Tai dabar šį ketvirtadienį eisiu, tikiuosi viskas pavyks ir, kad galėčiau eiti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2015 04 07, 11:45)
Ir koks ružavas smile.gif, as kokius 20 testu dariau, samoningai ružavus smile.gif - laukiu mergaites smile.gif

biggrin.gif ašiandien pirkau panašų, bet tik mėlyni buvo biggrin.gif tai bus berniukas? bigsmile.gif biggrin.gif aišku nesvarbu, svarbu, kad viskas gerai būtų biggrin.gif

QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 07, 13:05)
Iš 6 folių, 4 apsivaisino  smile.gif
Ryt tapsiu PUPO  smile.gif

liuks thumbup.gif tai čia bus tau 3 d.? linkiu, kad visi išaugtų iki rytojaus irgi.

QUOTE(žieminukė @ 2015 04 07, 13:58)
Ovitrelis paprastai per 10 dienų išsivaikšto

aha.. ką ir sakau..

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 15:04)
na buvau siryt klinikoj vaziuosiu penktad ryte pirmam skanui ziures kaip auga:)tikiuos bus kas nors uzauges:)sorry uz durna klausima kaip jus darot ta hsg?klinikoj?

per pirmą skaną dar nebus niekas paaugę, nes juk dar nesileidi auginamųjų. pažiūrės ar nėra cictų, ir suskaičiuos kiek iš vis folių abiejuose kiaušidėse,gimdos gleivinę pažiūrės, ir pan. o tada jau pradėsi leistis menopurą ir po savaitės turbūt važiuosi skaičiuot derliaus mirksiukas.gif
HCG paskiria ta pati klinika, kurioje ir darysi ivf. po įspdinimo pasakys datą kada darytis, nesk galos.

nebenoriu ebay testukų, šešėlių žaismas ten cool.gif užėjau į pardę ir nusipirkau normalų,man rami galva bent iki ketvirtadienio svarbiau nei keli eur blush2.gif elektroninį laikau rytojui arba ketvirtadienio rytuij, nu reikia man kad tas aparačiukas parašytų "Pregnant" wub.gif
o čia dabar grįžus iš darbo pasidariau. į tą patį merkiau šitą ir ebay, ebay tai šešėlis toks pat kaip ryte, padidinamo stiklo reikia, o šitas gražiai iš kart išryškėjo wub.gif jetau kaip smagu, dabar aišku didžiausias rūpestis, kad augtų gerai ir svarbiausia, vietoj.. bet dar teks luktert kol tą sužinosiu unsure.gif
user posted image

šiandien 10 DPI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arista: 07 balandžio 2015 - 16:49
arista as jau leidziuos menopura jau 3diena,penktadienis jau bus 6diena kaip leidziuos,juk as sestad susirgau o antra menesiniu diena sekmad man reikejo pradet menopura leistis,tai tu sakai man penktad dar nieko nepasakys ar auga ar ne kas?sveikinu tave arista kaip fainai:) 4u.gif nestuke.gif
Papildyta:
arista ar dave narkoze kai folius iseme?ir kaip su idejimu atgal ar lb skauda?
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 17:14)
arista ar dave narkoze kai folius iseme?ir kaip su idejimu atgal ar lb skauda?

Žiūrint kur darot procedūrą smile.gif VK punkciją daro su pilna narkoze (miegosit). Girdėjau, kad užsieny kai kur ir neduoda narkozės. Embrionų perkėlimas visiškai neskausmingas. Jei darėt IUI, tai praktiškai tas pats smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Jau keleta metu esu tyli skaitytoja, besidominti kitu likimo draugiu sekmem ir nesekmem ir taip isgyvendama savasias. Mano istorija trumpai: nevaisingumo priezastys nenustatytos, po nesekmingu naturaliu bandymu, tyrimu ir 3 IUI seke 2 IVF. 1 IVF - jokio kibimo. 2 IVF - sekmingas, deja, vos 9 sav., po to persileidimas ir vel viskas is naujo.
Siandien esu 3 IVF cikle, siandien tapau pupo. Ir nepaisant pozityvaus nusiteikimo ir tikejimo, jog jei pasiseke viena karta, vadinasi tai imanoma, kartu kankina begaline baime, o jei tai vel pasikartos... blush2.gif
Gal butent del to, pasiryzau pagaliau islysti I dienos sviesa ir pasidalinti savo istorija, juk jus tikrai zinote kaip kartais reikia kazkam pasipasakoti ar su kuo pasitarti rolleyes.gif
Taigi as "in", tikiuosi nuo siol aktyviai, o ne pasyviai ax.gif
Atsakyti