QUOTE(Liudesyspraeis @ 2015 04 07, 11:45)
Ir koks ružavas

, as kokius 20 testu dariau, samoningai ružavus

- laukiu mergaites

ašiandien pirkau panašų, bet tik mėlyni buvo

tai bus berniukas?

aišku nesvarbu, svarbu, kad viskas gerai būtų
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 07, 13:05)
Iš 6 folių, 4 apsivaisino
Ryt tapsiu PUPO
liuks

tai čia bus tau 3 d.? linkiu, kad visi išaugtų iki rytojaus irgi.
QUOTE(žieminukė @ 2015 04 07, 13:58)
Ovitrelis paprastai per 10 dienų išsivaikšto
aha.. ką ir sakau..
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 15:04)
na buvau siryt klinikoj vaziuosiu penktad ryte pirmam skanui ziures kaip auga:)tikiuos bus kas nors uzauges:)sorry uz durna klausima kaip jus darot ta hsg?klinikoj?
per pirmą skaną dar nebus niekas paaugę, nes juk dar nesileidi auginamųjų. pažiūrės ar nėra cictų, ir suskaičiuos kiek iš vis folių abiejuose kiaušidėse,gimdos gleivinę pažiūrės, ir pan. o tada jau pradėsi leistis menopurą ir po savaitės turbūt važiuosi skaičiuot derliaus
HCG paskiria ta pati klinika, kurioje ir darysi ivf. po įspdinimo pasakys datą kada darytis, nesk galos.
nebenoriu ebay testukų, šešėlių žaismas ten

užėjau į pardę ir nusipirkau normalų,man rami galva bent iki ketvirtadienio svarbiau nei keli eur

elektroninį laikau rytojui arba ketvirtadienio rytuij, nu reikia man kad tas aparačiukas parašytų "Pregnant"
o čia dabar grįžus iš darbo pasidariau. į tą patį merkiau šitą ir ebay, ebay tai šešėlis toks pat kaip ryte, padidinamo stiklo reikia, o šitas gražiai iš kart išryškėjo

jetau kaip smagu, dabar aišku didžiausias rūpestis, kad augtų gerai ir svarbiausia, vietoj.. bet dar teks luktert kol tą sužinosiu
šiandien 10 DPI

PUPO 24/03 2*3 d.embrio,8last. Kumsciai suspausti!