QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 18:14)
arista as jau leidziuos menopura jau 3diena,penktadienis jau bus 6diena kaip leidziuos,juk as sestad susirgau o antra menesiniu diena sekmad man reikejo pradet menopura leistis,tai tu sakai man penktad dar nieko nepasakys ar auga ar ne kas?sveikinu tave arista kaip fainai:)

Papildyta:
arista ar dave narkoze kai folius iseme?ir kaip su idejimu atgal ar lb skauda?

Papildyta:
arista ar dave narkoze kai folius iseme?ir kaip su idejimu atgal ar lb skauda?
soris, aš kažkokia pasimetus tarp datų, gi berots minėjai jau kad leidies, sumakalavau tave.. jei jau savaitė,tai bus tada kažkas paaugę.
man kai pirmiausiai būdavo pradinė echo ir tik tada leisdavo pradėti,tai užsikabinau už to

man narkozę davė kai ėmė folius, kaip jau sako minevra, priklauso nuo klinikos. aš pusiau miegojau, pabudindavo mane paklaust ar neskauda ir kaip jaučiuos, ir toliau snaudžiau, jutau momentu kažką, bet tikrai neskaudėjo, iš vis po to mažiau skaudėjo nei pirmu kartu, vaistų neprireikė, tik šiltos pūslės.
o kai įdeda visai neskauda, ir nieko nejauti. na sėdi ant kėdės, įdeda plėtiklius ar ką ten, pravalo šaltu tokiu ir viskas, nejauti daugiau nieko, deda kateterį ir suleidžia embrionukus, viską matai ekrane.
mes IUI nedarėm, bet manau, kad tokia pat esmė.
ar darėt jūs IUI ar ir iš kart ivf?
o kur tu darais, kokioj klinikoj?
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 07, 20:11)
Gal butent del to, pasiryzau pagaliau islysti I dienos sviesa ir pasidalinti savo istorija, juk jus tikrai zinote kaip kartais reikia kazkam pasipasakoti ar su kuo pasitarti
Taigi as "in", tikiuosi nuo siol aktyviai, o ne pasyviai

Taigi as "in", tikiuosi nuo siol aktyviai, o ne pasyviai

sveikinimai su pupo, na kad tas trečias kartas būtų sėkmingas

kada lemiama diema?
Papildyta:
Beje, merginos, kas jau po įsdinimo. kai susiedat progesteroną, kiek laiko išknčiant nenueit į wc? arba kitaip paklausiu, gal teko kur skaityt ir susidurt, kiek laiko reikia kad organizmas pasisavintų kiek reikia progesterono.
aš banda valandą bent jau, bet daugiau neišeina, bet ir po valandos atrodo kad viskas nusivalo į popierių

Kada hcg dar nezinau, nes ketvirtadieni dar blastutes planuojam det, jei tik isaugs. O tada jau suzinosiu kada reikes krauja nuleidinet, bet logiskai kraujo tyrimai turetu buti ~20d.
Papildyta:
Na,bent jau mano atveju isemimas trunka apie 2-3val., bet ilgiausia uztrunka paruosiamieji dabai ir atsigavimas po narkozes, nes po proceduros leidzia siek tiek pamiegot, atsigaut. Na, bet as niekad nemiegu
O idejimas labai greita procedura trunkanti apie 30-40 min, is kuriu daugiausia laiko tuesiog ramiai guli po idejimo
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 20:51)
ar ilgai trunka isemino ir idejimo proceduros arista?
Na,bent jau mano atveju isemimas trunka apie 2-3val., bet ilgiausia uztrunka paruosiamieji dabai ir atsigavimas po narkozes, nes po proceduros leidzia siek tiek pamiegot, atsigaut. Na, bet as niekad nemiegu

O idejimas labai greita procedura trunkanti apie 30-40 min, is kuriu daugiausia laiko tuesiog ramiai guli po idejimo

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 20:31)
mes cia uk south yorkshire o tu?
aš Belgijoje ..
kiekvienai skirtingai, sakyčiau, pasidalins merginos savo patirtim ir gal.
aš prisistačiau į ligoninę kažkur 1,5 val prieš punkciją, persirengiau, tada dar 5 kartus į wc ėjau, iš tų nervų

manau priklauso kiek folių turi, man nuo išvežimo iki patvežimo atgal 40-45 minutės viskas. tada dar leidžia ~2 val pagulėt, pamatuoja spaudimą, jei skauda, vaistų duoda. į wc liepia nueit, ar kraujuoji ar ne. taa dar ateina embriologė ar kas ten pasakyt kiek išpunktavo. šiuo kartu 2 val neišbuvau, jutaus gerai, nekraujavau, tai išleido nepraėjus 2 val.
pats įdėjimas, t.y. nuėjimas į kabinetą ir visa procedūra sakyčiau buvo +-20 min. tada po to grįžau į palatą ir dar liepė pagulėt 15 min, į wc ir namo.
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 07, 21:14)
Kada hcg dar nezinau, nes ketvirtadieni dar blastutes planuojam det, jei tik isaugs. O tada jau suzinosiu kada reikes krauja nuleidinet, bet logiskai kraujo tyrimai turetu buti ~20d.
aha, su blastute tai gal ir anksčiau.
oi tas laukimas

nors mano vyriškis grįžęs, kai pamatė testą sako it`s all happening... aišku jis be proto laimingas, bet dabar sako tas laukimas 10 d. atrodo menkniekis palyginus su 9 mėnesiais

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 07, 21:56)
as labiausiai ir bijau to isemimo ir idejimo o b gali dalyvaut abu kartus?
Papildyta:
o kaip jums augo arista foliai ar viskas grazei isaugo?kaip ten kas vyko papasakokit:)
Papildyta:
o kaip jums augo arista foliai ar viskas grazei isaugo?kaip ten kas vyko papasakokit:)

ne, kai atliekama punkcija vyras nebūna (na bent jau neteko girdėt kad kur buvo) kai įsodina,gali.
čia jau gaunas vos ne kaip mano monologas

QUOTE(steka @ 2015 04 07, 19:49)
Arista, jei naudoji Utrogestan tai raso, kad uztenka 20-30 min isisavinimui. Jei neramu, tai gali paklaust monitoringo. Jie, beje, turi pasakyti ir parametrus po kiekvieno kraujuko nuleidimo.
Kam tas utrogestan nes ziuriu man jie irgi atsiunte
Oi jauciu turiu beda
Pasidariau kraujo tyrima sestadieni, ir rado pas mane chlamidijju antikuniu. Salia komentaras, kad infekcija sena arba labai "sviezia" (nes antikuniu nedidelis kiekis). Ar kam taip buvo? Turbut lieps issigydyti ta chlamidija pries visas proceduras. Gal kas zinote, kiek trunka gydymas?
Tiek laukiau, tiek laukiau, ir se tau

Tiek laukiau, tiek laukiau, ir se tau