Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Oi, pripainiojau skaičiukų lotuliukas.gif
QUOTE(Minevra @ 2015 04 09, 08:53)
O jūs įsivertinkite, ko labiau bijot, ar kad iš 2 nė vienas neužkibs (tada geriau dėti 3), ar kad bus dvynukai (tada dėkit 2). Aš dvynukų bijojau... blush2.gif

Mercuria
, labai ryškus testukas, sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Dabar man toks klausimas kiek man cia pinigeliu siandien reiks? Gonaliui? Jei sake po 150 po to po 50 lyg ir leistis... Koek cia mazdaug net neisivaizduoju eur?
Atsakyti
Mercuria, sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 07, 08:37)
Pamačiau šitą temą ir nusprendžiau užsiregistruoti.

Man endo ir policistines kiaušides, diagnozuotos jau anksčiau.
Iš vyro pusės oligoastenoteratozoospermija.
Kartu >10 metų. Bandėm 3 metus.

VK'e iš mūsų juokiasi, kad kaip tokie vienas kitą ir suranda  ax.gif Mums per pirmas savaites visus tyrimus padarė - nuo paprasčiausių kraujo hormoninių iki salpingografijos. Abu galvojome, kad sunkumų bus tik dėl manęs, bet va kaip pasirodo būna.

Dabar leidžiuosiu Gonal'į, jei viskas bus gerai, laukiam ISCI. Dar nesulaukėm atsakymų dėl galimų chromosominių translokacijų iš vyro pusės, bet VK sakė, kad nėr čia ir ko laukti  rolleyes.gif

Kokia gydytoja VK pasirinkote?
Linkiu sekmes! Kad tik viskas butu gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minevra @ 2015 04 09, 09:53)
Oi pažįstama dilema  biggrin.gif  Aš iš pradžių galvojau iš vis noriu tik 1 dėti, na bet laimė gydytoja taktiškai atkalbėjo doh.gif  lotuliukas.gif Tai dėjom vieną 2 d. embrioniuką ir 1 blastutę, gavosi vienas pilve dabar nestuke.gif

O jūs įsivertinkite, ko labiau bijot, ar kad iš 2 nė vienas neužkibs (tada geriau dėti 3), ar kad bus dvynukai (tada dėkit 3). Aš dvynukų bijojau... blush2.gif

O tas vienas kai issivalinejo buvo kraujo ar kokiu isskyru. Aplamai kaip tas pasireiskia 1 atmetimas
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 09, 11:12)
O tas vienas kai issivalinejo buvo kraujo ar kokiu isskyru. Aplamai kaip tas pasireiskia 1 atmetimas

Nieko nebuvo, jokių išskyrų. Jis greičiausia ir prisitvirtinęs nebuvo. Galbūt tiesiog nustojo vystytis, nežinau. Kraujavimas eina, kai gleivinė valosi, o tokio milimetrinio dydžio embrioniuko nesuseksi, jei kitas prisitvirtino ir gleivinė toliau auga.
Atsakyti
Man vis paskauda kairi sona, apacioj, lyg kiausines kur yra... nzn ar cia jau nerimau g.gif
Atsakyti
Šiandien buvau VK (gydytojo specialiai nesirinkome, man jie ten visi šaunūs atrodo).

Sakė vienoj kiaušidėj folikulai visai gražiai auga ir jų užteks.
Toliau iki pirmadienio leisiuos gonalį po 150VV ir cetrotidą.

Nežinau, nieko aš nuo to gonalio nejaučiu. Gal nuo cetrotido kas nors pasijus rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, man gydytoja patarė gerti Inofolic iki IVF. Gal kuri iš jūsų vartojot? Kažkaip kaip folio rūgščiai kaina didoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2015 04 09, 11:33)
Man vis paskauda kairi sona, apacioj, lyg kiausines kur yra... nzn ar cia jau nerimau  g.gif

Ar sudiegia ir ramu, ar pastoviai maudzia? Diegliukai yra normalu, nes gimdoje procesai vyksta. Jeigu labiau skauda, tai gali buti gimdos tonusas padidejes. Mergaites magnio miltuku tam pageria. Skaiciau, kad magnis ir galvos skausma pamazina.

Ausma, kaip tu? Ka sake gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 09, 13:12)

Dalis įsodintų embrionų juk nedasivysto iki blastocistos stadijos, tiesiog kažkurioj stadijoj nustoja vystytis ir sunyksta.
Atsakyti
Mano 10 DPĮ HCG buvo 170, nešioju du wub.gif
Atsakyti