Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(arista @ 2015 04 08, 10:01)
ypac tuos kur uzkreciami lytiniu keliu. veliau jau nebedarem, na nes abu 100 proc tikri, kad niekur neuzsikretem, iki tol kas buvo seniau kraujyje kas ten zino. aisku nieko nebuvo, bet reikia issitirt.

Tas tyrimu sarasas nera begalinis. Kuris is ju rodo galimybe uzsikresti kuom nors tik lytiniu keliu? g.gif Ta pacia chlamydia galima pasigauti baseine.
Mes irgi tikri 100%, kad nei vienas nenukrypome i shona biggrin.gif O bet taciau, ZHIV irgi uzsikrecia ne tik narkomanai bei prostitues. Nekalbant jau apie hepatitus.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 04 08, 11:09)
Tas tyrimu sarasas nera begalinis. Kuris is ju rodo galimybe uzsikresti kuom nors tik lytiniu keliu?  g.gif Ta pacia chlamydia galima pasigauti baseine.
Mes irgi tikri 100%, kad nei vienas nenukrypome i shona  biggrin.gif O bet taciau, ZHIV irgi uzsikrecia ne tik narkomanai bei prostitues. Nekalbant jau apie hepatitus.

jei kazko nemaisau, tai patikimesnis chlamydiju nustatymo testas yra tepinelio paemimas. Gal klustelk gydytojos, ar nebutu geriau ji pasidaryti, kad tiksliai zinoti diagnoze... g.gif
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2015 04 08, 10:10)
mums dar davė pusę metų bandyt natūraliai iki IVF. Bet kadangi jau laikas senka, tai aš pradėjau domėtis IVF. ir va labiausiai tas nervina, kad iš savo ginekologės mažai tyrimų kokių gavau.. laparoskopiją pasidarius, turiu tik vieną tokį pusiau kiaušintakį sad.gif kol bandau natūraliai, norėčiau išsitirti visko kuo daugiau. o apie chlamidijas tai visokių baisybių girdėjus. todėl ir neramu.

Zibute 30 surase visus reikalingus testus. Galbut pirmiau juos pasidaryk ir tik tuomet, jei bus del ko, imk stresuoti 4u.gif
Atsakyti
Kad nelabai matau prasmes. Nes jei jau rado kazka, tai reiskias yra/buvo. Vans, reikia gydyti.
Tikiuosi gauti gydytojo komentara siandiena.
Atsakyti
Na va pramuse mm kaip laikrodukas smile.gif skambinaim tuoj daktarei ax.gif
Atsakyti
Šiai dienai naujienos tokios:
Iki siandienos dar vienas embrioniukas apsivaisino! Is 6 gavosi 5!
2 idealios kokybes! Viena isodinom siandien, dar 1 bastocistute sodinsim sestadieni. O kitus jei bus ok saldysim, spresim sestadieni kaip kas kiek... nezinau ar teisingas sprendimas buvo tik 1 deti snd, bet manau niekas nevyksta siaip sau smile.gif

O dbr guliu ir meldziu, kad gerai jis ten isitaisytu smile.gif

Visom linkejimai! Ir visai nebaisu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2015 04 08, 11:32)
Man nuo vakar labai galva skaudejo, tai visa vakara, visa nakti ir atsikeliau taip pat.... va tik i darba atejau, isgeriau puodeli arbatos ir aprimo... vakar grizau namo atsisedau prie tv ir luzau, pora valandu nuparpiau  lotuliukas.gif

Siandien visa ryta pykina belekaip...

prasideda smagumai. aš tai nieko nejaučiu dar, apart pamaudimo pilvo. ir speneliai jei paspaudžiu, jaučiu,taip nieko. nu dar anksti. viskas priešaky manau.

QUOTE(steka @ 2015 04 08, 12:07)
As pirmakart kai skambino monitoringas irgi nezinojau ko klausti ir ar galima klausti. O jie ir nepasivargina daugiau info suteikti, jei neklausi. Todel drasiai klausk ir jie atsakys. Pvz koks HCG lygis ir koks progesterono lygis. Zinodama, kad tarkim progesterono lygis yra ant ribos, gali staigiai pamegint susimedziot leidziamo progesterono ir pataisyt padeti. Nors nemanau, kad tau to reikes, nes kas iskrenta tai yra vaskinis utrogestano apvalkalas, kuris yra netirpus ir kitaip negali pasisalinti.

aha, klausiu. man svarbu žinot.
bet čia kaip ir po punkcijos sekančią dieną nieko nesakė nei kiek apsivaisino nei ką, tai galvojau mirsiu, sako pasikeitė taisyklės.tai gal ir dabar kas bus. nu bet gal ne. nebedaug laukt, ryt.
o dėl utrogestano,tai aišku, nuraminai 4u.gif taip ten ir atrodo kaip tas apvalkaliukas,toks plastikas.

QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 08, 13:24)
Šiai dienai naujienos tokios:
Iki siandienos dar vienas embrioniukas apsivaisino! Is 6 gavosi 5!
2 idealios kokybes! Viena isodinom siandien, dar 1 bastocistute sodinsim sestadieni. O kitus jei bus ok saldysim, spresim sestadieni kaip kas kiek... nezinau ar teisingas sprendimas buvo tik 1 deti snd, bet manau niekas nevyksta siaip sau smile.gif

O dbr guliu ir meldziu, kad gerai jis ten isitaisytu smile.gif

Visom linkejimai! Ir visai nebaisu buvo smile.gif

nu va puikios žinios! manau kad viskas gerai, šiandien vienas, šešt. dar vienas ir bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mum tai iš karto tyrimus dėl LPL ir kitų infekcijų darė.
Atsimenu kai dar šeimos daktarei užsiminiau, kad planuoju į VK kreiptis, tai rekomendavo pasidaryti ir su jais eiti, kad laiko ir pinigų susitaupytų, bet tingėjau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o aš vakar galvojau, o jeigu bus tinkamų blastučių daugiau - gal imti ir 2 šeštadienį pasitalpinti... Vis didesnė tikimybė... Bet aišku dvinukų irgi tada laaaabai didelė..... O kaip sakė biologas Paulius - 3 jau tikrai yra blogai.. doh.gif

Taip norisi, kad šis kartas būtų pimas ir paskutinis.......

cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Siandien vakare lekiu apziurai ir start! Vakar zejau kaip gonali leistis.. Brrr reiks mamos prasyt ar ko nes pati nesugebesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2015 04 09, 09:03)
Labas rytas 4u.gif

Siandien vakare lekiu apziurai ir start! Vakar zejau kaip gonali leistis.. Brrr reiks mamos prasyt ar ko nes pati nesugebesiu unsure.gif

4u.gif Sekmytės 4u.gif

Nieko baisaus, kartą pabandysi ir viskas bus ok. Man pačiai kaip tik ne taip skauda... Nors neskauda visai, bet tas jausmas toks...
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 09, 07:56)
Labas rytas,

o aš vakar galvojau, o jeigu bus tinkamų blastučių daugiau - gal imti ir 2 šeštadienį pasitalpinti... Vis didesnė tikimybė... Bet aišku dvinukų irgi tada laaaabai didelė..... O kaip sakė biologas Paulius - 3 jau tikrai yra blogai.. doh.gif

Taip norisi, kad šis kartas būtų pimas ir paskutinis.......

cool.gif

Oi pažįstama dilema biggrin.gif Aš iš pradžių galvojau iš vis noriu tik 1 dėti, na bet laimė gydytoja taktiškai atkalbėjo doh.gif lotuliukas.gif Tai dėjom vieną 2 d. embrioniuką ir 1 blastutę, gavosi vienas pilve dabar nestuke.gif

O jūs įsivertinkite, ko labiau bijot, ar kad iš 2 nė vienas neužkibs (tada geriau dėti 3), ar kad bus dvynukai (tada dėkit 3). Aš dvynukų bijojau... blush2.gif
Atsakyti
user posted image

siandien 12DPI
Atsakyti