QUOTE(Mercuria @ 2015 04 08, 11:32)
Man nuo vakar labai galva skaudejo, tai visa vakara, visa nakti ir atsikeliau taip pat.... va tik i darba atejau, isgeriau puodeli arbatos ir aprimo... vakar grizau namo atsisedau prie tv ir luzau, pora valandu nuparpiau
Siandien visa ryta pykina belekaip...
prasideda smagumai. aš tai nieko nejaučiu dar, apart pamaudimo pilvo. ir speneliai jei paspaudžiu, jaučiu,taip nieko. nu dar anksti. viskas priešaky manau.
QUOTE(steka @ 2015 04 08, 12:07)
As pirmakart kai skambino monitoringas irgi nezinojau ko klausti ir ar galima klausti. O jie ir nepasivargina daugiau info suteikti, jei neklausi. Todel drasiai klausk ir jie atsakys. Pvz koks HCG lygis ir koks progesterono lygis. Zinodama, kad tarkim progesterono lygis yra ant ribos, gali staigiai pamegint susimedziot leidziamo progesterono ir pataisyt padeti. Nors nemanau, kad tau to reikes, nes kas iskrenta tai yra vaskinis utrogestano apvalkalas, kuris yra netirpus ir kitaip negali pasisalinti.
aha, klausiu. man svarbu žinot.
bet čia kaip ir po punkcijos sekančią dieną nieko nesakė nei kiek apsivaisino nei ką, tai galvojau mirsiu, sako pasikeitė taisyklės.tai gal ir dabar kas bus. nu bet gal ne. nebedaug laukt, ryt.
o dėl utrogestano,tai aišku, nuraminai

taip ten ir atrodo kaip tas apvalkaliukas,toks plastikas.
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 04 08, 13:24)
Šiai dienai naujienos tokios:
Iki siandienos dar vienas embrioniukas apsivaisino! Is 6 gavosi 5!
2 idealios kokybes! Viena isodinom siandien, dar 1 bastocistute sodinsim sestadieni. O kitus jei bus ok saldysim, spresim sestadieni kaip kas kiek... nezinau ar teisingas sprendimas buvo tik 1 deti snd, bet manau niekas nevyksta siaip sau
O dbr guliu ir meldziu, kad gerai jis ten isitaisytu
Visom linkejimai! Ir visai nebaisu buvo
nu va puikios žinios! manau kad viskas gerai, šiandien vienas, šešt. dar vienas ir bus gerai

PUPO 24/03 2*3 d.embrio,8last. Kumsciai suspausti!