Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 15:41)
Kaip butu, jeigu butu?
Nemanau, kad tiek laiko nepastebeciau, o jei jau nepastebeciau tiek ilgai-priimciau kaip akmeni i savo rutu darzeli, kad gyvenau su zmogum, kurio visiskai nepazistu, o kaltas kas, kad nepazistu salia esancio?

Tu tiesiog neatsakai į klausimą, daug kalbi apie supratimą, o va paaiškinti jo negali. biggrin.gif

Koks skirtumas pažįsti tu tą žmogų su kuriuo gyvenai ar ne, kalbam apie tai, kaip tu jį suprastum?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 13, 15:24)
Jeigu mano draugas paaiskintu man, kad man nuejus i kaire jis bandytu suprasti mano jautrios sielos virspesius, padaryciau tam tikra isvada apie jo savigarba ir apie vertybiu skale.

Kiek gyvenime pastebejau, tai labiausiai kategoriski ir sunkiausiai atleidzia butent maziausios savigarbos zmones.. kazkodel... gal tiesiog aplink tokie pasitaike..
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 04 13, 15:58)
Tu tiesiog neatsakai į klausimą, daug kalbi apie supratimą, o va paaiškinti jo negali.  biggrin.gif

Koks skirtumas pažįsti tu tą žmogų su kuriuo gyvenai ar ne, kalbam apie tai, kaip tu jį suprastum?

Na geras, koks skirtumas...
Va todel jei tu ji nepzisti krize ir ivyko.

O supratimas prasideda nuo to, kad pretnezijas pradedi kelti sau, bandai suvokti priezasti, kilusios seimoje krizes.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 04 13, 15:58)
Tu tiesiog neatsakai į klausimą, daug kalbi apie supratimą, o va paaiškinti jo negali.  biggrin.gif

Nu tai o supratimas, kad visiskai nepazisti salia esancio-jis nieko vertas?
Informacija apie neistikimybe butu baze pokalbiui, o kalbantis-kaip dabar tau paaiskint, kaip suprasciau zmogu-nu supratimo budu, kaip kitaip? Kas cia neaiskaus tau? Kaip suprantamas zmogus? Nu kaip tu teksta supranti? Kaip zodzius supranti? Kaip isvadas daraisi?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 15:07)
Matote, neistikimybe man butu kaip 'peilis i nugara'. O kai peilis nugaroje, tikrai nebutu idomu priezastys/pasiteisinimai.

O savyje paieskoti priezastys, del kurios kilo seimoje krize irgi nemotais?
Isijausime i aukos vaidmeni ir jura iki keliu?

Siaip priezastis, mano galva butina issiaiskinti, jei ne del sios seimos tai bent jau del kitos, kad jau kitoje nedaryti tu paciu klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 16:09)
Na geras, koks skirtumas...
Va todel jei tu ji nepzisti krize ir ivyko.

O supratimas prasideda nuo to, kad pretnezijas pradedi kelti sau, bandai suvokti priezasti, kilusios seimoje krizes.

Oi, dekui, jus tiksliai "v tocku", bo as jau net zodziu neberadau, kaip ta supratima aprasyt..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 04 13, 14:28)
Gal tu gali konkrečiau, tą savo vis minimą supratimą paaiškinti.  Kaip tai atrodytų realybėje, veiksmai, mintys.
Na gerai, primityviai, sužinai, kad vyras buvo neištikimas, kokius 2 m., kaip tu jį supranti? Du metus tau melavo, pastoviai, važiuoju kažkur, dabar supranti, kad gulėjo su meiluže, kad parvažiavęs iš jos sakė tau, kad myli, kad tu skambinai , o jis tuo metu iš lovos atsiliepdavo, kad laisvas laikas buvo ne su šeima, o su ja, kad jis pagaliau šeimos pinigus leido meilužei, kai tuo tarpu galbūt tu papildomą darbą dirbai dėl šeimos gerovės ir t.t. Kaip pasireikštų tavo supratimas?  g.gif

Dabar galvoju, kad neatleisciau vyrui.

Jei santykiai iki neistikimybes suzinojimo buvo tokie, kad blogiau jau niekur, tada neistikimybe gali viska pakeisti i gera puse, bet jei santykiai seimoje buvo geri, tada neistikimybe viska gali susikti nepataisomai.
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau.. ir supratau, kad as prie tu - siaurai mastanciu biggrin.gif

Moonte, man toks itarimas, kad paciai teko/tenka gyventi su neitin istikimu vyru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 16:13)
O savyje paieskoti priezastys, del kurios kilo seimoje krize irgi nemotais?

QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 16:16)
Oi, dekui, jus tiksliai "v tocku", bo as jau net zodziu neberadau, kaip ta supratima aprasyt..smile.gif

Super thumbup.gif
O jūsų asmenine nuomone, kada tą patį daro neištikimasis? Nes, kaip žinia santykiai dviejų žmonių reikalas.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2015 04 13, 15:23)
Dabar galvoju, kad neatleisciau vyrui.
Jei santykiai iki neistikimybes suzinojimo buvo tokie, kad blogiau jau niekur, tada neistikimybe gali viska pakeisti i gera puse, bet jei santykiai seimoje buvo geri, tada neistikimybe viska gali susikti nepataisomai.

jeigu apie ją sužinai, o jei ne?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 15:27)
jeigu apie ją sužinai, o jei ne?

Anksciau ar veliau, as suzinociau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 13, 16:25)
Super  thumbup.gif
O jūsų asmenine nuomone, kada tą patį daro neištikimasis? Nes, kaip žinia santykiai dviejų žmonių reikalas.

Jei pradeti blusinetis, tai jau tikrai skirkites. Vadinasi seimos niekada nebuvo, o tik vaiku darzelis, per anksti vede zmones.

Stengiasi del santikiu tik tam kam jie yra vertybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 balandžio 2015 - 15:31