Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužių santykiai, kai abu turi šeimas

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 13, 16:40)
problemos tokios, kad toks zmogus yra psichopatas. jis ir seima savo vartoja, ir vaikus, or gimines artimuosius. nes jis vat toks vat vartotojas. bejausmis. ir jam gydytis reikia, o ne pagal susitarima ieskot , ka cia dar pavartojus.
cia kaip narkomanija, supranti? nebuna taip, kad ji liestuntik viena vartojanti narkotikus asmeni, ji paliecia ir jo seima, ir jo socialini gyvenima,mir visuomene laikui begant.
patologijas reikia gydyt, o ne pataikaut joms

o kaip jau suzinot, kad tos priezasties reikia ieskot, jei niekas taves neinformuoja apie iskilusia krize ir partnerio pasirinkta buda jai isprest? biggrin.gif arba jei po 10m informuoja kokie nors ikalciai? biggrin.gif

Nejaugi, gal galima nuoroda kur ivardinta, kad tai psichopatai, nes labai domiuosi tuo.
O jus neglumina kad siaip visi zmones yra vartojami ir jus tame tarpe. Per TV ar per kitur transliuojamos reklamos, juk per jas ziurovus vartoja, darbdaviai zmones vartoja, o nauji darbo santikiu pasiulymai, tai isvis pagristas "darbuotoju vartojimu" ir t.t. ir t.t. Todel, gal nereikia tu psichopatu...

Kokiu budu reikia zmogu informuoti, kad ju seimoje yra krize? Galimai atbuko, uzmigo ant lauru, kad nejaucia, kas salimais dedasi, galimai del to si krize ir atsitiko... O gal buvo abejingi, rutina ir t.t. O gal sitma kartu sake, bet neisgirdo. O gal ir nesake, nes zinojo kad ka bepasakytu viskas bus nuleista negirdomis.
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2015 04 13, 16:45)
vilnera, o jusu vyras jums neistikimas ar buvo?

Manau, kad ne. O jei buvo-tai zinokit, nieko nepajutau, protingas jis pas mane labai smile.gif
O jusu?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 13, 15:33)
nesužinotum smile.gif nebent vyras su tavimi nelabai laimingas, o susiradęs meilužę staiga pradėtų atrodyti kaip grietinės prislaižęs katinas. O jei vyras su tavim laimingas, bet eina į šoną, galvą guldau - nesužinotum.

Nepazisti manes, as per daug itari biggrin.gif , labai pastebiu bet kokius smulkmenas, netikiu, kad vyras mane sugebetu apgaudineti man nesuuodziant biggrin.gif.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 13, 15:40)
drinks_cheers.gif labai pritariu. kai santykiai tragiski, ir prarast nera ko, tada ta neitikimybe vienaip ar kitaip gali du zmones islaisvint arba priverst naujai vienas i kita pazvelgt. bet tada ir nera snekama, kad oi kaip as myliu sutuoktini, jis toks geras, puikus nuostabus, o as cia tik siaip is tos supermeiles geisma kitam pajutau ir kojas praskeciau.

Butent drinks_cheers.gif .

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 13, 15:46)
na cia gi rase kai kurios pagundautojos, kad jos niekaip, tiesiog niekaip negalejo sustabdyt to pirmojo sukritimo i lova su meiluziu. kad jas vat uzvalde kazkokia antgamtine geismo banga ir jos nesugebejo tiesiog likti su kelnaitem  biggrin.gif

Pala pala, o tau niekada taip nekrito kelnaites del jokio vyro rolleyes.gif ? Ar taves nebuvo uzvaldzius ta antgamtine aistra cool.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 13 balandžio 2015 - 15:55
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 13, 15:40)
problemos tokios, kad toks zmogus yra psichopatas. jis ir seima savo vartoja, ir vaikus, ir gimines artimuosius. nes jis vat toks vat vartotojas. bejausmis. ir jam gydytis reikia, o ne pagal susitarima ieskot , ka cia dar pavartojus.
cia kaip narkomanija, supranti? nebuna taip, kad ji liestu tik viena vartojanti narkotikus asmeni, ji paliecia ir jo seima, ir jo socialini gyvenima, ir visuomene laikui begant.
patologijas reikia gydyt, o ne pataikaut joms
o tai jei seksas ir tiek, tai nueini pas sutuoktini ir gauni. kodel ji tenkinti su svetimais?

naujas kūnas
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 16:51)
Man atrodo, neistikimybe gali but ne krizes priezastis, o pasekme. Ir kalbeta, kad seimoj negerai,gali but simtus kartu dar iki neistikimybes.  -is asmeninio patyrimo-turejau tokius santykius zalioj jaunystej, bendravom 3 metus, jausmai turbut buvo, bet man tuose santykiuose nebuvo gerai, kalbejau ir sakiau daug kartu, kad man blogai tas ir anas, nulis naudos, na, nusprendziau,kad reik skirstytis. Ir va tada suzinojau, kad mano tam ex tie musu santykiai buvo labai geri, jis,zmogus, net nesuprato, kad kazkas ne taip  blink.gif

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 16:49)
Man atrodo, neistikimybe gali but ne krizes priezastis, o pasekme. Ir kalbeta, kad seimoj negerai,gali but simtus kartu dar iki neistikimybes.  -is asmeninio patyrimo-turejau tokius santykius zalioj jaunystej, bendravom 3 metus, jausmai turbut buvo, bet man tuose santykiuose nebuvo gerai, kalbejau ir sakiau daug kartu, kad man blogai tas ir anas, nulis naudos, na, nusprendziau,kad reik skirstytis. Ir va tada suzinojau, kad mano tam ex tie musu santykiai buvo labai geri, jis,zmogus, net nesuprato, kad kazkas ne taip  blink.gif

drinks_cheers.gif tai as viska suprantu ir puikiai zinau. viskas patirta ir isgyventa biggrin.gif . bet tai matai, neretai zmones nemoka normaliai kalbetis ir normaliai klausytis. pokalbiai virsta priekaistu lavinom pvz. arba beprasmiais kivircais, o tu koks, i save paziurek ir t.t. kalbetis seimoj irgi didelis menas. gal todel tiek daug jaunu seimu ir neatlaiko nei tu kriziu, nei pagundu gundymo.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 16:41)
O ar kas sake kitaip? Kur jus iskaitet, kad neistikimautojas neatsakingas uz savo veiksmus?

Aš taip supratau iš jūsų ir kt oponenčių minčių.
Neištikimąsis turi suprasti, kodėl jo antra pusė buvo neištikima. Šalia to, jis turi jį priimti, negriauti namo sienų. Kad galėtų toliau gyventi turi atrasti savas klaidas. Ir, galų gale suprasti, kad mes visi esame tik žmonės ir žmonės daro klaidas.

Tuo tarpu, žiūrim per visą temą, kokia buvo neištikimojo atsakomybė? Prisipažinti - ne. Nutraukti ryšius - ne. Jaustis atsakingam - ne. Nes viskam atsiranda paaiškinimas: gal jis daug metų sprendė krizę, gal ten į žvaigždes nuskraidino, gal ten pajuto, ko niekada nejuto, gal tai buvo vienkartinis nuotykis ir t.t. ir pan.

Ištikimam žutbūt gaunasi nevalia pasakyti, kad skauda. O, vat neištikimasis tai laisvas lieti ašaras (tai įrodo nuolatinės SM ašaros ne išduotųjų, bet būtent tų, kurie išduoda), nes nu gi skauda. Normalu visa tai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 14:30)

Stengiasi del santikiu tik tam kam jie yra vertybe.

Tikrai bigsmile.gif Ir kiek vertybe tie santykiai buvo keliaujanciam i kaire g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 16:52)
Manau, kad ne. O jei buvo-tai zinokit, nieko nepajutau, protingas jis pas mane labai smile.gif
O jusu?

Protingos moterys, dazniausiai renkasi protingus vyrus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 16:55)
Tikrai  bigsmile.gif Ir kiek vertybe tie santykiai buvo keliaujanciam i kaire  g.gif

Vienareiksmisko atsakymo nesulauksite, tai priklauso nuo situcijos ir neistikimybes intenciju.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 13, 15:46)
na cia gi rase kai kurios pagundautojos, kad jos niekaip, tiesiog niekaip negalejo sustabdyt to pirmojo sukritimo i lova su meiluziu. kad jas vat uzvalde kazkokia antgamtine geismo banga ir jos nesugebejo tiesiog likti su kelnaitem  biggrin.gif

bet kokia puiki pasiteisinimo priemonė- toks geismas apėmė biggrin.gif . Mano supratimu, tai geismai apima anksčiau, nei tie meilužiai atsiranda, ir kas man šitoj vietoj yra keisčiausia ir nuostabą kelia, tai kad praktiškai kiekvienas, kuris jau sutiko pasižiūrėti ir sugulti- yra na pats tobuliausias meilužis. tobulesnių nebūna. Taip viską atgaivina, taip padaro viską gražiu. Kažin kaip jų žmonos, tų meilužių, vertina tas jų antgamtines savybes ir gebėjimus? Labai įdomu būtų išgirsti.
O šiaip tai taip, išvada apie tas meilužes dėl sekso išvada peršasi labai nemaloni- su pirmu pasitaikiusiu lovon, išduodant visa tai ką jautėsi dar prieš akimirką kūrusi šeimoje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 16:52)
Nejaugi, gal galima nuoroda kur ivardinta, kad tai psichopatai, nes labai domiuosi tuo.
O jus neglumina kad siaip visi zmones yra vartojami ir jus tame tarpe. Per TV ar per kitur transliuojamos reklamos, juk per jas ziurovus vartoja, darbdaviai zmones vartoja, o nauji darbo santikiu pasiulymai, tai isvis pagristas "darbuotoju vartojimu" ir t.t. ir t.t. Todel, gal nereikia tu psichopatu...

Kokiu budu reikia zmogu informuoti, kad ju seimoje yra krize? Galimai atbuko, uzmigo ant lauru, kad nejaucia, kas salimais dedasi, galimai del to si krize ir atsitiko... O gal buvo abejingi, rutina ir t.t. O gal sitma kartu sake, bet neisgirdo. O gal ir nesake, nes zinojo kad ka bepasakytu viskas bus nuleista negirdomis.

Psichopatija – pagal šiuolaikinės psichiatrijos ir psichologijos supratimą, asmenybės sutrikimas, kurį turinčiam žmogui nebūdinga empatija, būdinga silpna impulsyvaus elgesio kontrolė ar manipuliuojanti elgsena, toks žmogus apibūdinamas kaip „neturintis sąžinės“. Psichopatui nerūpi kitų jausmai, jis taip pat neatsižvelgia į jokias socialines normas. Paprastai tokie žmonės atrodo egocentriški, „beširdžiai“ bei nejaučia jokios atsakomybės, nesirūpina pasekmėmis. Manoma, kad jų emocijos, jeigu egzistuoja išvis, yra paviršutinės. Laikomi manipuliatoriais, negalinčiais išlaikyti ilgalaikių santykių su kitais žmonėmis, bei nepajėgūs jausti ir reikšti meilės. Paprastai atlieka tik tuos veiksmus, kurie yra naudingi jiems, naudodamiesi savo žavumu, grasinimais, smurtu. Tačiau tik mažuma iš diagnozuotų psichopatų pasižymi žiauriais išpuoliais. Yra manančių, kad psichopatija yra privalumas ypatingai konkurencingoje aplinkoje, nes yra drąsaus vadovavimo, lyderystės prielaida.

Žmonės su psichopatija dažnai sukelia žalą kitiems žmonėms, todėl manoma, kad jie nebūna prie pastarųjų emociškai prisirišę; kita vertus jiems būdingas neįžvalgumas ir elgiantis su pačiais savimi. Jiems nepavyksta pakeisti savo einamojo elgesio taip, kad ateityje išvengtų nepatogumų. Jie nejaučia užuojautos, gailėjimosi, nerimo ar kaltės dėl savo elgesio, tačiau gali imituoti kai kurias emocijas jiems naudingoje situacijoje.

na sakyciau lb puikiai apibudina bleduna - vartotoja biggrin.gif
ir taip, mane glumina, kai zmones vartojami. visame kame, ne tik sexe. ir kai darbdavys vartoja zmogu apie ji nemastydamas irgi glumina. ir kai reklamos yra socialiai neatsakingos. na glumina. na nepriimtina man.

informuoti galima pokalbiu. laisku. pasiulymu eiti kartu pas psichologa. pagaliau skyrybu prasymu ant stalo, jei jau kitos informavimo priemones nepadeda
QUOTE(*South* @ 2015 04 13, 16:54)
Nepazisti manes, as per daug itari biggrin.gif , labai pastebiu bet kokius smulkmenas, netikiu, kad vyras mane sugebetu apgaudineti man nesuuodziant biggrin.gif.
Butent drinks_cheers.gif .
Pala pala, o tau niekada taip nekrito kelnaites del jokio vyro  rolleyes.gif ? Ar taves nebuvo uzvaldzius ta antgamtine aistra  cool.gif ?

tai aisku krito biggrin.gif . bet tuo metu ir nesakiau,mkad oi kaip myliu savo teiseta sutuoktini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 15:52)
O jusu?

Turbut jam su jumis nelabai pasiseke.. unsure.gif
Viena su ikalciais nutveriau, atsisveikinau.
Atsakyti