Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Ledime @ 2015 09 28, 14:04)
O ką vežate lauktuvių iš Kipro? 4u.gif

Halloumi sūrio
Vyno
Atsakyti
iš kipro,kaip iš graikijos kas susiję su alyvuogėm,vynas ,yra kaimelis Lefkara kur prekiauja nertais dalykais,bet brangu smile.gif bent kartą meze pabandykit paragaut trim dviejų porcijų užtektinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 09 28, 15:36)
Halloumi sūrio
Vyno

4u.gif thumbup.gif
Va to sūrio labai noriu bigsmile.gif

QUOTE(pasaule @ 2015 09 28, 15:38)
iš kipro,kaip iš graikijos kas susiję su alyvuogėm,vynas ,yra kaimelis Lefkara kur prekiauja nertais dalykais,bet brangu  smile.gif bent kartą meze pabandykit paragaut trim dviejų porcijų užtektinai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Iš Kretos buvom parsivežę nuostabaus medaus, aliejaus thumbup.gif Bet va vyno skanaus kažkaip nepavyko atrasti,gal per mažai ieškojom smile.gif
Atsakyti
Kipre irgi turėtų būt gero aliejaus. Gal kas žinot kaip tas geras turėtų vadintis, ar kaip atrodyt biggrin.gif ar kur ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2015 09 29, 10:52)
4u.gif  thumbup.gif
Va to sūrio labai noriu bigsmile.gif

man tas sūris labai patiko, ypač pakeptas
Atsakyti
o man labai įstrigo keptas folijoj fetos sūris su pomidoru, ypač kai aš feta dievinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2015 09 29, 17:13)
o man labai įstrigo keptas folijoj fetos sūris su pomidoru, ypač kai aš feta dievinu  thumbup.gif

čia Kipre toks patiekalas?
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2015 09 29, 19:24)
čia Kipre toks patiekalas?

Kipre, mes pirmą vakarą ėjom valgyt meze, ir ten buvo kaip užkandis patiektas,kuris man labai patiko smile.gif
Atsakyti
o gal kas Limasoly meze valgė ir galėtų parekomenduot gerą vietą? smile.gif nu arba kažkur netoli to miesto smile.gif
Atsakyti
As is tripadvisor pasidariau sarasiuka kur galima pavalgyti AN mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai 4u.gif

QUOTE(keistuole @ 2015 09 28, 15:36)
Halloumi sūrio
Vyno

Gal koki konkreciai skanu vyna galite pasiulyti, kuris patiko? smile.gif

Dar toks klausimas iskilo, neramina truputi,kad atvykus i Kipra bus nemazas temperaturu skirtumas (cia Lt +5, ten +25), kas su vaikuciais keliauja ar imates kokiu priemoniu,kad nesusirgtu nuo tokio staigaus oro permainu?Gal tiesiog kokio vitamino c pagerti ir tiek? smile.gif
Atsakyti
Mes su trim vaikais skrisim. Jokiu ypatingu priemoniu nesiimu. Bus kaip bus ax.gif
Atsakyti