Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Stikline @ 2015 10 15, 11:42)
Mes pirmadieni skrendam..siek tiek neramu ir man..bet nepanikuoju labai. Manau viskas bus gerai smile.gif

Tikrai nesijaudinkit smile.gif O Kipras - svetinga šalis, man paliko gerus prisiminimus.
Atsakyti
Gražių atostogų keliaujantiems 4u.gif Lauksim įspūdžių 4u.gif Mes jau ryt taip pat iškeliaujame tad čia jau ateisiu su įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu kaip tik esam Kipre. Karsta, apie 30. Vanduo kaip arbata. Zodziu, faina smile.gif
Atsakyti
Mes jau grįžom smile.gif Faina buvo...jau pasiilgau to nuostabaus oro!!! Labai gaila, kad vidury atostogų teko gerokai pasinervinti dėl įbrėžto automobilio...kažkas gal parkuodamasis įbrėžė prekybos centro aikštelėj, tai svarstėm visaip ar teks mokėt už remontą...juolab, kad aš pamiršau pasiimt kreditinę...galiausiai viskas baigėsi puikiai, tik numojo ranka į tą įbrėžimą...žodžiu bereikalingo stresiuko apturėjom...o šiaip tai oras laaabai patiko...ne per daug karšta..sakyčiau pats tas laikas ten ilsėtis..kai saulė mažiau šviečia net už gultus nereikia mokėt...galima įsitaisyt sau ir knapsot prie jūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2015 10 27, 22:48)
o šiaip tai oras laaabai patiko...ne per daug karšta..sakyčiau pats tas laikas ten ilsėtis..kai saulė mažiau šviečia net už gultus nereikia mokėt...galima įsitaisyt sau ir knapsot prie jūros smile.gif

Va va, ką ir sakiau, pernai tokiu metu irgi apturėjom tobulą orą rolleyes.gif
Papasakokit, ką matėt, aplankėt, kas patiko.

Jau netrukus ir mano atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 10 28, 00:38)
Va va, ką ir sakiau, pernai tokiu metu irgi apturėjom tobulą orą rolleyes.gif
Papasakokit, ką matėt, aplankėt, kas patiko.

Jau netrukus ir mano atostogos smile.gif

Mes buvom Limasoly apsistoję, tai išvaikščiojom takus pajūriu į abi puses smile.gif labai patiko takelis link didžiųjų viešbučių "4 seasons" ir kitų...super! Pats miestas tai nepasakyč, kad labai sužavėjo...tik tas takelis šalia jūros tai jooo smile.gif Dar buvom nulėkę iki Ayia Napos..Nissi paplūdimio...nors tos smėlio juostos nė kvapo šiuo metu...o muzonas kala...tiksliau net keletas muzonų iš skirtingų pusių lotuliukas.gif Kavo Greko kyšuly, aišku Petra tou Romiou... Daug dar liko nepamatyta...nors ten būdama sakiau, kad nebenorėčiau grįžti į Kiprą, bet dabar galvoju, kad visai norėčiau...gal kada reikės pasiplanuoti nesezono metu...kainos smagiai sumažėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2015 10 28, 00:01)
Mes buvom Limasoly apsistoję, tai išvaikščiojom takus pajūriu į abi puses smile.gif labai patiko takelis link didžiųjų viešbučių "4 seasons" ir kitų...super! Pats miestas tai nepasakyč, kad labai sužavėjo...tik tas takelis šalia jūros tai jooo smile.gif Dar buvom nulėkę iki Ayia Napos..Nissi paplūdimio...nors tos smėlio juostos nė kvapo šiuo metu...o muzonas kala...tiksliau net keletas muzonų iš skirtingų pusių  lotuliukas.gif Kavo Greko kyšuly, aišku Petra tou Romiou... Daug dar liko nepamatyta...nors ten būdama sakiau, kad nebenorėčiau grįžti į Kiprą, bet dabar galvoju, kad visai norėčiau...gal kada reikės pasiplanuoti nesezono metu...kainos smagiai sumažėja  biggrin.gif

Man tai labai patiko, ir grįžti norėjau, ir dukra, kuri visai nėra pliažinių atostogų mėgėja, buvo sužavėta nesezoninio relakso, laisvai prieinamų griuvėsių kiekio ir riebių katinų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 10 28, 01:12)
Man tai labai patiko, ir grįžti norėjau, ir dukra, kuri visai nėra pliažinių atostogų mėgėja, buvo sužavėta nesezoninio relakso, laisvai prieinamų griuvėsių kiekio ir riebių katinų biggrin.gif

Jooo..man labai patiko gan nedidelis turistų skaičius šiuo metu...ir neužgulti paplūdimiai..nors mes dar sezono metu buvo skaitėsi...kitą kartą planuočiau lapkričio pradžiai ar viduriui...aišku kitame mieste...gal kokioj viloj su nuosavu baseiniuku...o mašinų kainos ten net dvigubai sumažėja tokiu metu bigsmile.gif
Atsakyti
Mums irgi labai patiko Kipre. Apsistoje buvom salia Pafoso, Chlorakoje. Kadangi vykom su trimis mazameciais vaikais, kuriu vienas 9 men. kudikis, tai labai nekeliavom, Pafoso apylinkes aplankem ir tiek. Masina nuomavomes porai dienu, mokejom 65 €. Auto toks ale dzipas, nei marke, nei modelis man nezinomi biggrin.gif Buvom Avakas gorge tarpeklyje, labai patiko. Vaikus i Zoo nuvedem, labai fainas papugu pasirodymas. Vaikai liko suzaveti. Aisku, apkankem Afrodites uola. Buvom ir Coral Bay, bet taip ir likau nesupratus, kur ten tas grozis biggrin.gif Karaliu kapus aplankem, buvo ziauriai karsta, galvojom, kad liksim ten gulet biggrin.gif Buvom ir Adonio maudyklese, tai nerekomenduoju. Nera ka ten pamatyt. Plastikines statulos, vienas krioklys ir viskas. Aisku, vaizdai grazus. Bet iejimas mokamas, 5€ zmogui. Tikrai neverta tiek moket. Kitas dienas pratingejom prie juros ir baseino. Maistas puikus.
Siaip tikrai faina, oras superinis, vanduo siltas, zmoniu nedaug. Kas man labiausiai nepatiko, tai kad labai anksti temsta. Noretusi ilgesnes dienos ax.gif Bet cia jau nepasirinksi, tekdavo anksciau keltis wink.gif
Atsakyti
Coral bay, ir mes nesupratom kur jos grožis lotuliukas.gif
mes buve ir birželį ir rugseji, bet dar norėtume,tik jau kokį spalį ir balandį kai dar viskas žalia,kvepia žydi. Man labai įstrigo visas akamo pusiasialis,o papludimiai netoli poli, toliau nuo pagrindinių miestų,ir žmonių mažai,kad ir sezonas,. Pafoso trūkumas pliažai. Limasolis labai patiko. Mums kipras labai patiko,ypač anktrą kartą.
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2015 10 28, 10:31)
Coral bay, ir mes nesupratom kur jos grožis  lotuliukas.gif
mes buve ir birželį ir rugseji, bet dar norėtume,tik jau kokį spalį ir balandį kai dar viskas žalia,kvepia žydi.

Dėl žalumo spalio mėnesį tai pasiginčyčiau biggrin.gif taip..yra žydinčių augalų, bet šiaip atrodo pavargus gamta nuo vasaros karščio...gal pavasarį labiau atsigauna...o žalia ten, kur palaistymai yra..visa kita nudegę išdegę..
Atsakyti
kai žalia-tai balandį turėjau omeny biggrin.gif nes gi ten nei vasara nei rudenį be lakričio lietaus nebūna
Atsakyti