Įkraunama...
Įkraunama...

Kipras - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

[/quote]
Moliūte, labai gražiuose apartamentuose ilsėjotės, ačiū už nuorodā, nebuvau jû aptikusi.
Emvida, be galo padėjot, dėkui. Ketinam vykti spalio pabaigoj - lapkričio pradžioj, bet jau pradedu dairytis, kad išsiaiškinčiau, kas ir kaip. Nesu buvus Kipre, tai net neisivaizduoku atstumu, miestû dydžiû ir viso kito.
Gero Jums poilsio - baltai pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
Aya Napos puseje man labai patiko gyventi Protare.Ir ramu, ir ilga ilga promenada pajuriu.
O Pafose esu gyvenus prie pat Jeroskipu , patiko, kad pesciomis i centra galima nueiti. Netoli Paphos teko gyvent Latchi- mazulytis, jaukus kaimelis- miestelis.
Atsakyti
[/quote]
Dėkui, Caca, einu dairytis į tas vietoves. 4u.gif Dar noriu paklausti: ar rudenį Kipre labai skiriasi temperatūra, vėjai ir pan. įvairiuose regionuose? Nes, tarkim, Kretoje spalio mėnesį orai labai skyrėsi šiaurėje ir pietuose.
Atsakyti
[quote=Rimcius1,2016 11 19, 22:44]
[/quote]
Dėkui, Caca, einu dairytis į tas vietoves. 4u.gif Dar noriu paklausti: ar rudenį Kipre labai skiriasi temperatūra, vėjai ir pan. įvairiuose regionuose? Nes, tarkim, Kretoje spalio mėnesį orai labai skyrėsi šiaurėje ir pietuose.
[/quote]
Šįmet buvom spalio pradžioje-vidury, tai Paphos pusėje vanduo ir oras (vakare) jutimiškai atrodė kokiu laipsniu ar dviem žemesnis nei Larnakos pusėje.
Prieš kelis metus buvome spalio pabigoje, tuomet skirtumo nepastebėjau.
Atsakyti
Laba, man įdomu kokia vandens temperatūra Būna balandžio viduryje.
Pažiūrėjau orų istoriją, tai šiemet balandį buvo apie 25 laipsnius šilumos, o pernai tuo pačiu metu apie 19 laipsnių.
Ačiū atsakusiems
Atsakyti
Man irgi oras aktualu, nusipirkom bilietus net normaliai nepasidomeje kas ir kaip, ir dabar visi aplinkui gasdina, kad gruodzio pradzioj kipre jau bus salta ir lis, tai galvoju ar is viso apsimoka skrist ten. Gal kasnors gali mane nudziugint, kad nera taip blogai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2016 11 21, 08:58)
Laba,  man įdomu kokia vandens temperatūra Būna balandžio viduryje.
Pažiūrėjau orų istoriją,  tai šiemet balandį buvo apie 25 laipsnius šilumos,  o pernai tuo pačiu metu apie 19 laipsnių.
Ačiū atsakusiems

mes buvom prieš porą metų balandžio mėn, tai maudėsi mano vaikai ir koks dar vienas atsitiktinis, bet realiai pliaže buvo tuščia.
Temperatūros tai nežinau, bet tikrai tokiam vandeny mūsų Baltijos jūroj žymiai daugiau besimaudančių būna
Atsakyti
Dytea, papasakokit kai grįšit kokia temperatūra, nes man irgi aktualu gruodžio mėnuo-turiu bilietus gruodžio viduriui, na, mano planas minimum-kad būtų šilčiau negu Lietuvoje:)

QUOTE(dytea @ 2016 11 21, 09:54)
Man irgi oras aktualu, nusipirkom bilietus net normaliai nepasidomeje kas ir kaip, ir dabar visi aplinkui gasdina, kad gruodzio pradzioj kipre jau bus salta ir lis, tai galvoju ar is viso apsimoka skrist ten. Gal kasnors gali mane nudziugint, kad nera taip blogai ?  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2016 11 21, 10:54)
Man irgi oras aktualu, nusipirkom bilietus net normaliai nepasidomeje kas ir kaip, ir dabar visi aplinkui gasdina, kad gruodzio pradzioj kipre jau bus salta ir lis, tai galvoju ar is viso apsimoka skrist ten. Gal kasnors gali mane nudziugint, kad nera taip blogai ?  smile.gif

Kipre ilgai blogas oras niekada nebūna, nekalbant apie "šaltį". Nulyja kokią valandą ir vėl saulė šviečia. Esam buvę iki 21 gruodžio, visq gruodį maudėmės, o paskutinę dieną išvis buvo karštis, ieškojau pavėsio. Aišku, per tą laiką lietaus buvo.
Tik neužmirškit, kad dienos trumpokos ir naktys jau šaltokos, reikia šiltesnių drabužių vakare ne tik lauke.
Kipro klimatas puikus ! Sėkmės !
Atsakyti
Sveiki, mes Kipre dar nebuvę, ar ten įmanoma skrist nerezervuojant apartamentų ir vietoj susirasti? Ar perdidelė avantūra taip daryt? Išskrendam penktadienį, užsimanėm saulę pamatyt, tikiuosi pavyks.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2016 11 22, 00:37)
Sveiki, mes Kipre dar nebuvę, ar ten įmanoma skrist nerezervuojant apartamentų ir vietoj susirasti? Ar perdidelė avantūra taip daryt? Išskrendam penktadienį, užsimanėm saulę pamatyt, tikiuosi pavyks.

aš tai manau įmanoma, bet kam gaišt laiką, ar manot, kad pigiau gausis?

Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 11 21, 20:09)
Kipre ilgai blogas oras niekada nebūna, nekalbant apie "šaltį". Nulyja kokią valandą ir vėl saulė šviečia. Esam buvę iki 21 gruodžio, visq gruodį maudėmės, o paskutinę dieną išvis buvo karštis, ieškojau pavėsio. Aišku, per tą laiką lietaus buvo.
Tik neužmirškit, kad dienos trumpokos ir naktys jau šaltokos, reikia šiltesnių drabužių vakare ne tik lauke.
Kipro klimatas puikus ! Sėkmės !

ačiū apraminot smile.gif tik dabar atrodo, kad reikia su savim vežtis visą rūbų spintą biggrin.gif
Atsakyti