gal per dideles buvo?

Sveikos,
Labai ankstyva aš, bandau planuotis atostogas Sardinijoj kitų metų birželio viduryje.
Kadangi su skrydžiais "nedraugauju", tai labai būčiau dėkinga už patarimus. Turiu klausimų, gal kas padėsite.
1. Kada geriausia pirkti bilietus, rudenį, ar keli mėn. iki skrydžio? nes vis randu info, kad keli mėn. iki skrydžio būna geriausios kainos, ar tikrai?
2. Kaip geriau keliauti, iš Varšuvos tiesiogiai į Kaljarį, ar Vilnius - Milanas- Kaljaris?
3. Jei pirkti bilietus su persėdimais, tai koks minimalus tarpas turėtų būti tarp skrydžių? Norėtųsi dar ir "apsidrausti", t.y. pasilikti šiek tiek rezervinio laiko, ar tas nebūtina?
4. Kokiame tinklapyje ieškotis bilietų, jei nuspręstume skristi tiesiogiai iš Varšuvos? Mes su vaikais - birželi vienai bus 7m., kitai 12m. Tai nežinau, koks variantas mažiau varginantis būtų.
5. Kokia bilietų kaina pirmyn-atgal skaitosi "normali"? Kokios kainos reikia tikėtis žmogui, nesitikint "pagauti" patį pigiausią variantą?
6. Ir dar, biški ne į temą, bet man nesuprantama visiškai. Kodėl skrydžiai, su 1, ar 2 persėdimais, trunkantys daug valandų būna brangesni nei tiesioginiai?
Labai ačiū, jei kažkas padėsite
vienas esminis klausimas, o kodel nenorite pasirinkti agenturos ir skristi tiesiogiai?
per isankstinius galima lb gera kaina gauti, simet buvo i si viesbuti https://www.tez-tour....html?id=264693 , per isankstinius 500eur, zmogui, kaip vaikai skaiciuojas nzn, mes be vaiku, bet tai tikrai gera kaina mano akimis, nes vien skrydi kiek bandziau ziuretis su persedimu buvo panasi kaina
Todėl, jog galime atostogauti tik vasaros laiku, o tuo metu nelabai būna kelionių į sardiniją, ar klystu? Ir dar dėl to, jog norine ilgiau nei 7 naktis, ką siūlo organizatoriai.
Tai kad pats sezonas ir yra vasara, tuo laiku ir buna keliones, kaip nebuna?
Buvau novature, tai patikino, kad sardinija, tenerifė, madeira - tik rudenį, žiemą, kai dairiaus šiai vasarai irgi neužmačiau sardinijos niekur. Gal tiesiog tuo metu nebuvo jokio pasiūlymo. O kas skraidina į sardiniją vasarą? Kokia agentūra?