Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinija

QUOTE(Melajja @ 2017 07 12, 15:17)
Tiek kėliau foto, o neįsikėlė, grybauja SM, galėtų kažką spręst su foto sudėtingu įkėlimu.

gal per dideles buvo? 4u.gif
Atsakyti
Dar truputis

vartotojo įkelta nuotrauka
Žalia sala
Spalvotoji Bosa
Bažnyčios, neužrakintos po devynias užraktais
Miestelis-pilis Calstelsardo

Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2017 07 12, 16:23)
gal per dideles buvo? 4u.gif

pavyko smile.gif Jūs jau po kelionės ar dar vis dienas skaičuojat?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 07 12, 15:42)

pavyko  smile.gif Jūs jau po kelionės ar dar vis dienas skaičuojat?

labai gražios foto, oj ne mes dar laukiam, rugsejo gale mes tik megausimes vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 07 12, 16:44)
labai gražios foto, oj ne mes dar laukiam, rugsejo gale mes tik megausimes vasara 4u.gif

Mes ir rugsėji dar, maniau pratęsim vasarą Ispanijoj, bet gausis taip, kad kai tokia LT vasara, ja bent kiek dar pasidžiaugsim biggrin.gif
Labai man įdomu bus palygint Italijos ir Ispanijos salas per vieną sezoną.
Atsakyti
šiandien grįžom namo iš Sardinijos - ką galiu pasakyt, nuostabu. Šiaurinėj daly daugiau buvome. Galiu patart tik didesnio faktoriaus saulės kremą pasiimt, nes saulė kepinaaaa smile.gif ir be paplūdimio skėčio sunkiai išsiverst galima. Išvažiuojant gan stiprokas, bet šiltas vėjas pradėjo pūst, vilos savininkė sakė, kad "tai tipiška Sardinijai".

Gerų įspūdžių važiuojančioms 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Labai ankstyva aš, bandau planuotis atostogas Sardinijoj kitų metų birželio viduryje. 

Kadangi su skrydžiais "nedraugauju", tai labai būčiau dėkinga už patarimus. Turiu klausimų, gal kas padėsite.  :4u: 

1. Kada geriausia pirkti bilietus, rudenį, ar keli mėn. iki skrydžio? nes vis randu info, kad keli mėn. iki skrydžio būna geriausios kainos, ar tikrai?

2. Kaip geriau keliauti, iš Varšuvos tiesiogiai į Kaljarį, ar Vilnius - Milanas- Kaljaris?

3. Jei pirkti bilietus su persėdimais, tai koks minimalus tarpas turėtų būti tarp skrydžių? Norėtųsi dar ir "apsidrausti", t.y. pasilikti šiek tiek rezervinio laiko, ar tas nebūtina? 

4. Kokiame tinklapyje ieškotis bilietų, jei nuspręstume skristi tiesiogiai iš Varšuvos? Mes su vaikais - birželi vienai bus 7m., kitai 12m. Tai nežinau, koks variantas mažiau varginantis būtų.

5. Kokia bilietų kaina pirmyn-atgal skaitosi "normali"? Kokios kainos reikia tikėtis žmogui, nesitikint "pagauti" patį pigiausią variantą?

6. Ir dar, biški ne į temą, bet man nesuprantama visiškai. Kodėl skrydžiai, su 1, ar 2 persėdimais, trunkantys daug valandų būna brangesni nei tiesioginiai?  :unsure: 

Labai ačiū, jei kažkas padėsite :)

Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2017 07 22, 08:01)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Labai ankstyva aš, bandau planuotis atostogas Sardinijoj kitų metų birželio viduryje. </p><p>Kadangi su skrydžiais "nedraugauju", tai labai būčiau dėkinga už patarimus. Turiu klausimų, gal kas padėsite.  4u.gif </p><p>1. Kada geriausia pirkti bilietus, rudenį, ar keli mėn. iki skrydžio? nes vis randu info, kad keli mėn. iki skrydžio būna geriausios kainos, ar tikrai?</p><p>2. Kaip geriau keliauti, iš Varšuvos tiesiogiai į Kaljarį, ar Vilnius - Milanas- Kaljaris?</p><p>3. Jei pirkti bilietus su persėdimais, tai koks minimalus tarpas turėtų būti tarp skrydžių? Norėtųsi dar ir "apsidrausti", t.y. pasilikti šiek tiek rezervinio laiko, ar tas nebūtina? </p><p>4. Kokiame tinklapyje ieškotis bilietų, jei nuspręstume skristi tiesiogiai iš Varšuvos? Mes su vaikais - birželi vienai bus 7m., kitai 12m. Tai nežinau, koks variantas mažiau varginantis būtų.</p><p>5. Kokia bilietų kaina pirmyn-atgal skaitosi "normali"? Kokios kainos reikia tikėtis žmogui, nesitikint "pagauti" patį pigiausią variantą?</p><p>6. Ir dar, biški ne į temą, bet man nesuprantama visiškai. Kodėl skrydžiai, su 1, ar 2 persėdimais, trunkantys daug valandų būna brangesni nei tiesioginiai?  unsure.gif </p><p>Labai ačiū, jei kažkas padėsite smile.gif</p><p></p>

Mes pirkom is Dublino biietus i Algero, tai pries pusmeti kazkur pirkom. Kiek stebejau, tik brango, nebuvo pigiau. Su bilietais loterija, gali atpigti, gali ne. Keliauti tiesiogiai, ar ne, man asmeniskai vien kaina lemtu. Jusu aikai dideli, tikrai nera labai sunku su persedimu, tik ziurekit laukima, kad nebutu labai ilgas. Max 3val, lgiau jau net suaugusiems pabosta. Jei oro uostas nera didelis, valandos sociai persedimui. Jei didelis, reiketu ilgesnio tarpo, maza ka. Bilietus galit ziureti skyscanner. As cia ziuriu kainas, bet perku tik tiesiogiai is oro liniju. Del brangumo su persedimu ir yra ivairiai. Pvz is Dublino i Lietuva, per Anglija, Norvegija, kopenhaga daznai gaunasi pigiau, nei tiesiogiai. Daug faktoriu itakoja kaina, oro uosto mokesciai, konkurencija.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2017 07 22, 11:01)

vienas esminis klausimas, o kodel nenorite pasirinkti agenturos ir skristi tiesiogiai?
per isankstinius galima lb gera kaina gauti, simet buvo i si viesbuti https://www.tez-tour....html?id=264693 , per isankstinius 500eur, zmogui, kaip vaikai skaiciuojas nzn, mes be vaiku, bet tai tikrai gera kaina mano akimis, nes vien skrydi kiek bandziau ziuretis su persedimu buvo panasi kaina 4u.gif
Atsakyti

vienas esminis klausimas, o kodel nenorite pasirinkti agenturos ir skristi tiesiogiai?
per isankstinius galima lb gera kaina gauti, simet buvo i si viesbuti https://www.tez-tour....html?id=264693 , per isankstinius 500eur, zmogui, kaip vaikai skaiciuojas nzn, mes be vaiku, bet tai tikrai gera kaina mano akimis, nes vien skrydi kiek bandziau ziuretis su persedimu buvo panasi kaina 4u.gif

Todėl, jog galime atostogauti tik vasaros laiku, o tuo metu nelabai būna kelionių į sardiniją, ar klystu? Ir dar dėl to, jog norine ilgiau nei 7 naktis, ką siūlo organizatoriai.

Atsakyti
siem metam as ziurejau tik skrydzius, kdangi tiesiogiai nebuvo jokiu variantu, tai su persedimais man pigiausiai gavosi zmogui 7dienom pirmyn atgal 500eur, (ziurejau, kad persedimo laikas butu 2-3val, nes buvo ir pigesniu variantu, bet laukti skrydzio 10-12val man buvo nesamone) poto dadejau viesbuti + pervezima, tai gavosi brangiau nei su agentura tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2017 07 24, 09:24)
Todėl, jog galime atostogauti tik vasaros laiku, o tuo metu nelabai būna kelionių į sardiniją, ar klystu? Ir dar dėl to, jog norine ilgiau nei 7 naktis, ką siūlo organizatoriai.</p>

Tai kad pats sezonas ir yra vasara, tuo laiku ir buna keliones, kaip nebuna?
Atsakyti

Tai kad pats sezonas ir yra vasara, tuo laiku ir buna keliones, kaip nebuna?

Buvau novature, tai patikino, kad sardinija, tenerifė, madeira - tik rudenį, žiemą, kai dairiaus šiai vasarai irgi neužmačiau sardinijos niekur. Gal tiesiog tuo metu nebuvo jokio pasiūlymo. O kas skraidina į sardiniją vasarą? Kokia agentūra?

Atsakyti