Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

QUOTE(Comma @ 2015 04 10, 12:43)
LT patirties su IVF'ais neturiu, todėl painioti negaliu mirksiukas.gif Iš mano apsivaisinusių 4 folių gyvi liko tik 2, kuriuos ir įsodino trečią-ketvirtą parą. Aš tai bijočiau rizikuoti kai vidutiniškai net niolikos folių cikle nebūna. Pas mane jų būna iki dviženklio skaičiaus doh.gif  Taigi gaunasi, kad tikimybė pakankamai didelė jog prireiktų dubliuoti IVF'ą jei pasirinkčiau Bahceci g.gif Prie visų sudubliuotų išlaidų pridėkime sudubliuotą harmonų poveikį organizmui.... Na, bet juk kiekviena renkamės savo kelią 4u.gif Aš čia tik garsiai mastau. Jokiu būdu nepeikiu klinikų ir nesiekiu parodyti, kad kiti klysta jas pasirinkdamas schmoll.gif
Slaptas planas, tai toks kaip ir rašiau kažkada. Susirasiu kažką (su savo draugės, kuri gyvena TR, pagalba) kažkokią kliniką, gydytoją... Laikas kada anksčiausiai žadu judėti link TR - bus ruduo, gal net vėlyvas. Bet čia dar tik tokie planai - šakėmis ant vandens mirksiukas.gif
DruiDe aciuks.gif ir tau sėkmės 4u.gif

Bet kai pagalvoju tai FET ir ivf ciklas skiriasi. Gal ir kad tau daugiau tu foliu užaugintų ir daugiau apsivaisintu. Nes kaip suprantu tada skiria maximuma kad isspaust viską... Ir po to ilsies atsigauni... Ir tada lelius isodina. Tad gal ir nereiktų kelių ivf ciklu nes stimuliuotu didesnem dozem ir ispunktuotu daugiau kiausialasciu g.gif

DruiDe sėkmės susitarimuose thumbup.gif

Lalabamba Oi smagiai tu čia smile.gif gaila kad mes prasilenksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 10 balandžio 2015 - 22:23
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 10, 19:38)
Pirmo apsilankymo metu, mes eidavom pestute - buvom apsistoje Tempo viesbutyje, tai nuo jo iki Memorial apie 15min.kelio, tai gerai budavo prasijudinti, pasivaikscioti, bet jeigu nuvaziavus ant IVF, apsistojus kur toliau nuo klinikos, reiketu daznai klinikoje lankytis, ir reiktu eit apie 1-2val. i viena puse, ir po to tiek pat atgal i buta grizt, tai kazinn kaip butu...  doh.gif
Kokioj vietoj jus renkates butuka kur issinuomot? Arciau klinikos ar kaip???  unsure.gif  Neisivaizduoju, kaip geriau...  doh.gif  Kazkas rase, kad priklauso nuo musu paciu poreikiu, ka mes noresim veikt ir pan. Aisku, nesinores sedet namuose kiauras dienas, noresim kazkur iseit, kazka pamatyt, bet jei i klinika reiks kas koki pora dienu eit, ir butas bus toli nuo jos, kelias bus tolimas, tai kazin kaip butu...  blink.gif

Na is savo patirties gaiu pasakyti, kad viena karta pabandzius nueiti nuo taksim tarkim iki klinikos ilgam atsoks fantazija ta daryti IVF metu lotuliukas.gif as irgi pabuvus big boxe maniau aj,ka cia - nueisiu ir taip, bet patikek - kokie ten kalnai, kokia smarve vietomis, karsta/vejuota ir t.t - na ne su issiputusiom kiausidem ten tikrai schmoll.gif as uzkietejus sportininke, i diena 15 km man ne riba budavo, bet to pasivaiksciojimo iki memorial dar ilgai nepamirsiu biggrin.gif atradau ir isivedziau sava sistema su metro ir autikais ir buvo daugiau nei super bigsmile.gif trumpindavau kelia eidama metro pozeminiais tuneliais ir gaudavosi labai liuks! Na angelas sargas patyre savo kailiu, tai tikiuosi ir taiko dabar praktikoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 11, 00:53)
Na is savo patirties gaiu pasakyti, kad viena karta pabandzius nueiti nuo taksim tarkim iki klinikos ilgam atsoks fantazija ta daryti IVF metu  lotuliukas.gif as irgi pabuvus big boxe maniau aj,ka cia - nueisiu ir taip, bet patikek - kokie ten kalnai, kokia smarve vietomis, karsta/vejuota ir t.t - na ne su issiputusiom kiausidem ten tikrai  schmoll.gif as uzkietejus sportininke, i diena 15 km man ne riba budavo, bet to pasivaiksciojimo iki memorial dar ilgai nepamirsiu  biggrin.gif atradau ir isivedziau sava sistema su metro ir autikais ir buvo daugiau nei super  bigsmile.gif trumpindavau kelia eidama metro pozeminiais tuneliais ir gaudavosi labai liuks! Na angelas sargas patyre savo kailiu, tai tikiuosi ir taiko dabar praktikoje  biggrin.gif

Aha aciu uz pamokymus 4u.gif dabar puikiai tuo naudojames 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 10, 21:20)
Bet kai pagalvoju tai FET ir ivf ciklas skiriasi. Gal ir kad tau daugiau tu foliu užaugintų ir daugiau apsivaisintu. Nes kaip suprantu tada skiria maximuma kad isspaust viską... Ir po to ilsies atsigauni... Ir tada lelius isodina. Tad gal ir nereiktų kelių ivf ciklu nes stimuliuotu didesnem dozem ir ispunktuotu daugiau kiausialasciu  g.gif

Nereikia manęs įkalbinėti aciuks.gif
Man ir Medicanoje dedelę dozę davė (225 gonalis ir dar kažką, jau nebepamenu blush2.gif ) blink.gif Aš tik kalbu, kad didelės išlaidos laukia tų, pas kurias rezervas mažas. Tikiu, kad ne aš viena tokia, todėl ir kitom verta pagalvoti apie dvigubas/trigubas galimas išlaidas pasirinkus Bahceci jei folių nėra daug g.gif

Bernadeta77, kokioje 10-12 temutėje rastum mano pasipiktinimus dėl butų. Ten net buvau sudėjus nuorodas, įrodančias, kad savininkas melagis. Buvau suradus ne vieną melagingą skelbimą. O naudojausi pirmoje žinutėje esančiomis nuorodomis. Aišku nuorodos ne prie ko, bet reikia būti atsargiems jei niekas gyvai negali paliūdyti, kad butas iš tikrųjų toks koks skelbime nuotraukose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 11, 10:43)
Man ir Medicanoje dedelę dozę davė (225 gonalis ir dar kažką, jau nebepamenu blush2.gif ) blink.gif Aš tik kalbu, kad didelės išlaidos laukia tų, pas kurias rezervas mažas. Tikiu, kad ne aš viena tokia, todėl ir kitom verta pagalvoti apie dvigubas/trigubas galimas išlaidas pasirinkus Bahceci jei folių nėra daug g.gif

Bernadeta77, kokioje 10-12 temutėje rastum mano pasipiktinimus dėl butų. Ten net buvau sudėjus nuorodas, įrodančias, kad savininkas melagis. Buvau suradus ne vieną melagingą skelbimą. O naudojausi pirmoje žinutėje esančiomis nuorodomis. Aišku nuorodos ne prie ko, bet reikia būti atsargiems jei niekas gyvai negali paliūdyti, kad butas iš tikrųjų toks koks skelbime nuotraukose mirksiukas.gif

Oi neikalbineju aš blush2.gif tik ant tavo paminėtos situacijos pagalvojau. Nes pas mane pačia tikrai ne 20 issistimuliuotu, tad manau man ten Uiiii dozes būtų smile.gif
Pvz Lt mes ir planavom ne daugiau nei 8-10. Mano rezervas neblizgantis pagal amh ir dar tikrai tikrai tikejau sėkme....kad tik tiek ir tetruksta kaf kad tuos kruopiukus nuleisti į šiltus pataliukus...

Nenorėjau izeist wink.gif
Atsakyti
Nika2, ar su narkoze Tau dare injury 21 cd Memoriale ir kiek kainavo, jeigu atskirai be hysteroskopijos? Ir jeigu neminejo man nieko per konsultacija apie injury su kuo man tartis del atvykimo siai procedurai? Gal iskart rasyti gyd, kuris konsultavo, Ulker Kahraman? Ar per koordinatore ir Kristina , kuri vertejavo... wub.gif Ir Nika2, ACIU Tau, kad parasei forume apie injury 4u.gif wub.gif

Rosita, pakeisk, prasau, pirmam p. info apie nauja koordinatore wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 04 11, 11:14)

Žinoma 4u.gif primink jos emailą ir vietoj kurios įrašyt 4u.gif
Atsakyti
Vietoj Elenos Kalkan Anastasia Ayan anastasia.ayan@memorial.com.tr
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 11, 10:43)

A dar ir taip buna blink.gif Nors ko cia stebetis, LT irgi taip taip buna doh.gif
O as noriu pagirti na nauja koordinatore Anastasija smile.gif
Kadangi nebuvau protinga ir nieko negavau i rankas po HSG, i foto man pravestru. Parasiau vakar ryte gal galima kaip nors smile.gif Ir stai jau turiu irasa suformatuota ir atsiusta per programele. Ziauriai malonu wub.gif

Bernadeta, ne pro kur mes birzely schmoll.gif Bet jums diiiiideles sekmes, kad filmavimasis nepakistu kojos.
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 04 11, 12:06)
A dar ir taip buna  blink.gif Nors ko cia stebetis, LT irgi taip taip buna  doh.gif
O as noriu pagirti na nauja koordinatore Anastasija  smile.gif
Kadangi nebuvau protinga ir nieko negavau i rankas po HSG, i foto man pravestru. Parasiau vakar ryte gal galima kaip nors  smile.gif Ir stai jau turiu irasa suformatuota ir atsiusta per programele. Ziauriai malonu  wub.gif

Bernadeta, ne pro kur mes birzely Bet jums diiiiideles sekmes, kad filmavimasis nepakistu kojos.

Reiks ir man Elis HSG nuotraukos paprasyt, kad atsiustu, kazkaip net nepagalvojau pries tai...
Bet jau labai ilgai man neatsiuncia HSG rezultatu, daktares aptartu su profesore... Sake, kad dar neturejo progos... Tai kazin kokios cia progos reikia laukti... doh.gif Iskart buvo pasake, kad viskas atrodo kaip ir gerai, bet tai vistiek galetu parasyt paskutini sprendima, kad galetume darbe prasytis atostogu, pirktis lektuvo bilietus, ieskotis buto... Juk visko per 1diena nepadarysi... doh.gif
Tuo labiau, kad rasem, kad norim IVF kuo greiciau darytis, gal net geguze, nes kazin ar vasaros metu pavyks is darbu istrukt... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2015 04 11, 08:43)

Reiks ir man pasiskaitinet apie butus...
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 04 10, 23:53)
Na is savo patirties gaiu pasakyti, kad viena karta pabandzius nueiti nuo taksim tarkim iki klinikos ilgam atsoks fantazija ta daryti IVF metu  lotuliukas.gif as irgi pabuvus big boxe maniau aj,ka cia - nueisiu ir taip, bet patikek - kokie ten kalnai, kokia smarve vietomis, karsta/vejuota ir t.t - na ne su issiputusiom kiausidem ten tikrai  schmoll.gif as uzkietejus sportininke, i diena 15 km man ne riba budavo, bet to pasivaiksciojimo iki memorial dar ilgai nepamirsiu  biggrin.gif atradau ir isivedziau sava sistema su metro ir autikais ir buvo daugiau nei super  bigsmile.gif trumpindavau kelia eidama metro pozeminiais tuneliais ir gaudavosi labai liuks! Na angelas sargas patyre savo kailiu, tai tikiuosi ir taiko dabar praktikoje  biggrin.gif

Gal ir mus kas pamokytu??? blush2.gif Butu labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 11 balandžio 2015 - 14:09
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 11, 14:01)
Gal ir mus kas pamokytu???  blush2.gif  Butu labai didelis aciu  4u.gif

Na as tik galiu aprasyti savo kelia nuo buto kuris prie taksim buvo iki Memorial, nes kitaip reikia jau vietoj ziuret 4u.gif Eidavau Istiklal gatve iki metro (kryptis sishane) , lisdavau i tuneli ir pestute eidavau, is vieno tunelio islisdavau, kirsdavau gatve ir ilisdavau i kita tuneli (krypties nebepamenu), juo nueidavau iki autobusu stoteles (Sishane 6 jeigu gerai pamenu) , sesdavau i autika EM-2 arba EM-1 ir vaziuodavau iki Perpa stoteles, EM-1 atveza prie pat memorial lyg tais (stotele PERPA 3), EM-2 veza siek tiek kitaip (ten aplink ta perpa prekybcentri yra kokios 6 stoteles (PERPA-1 - PERPA-6). i prieki visad vaziuodavau su EM-1, o atgal griztant sesdavom PERPA 4 stoteleje netoli Memorial ir vaziuodavom su EM-2, nes jo marsrutas atgal geresnis ir trumpesnis) Bet cia nebunant vietoje isivaizduoti ir suprasti tikrai nebus lengva biggrin.gif bet sis kelias man buvo trumpiausias, eidavau 15-20 min. iki autiko, o su autiku apie 5-10 min max. vaziuoji, tai bendrai trukdavau 40 min. PAcio ejimo nesigauna baisiai daug, sunaudodavau tik viena taloneli autikui be jokiu metro naudijimosi ir t.t, o paciame metro yra tie pagreitinti takeliai, laiptukai ir t,t tai tik vien du ir kerti dideli gabala miesto wink.gif As su angelas sargas praejau visa marsruta gyvai tai jiems lengva ir susigaudyti, o aprasant tai cia turetu buti tikras miskas, geriausia jeigu kas galetu parodyti smile.gif arba kaip kazkuri mergina sako nufilnuoti pagrindinius dalykus mirksiukas.gif Net mano vyrui patiko mano sistema, nes pigiausia ir trumpa visai gaudavosi thumbup.gif ilgiau pas juos pabuvus isikirsit pacios viska, as po to nardziau ten gerai tarp tu metro ir autiku visokiu, tramvaju irgi visas linijas zinojau (naudojausi trafi turkye programele namie kai interneta turedavau) - viskas pas juos super paprasta ir lengva, tik reikia apsivaikscioti ir apsiziureti, as kadangi buvau viena pradzioje tai paplavinejau ir atradau sau tinkamiausia kelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 04 11, 11:14)
Nika2, ar su narkoze Tau dare injury 21 cd Memoriale ir kiek kainavo, jeigu atskirai be hysteroskopijos? Ir jeigu neminejo man nieko per konsultacija apie injury su kuo man tartis del atvykimo siai procedurai? Gal iskart rasyti gyd, kuris konsultavo, Ulker Kahraman? Ar per koordinatore ir Kristina , kuri vertejavo... wub.gif Ir Nika2, ACIU Tau, kad parasei forume apie injury 4u.gif  wub.gif

As tardavausi su Kahraman, nes per 1 konsultacija man injury rekomendavo ir veliau as visada primindavau. Moketi nieko nereikedavo, itraukdavo i bendra ivf kaina. Procedura trunka kokias 3 min ir yra visai neskausminga.
Atsakyti