Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

QUOTE(RositaK @ 2015 04 10, 14:59)
jei ką visais varpais į mus gali kreiptis  4u.gif

4u.gif 4u.gif Ačiū!
Labai nesinori nieko trugdyti bei apsunkinti, bet jau jeigu bus bėda tfu tfu tfu, rėksiu laabai garsiai... biggrin.gif

QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 10, 14:59)
Del big bix viezbucio tai nzn, bet jus nenoretumet paprasyt, kad uzrezervuotu Tempo viesbutuka visai nieko toks ir kaina padori, bei netoli klinikos 4u.gif  Mes, kaip buvom pirmoje konsultacijoje tai nereikejo is anksto moket, susimokejom tik isvaziuojant namo smile.gif

O "Tempo" ne toliau nei Big-boxas? Jezau, realiai tai nesvarbu kur gyventi, kad tik daeičiau iki klinikos ir nepasiklysčiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 10 balandžio 2015 - 14:27
Angelas_sargas, nu padėk tu tai apsitrydojusiai Lalabambai blush2.gif Gal tau kaip nors pavykstų nuropoti iki katro iš dviejų minėtų viešbutukų ir užbukinti būsimai mamai kambarioką kokį blush2.gif

Sorry Lalabamba, kad kišu trigrašį, bet matyt pati arba gėdiniesi prašyti arba nedaeina iš to streso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 10, 15:45)
Angelas_sargas, nu padėk tu tai apsitrydojusiai Lalabambai blush2.gif Gal tau kaip nors pavykstų nuropoti iki katro iš dviejų minėtų viešbutukų ir užbukinti būsimai mamai kambarioką kokį blush2.gif
Sorry Lalabamba, kad kišu trigrašį, bet matyt pati arba gėdiniesi prašyti arba nedaeina iš to streso tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man bandys bukinti koordinatorė biggrin.gif . Man tik reikėtų, kad kas kelia nurodytų, kaip nueiti iki klinikos ir joje kur tas mūsų skyrelis.
O kad apsitrydaliojus, tai faktas... Nepavydžiu tam, kas su manim skris vienam lėktuve... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 14:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man bandys bukinti koordinatorė  biggrin.gif . Man tik reikėtų, kad kas kelia nurodytų, kaip nueiti iki klinikos ir joje kur tas mūsų skyrelis.
O kad apsitrydaliojus, tai faktas... Nepavydžiu tam, kas su manim skris vienam lėktuve...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Truputi toliau Tempo viesbutis, bet nedaug, o jei reik pagalbos kol esu tikrai pagelbet galiu, jei reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 14:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man bandys bukinti koordinatorė  biggrin.gif . Man tik reikėtų, kad kas kelia nurodytų, kaip nueiti iki klinikos ir joje kur tas mūsų skyrelis.
O kad apsitrydaliojus, tai faktas... Nepavydžiu tam, kas su manim skris vienam lėktuve...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

susivesk i google ir atsispausdink ant lapo, ten net kaip eiti yra surasyta, galima pasirinkti issami informacija
bigbox-memorial
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 10 balandžio 2015 - 15:03
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 10, 16:00)
tikrai pagelbet galiu, jei reikia?   smile.gif

Ačiū! 4u.gif Nu nesinori, kad pilnom kiaušidėm sargas dėl manęs vaikščiotų po Stambulą... biggrin.gif Negavau dar iš koordinatorės atsakymo dėl "Tempo"... Per bookingą man rodo tik liuksus likusius. Gal telefonu ką sužinos daugiau. Jeigu ne, tai parašysiu a.ž. ax.gif blush2.gif

QUOTE(magute @ 2015 04 10, 16:02)
susivesk i google ir atsispausdink ant lapo,

Tikrai galva nebeverda iš streso... blush2.gif O vyrą dar mokau naudotis žemėlapiais... doh.gif
Ačiūūū magut! 4u.gif

Nuo Big-boxo iki klinikos 600m? blink.gif Tiek kartų žiūrinėjau žemėlapį "dėl visa ko" bet į atstumus nesigilinau, ir galvojau kad ten kokie 3 km ne mažiau... blink.gif Ačiū mergaitės dar kartą! 4u.gif Aprims kiek pirmas stresas ir kibsiu nagrinėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 10 balandžio 2015 - 15:14
Lalabamba, išeini pro Bigbox duris ir suki į dešinę pusę, praeini jų blyninę ir degalinę, eini, kol prieini viaduką ir tada kaip žemėlapy parodyta, nekirtus gatvės, gražiai šaligatviu Sultan gatve aukštyn į kalną. Tada labai gerai matysis Memorial dangoraižis, jau bus aišku savaime, kur pasukt:).

Aš išbandžiau ir tiesesnį kelią, bet nebent labai mėgsti lipti labai stačiai, nesibaidai šiukšlių ir kačių, tada tinka:)
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 04 10, 16:32)
Lalabamba...
Aš išbandžiau ir tiesesnį kelią, bet nebent labai mėgsti lipti labai stačiai, nesibaidai šiukšlių ir kačių, tada tinka:)

Darau copy-paste, ačiū! 4u.gif Jeigu ten viskas pasirodys ne taip baisu, kaip dabar, sėdint namie prie pc... lotuliukas.gif tai ir aš išbandysiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 15:36)
Darau copy-paste, ačiū!  4u.gif  Jeigu ten viskas pasirodys ne taip baisu, kaip dabar, sėdint namie prie pc...  lotuliukas.gif  tai ir aš išbandysiu...  thumbup.gif

Skaitau kaip koki romana ir jauciuosi, kaip pries pat didiji veiksma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 15:36)
Darau copy-paste, ačiū!  4u.gif  Jeigu ten viskas pasirodys ne taip baisu, kaip dabar, sėdint namie prie pc...  lotuliukas.gif  tai ir aš išbandysiu...  thumbup.gif

Lalabamba, jeigu jau bus lb blogai - kaip buvo mums - paklydom, nes bandem nuo galatos boksto peskom musu isivsizduojamu "tiesiai i klinika" nueit.. neturejom jokio, tik turistini zemelapi be gatviu pavadinomu ir daug maz isivsizdavom kur ant jo klinika biggrin.gif tai ejom kol liko pusvalandis iki konsultacijos, supratau, kad nieko nerasim smile.gif sedi i taksi, duodi adresa, 5 eur ir viskas smile.gif tai jau kai neberasi kelio - imk taxi biggrin.gif

Ir viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 04 10, 17:32)
Lalabamba, išeini pro Bigbox duris ir suki į dešinę pusę, praeini jų blyninę ir degalinę, eini, kol prieini viaduką ir tada kaip žemėlapy parodyta, nekirtus gatvės, gražiai šaligatviu Sultan gatve aukštyn į kalną. Tada labai gerai matysis Memorial dangoraižis, jau bus aišku savaime, kur pasukt:).

Lalabamba, iseini ir va, pamatai sita vaizda 4u.gif
http://s30.postimg.o...2g4pt/image.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 10 balandžio 2015 - 17:56
QUOTE(DruiDe @ 2015 04 10, 12:36)
Dar tik rodisiuos daktarui  ax.gif Tikiuosi LP geguzes menesiukui  4u.gif

Sveika,
ar tu su įrašymu į CD darysies LP? ar čia dėl savęs ir turkams nieko nesiųsi? g.gif

Čia žiūriu visos pajėgos pajungtos į Lalabamba kelionės planavimą lotuliukas.gif
pamaniau, gal vertėtų nufilmuoti kelią nuo viešbučio iki klinikos ir ramiakas visoms naujokėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 10 balandžio 2015 - 18:32