ačiū visoms už palaikymą

aš katik grįžau namo,geriu geležies preparatus,valgau geležies turintį maistą,sakė po 3mėn tik pilnai atsistatys jeigu viską darysiu kaip reikia
dar paskyrė antibijotikų 5d.nes persileidimo dieną leukocitai buvo truputį užkilę,prieštai daryta ir kraujas ir šlapimo bei išskyrų iš gimdos kaklelio pasėlis,viskas buvo idealu.aids,živ,sifilį jau buvau pasidariusi kaip nėštukėė,viskas puiku.chlamidijas ir kitas bacilas dariau žiemą prieš gimdos nuotrauką
Jaučiausi tikra nėštukė,tik neramino vis pakraujavimai,antro beibinuko atsiradimas ir vėl dingimas.
Dieną prieš persileidimą išrašant iš potologinio beibinukui viskas buvo gerai,su rankytėm,kojytėm,pirštukais atitiko 11 sav.ir jokių rimtų pavojaus ženklų,tik šalia buvo hematoma ir nustojęs vystytis beibinukas ir jis taip tvirtai laikėsi,kad turėjo daryti valymą

o didysis iškrito dar namuose,buvo berniukas

po valymo padarys histologinį tyrimą,žiūrės kodėl taip nutiko,bet daugiausia visų mintys krypsta dėl to nesivystančio,gal jis ten pradėjo gesti,nežinau kodėl kartais būna vienom normaliai,o kitoms blogai

ir aš manau,kad klinika tikrai padarė savo darbą,o čia skaičiuojam ir klinikų statistiką