Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

Ailima, brangioji, nėra žodžių... verysad.gif Laikykis, gal laikas padės atsigauti... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 13, 11:18)
Kieno kaltė, kad įvyko persileidimas, NIEKAS nežino ir nesužinos. Tik neužsimirškim, merginos, kad mūsų tikslas yra ne tik pastoti, bet susilaukti mažylių wub.gif Todėl visos klinikos ir žada "padėsim jums susilaukti savo sveikų vaikų" ir tikrai nei viena nesiūlo "padėti pastoti" g.gif

Na, jau kaip nuspres dauguma, taip bus gerai 4u.gif
Sutinku, kad niekas nezino, kieno kalte, kad ivyko persileidimas, bet kieno nuopelnas, kad pavyko pastoti, tikrai visi zino mirksiukas.gif as pasiliksiu prie nuomones, kad skaiciuoti sekmingu pastojimu skaiciu, jei nieko blogo neatsitiko iki 12 sav. Tai mano nuomone, o jau kaip nuspresit, toks procentas ir bus, tai tikrai nesudarys esmes tie keli atvejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 13, 08:33)
Aš tai siūlyčiau, kad tai visgi nepavykę... Man labiau patinka statistika, kuri atspindi gimusius leliukus. Čia klinikos (visos, ir LT taip pat) susigalvojo, kad joms "efektyviau" pateikti skaičius "užkibusių" IVF'ų, bet realiai juk jei būtų gimusių lelių po ivf'ų statistika, tai mes juk pagal ją rinktumemės klinikas g.gif

Dėl realiai gimusių lelių - tai aš kažkiek suabejočiau g.gif Tai nuo klinikos (mano galva) visiškai nepriklauso, o priklauso labiausiai nuo genetikos, nuo vietinių medikų priežiūros, nuo moters bendros sveikatos būklės ir t.t. O dėl 12 savaitės - tai gal visai reasonable, nors vėl gi - viskas priklauso nuo aukščiau minėtų priežasčių. Kai ankstyvas persileidimas įvyksta kokią 5-6 savaitėmis, tai čia natūraliai galima "pripaišyti" kaltę klinikai, bet kai jau kokią 8-10 sav., tai jau toks ribinis dalykas, sakyčiau... Ailimos (vargšiukė) nesekmės atveju aš manau, kad viską lėmė tas 2 nesivystantis beibiukas, jis pradėjo valytis ir "užkabino" sveiką...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 13, 07:46)
4u.gif  kaip pati jautiesi po LP? kada kylat?  blush2.gif  4u.gif
kap tik šiandien parėjo, ir iškart sutariau su Mečėjum H ir injury gegužės 4d bigsmile.gif klausmas: o neįrašo jos į CD ar nenufotkina?  blush2.gif

Rosita,
kur darysies H? Grybo g. yra galimybė įrašyt, Antakalny - ne.

Ailima verysad.gif laikykis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 13 balandžio 2015 - 10:14
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 13, 11:11)
Rosita,
kur darysies H?  Grybo g. yra galimybė įrašyt, Antakalny - ne.

Antakalnyje. Nu tai neįrašys tada doh.gif gal tada bent foto daro g.gif o jei ne tai dzin, išversiu daktariukui Mečėjaus reziume ir tiek smile.gif
Atsakyti
Kol nėra nėštukių sąrašuose (juk nuo 13 sav. įtraukia į nėštukių sąrašus?), įvykus persileidimui "nurašyčiau" nesėkmingam IVF g.gif
Bet kaip Atisa ir rašė - kaip nuspręsit, taip ir bus 4u.gif

Labai laukiu Irėnės pasakojimo blush2.gif Dar angelas_sargas turi kažką papasakoti... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2015 04 13, 09:13)
Antakalnyje. Nu tai neįrašys tada  doh.gif gal tada bent foto daro  g.gif o jei ne tai dzin, išversiu daktariukui Mečėjaus reziume ir tiek  smile.gif

Bet tai ar gi tau dar būtinas įrašas? Juk jau važiuosi tiesiai sodinimui? Ar gali būti, kad po H įrašo, sodinimas neįvyktų? Aš manau, kad pilnai užteks ir versto reziume g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 13, 10:13)
Antakalnyje. Nu tai neįrašys tada  doh.gif gal tada bent foto daro  g.gif o jei ne tai dzin, išversiu daktariukui Mečėjaus reziume ir tiek  smile.gif

o foto, turi minty operacijos metu? bet gi ten rentgeno nebus unsure.gif

aš einu šian pas M. į konsultaciją. Kaži ar išrašytų jis man pats siuntimą dėl LP? g.gif
ir kai pagalvoju apie GN pakartojimą po to.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 13, 09:58)
Na, jau kaip nuspres dauguma, taip bus gerai  4u.gif
Sutinku, kad niekas nezino, kieno kalte, kad ivyko persileidimas, bet kieno nuopelnas, kad pavyko pastoti, tikrai visi zino  mirksiukas.gif  as pasiliksiu prie nuomones, kad skaiciuoti sekmingu pastojimu skaiciu, jei nieko blogo neatsitiko iki 12 sav. Tai mano nuomone, o jau kaip nuspresit, toks procentas ir bus, tai tikrai nesudarys esmes tie keli atvejai  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi visgi labiau uz tai, kad ivertinti realu klinikos indeli. Nes merginoms kibo, isitvirtino ir gyveno leliukai, o kad ivyko persileidimas cia jau ne klinikos kalte tokiame laike. Neisizeisk comma - bet Medicana ir negarseja geru darbu kol kas, tad ar aiskus ar neaiskus tas nevaisingumas kibimo nepriduoda, duoda laboratorijos darbas 4u.gif ir jeigu butu kibe ir hcg auges tau paciai iki kokios 6-8 savaites, manau dar apie medicana pagalvotum labiau nei dabar 4u.gif
O siaip man irgi jokio skirtumo kaip ta statistika skaiciuosim, svarbu labai nenusiskaiciuot 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už palaikymą 4u.gif aš katik grįžau namo,geriu geležies preparatus,valgau geležies turintį maistą,sakė po 3mėn tik pilnai atsistatys jeigu viską darysiu kaip reikia
dar paskyrė antibijotikų 5d.nes persileidimo dieną leukocitai buvo truputį užkilę,prieštai daryta ir kraujas ir šlapimo bei išskyrų iš gimdos kaklelio pasėlis,viskas buvo idealu.aids,živ,sifilį jau buvau pasidariusi kaip nėštukėė,viskas puiku.chlamidijas ir kitas bacilas dariau žiemą prieš gimdos nuotrauką
Jaučiausi tikra nėštukė,tik neramino vis pakraujavimai,antro beibinuko atsiradimas ir vėl dingimas.
Dieną prieš persileidimą išrašant iš potologinio beibinukui viskas buvo gerai,su rankytėm,kojytėm,pirštukais atitiko 11 sav.ir jokių rimtų pavojaus ženklų,tik šalia buvo hematoma ir nustojęs vystytis beibinukas ir jis taip tvirtai laikėsi,kad turėjo daryti valymą sad.gif o didysis iškrito dar namuose,buvo berniukas verysad.gif
po valymo padarys histologinį tyrimą,žiūrės kodėl taip nutiko,bet daugiausia visų mintys krypsta dėl to nesivystančio,gal jis ten pradėjo gesti,nežinau kodėl kartais būna vienom normaliai,o kitoms blogai sad.gif
ir aš manau,kad klinika tikrai padarė savo darbą,o čia skaičiuojam ir klinikų statistiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 13 balandžio 2015 - 10:48
QUOTE(Comma @ 2015 04 13, 11:17)
*Bet kaip Atisa ir rašė - kaip nuspręsit, taip ir bus 4u.gif
Papildyta:
**Bet tai ar gi tau dar būtinas įrašas? Juk jau važiuosi tiesiai sodinimui? Ar gali būti, kad po H įrašo, sodinimas neįvyktų? Aš manau, kad pilnai užteks ir versto reziume g.gif

* mes visos ir sprendžiam - aš viena tikrai nenuspręsiu 4u.gif
**nebūtinas, nu bent jau gydytojas neužtikrino, kad tokio reikia - aš čia pati pagalvojau gal gerai būtų turėt ką parodyt blush2.gif nors aš ir manau, kad TR pilnai pakaks aprašo jei klaus rolleyes.gif bet jei įmanoma, kodėl ne.

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 13, 11:17)
o foto, turi minty operacijos metu? bet gi ten rentgeno nebus unsure.gif

aš einu šian pas M. į konsultaciją. Kaži ar išrašytų jis man pats siuntimą dėl LP? g.gif
ir kai pagalvoju apie GN pakartojimą po to.... blink.gif

na, žinau, kad nebus rentgeno - jo ir nenoriu prieš įsodinimą. Bet galima nufotkint patį vaizdą kažkaip gal, nes per LP pas Vanagą aš buvau gavus foto paprastą, t.y. ne rentgeno, bet kaip paprastą nuotrauką kiaušintakių ir gimdos iš viršaus smile.gif
tai jei pas jį lankaisi tai ir turėtų išrašyt gal siuntimą g.gif jei ne, šeimos gydytoja išrašys - klausiau, sakė jos siuntimas tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 13 balandžio 2015 - 10:51
QUOTE(Krown @ 2015 04 13, 09:24)
Neisizeisk comma - bet Medicana ir negarseja geru darbu kol kas, tad ar aiskus ar neaiskus tas nevaisingumas kibimo nepriduoda, duoda laboratorijos darbas  4u.gif ir jeigu butu kibe ir hcg auges tau paciai iki kokios 6-8 savaites, manau dar apie medicana pagalvotum labiau nei dabar  4u.gif

Nėra čia ko įsižeisti irnesakyk.gif Madicana man mano pačios patirtimi pasiremiant, nurašyta. Taškas. Nebenoriu vėl kartotis kodėl. O su neaiškios kilmės nevaisingumu ne aš viena šioje temoje. Tik gal kitos dar nėra peržengusios to slenksčio, kad galėtų reziumuoti. Laikas parodys kas ir kaip rolleyes.gif
Senbuvėms (nepasisektukėms) ta statistika tikrai ne rodiklis. Ji aktuali temos "naujokėms". Joms juk reikia kriterijų pagal ką rinktis kliniką. O senbuvės tokios kaip aš, jau nepražūsim irnesakyk.gif
Ir dar galvočiau, kad po kažkurio laikotarpio kai niekas nesikreipia į kliniką (šiuo atveju turiu omenyje žagsinčią Medicaną), gal reiktų trumpinti info apie ją pirmoje žinutėje? Jei niekas jos nesirenka, kam tada vietą užima? g.gif
Atsakyti
As uz auganti HCG ir patvirtinta nestuma. Jeigu tarkim 5-10 sav. nestuke po IVf greitai bega , kad suspeti i autobusa, arba kaitinasi pirty, nes ja nepykina ir jos nestumas "normalus" kaip ji mano ir eina sklandziai, arba baseine stovi po stipriom srovem, nes nugara "taip gerai jai ismasazuoja" , o po to jai pilvo apacia labai skauda, prasideda tepliojimas, guldo i ligonine, nes gresiantis. Ir siuo atveju klinikai priskirti kalte ?
Ne metykit pomidorais, bet cia isvardinau man zinomus atvejus, 2 mot. po IVF, 1 po IUI.
Atsakyti