Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

Nu Memorial man jo neskyrė. Nors nica2 darėsi Memorial ne kartą. O va dabar Bahceci pirmoj konsultacijoj tarėmės, kad H ir injury darys per punkciją, bet nepavyko.
Šiaip aš manau injury kiekvienai tik pliuso prideda 4u.gif
[/quote]

Man abu sekmingus kartus dare injury 21 cd. Tiesa antra karta ilgai teko aiskinti Hande, ko as cia 21 cd atvaziavau ir kad Prof. Kahraman liepe injury daryti..
Atsakyti
[quote=nika2,2015 04 09, 23:21]
Nu Memorial man jo neskyrė. Nors nica2 darėsi Memorial ne kartą. O va dabar Bahceci pirmoj konsultacijoj tarėmės, kad H ir injury darys per punkciją, bet nepavyko.
Šiaip aš manau injury kiekvienai tik pliuso prideda 4u.gif
[/quote]
Man abu sekmingus kartus dare injury 21 cd. Tiesa antra karta ilgai teko aiskinti Hande, ko as cia 21 cd atvaziavau ir kad Prof. Kahraman liepe injury daryti..
[/quote]
Tai Nica tau abu kartus ji dare? Įdomu kodėl kitoms nedaro...

Comma mums ir standartą atsiuntė.. Na bet mes ne ivf o konsultacijai...todel ir pabijojom iškart ivf be konsultacijos sakom mažą ką jei ką reiks remontuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 09 balandžio 2015 - 22:33
Dar bijau tiksliai girtis ir rasyt, bet gal geguze jau skrisim ant IVF... ax.gif 4u.gif
Tik va daktariukai kazkaip jau labai bizi paskutiniu metu, kad net neturi laiko aptart mano GN... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Comma @ 2015 04 09, 23:07)
Žinok net pati sau dar nerandu atsakymo g.gif Gal kurią dieną išsikristalizuos, o gal ir liks šeštam pojūčiui... Tikrai nesu nusiteikusi prieš juos, tiesiog jie man "ne prie dušios" ax.gif
Aišku viena, kad logiško paaiškinimo nebus - juk niekada pas juos nebuvau. Po pirmo mano laiško jie atsakė tik tipiniu laišku bei prikabino tyrimų sąrašą (reikalingų atlikti dėl IVF'o), o aš tikėjausi daugiau, juk taip stengiausi surašyti viską blush2.gif Gavus jų tipinį laišką supratau, kad galėjau parašyti tik du sakinius - iš kur esu ir kad noriu IVF'o ir rezultatas būtų buvęs toks pat, t.y. bučiau gavus tokį pat tipinį atsakymą doh.gif Čia gal problema manyje - nemėgstu gauti abstrakčios informacijos kai klausiu konkrečių dalykų blush2.gif

Aciu Comma uz pritarima drinks_cheers.gif , nes pora savaiciu anksciau rasiau busimoms Memorialo klientems, kad, pagal mane, uztenka tik parasyti, kad planuoju pas jus IVF, tyrimus darysiu TR arba LT - VISKAS.
Ir, manau, problema ne tavyje 4u.gif - nusiteikimas labai svarbus.
Man TR nesudare tokio jau pypsiancio is susizavejimo ispudzio g.gif Kaip bebutu renkuosi juos, nes:
*ju technines galimybes didesnes;
*jie turi daugiau patirties;
*Lt daugiau neturi ka pasiulyti.
Bet ne minutei nepamirstu, kad jie taip pat paprasti zmones, jie klysta, ypac kai pakvipo konvejeriu ir kainos auga kas minute. Todel reikia laikyti nosi pavejui ir eiti kiaurai ph34r.gif

P.S. paskyriau pasimatyma Dirzauskui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 10 balandžio 2015 - 06:38
QUOTE(nika2 @ 2015 04 09, 23:21)

Nica2, specialiai skridote injury? Man taip pat nieko neminejo del sios proceduros, bet cia kaip Druide parase, reikia paciai laikyt nosi pavejui biggrin.gif
Oh, vel neramu ant dusios, o maniau uzteks pasidziaugt pavasariu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 10 balandžio 2015 - 07:26
QUOTE(Comma @ 2015 04 09, 23:07)
Tikrai nesu nusiteikusi prieš juos, tiesiog jie man "ne prie dušios" ax.gif

tai gal Bahceci prie širdies? 4u.gif
noriu pasakyti, kad Bahceci taikomas FET metodas nėra skirtas tik turinčioms gausų rezervą schmoll.gif FET esmė yra kad organizmas pailsėtų nuo stimuliuojančių vaistų ir paskui paruošt gleivinę atskirai implantacijai (estrofemu ir pan) 4u.gif
beto, kovejerio nulis, ramybė garantuota, nes dr.Guvencui ji itin svarbi - jokio streso neturi būti rolleyes.gif

kas dėl injury, tai manau tikrai galima daryti LT, nereikia dėl 20min procedūros skristi į TR smile.gif nika2 skrido nes LT dar niekas jos nedarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 balandžio 2015 - 07:51
QUOTE(RositaK @ 2015 04 10, 08:47)
kas dėl injury, tai manau tikrai galima daryti LT, nereikia dėl 20min procedūros skristi į TR  smile.gif nika2 skrido nes LT dar niekas jos nedarė

Tikrai gal neverta skristi, bet planavau kita cikla vaziuot snaiguciu, o tai bus geguzes antra savaite. Kazin ar spesiu taip greitai susitarti del sios proceduros g.gif Kazin o apart Mecejaus kas nors daro , pvz. Northway ar BAK. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2015 04 10, 08:57)
Tikrai gal neverta skristi, bet planavau kita cikla vaziuot snaiguciu, o tai bus geguzes antra savaite. Kazin ar spesiu taip greitai susitarti del sios proceduros  g.gif Kazin o apart Mecejaus kas nors daro , pvz. Northway ar BAK.  g.gif

tikrai spėsi, ją daro daug kas, gi ten mizerna procedūra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 10 balandžio 2015 - 08:00
Labai įdomi Irėnės patirtis. Ir mane rugpjūtį nuvykus IVF-ui diskvalifikavo, neleido pradėti. Aišku kartėlio ir abejonių buvo, bet po kelių mėn. nusprendžiau grįžti būtent į Memorial.
Bėda man asmeniškai buvo gal tame, kad prieš tai labai daug teigiamų, daugiau mažiau sklandžių patirčių sukūrė įspūdį, kad nesklandumų TR klinikose nėra, o jei yra, jie operatyviai ir sėkmingai išsprendžiami. Visgi kiekvienas atvejis individualus. Po rugpjūčio aš supratau, kad ten yra visko, o kartėlis buvo nulemtas dalinai to, kad esu užsienietė, nemokanti turkų kalbos, ir todėl negalinti betarpiškai ir greitai gauti atsakymų, ir kad klientų išties daug ir gilintis laiko, kokios priežastys etc., gydytojams nėra. Tačiau gydytojų kvalifikacija ir nepriekaištingas laboratorijos darbas (LT klinikose man labiausiai kelia abejones būtent jis) lėmė, kad grįžau.
Bahceci FET man nebūtų tikę, nes estrofemu mano gleivinė labai prastai stimuliuojasi. O per IVF užaugo gražiai. Jie taip pat nepriima stimuliuotis, jei stimuliuotis turi pradėti sekmadienį (aš teiravausi Kubros), o man deja, sekmadieniai išpuldavo dažnai ir netikėtai:D
Memorial'e man atsakė į dauguma laiškų. Pastebėjau, kad dažniausiai "tempiamas" atsakymas dėl tų klausimų, kurie reikalauja gydytojų konsultacijos, o dėl konvejerio gydytojai tikriausiai neturi tam laiko. Bet visgi jie man pasirodė lankstūs ir sukalbami.
Medicanoje man atsakė į 1 laišką (pradinį), į kitus ne.

Nedrąsiai skleidžiu savo virusiukąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 10, 08:47)
noriu pasakyti, kad Bahceci taikomas FET metodas nėra skirtas tik turinčioms gausų rezervą schmoll.gif FET esmė yra kad organizmas pailsėtų nuo stimuliuojančių vaistų ir paskui paruošt gleivinę atskirai implantacijai (estrofemu ir pan)  4u.gif

Man vis Bachesi metodas neiseina is galvos. Rosita, 3 savo pupsiku gyvenimo diena tu jau buvai LT. Ar jie nerekomenduoja pabuti TR iki 3 dienos ir jei mato kad embrionai buna prastesnes kokybes sodinti juos sviezius? As vis mastau kai turi mazai embrioniuku ir jie buna prastesnes kokybes kaip tada yra elgiamasi.
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 04 10, 09:16)
Man vis Bachesi metodas neiseina is galvos. Rosita, 3 savo pupsiku gyvenimo diena tu jau buvai LT. Ar jie nerekomenduoja pabuti TR iki 3 dienos ir jei mato kad embrionai buna prastesnes kokybes sodinti juos sviezius? As vis mastau kai turi mazai embrioniuku ir jie buna prastesnes kokybes kaip tada yra elgiamasi.

jei yr daugiau nei 3 geri embrionai jie šaldo juos trečią dieną. Tačiau, kas atsitinka anot gydytojo labai retai, jei yra mažiau nei 2 ar 3, jie juos šaldo ir daro dar vieną IVF, tada vėl užšaldo, o tada atvažiuoji jau iš abiejų porcijų FET.
Tačiau manau nuo kiekvienos situacijos priklauso - jei mato gal, kad nedaug bus, tai ir liepia pasilikti anksčiau, gal įsodina iškart. Šito negaliu teigti, reiktų klausti jų 4u.gif Tik žinau tikrai, kad jie duoda iškart maximalias dozes kad išstimuliuotų visus visus tą ciklą esančius folius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 04 10, 08:13)
Nedrąsiai skleidžiu savo virusiukąsmile.gif

Kodėl nedrąsiai? tongue.gif juk dabar tik didyn bigsmile.gif ach tai mergickos laukiat? thumbup.gif wub.gif Sveikinu bigsmile.gif prašom užsukti pas pilvūziukes pasidalinti džiaugsmais ir vargais 4u.gif
Atsakyti