Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR, Jubiliejinė 20tema

Labas merginos 4u.gif mes nesenai gryzome is klinikos apziurejo profesore Semra tai vienas truputi yra issisokes folis, bet nedaug, tinkamu sake yra 5-6, paskyre toliau leistis cetroitide, gonali ir sekmadieni vel i klinka, jauciu koki pirmadieni gali buti punkcija smile.gif
Matau cia diskusijos verda inirtingai apie klinikas smile.gif po sio ivf ir as pasisakysiu savo nuomone apie Memorial
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 10, 12:55)
balandžio 20d numatyta LP? sėkmės!  4u.gif

Dar tik rodisiuos daktarui ax.gif Tikiuosi LP geguzes menesiukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 10, 13:21)
mes nesenai gryzome is klinikos apziurejo profesore Semra tai vienas truputi yra issisokes folis, bet nedaug, tinkamu sake yra 5-6,

po sio ivf ir as pasisakysiu savo nuomone apie Memorial

4u.gif Kumščiuojamės už burbuliukus drinks_cheers.gif

Man jau darosi neramu nuo tokių žinių.... blink.gif

Mamamia..... Prasideda, mergiukai.... blink.gif blink.gif blink.gif
Man paskirta konsultacija 28 d. Laukia bilietų tranferiui organizuot ir dėl viešbučio klausia.
Mergytės, būkit geros, pakartokit dar kartą kaip nuo "Big-box'o" nueit iki klinikos ir pačioj klinikoj kur viskas randasi... Aš einu posmelį nužliumbsiu, kad įtampa atlėgtų, ir viską info jūsų atsispausdinsiu.. Bus kelionių "almanachas".... biggrin.gif

Ačiūūū! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 10 balandžio 2015 - 12:50
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 10, 13:21)
Labas merginos 4u.gif  mes nesenai gryzome is klinikos apziurejo profesore Semra tai vienas truputi yra issisokes folis, bet nedaug, tinkamu sake yra 5-6, paskyre toliau leistis cetroitide, gonali ir sekmadieni vel i klinka, jauciu koki pirmadieni gali buti punkcija smile.gif

jeigu sekmadienį eisit apžiūrai,tai pirmadienį tikrai nebus punkcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 12:36)
4u.gif  Kumščiuojamės už burbuliukus  drinks_cheers.gif

Man jau darosi neramu nuo tokių žinių....  blink.gif

Mamamia..... Prasideda, mergiukai....  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Man paskirta konsultacija 28 d. Laukia bilietų tranferiui organizuot ir dėl viešbučio klausia.
Mergytės, būkit geros, pakartokit dar kartą kaip nuo "Big-box'o" nueit iki klinikos ir pačioj klinikoj kur viskas randasi... Aš einu posmelį nužliumbsiu, kad įtampa atlėgtų, ir viską info jūsų atsispausdinsiu.. Bus kelionių "almanachas".... biggrin.gif

Ačiūūū!  4u.gif

Jatau kaip faina thumbup.gif
Aš pirma tavo palaikymo komandoje draugyt 4u.gif Jei finansai leistu važiuočiau kartu, kad palaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 10, 14:17)
Jei finansai leistu važiuočiau kartu, kad palaikyt  blush2.gif

O jei mano finansai leistų, aš pati tave pasiimčiau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Koordinatorė klausia dėl kambario... Vienvietis pigiau gaunasi nei dvivietis, ar nelabai skirtumo yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 13:36)
Aš einu posmelį nužliumbsiu, kad įtampa atlėgtų, ir viską info jūsų atsispausdinsiu..

neatrašė ilgai stresavai, dabar jau viskas aiškėja kaip kas tai irgi stresiniesi biggrin.gif taigi džiaukis, artėji prie nestuke.gif
tai 28d konsultacija, o paskui liksit IVF, taip sutarėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 10, 14:26)
neatrašė ilgai stresavai, dabar jau viskas aiškėja kaip kas tai irgi stresiniesi  biggrin.gif taigi džiaukis, artėji prie  nestuke.gif
tai 28d konsultacija, o paskui liksit IVF, taip sutarėt?  4u.gif

Stresinuos, nes bijau kad nesigautų "ežiukas rūke"... smile.gif Kokius 10 kartų garsiai skaičiau bileitų rezervavimo informaciją... Pradžiai bijau nuskristi ne ten... lotuliukas.gif Paskui bijosiu aplamai skristi. Tada sekantis - kad nepasitiks... ir galų gale bijosiu gimdyt... lotuliukas.gif doh.gif
Viena skrendu, 28 d. konsultacija, 30 d. grįžtu. Jeigu viskas o.k., bandysiu to paties ciklo gale skristi ir nėštėjimui.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 04 10, 13:03)
jeigu sekmadienį eisit apžiūrai,tai pirmadienį tikrai nebus punkcijos 4u.gif

Nu jo tu teisi juk ovitrele paskirs susileisti, o po kiek laiko po ovitrele suleidimo daro punkcija ? blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės,

koordinatorė sakė, jog paskambinus į viešbutį ("Big-box") jie prašo apmokėti iš anksto. Ji siūlo arba pačiai rezervuotis per "booking.com", arba mano atskridimo dieną ji dar kartą paskambintų jiems ir rezervuotų prieš pat man atvykstant. Ar rizikuoti antruoju variantu? Gali taip atsitikti, kad nebus kambarių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 10, 14:48)
Nu jo tu teisi juk ovitrele paskirs susileisti, o po kiek laiko po ovitrele suleidimo daro punkcija ? blush2.gif

36h 4u.gif jei pvz ovitrelis 22h, tai punkcija poryt apie 10h ryto 4u.gif
nepamiršk, kad laaaabai svarbu susileisti ovitreli minutę į minutę 4u.gif nors aš šykart leidausi dekapeptyl, bet irgi reikėjo tiksliu laiku
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 14:33)
Viena skrendu, 28 d. konsultacija, 30 d. grįžtu. Jeigu viskas o.k., bandysiu to paties ciklo gale skristi ir nėštėjimui..  biggrin.gif

vaje, koks planas bigsmile.gif drinks_cheers.gif
jei ką visais varpais į mus gali kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 10, 13:55)
Mergaitės,

koordinatorė sakė, jog paskambinus į viešbutį ("Big-box") jie prašo apmokėti iš anksto. Ji siūlo arba pačiai rezervuotis per "booking.com", arba mano atskridimo dieną ji dar kartą paskambintų jiems ir rezervuotų prieš pat man atvykstant. Ar rizikuoti antruoju variantu? Gali taip atsitikti, kad nebus kambarių?  g.gif

Del big bix viezbucio tai nzn, bet jus nenoretumet paprasyt, kad uzrezervuotu Tempo viesbutuka visai nieko toks ir kaina padori, bei netoli klinikos 4u.gif Mes, kaip buvom pirmoje konsultacijoje tai nereikejo is anksto moket, susimokejom tik isvaziuojant namo smile.gif
Atsakyti