Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(Fera82 @ 2015 04 14, 15:53)
Man 22+ mazoka sakyciau. Bent 25+ butu. Karscio ir as nemegstu, bet jei degintis tai norisi daugiau silumos ir kad jura bent 20 + butu  smile.gif
Nu taip, aisku, svarbu, kad nelytu ir kada vakare nebutu + 10  smile.gif

pernai balandi 21 pavesyje, 30 ant saules. pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2015 04 14, 13:29)
Laba diena 4u.gif

O kazin kiek verta pasitiketi Gismeteo prognozemis. Kas pora dienu keicia orus. aisku, vaziuosim tik geguzes 1-9 dienomis, bet man tosk vaizdas, kad db ten salciau rodo, nei yra. Va ziurejau rodo, kad Alanijoje db 17+, ryt 18+. Nu bet paziurejus online nuoroda, kur matosi Alanijos papludimys, tai ten besideginanciu yra. Negi prie + 17 guli. Man salta atrdo.  g.gif Nakti rodo +10 tik.

Šiuo metu esu Turkijoje, Amaroje, šiandien Gismeteo rodo 22, bet tikrai yra daugiau ant saulės, gal net ir vis 27. Degintis normaliai galima, jūroj tik vanduo šaltokas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas esate atostogave Amara Prestige viesbuty? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 04 14, 16:31)
o , vaike, tai birzelio pradzioje bus amen biggrin.gif

o jus berods bodrumo puseje? jei taip, tai biesas zino, kaip ten bus birzelio pradzioje smile.gif pernai birzelio pradzioje Fetijoje, kuri pieciau, nei Bodrumas, buvo ir +19. Ir saules nerasta buvo biggrin.gif cia pora tokiu dienu pasitaike. Gerai, kad turejom masina, tai ta laika isnaudojom turiningai smile.gif O buvo ir taip, jog Bodrume geguzes pirmoje puseje buvo labai silta, smagu, vanduo pakankamai siltas, kad galetum maudytis be problemu (bet ten sroves buna, tai su vandeniu niekada negali zinoti). Oras siais laikas net Turkijoje neprognozuojamas.
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2015 04 14, 20:01)
Sveiki,
gal kas esate atostogave Amara Prestige viesbuty? ax.gif

tik siemet atsidare:)
jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 04 14, 14:19)
Bliambuli, gyvensime 12 km nuo Kemero, kazkokioj Belidibi gyvenvieteje. Tikiuosi ten bus pardziu  ax.gif

As pernai veziaus,sukaisiojau i visas laisvas kiseneles ir vieteles,kad neuzimtu papildomos vietos biggrin.gif Neispakuotas pakas, tai puse lagamino. doh.gif Kam nuskridus kvarsinti sau galva ir galvoti kur ju nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 14 balandžio 2015 - 19:09
QUOTE(mamullia @ 2015 04 14, 09:59)
kaip yra su vietos rezervacija neigaliam zmogui, turinciam judejimo problemu?

Negalima prie avariniu isejimu sedeti 4u.gif
ten ir vaikam negalima, nes nelaimes atveju, sedintys tose vietose privalo atidaryti avarinius isejimus, beja musu visada klausdavo ar snekam angliskai ir pravesdavo instrukcija kaip atidaryti duris 4u.gif

QUOTE(ataka26 @ 2015 04 14, 13:08)
Gal netyčia Okudžalaras miestelyje yra bruc minėti prekybos centrai ?  biggrin.gif

Vargu ar busm o jei ir bus mazas BIM gali pampiu ir nebuti.
Siaip normalus pc yra Kemere, alanijoje (didelis pasirinkimas rimtu pc), antalijoje, Marmaryje, Bodrume, Kusadasyje, manau ir Fetijoje.
Visuose viesbutiniuose kaimeliuose kainos parenkanmos turistines.

QUOTE(Vaka @ 2015 04 14, 14:19)
Bliambuli, gyvensime 12 km nuo Kemero, kazkokioj Belidibi gyvenvieteje. Tikiuosi ten bus pardziu  ax.gif

Teks iki Kemero ekskursija padaryti, jei pigiu pampiu ar tyreliu noresite smile.gif
pora $ ir jus vietoje.
Nors vaikas gali veztis kazkoki baby bag (ji i lektuva imti) galima visa pampiu poka susikisti (pas mane emmaljunga rankine tam reikalui eina) tyreles i sonines kisenes, pampiai i vidu ir viskas cool.gif

QUOTE(Fera82 @ 2015 04 14, 14:29)
Laba diena 4u.gif

O kazin kiek verta pasitiketi Gismeteo prognozemis. Kas pora dienu keicia orus. aisku, vaziuosim tik geguzes 1-9 dienomis, bet man tosk vaizdas, kad db ten salciau rodo, nei yra. Va ziurejau rodo, kad Alanijoje db 17+, ryt 18+. Nu bet paziurejus online nuoroda, kur matosi Alanijos papludimys, tai ten besideginanciu yra. Negi prie + 17 guli. Man salta atrdo.  g.gif Nakti rodo +10 tik.

Nu gi pavesyje ir ant saules temperatura skiriasi smile.gif
Nesinervuokit ir laukit atostogu cool.gif Isimeskirt megstukus, nes vakare vesu.

QUOTE(mamullia @ 2015 04 14, 17:26)
pernai balandi 21 pavesyje, 30 ant saules. pats tas  4u.gif

Is praktikos, balandi oras visada geresnis nei geguze (geguze pas juos kazkaip palyti megsta)
Vanduo saltas... Net geguzes pab 20 nepasiekia.

QUOTE(knopke* @ 2015 04 14, 17:31)
o , vaike, tai birzelio pradzioje bus amen biggrin.gif

Nebus, bodrumas atskira respublika 4u.gif
Atsakyti
Girdejau, kad ten vesiau, svarbu saulytes butu, vaikams pirmos atostogos svetur, tai neislys is baseino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 04 12, 12:59)
O koki kambari jus emete ?  😉

mas emem Villa Junior smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 04 14, 19:18)
Nu kiba ir man taip reiks daryti, nes neispakuotas pakas, tai tikrai puse lagamino  biggrin.gif

As pampersus dedu i vakumini maisa tada maziau vietos uzima wink.gif
Atsakyti
Mergaitės.. parašykit, kurios žinot kiek laipsnių jūrabūna gegužės antroj pusėj? g.gif Tokia kaip mūsų Baltija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 04 14, 19:18)
Nu kiba ir man taip reiks daryti, nes neispakuotas pakas, tai tikrai puse lagamino  biggrin.gif

Visada taip darydavau, kai reikejo pampersu. I priekine lagamino kisene paskleidi plonai ir dar bet kur:) paskaiciuodavau, kad nepritruktume.
Atsakyti