QUOTE(mamullia @ 2015 04 14, 09:59)
kaip yra su vietos rezervacija neigaliam zmogui, turinciam judejimo problemu?
Negalima prie avariniu isejimu sedeti
ten ir vaikam negalima, nes nelaimes atveju, sedintys tose vietose privalo atidaryti avarinius isejimus, beja musu visada klausdavo ar snekam angliskai ir pravesdavo instrukcija kaip atidaryti duris
QUOTE(ataka26 @ 2015 04 14, 13:08)
Gal netyčia Okudžalaras miestelyje yra
bruc minėti prekybos centrai ?
Vargu ar busm o jei ir bus mazas BIM gali pampiu ir nebuti.
Siaip normalus pc yra Kemere, alanijoje (didelis pasirinkimas rimtu pc), antalijoje, Marmaryje, Bodrume, Kusadasyje, manau ir Fetijoje.
Visuose viesbutiniuose kaimeliuose kainos parenkanmos turistines.
QUOTE(Vaka @ 2015 04 14, 14:19)
Bliambuli, gyvensime 12 km nuo Kemero, kazkokioj Belidibi gyvenvieteje. Tikiuosi ten bus pardziu
Teks iki Kemero ekskursija padaryti, jei pigiu pampiu ar tyreliu noresite
pora $ ir jus vietoje.
Nors vaikas gali veztis kazkoki baby bag (ji i lektuva imti) galima visa pampiu poka susikisti (pas mane emmaljunga rankine tam reikalui eina) tyreles i sonines kisenes, pampiai i vidu ir viskas
QUOTE(Fera82 @ 2015 04 14, 14:29)
Laba diena
O kazin kiek verta pasitiketi Gismeteo prognozemis. Kas pora dienu keicia orus. aisku, vaziuosim tik geguzes 1-9 dienomis, bet man tosk vaizdas, kad db ten salciau rodo, nei yra. Va ziurejau rodo, kad Alanijoje db 17+, ryt 18+. Nu bet paziurejus online nuoroda, kur matosi Alanijos papludimys, tai ten besideginanciu yra. Negi prie + 17 guli. Man salta atrdo.

Nakti rodo +10 tik.
Nu gi pavesyje ir ant saules temperatura skiriasi
Nesinervuokit ir laukit atostogu

Isimeskirt megstukus, nes vakare vesu.
QUOTE(mamullia @ 2015 04 14, 17:26)
pernai balandi 21 pavesyje, 30 ant saules. pats tas
Is praktikos, balandi oras visada geresnis nei geguze (geguze pas juos kazkaip palyti megsta)
Vanduo saltas... Net geguzes pab 20 nepasiekia.
QUOTE(knopke* @ 2015 04 14, 17:31)
o , vaike, tai birzelio pradzioje bus amen
Nebus, bodrumas atskira respublika