Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

laba
kaip jau rase bruc vanduo bus 20 gal truputi daugiau ax.gif
cia vidurzemio jura, o egejo vesesne
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2015 04 14, 20:37)
Vanduo saltas... Net geguzes pab 20 nepasiekia.

Nesutikčiau... smile.gif 5 metai TR gegužės mėn. (viduryje) - jūra tikrai +19+20, nes aš kitaip sunkiai islįsčiau smile.gif vanduo ne arbata, bet šiltesnis nei dažnai Baltija liepą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2015 04 14, 10:59)
kaip yra su vietos rezervacija neigaliam zmogui, turinciam judejimo problemu?

Esu kelis kartus skridus į Egiptą su judėjimo negalią turinčiu žmogumi. Kiek senokai, dar nereikėdavo atskirai registruotis internetu. Tai jį būtinai sodina prie lango. Ir dar: mes paskambindavom iš anksto į oro uostą, tai jo jau laukdavo ir mes visi eidavom kaip kokie VIPai. Pirmą įlaipindavo į lėktuvą, paskutinį išlaipindavo, bet ir nuvykus pasitikdavo atskira tarnyba, pravesdavo visur be eilių ir lengvuoju automobiliu vežė į viešbutį, nes į autobusą problema įkelti.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 15, 10:24)
Mergaitės.. parašykit, kurios žinot kiek laipsnių jūrabūna gegužės antroj pusėj?  g.gif  Tokia kaip mūsų Baltija? g.gif

Baltijos jura saltesne, ten net balandi 17 buna.
Geguze apie 19, jei pavasaris siltesnis gal ir 20 pasieks. Nera salta lyginant su musiske, bet salta kaip Turkijai (liepa isyla iki 26-27 wub.gif )

QUOTE(KristinaL @ 2015 04 15, 11:07)
Nesutikčiau... smile.gif 5 metai TR gegužės mėn. (viduryje) - jūra tikrai +19+20, nes aš kitaip sunkiai islįsčiau smile.gif vanduo ne arbata, bet šiltesnis nei dažnai Baltija liepą smile.gif

Na taip 19, gal 20 Alanijos puseje.
Kai as bunu Turkijoje geguze ir liepa, tai geguze jura man atrodo salta ax.gif Bet mano 1,5m neturintis vaikas visa savaite mirko ir balandzio men, kai juros vanduo vos sieke 17 blink.gif

2011m tik buvau geguzes pabaidoje (siaip visada iki 16d susisuku), jura alanijoje buvo 19, o raftingo upe 8 laipsniai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2015 04 15, 12:49)
Esu kelis kartus skridus į Egiptą su judėjimo negalią turinčiu žmogumi. Kiek senokai, dar nereikėdavo atskirai registruotis internetu. Tai jį būtinai sodina prie lango. Ir dar: mes paskambindavom iš anksto į oro uostą, tai jo jau laukdavo ir mes visi eidavom kaip kokie VIPai. Pirmą įlaipindavo į lėktuvą, paskutinį išlaipindavo, bet ir nuvykus pasitikdavo atskira tarnyba, pravesdavo visur be eilių ir lengvuoju automobiliu vežė į viešbutį, nes į autobusą problema įkelti.

aciu uz info. siandien kalbejau su agente, tai sake diena pries informuos oro uoste atsakingus zmones, kurie pades mums.
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2015 04 15, 15:39)
aciu uz info. siandien kalbejau su agente, tai sake diena pries informuos oro uoste atsakingus zmones, kurie pades mums.

Mes pernai, kai skridom, buvo senukas su judejimo negalia, visur oro uoste pasitikdavo darbuotoja ir pravesdavo visur pirma;)
Atsakyti
Šiandien Tekirove, jūroje, 18. Bent jau taip rodo čia vietoje. Maudžiausi, viskas gerai, oras puikus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitel: 15 balandžio 2015 - 23:20
O kaip Turkijoje paprasčiau susikalbėti anglų ar rusų kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2015 04 16, 12:08)
O kaip Turkijoje paprasčiau susikalbėti anglų ar rusų kalba?  g.gif

Mes tai puikiai susikalbedavome anglu kalba, bet jei jums patogiau tai jie ir rusiskai supranta, nes daug rusu lankosi.
Atsakyti
Turiu klausimėlį.. ax.gif
kiek gali kainuoti seifo nuoma viešbučio registratūroje?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 16, 15:06)
Turiu klausimėlį..  ax.gif

Mes Dritoje pernai mokejome 24 dolcus.

Bej Musu atostogos i sarasiuka:

Beach Club Doganay 5*, 2015.04.30 Du suauge (Ecotravel)
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2015 04 16, 15:06)
Turiu klausimėlį..  ax.gif

Laba
pries pora metu mes mokejom po2 zalius per diena
rolleyes.gif gal cia nuo viesbucio priklauso
Atsakyti