Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew tema

QUOTE(inga_ @ 2015 05 08, 15:56)
delfi.com buvo prieš kokią mėn. paskelbta, kad gegužės mėnuo -  inicijuoti pavasarį ir kad nedėvėti kelnių tongue.gif  tongue.gif  na kaip praleidote tokią žinią bigsmile.gif  tongue.gif  ax.gif 

akcija: gegužės mėnuo - be kelniųsmile.gif)))))
Papildyta:

akcija su Victorias secret
būtų geriausiai inicijuoti pavasarį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkaip tas "inicijuot" priminė vieną ilgą ir šaltą pavasarį, kuris vis neatėjo... Gal prieš 10 metų... Ir batų vitrinos pristatinėjo basutes kažkokias, su lozungais "Išpranašauk pavasarį'... [ unsure.gif biggrin.gif ], o mes susitirę žiūrėjom, žiūrėjom, ir galvojom, kas gi ryžtųsi aukotis ir vaikšioti per tokį šaltį su basutėm, by tik pavasaris ateitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2015 05 08, 15:56)
delfi.com buvo prieš kokią mėn. paskelbta, kad gegužės mėnuo -  inicijuoti pavasarį ir kad nedėvėti kelnių tongue.gif  tongue.gif  na kaip praleidote tokią žinią bigsmile.gif  tongue.gif  ax.gif 

akcija: gegužės mėnuo - be kelniųsmile.gif)))))

kazkaip praziopsojau blush2.gif

ai bet man nepatinka kai reikia kazka butinai daryti rolleyes.gif geriau noriu einu su sijonu, noriu su kelnem cool.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 22:44)
kazkaip praziopsojau  blush2.gif

ai bet man nepatinka kai reikia kazka butinai daryti  rolleyes.gif geriau noriu einu su sijonu, noriu su kelnem  cool.gif  biggrin.gif  4u.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Vat vat.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 08, 23:44)
kazkaip praziopsojau  blush2.gif

ai bet man nepatinka kai reikia kazka butinai daryti  rolleyes.gif geriau noriu einu su sijonu, noriu su kelnem  cool.gif  biggrin.gif  4u.gif

tai niekas neliepia, tik paprasčiausiai įdomu ir pačiai išbandyti, visą mėn. be kelnių, čia toks ir valios išbandymas, kaip su dietom smile.gif smile.gif smile.gif tik tas mėnuo geriau būtų koks birželis, nes iš tikro gegužė - šaltoka. verysad.gif ax.gif

bus proga užsidėti jcrew suknutes ir sijonus, o tai jos vis dar maišiukuose, kai kurios bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2015 05 09, 08:22)
tai niekas neliepia, tik paprasčiausiai įdomu ir pačiai išbandyti, visą mėn. be kelnių, čia  toks ir valios išbandymas, kaip su dietom smile.gif  smile.gif  smile.gif tik tas mėnuo geriau būtų koks birželis, nes iš tikro gegužė - šaltoka. verysad.gif  ax.gif

bus proga užsidėti jcrew suknutes ir sijonus, o tai jos vis dar maišiukuose, kai kurios bigsmile.gif  bigsmile.gif

ideja gera drinks_cheers.gif papasakosi kaip sekesi drinks_cheers.gif
na ir prasom tada ir mums pasirodyt kasdien su nauju deriniu, crew sijonais/suknelem biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 05 09, 09:56)
ideja gera  drinks_cheers.gif papasakosi kaip sekesi  drinks_cheers.gif
na ir  prasom tada  ir mums pasirodyt kasdien su nauju deriniu, crew sijonais/suknelem  biggrin.gif  mirksiukas.gif

kad vakar buvau ne su jcrew

dideja turi žinau tokią pačią saks kašmyrinę suknutę ant viršaus rl pilką ilgą cardiganą, tai va čia tada reiktų eiti į derinių temą tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 09 gegužės 2015 - 09:16
Mėnuo be kelnių, sakot - aš tik šiemet pirmas "darbines" kelnes nusipirkau, tai man kaaaip faina su jom vaikščiot, o nebe su sijonais biggrin.gif
Labai laukiu Factory suknelės su užtrauktukais, tikiuos, bus geras ilgis į ofisą vaikščiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 05 11, 09:34)
Mėnuo be kelnių, sakot - aš tik šiemet pirmas "darbines" kelnes nusipirkau, tai man kaaaip faina su jom vaikščiot, o nebe su sijonais biggrin.gif
Labai laukiu Factory suknelės su užtrauktukais, tikiuos, bus geras ilgis į ofisą vaikščiot smile.gif

Jei ta trumpom rankovem, tai man su 172cm siekia kelius.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 11, 10:30)

Gal galima plačiau apie tą suknelę. Ar faina? Ar nelimpa medžiaga prie pėdkelnių? Koks pas jus dydis?
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2015 05 11, 10:47)
Gal galima plačiau apie tą suknelę. Ar faina? Ar nelimpa medžiaga prie pėdkelnių? Koks pas jus dydis?

Man ji superine, dydi atitinka, su 100cm krutine 12 dydis jau didokas, db laukiu 10. Niekas nelimpa. Stangri, tanki, tvirta medziaga.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 11, 10:49)
Man ji superine, dydi atitinka, su 100cm krutine 12 dydis jau didokas, db laukiu 10. Niekas nelimpa. Stangri, tanki, tvirta medziaga.

O, super atsiliepimas! Aš irgi 12 laukiu, noriu tokios laisvesnės, manau, bus čiki piki pavasariui darbe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 05 11, 10:30)

apie kokią čia suknelę kalbate? 4u.gif
Atsakyti